5
aug
Seneste opdatering: 6/8-15 kl. 1232
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Efter Englands nye terrorlov, risikerer han ti år i skyggen. Der er som altid røster, der taler for deportation, men han er altså født i England. Et problem vi i stigende grad vil løbe ind i, med alle dem vi ønkser os af med, som politikerne tog ind uden at spørge os om. Anjem Choudary charged with supporting a terror organisation, Britain Charges Anjem Choudary, Radical Preacher, With Fomenting Support for ISIS Anjem Choudhary kom forbi København, august 2014.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • invernes

  Winston Churchill hadde sørget for at avskummet ville blitt stilt opp foran en mur.

  • Winston Churcill uttalte/ skrev en gang : ” Islam in a man, is like rabies in a dog.”
   Den ruvende mannen mottok også Nobels pris i litteratur.

   Ingen av dagens politikere world wide når Churchill til anklene.