2
aug
Seneste opdatering: 3/8-14 kl. 1928
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

1-Choudhary KBH 02.08.2014, II 028

Jeg manglede ham i mit arkiv, ellers var jeg ikke taget forbi Charlottenborg, for han sagde det jeg har hørt ham sige i snart ti år. Jeg er helt enig med Pat Condell (A knighthood for Andy Choudary), han er ‘the real thing’. Det er koranen, vi hører tale. Derfor er jeg også helt uenig med alle dem, der efter hans optræden i Deadline sagde noget i retning af “hvordan kan man lade sådan en ekstremist optræde i TV?” (Se analysen “Lad os nu tale om islam,” sagde Martin Krasnik.)

Som jeg sad der i Kongens Nytorvs ældste hus, kunne jeg ikke lade være med at tænke på alle dem, der er kommet her, fra Marie Grubbe til Lundstrøm, Palle Nielsen og Svend Wiig Hansen – Charlottenborg blev Kunstakademi allerede i 1701, og nu denne nazi til et postmoderne satirearrangement. Vidste han, han medvirkede i satire, er han bare glad for hvilken ølkasse at stå på som helst?

Choudhary er en langt bedre pædagog når det kommer til islam end nogen europæisk islamolog. Inger Støjberg skulle tage timer hos ham, så hun kunne lære sig lidt om – ikke muslimer, men om islam. Bortset fra sin fundamentalisme, er Choudhary også en løgnhals. Jøder og kristnes lykkelige liv under islams beskyttelse, er en skrøne. I dag er de stort set udrenset fra den muslimske verden, og det er næppe af den muslimske tolerance.

Han illustrerer også, hvorfor at jo mindre islamisk en muslim er, desto bedre for alle parter. Der er platte personer, der siger på nettet, at “en god muslim er en død muslim.” Det er helt forkert og typisk for jargonen på nettet.”Opinions are like assholes; everybody has one.” (Dirty Harry, The Dead Pool)

En god muslim er en konverteret muslim, men mindre kan også gøre det: En god muslim er en, der ligesom danske politikere ikke aner hvad der står i koranen.

Så fik jeg endelig også¨mødt Andy. Det ser ud til at jeg før eller senere møder næsten alle de mennesker, jeg skriver om, og det er jo udmærket for en fotograf. At Radio 24-7 afbrød ølsaget for hans skyld, tager mig lidt tid at synke. Jeg tænkte på Andy’s Bar 300 meter borte, men den åbner først kl. 20. click photos for full screen. Lydfil af talen:

1-Choudhary, KBH 02.08.2014, I 011

2-Choudhary, KBH 02.08.2014, I 046 3-Choudhary KBH 02.08.2014, II 0061-Choudhary KBH 02.08.2014, II 024


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Morten - - -

Posted: 2 august 2014 - 17:25 - Svar

Helt enig i dine betragtninger, Steen. Sådan er det. Og sådan bør ens tilgang være.

– – –

  Morten - - -

  Posted: 2 august 2014 - 18:30 - Svar

  Og det er konstruktiv nytænkning at forstå Anjem Choudhary som “vores agent” – og visse sprutrasende “revanchister” på vores side som reelt “Islams agenter”.

  Det er der nemlig en hel del om …

  – – –

notty

Posted: 2 august 2014 - 17:50 - Svar

Hej snaphane har du/i mulighed for at finde ud af hvorfor jeg ukke længere ikke kan kommentere på uriaspostens hjemmeside.

på forhånd tak

  steen

  Posted: 2 august 2014 - 17:57 - Svar

  se din mail

LarsS

Posted: 2 august 2014 - 19:54 - Svar

Bare nysgerrig, men har ofte tænkt på det!

Hvad fanden lever de egentlig af, de der Imamer eller lærde eller hvad de nu kalder sig selv?

Som jeg forstår det, så bræger de løs om deres religion til trosfælder, journalister og politikere, men aldrig har jeg da oplevet blot en eneste en have et ærligt job i den samfundsøkonomi (vores) de har stukket sugerøret ned i!

Men hvad ved jeg? Jeg er blot en betragter som ikke kan forstå, at nogle borgere kan fjumre rundt i vores såkaldte velfærdssamfund, uden overhovedet at bidrage med en eneste indtægtskrone på vores fælles konto!

  steen

  Posted: 2 august 2014 - 20:04 - Svar

  ‘Jihad Seeker’s Allowance’ (socialhjælp) – , naturligvis

  Anjem Choudary was secretly filmed mocking non-Muslims for working in 9-5 jobs their whole lives, and told followers that some revered Islamic figures had only ever worked one or two days a year.
  “The rest of the year they were busy with jihad [holy war] and things like that,” he said. “People will say, ‘Ah, but you are not working’. “But the normal situation is for you to take money from the kuffar [non-believers].

  http://www.telegraph.co.uk/news/9875954/Muslim-preacher-urges-follower s-to-claim-Jihad-Seekers-Allowance.html

   LarsS

   Posted: 2 august 2014 - 22:31 - Svar

   Du har ret og jeg tror vi nærmer os kanten af idioti, i en hastighed der overgår selv de mest pessimistiske og nyttige galninges profetier. Vi er så langt ude, at det ikke kan forklares! Goodness Gracious Me!

   https://www.youtube.com/watch?v=2nTBNHwar5o

Polka Charlie

Posted: 2 august 2014 - 20:34 - Svar

Det her billede med ‘Hong-Kong’ i baggrunden… Tak, Steen! 😀
http://snaphanen.dk/upload/2014/08/3-Choudhary-KBH-02.08.2014-II-006.j pg

Gunnar Biering

Posted: 2 august 2014 - 22:32 - Svar

Hvad laver de personer egentlig i mit land?

Se Morten Uhrskovs seneste klumme i Jyllands-Posten: Fremmedpolitiet tilbage!

  Morten - - -

  Posted: 3 august 2014 - 19:42 - Svar

  Men Gunnar, vi kan jo slet ikke have sådan et begreb som “fremmed” i vores sprog! Det er jo ikke inkluderende, derved at det deler os op i et kunstigt “dem” og “os”. Integration går begge veje! Det er jo os alle sammen, der skal integreres i Det Nye Europa.

  Hvis vi kalder mennesker, der tilfældigvis er født et andet sted i verden eller med en anderledes hudfarve for “fremmede”, så stigmatiserer vi jo en hel masse danskere, der netop ser lidt anderledes ud og tilfældigvis har en anden baggrund, end den almindelige “hvide dansker”.

  Det er jo m e n n e s k e r, vi taler om. De er ikke mere “fremmede” end du og jeg. Og de har nøjagtigt lige så meget ret til at være her, som “de hvide”!

  – – –

   steen

   Posted: 3 august 2014 - 20:05 - Svar

   Nej, måske det også vil forsvinde. I Sverige kommer ordet ‘fremmed’ altid i citationstegn. Der findes heller ikke længere udlændinge rent sprogligt

   Redan i dag har Danmark den hårdaste så kallade utlänningspolitiken

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/robertaschberg/article19 300014.ab

   Derfor kan man ikke angribe svensk politik på området, uden at angribe sproget. I Danmark står det og vipper, i Sverige kan man stadig sige ‘racist’, og lukke debatten med det. Den sproglige kamp er pt tabt: Racist, islamofob, xenofob, afrofob, zihanofob osv. skal væltes før der sker noget politisk.

    Peter Buch

    Posted: 3 august 2014 - 21:01 -

    Den sproglige kamp fortsætter vel, her en lille samling ord og begreber sjældent set, sådan samlet og defineret:
    http://www.jdl-uk.org/2014/05/the-kaffirese-dictionary.html

    Gunnar Biering

    Posted: 3 august 2014 - 22:49 -

    Morten: God ironi!

    Steen: I Danmark tror jeg, at den sunde fornuft har vundet over “antiracisterne”. Der er ingen normale mennesker, der slynger om sig med ordet racist. Det er vist kun indvandrere, der bliver taget af politiet for lovovertrædelser, der bruger udtrykket. Samt autonome, AFA’er o. lign.

nobody

Posted: 2 august 2014 - 22:37 - Svar

Rekommenderar “Jimmie Åkessons sommartal”: http://avpixlat.info/2014/08/02/jimmie-akessons-sommartal-2/

http://www.youtube.com/watch?v=Fy9z0WrRDl8

Detta tal kommer bli historiskt! Tror att SD får minst 20% i kommande valet.

Prudentius

Posted: 2 august 2014 - 22:39 - Svar

Muslimen, den uniformerede verdensborger, den fødte globalist, den stolte imperialist. Altid parat til at opføre sit umulige teokratiske babelstårn hvor som helst i verden.

En skullcap, en natkjole og et hennaskæg, SÅ kører det!

Total politisk, social og økonomisk fallit har endnu ikke standset pædofetens gæve tilhængere.

En trodsig fornemmelse trænger sig alligevel på i mit sind, den påstår at islam ikke overlever det 21. århundrede.

Vi får se.

Britta Due Andersen

Posted: 3 august 2014 - 09:37 - Svar

Jeg hørte hans tale i radio24/7 og kan nu endnu bedre forstå, hvorfor islamisterne og venstrefløjen har det så godt sammen. Hele hans tale var båret af den samme misundelsesretorik, over hvor snydt vi bliver af de rige kapitalister.

HH

Posted: 3 august 2014 - 10:48 - Svar

En kåsör – det kallas av någon underlig anledning kolumnist – i Aftonbladet (med armarna i kors, ni vet( ondgjorde sig över SD-ledarens attacker mot islam. Kanske hr Åkesson inte lindade in sitt tal i diverse slöjor, men även en analfabet förstod vad han menade. Alltså: det är inte människorna i SIG som är problemet UTAN DE SKILDA KULTURERNA!

Jag skrev några förklarande rader till kåsören men har naturligtvis inte fått något svar. Elfenbenstornet svarar inte på mina knackningar.

Men litet bashing mot den som alltid ska ha bashing är naturligtvis den flygande matta som sådana här intetsägande, ogenomtänkta kåsörer sysslar med. Varför är de så okunniga och varför har de så svårt för att reda ut tankarna i ett tal?

Tänk om SD får 15 procent i höstens val? Vad blir det DÅ för regeringskonstellation.

Machiavelli

Posted: 3 august 2014 - 11:03 - Svar

Et forfærdeligt skæg.

Nielsen

Posted: 3 august 2014 - 11:24 - Svar

“Der er platte personer, der siger på nettet”
Jeg er blevet fejllciteret. Jeg skrev en god tyrk er en død tyrk.
Andy og jeg er nok to sider af én sag. Jeg hader islam, og han hader frihed.

Leave a Comment