28
aug
Seneste opdatering: 28/8-15 kl. 1728
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Historiker, professor Bent Jensen i Rushy’s Roulette uge 35

Hver 3. dømte for voldtægt har indvandrerbaggrund

Gruppen af indvandrere og efterkommere er langt overrepræsenteret blandt dømte for voldtægt, viser tal fra Danmarks Statistik. 32 irakere, 26 tyrkere og 25 somaliere er dømt for voldtægt de seneste 10 år, ifølge Danmarks Statistik.

I alt har 615 mennesker fået en voldtægtsdom ved en dansk domstol i perioden 2004 til 2013. Heraf er de 212 indvandrere eller efterkommere, svarende til 34,5 procent. Det er mere end tre gange så stor en andel som gruppen generelt udgør i befolkningen, skriver metroxpress. Hver tredje dømte for voldtægt har indvandrerbaggrund. Metroexpres.

Når man vurderer tallene, skal man huske at ganske få bliver tiltalt, og endnu færre bliver dømt. Det kan altså værre større, og det tror jeg det er. Overfører man det på Sverige, hvor 6.700 voldtægter blev anmeldt i 2014, siger det at 2.233 af disse var indvandrere eller efterkommer. Men da Sveriges indvandrerandel er langt større end Danmarks, er det givetvis mange flere, måske halvdelen af alle 6.700. Så længe den svenske regering holder det hemmeligt, får vi det aldrig at vide.

Kent Ekeroth i BBC om massinvandringen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?