28
aug
Seneste opdatering: 28/8-15 kl. 1728
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Historiker, professor Bent Jensen i Rushy’s Roulette uge 35

Hver 3. dømte for voldtægt har indvandrerbaggrund

Gruppen af indvandrere og efterkommere er langt overrepræsenteret blandt dømte for voldtægt, viser tal fra Danmarks Statistik. 32 irakere, 26 tyrkere og 25 somaliere er dømt for voldtægt de seneste 10 år, ifølge Danmarks Statistik.

I alt har 615 mennesker fået en voldtægtsdom ved en dansk domstol i perioden 2004 til 2013. Heraf er de 212 indvandrere eller efterkommere, svarende til 34,5 procent. Det er mere end tre gange så stor en andel som gruppen generelt udgør i befolkningen, skriver metroxpress. Hver tredje dømte for voldtægt har indvandrerbaggrund. Metroexpres.

Når man vurderer tallene, skal man huske at ganske få bliver tiltalt, og endnu færre bliver dømt. Det kan altså værre større, og det tror jeg det er. Overfører man det på Sverige, hvor 6.700 voldtægter blev anmeldt i 2014, siger det at 2.233 af disse var indvandrere eller efterkommer. Men da Sveriges indvandrerandel er langt større end Danmarks, er det givetvis mange flere, måske halvdelen af alle 6.700. Så længe den svenske regering holder det hemmeligt, får vi det aldrig at vide.

Kent Ekeroth i BBC om massinvandringen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


tavsen

Posted: 28 august 2015 - 08:31 - Svar

Tak fordi du slettede i posten nedenunder. Jeg har lige fået afprøvet længere nede. Der er en fejl i teknikken.

Skriver man noget, fortryder og lukker browseren, ja så står det altså mejslet. Mystisk.

Selvfølgelig skal grænserne lukkes, men det bliver de aldrig. Åbne grænser er et prestigeprojekt, det kan EUrister ikke forlade.

De fleste får tildelt asyl på falske vilkår

http://www.aftenposten.no/nyheter/Historien-om-Utoya-overlevende-Mubar ak-23-vekker-internasjonal-oppsikt–8141541.html

Khalid Ahmed hevdet at han var fra Somalia, og var dermed nesten garantert å få opphold i Norge. I virkeligheten kom han fra Djibouti. Khalid løy også om sin alder og identitet.

  snaphanen

  Posted: 28 august 2015 - 08:48 - Svar

  Desværre har jeg ingen teknikker pt, men det ordner sig

   tavsen

   Posted: 28 august 2015 - 09:00 - Svar

   Lyder godt. For det låser jo muligheden for andre kommentarer.

   Har lige hørt Bent Jensen. Herligt, han snakker om grænsekontrol, og det omdøber hun pligtskyldigt lynhurtigt til grænsebomme. Og så er det straks noget væmmeligt.

   Men der har aldrig været grænsebomme i forbindelse med grænsebevogtning, som vi havde før i tiden.

   Betalingsring er vel også en grænsebom.

   Selvfølgelig skal konventioner ophæves, genforhandles til nutidige forhold. Hvorfor er politikere så skrækslagne for det?

Armadillo

Posted: 28 august 2015 - 10:26 - Svar

Sverige är redan rökt med besked.
Även utan TV-tittande verkar landet som en blend av Den andalusiska hunden (Dali & Bunuell), Kubricks ‘A clockwork orange’ och Nosferatu med Max Schreck som vampyren.

Vem i Sverige behöver TV med rysare? Det är bara att ta en runda på byn och konstatera hur verkligheten ser ut här i året 2015.

Man kan inte komprimera vatten och de till stora delar svenskar där rent kroppsligt består av kanske 90% vatten, verkar ha nått gränsen för vad tryck de tål från samhällspressen.
Det kommer explodera; ett halvår, tre år eller när?
Det går bara inte att bortse från att det kan visa sig en utomparlamentarisk folklig reaktion, nog är nog och ansvar kanske utkrävs i parti och minut och då går ingen säker i det Ragnarök det kanske uppenbaras.
Det krävs kanske enbart något ‘dåd’ värd namnet, för att fördämningarna brister.
Den där lever lär, tiden får visa hur verkligheten kommer att manifestera sig, det ligger manga kort på spelbordet med ryggen upp.

  Birthe2015

  Posted: 28 august 2015 - 10:37 - Svar

  At forsøge at holde sig orienteret om svensk politik og svenske samfundsforhold via svensk TV og ditto aviser er ganske rigtigt håbløst. Hitchcock kunne ikke have ikke have sammenstrikket en bedre gyser – det holder mig ofte vågen om natten. Godt, der findes andre måder 😉

   Armadillo

   Posted: 28 august 2015 - 11:00 - Svar

   He he det bliver sgu ikke let at finde nogen sponsor til en sådan Dystropi
   Det er bare sørgeligt at man her på sin alders høst at erkende at man har blevet både dystrop og nihilist.
   Jeg tror i dag ikke på at hverken Danmark eller Sverige kan klare dagens indvandring, uden det kommer til at få voldsomme konsekvenser på vores kultur og traditioner.
   Der kom + 3000 til Sverige i sidste uge!
   Hvor skal de bo, hvad skal de arbejde med og hvordan skal de forsørges?

   Jeg giver i dag mennesker der er urolige over udviklingen, rådet at forberede sig lidt; ha mad til nogle måneder, midler til at sikre sit hjem og skabe netværk med mennesker der går at stole på.
   Dette kan vise sig at være afgørende når ‘lorten havner i ventilatoren’ (shit hits the fan).

   Der er mange der tror at man bare kan gå ud i naturen og leve af landet, fiske, jagt og lignende, men faktum er at samtlige hjortedyr i Danmark er borte på under et halvår, harer, kaniner og fisk i åer, har bare en historie bag sig.
   Der er mange munde at mætte Birthe og hvad der står af mad på hylderne i Netto eller Bilka, vil nok være væk på en uge…
   Hvad gøre når WSHTF?
   Vil man æde sin nabo?
   Jeg klarer mig nok to til tre måneder uden at handle fødevarer, men tænk på at de der har, bliver objekt for de der ikke har…

   Se filmen ‘The Road’ med Mads Mikkelsen, det er noget af en øjenåbner om det går ad h*lvede til.

    Birthe2015

    Posted: 28 august 2015 - 11:57 -

    Jeg er – desværre, må man næsten sige – ganske enig i din uro for fremtiden. Hvad der sker lige nu i Europa, er i den grad forfærdeligt og begrædeligt. Jeg skifter mellem at føle en vis optimisme for derefter bare at være totalt opgivende. Jeg har ved gud aldrig været fremmedfjendtlig – har rejst meget og boet rundt om i verden og altid fundet det spændende at se, hvordan andre mennesker levede. Det nuværende migrationskaos er en helt anden sag – har man bare en smule “common sense” i behold, kan man jo se, at hvis vi billiger og understøtter millioners indvandren fra 3. Verdens lande til Europa, ja, så er det sket med os og vores oprindelige kulturer.

    Det kan jeg jo så forstå, at visse mennesker (som mange svenske politikere) ikke finder er et problem. Udvisk alle grænser, blæs på de oprindelige folks kulturer, lad os bare blive en store smeltedigel – hurra, hurra! Eller – måske ikke?! Personligt har jeg altid været glad for at være dansker – og desuden følt et stort tilhørsforhold til det øvrige Norden – og det opleves meget krænkende, at “godheds-eliten” latterliggør denne følelse. Jeg synes det er fint, at vi har nationale særpræg – hvad hulen skulle der være i vejen med det?

    Jeg mener fortsat, at det er mængden af indvandrere, det udgør det største problem. Og derefter den (islamiske) kultur, de medbringer. Har fornylig gjort mig den ulejlighed at læse Koranen – skræmmende – og nu har jeg da til fulde forstået, at vore kulturer er totalt uforenelige. For, indoptager man som muslim vores demokratiske og mere fleksible tilgang til det at være menneske, ja, så er man iflg. Koranen en dårlig muslim. Ergo – vil man absolut leve som muslimsk invandrer i et samfund som vores, ja, så må man isolere sig og aldeles ikke søge integration.

    Det kommer uden tvivl til snarlige opstande – både her og der. “Civilisationernes sammenstød .” jeg ved ikke, hvorhen man skal flygte? Hvis de tømmer hele Afrika, er der måske en chance der? ;)))

    Snaphanen DK København

    Posted: 28 august 2015 - 12:15 -

    Nej, den svenske venstrefløj er udelukkende globalister. I en sådan grad at de struntar i deres egne fattige.
    For de såkaldte borgerlige, eksisterer et begreb som kultur ikke. Værdipolitisk er de ikke til at skelne fra den yderste venstrefløj. Derfor er Sverige så langt ude i uføret.

    Birthe2015

    Posted: 28 august 2015 - 13:05 -

    Tja, jeg ved såmænd ikke hvem der er værst. Hverken venstre eller højre synes at have forstået alvoren. Man græmmes!

    Mht globalisme, ja, så går det simpelthen over min forstand. Vi har alle brug for at have rod et sted, “hvorfra vor verden går” – globalisme kan kun føre til rodløshed, opløsning, værditab, splittelse – kort sagt KAOS!

    Armadillo

    Posted: 28 august 2015 - 13:12 -

    Så sandt, jeg ved ikke hvilke briller jeg skal bære for at se forskel på venstre og højre i Sverige.
    Der findes på en lang række områder en konsensus omkring indvandringen i de to blokke, ‘DÖ’ er vel det mest signifikante bevis for den enigheden.

    Armadillo

    Posted: 28 august 2015 - 12:56 -

    Bland ‘Preppers’ tales der om to typer beredskab; bug out eller bug in…
    Den første er beredskab for at give sig hjemmefra, med udstyr man kan overleve med, mad, first aid kit, telt og sager til at eventuelt jage eller fiske med.
    Det er næppe realistisk at bære med sig udstyr til mer end måske to til tre uger.
    Bug in, altså at blive hjemme og forsøge klare sig er noget anderledes, forråd til mindst tolv uger, mulighed at lave mad uden strøm i kablerne, sikkerhed og netværk er bare godt.
    Jeg håber da virkelig at jeg aldrig bliver tvunget til at anvende min viden om sådant her, for om der sker noget på alvor, kan vi være sikre på at +90% af befolkningen ikke kommer til at klare sig i mer end nogle uger.
    Hvor og hvornår findes det scenarie?
    Med halve Afrika på vej, mer eller mindre totalt kaos i MENA og politikere der ikke ser ud over næsetippen, kan det gå hurtigere end man tror og INGEN kommer at undgå den påvirkning dette vil påføre Europa.
    Den magnet som det rige Europa har, vil blive afmagnetiseret efterhånden som produktionen, velfærden og vores tryghed, sagte forsvinder.
    Når velfærdskassen er tom, når bidragene forsvinder, hvad vil disse mennesker da gøre?
    Sandsynligvis hvad de altid har gjort; plyndre hvad det går at plyndre, for derefter at som Locus rejse videre mod næste habitat der kan fourageres i.
    Det ser svart ud for Europa, klokken er mindst fem minutter over tolv!

    Birthe2015

    Posted: 28 august 2015 - 13:10 -

    Jamen, flugt dur jo heller ikke, Armadillo. Det er da forhåbentligt kun en midlertidig tilstand, på et tidspunkt må man stoppe og tage kampen op. Selvom det er mod overmagten. Jeg ved ikke om jeg personligt er særligt egnet til at overleve, det er længe siden jeg prøvede noget i den retning, forhåbentligt skal jeg aldrig finde ud af det. Men, klokken er mange, måske også FOR mange til at standse lavinen?

    Måske skulle undertegnede dansker søge om asyl i Lapland? Der er smukt og øde – og måske for koldt for en immigrant fra “de varme lande”? He he …

    Armadillo

    Posted: 28 august 2015 - 13:21 -

    Ja der er visse problemer omkring Ramadan i midnatssolens rige, det kan blive en laaaang faste faktisk 😉
    Sandt er att jo længere nordpå man kommer, jo færre muslimer findes der.
    De fleste muslimer er groft urbaniserede og jeg tror næppe at hverken Jokkmokk eller Kallbrandsjokk er nogen magnet for indvandrere med hang sølvgrå BMW eller ditto Audi-biler, er særligt lokkende.
    Grønland er et muligt alternativ som Dansk, masser af plads og ingen månedyrkere, man skal have penge med hjemmefra eller arbejde for brødføden…

    Niels Henriksen

    Posted: 28 august 2015 - 19:24 -

    Men hvis vi lavede modtagelseslejre i NØ-Grønland, hvor der jo ikke bor et øje – udover isbjørne, sæler og nogle få folk fra Siriuspatruljen, så ville problemet løse sig helt af sig selv, når ramadanen falder i sommermånederne … 😉

    Armadillo

    Posted: 28 august 2015 - 21:12 -

    He he, jeg kan godt se den, men er det ikke lidt for ufint at belemre Inuitterne med disse mennesker?

    Niels Henriksen

    Posted: 29 august 2015 - 01:26 -

    Der bor næsten ingen i denne del af Grønland – der er betryggende langt til den
    nærmeste bygd, så de ville aldrig kunne komme til at genere de “lokale” uden at være
    i besiddelse af specielle tranportmidler – fx. hundeslæder, snemobiler eller ski – , som de naturligvis ikke får stillet til rådighed 😉

    Niels Henriksen

    Posted: 29 august 2015 - 01:19 -

    Situationen minder mig nu stadigt mere om den klassiske amerikanske Sci-Fi -gyser / -rysare “Invasion of the Body Snatchers” (1956) 😉

    Et eller anden virus udefra må nærmest helt have overtaget svenskernes hjerner og kroppe og gjort dem til viljeløse, fjernstyrede androider eller PK-zombier, som for længst er ophørt med enhver selvstændig tankevirkesomhed …

    Findes der efterhånden andre mulige forklaringer? 🙂

    https://www.youtube.com/watch?v=PH4p0M3cQVM – trailer

    https://www.youtube.com/watch?v=Jq3mbJVZ0k8

    Lenn

    Posted: 29 august 2015 - 18:09 -

    Godt sagt, Armadillo!

Saude

Posted: 28 august 2015 - 11:03 - Svar

Men da Sveriges indvandrerandel er langt større end Danmarks, er det givetvis mange flere, måske halvdelen af alle 6.700.” Det kan nok trygt sies; allerede i 2005 så tallene slik ut (http://www.bra.se/bra/publikationer/arkiv/publikationer/2005-12-14-br ottslighet-bland-personer-fodda-i-sverige-och-i-utlandet.html):

Iq

Posted: 28 august 2015 - 18:58 - Svar

Det er selvfølgelig ikke pænt at forlade en låst lastbil med 71 mennesker indlåst og overlade dem til døden efter at have modtaget betaling for smugling, men hvad kan man egentlig forvente af disse skruppelløse primitive undermennesker, som kun tænker på penge ? Nu har ” EU ” fundet og arresteret dem. Men den egentlige forbryder er først og fremmest Angela Merkel, som bestemmer EUs politik, og som Danmark underdanigt adlyder i alt. Det ville svare til, at man anholder de små pushere, og lader narkobagmændene gå fri. EU er ” bagmand” og skyld i alle de dødsfald, der sker p.gr. af denne uansvarlige politik. Danmark har intet ansvar for Tysklands traumatiske fortid. Det må de selv klare. Desuden bryder hun Dublinforordningen uden videre, hvilket jo må være kontraktbrud og dermed strafbart. Burde prøves ved EU domstolen.
Nå, nu har Lars Løkke været nede og sleske for “den store førerinde”. vor herre bevares.

Peter Zichau

Posted: 29 august 2015 - 14:29 - Svar

Virkeligheden overhaler indenom og i disse online-tider er alt jo arkiveret.
Hold da op hvor skal vi ha’ en fest, når alle idioterne skal stilles til ansvar. Den skal ikke ha’ for lidt..!

Leave a Comment