1
sep
Seneste opdatering: 1/9-15 kl. 2246
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tysk reportage fra igår, der nu viser en ren kaossituation, og man må gentage, det er kun begyndelsen. Enhver der taler om at modtage masserne der kommer i de næste årtier, har ingen ide om realiteterne.

Tyskland er taget på sengen. Sverige har villet lade sig tage på sengen i flere år. Nu står Østrig og Skandinavien næste på listen. Programmet tror, det er en krise, det er en fejltagelse. De tror, modstanderne er “racister,” det er også en fejltagelse. Fortsatte fejltagelser fra det politiske etablissement’s side, vil kaste os ud i kaos.

Om to eller tre år ved alle, at naive europæere og deres ledere er ved at tømme et bundløst kar. Så stopper det forhåbentlig, hvis Europa’s grænser overhovedet kan bevogtes. Ellers kan være løbet kørt for os omkring 2030, som jeg mener, det allerede er kørt for Sverige. Der er det ved demografiske ‘tipping point’s’, at man først mærker bumpet, når det er for sent.

Man kan se reportagen uden at kunne se tysk. DasErste, Quelle: ARDBild zur Sendung Panorama, Quelle: Das ErstePanorama extra: Flüchtlinge – wie Deutschland mit ihnen umgeht 31.08.2015 | 44:55 Min. (tysk, utekstet.)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?