31
jul
Seneste opdatering: 1/8-15 kl. 1008
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

2001, kgs have 005

(2001: A Space Odyssey (1968), Kongens Have, 31.7.2015. Foran sad en af mange afrikanske dåsesamlere.) – Igår kunne man se Søren Espersen og Stine Bosse i Deadline (You Tube her) i et af de sædvanlige TV-mundhuggerier, der skal gøre det ud for en samtale eller en diskussion. Stine Bosse talte flere gange om “en holdbar løsning” på Europa’s begyndende flygtningekrise – altså de første bitte-små rystelser vi oplever nu, der varsler det egentlige befolkningsjordskælv i dette århundrede.

Spørgsmålet er, om Europa overhovedet kan undgå at blive skyllet bort af Afrika’s menneskemasser, selvom vi skulle beslutte os for at ville overleve den afrikanske befolkningseksplosion. Europa er for tiden i gang med at øse af det samme bundløse kar, det vil drukne i, fordi ikke en kæft orker at se  bare ti år ud i fremtiden. Ikke engang EU’s milliarddyre analyseapparat, kan drage en rationel konklusion.

Deadline-samtalen foregik ikke i virkelighedens verden, men hvad, den gør hele den europæiske politik på området heller ikke. Enhver flygtningediskussion, der ikke berører afikansk demografi, er en pseudo-samtale.

Bosse og Espersen berørte ikke demografien en gang, men flere gange talte Bosse om ‘en holdbar løsning’. Hun uddybede ikke, hvad hun mente med plusordet ‘holdbar’. De talte begge om flygtningekrisen, som om den var et forbigående fænomen. Den er knap nok begyndt, og den vil være kronisk.

Generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp, Andreas Kam har beskrevet det vi oplever som “et jordskælv.” Hvilke jordskælv varer i mindst 100 år, og bliver kraftigere og kraftigere? Samme dag læste jeg Dan Roodt’s nye artikel An African Planet? Is this the way our world ends? Jeg plukker i den:

Africa has become an unprecedented biological, environmental, and socio-political experiment: It is the scene of the biggest population explosion the world has ever seen. According to authoritative figures published by UNICEF in 2014, the number of Africans will grow from 1.033 billion in 2013 to a mammoth 4.2 billion in 2100. In the next 35 years alone, two billion African babies will be born. By 2100, half of all children on earth will be African. These are not simply straight-line projections of present trends, but the best estimates based on current data and historical precedents. This population explosion has huge implications not only for Africa but for the entire world.

In the terse language of the UNICEF demographers we learn that:

The future of humanity is increasingly African. More than half the projected 2.2 billion rise in the world population in 2015-2050 is expected to take place in Africa, even though the continent’s population growth rate will slow. On current trends, within 35 years, 1 in every 4 people will be African, rising to 4 in 10 people by the end of the century. Back in 1950, only 9 among 100 of the world’s number of inhabitants were African.

Over the last 60 years, thanks to Western healthcare, better nutrition, and large amounts of aid, infant death rates declined on the continent, and its population quadrupled from 200 million in 1950. The population will quadruple yet again over the next 60 years, meaning that in the 150 years from 1950 to 2100, the continent’s population would have increased by a staggering 1,830 percent.

Many European countries have just a few million people. For Slovaks or Latvians, for example, Germany, with its 80 million people feels like an overpowering presence. China (1.4 billion), India (1.3 billion), the USA (323 million), and Indonesia (253 million) are also huge.

But Nigeria alone already has a population of 178 million–more than double the size of Germany–and over the next 35 years 21 percent of all African and 8 percent of world births will be Nigerian. By 2100, assuming current projections hold, Nigeria will have a population of 914 million, and will rival China and India as a demographic superpower. Other African nations are growing even more rapidly.

419 234 419 415


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Armadillo

Posted: 31 juli 2015 - 20:47 - Svar

Brrr det ser sort ud for Europa.

  snaphanen

  Posted: 31 juli 2015 - 21:15 - Svar

  Vi hjalp dem til at overleve, mon ikke, men vi glemte at fortælle dem om prævention, og nu vil de bo her.
  Kan man sige det kortere?

   Armadillo

   Posted: 1 august 2015 - 20:57 - Svar

   Det er ikke uden at man tænker på om det ikke havde været bedre for Afrika om man havde bevaret kolonierne, såklart med en både social og humanitær retning.

FelixKrull

Posted: 31 juli 2015 - 21:28 - Svar

Hun uddybede ikke, hvad hun mente med ‘holdbar’

Hun mente at Danmark ikke skal oege indtaget af immigranter og at enhver afrikaner der har lyst, skal have lov til at bo i Danmark.

Elementary, dear Steen.

  snaphanen

  Posted: 31 juli 2015 - 21:35 - Svar

  Nå, ja. Dumme mig 🙂

  Niels Henriksen

  Posted: 1 august 2015 - 01:57 - Svar

  Men naturligvis skal de ikke have mulighed for at “kulturberige” Stine Bosse, hendes familie
  og hendes frelste, bedrevidende og gloriepudsende venner med deres på det tørre – næ, den
  slags griseri har man da så sandelig folk ( = jævne danskere ) til at gøre for sig i de kredse.

  Stine Bosse, David Trads og de andre virkelighedsfjerne PK-tosser har simpelthen ikke begreb
  skabt om, hvad de udbreder sig om i vore medier – som vi fx. kunne høre, da SB i et direkte radioprogram nægtede at tro på de i øvrigt sandfærdige beretninger om, hvor katastrofalt det allerede nu står til i visse områder i Sverige ( hvor myndighederne de facto helt er ved at miste kontrollen pga. alt for mange uintegrerbare, vrangvillige og fanatiske indvandrere / flygtninge, men hvor hun selvfølgelig ikke selv kunne drømme om at sætte sine ben nogensinde ) eller de ellers officielle prognoser, som, når man kigger tallene efter, viser, at etniske svenskere kommer i mindretal i deres eget land inden udgangen af dette århundrede og sandsynligvis længe før ( nærmere 2050 ! ) , hvis indvandringen ( fra især ikke-vestlige kulturer ) fortsætteri samme tempo som hdtil gennem de seneste 3 – 4 årtier. Og der er jo næppe noget, der tyder på, at dens tempo er på vej ned – snarare tværtimod!

  Næ, de skræmmende tal kunne da umuligt passe iflg. denne selvovervurderende og totalt uvidende gimpe / tågehorn. Jeg tror endda, at programværten (?) greb ind og fortalte hende, at den var skam god nok (!!!). Det lod hun sig naturligvis ikke anfægte af, men fortsatte derimod med sit hjernedøde vås, om hvor god masseindvandrigen har været for Sverige og for svenskerne.

  At SB nogensinde har kunnet opnå bestyrelses – og direktørposter i store danske firmaer fortæller vist en hel del om niveauet i dansk erhvervsliv, og hvor lidt man egentlig gider at sætte sig ind i fakta – næ, det er frelste holdninger der har fortrinsret der, helst på andres danskeres bekostning og uden nogensinde at tænke over konsekvenserne for stabiliteten, sikkerheden, trygheden og sammenhængskraften for det danske samfund. Det er ellers bare at se på, hvor uhyggeligt galt det allerede nu er gået med PK-“elitens” helt uigennemtænkte sociale vanvidseksperimenter i fuld skala ovre i stakkels Sverige – eller England, Frankrig, Holland, Belgien, Tyskland … – , som vel er omkring 15 – 20 år foran Danmark i denne katastrofale udvikling.

  Der kommer sgu ikke nogen og forærer det danske folk et nyt land, den dag vi er blevet gjort til de
  nye indianere her i Danmark af SB, DT & co. – og vi skal så endde betale i dyre domme, klappe, smile og føle os kulturberigede, det bød man trods alt alligevel ikke engang indianerne 😉 – , men til den tid er Stine Bosse og David Trads eller deres efterfølgere formentlig allerede over alle bjerge og er løbet fra ansvaret, efterhånden som sandheden langt om længe begynder at gå op for de sidste dages hellige blandt de frelste og de bedrevidende og for de blåøjede danskere, der troede på PK-evangeliet uden nogensinde at reflektere over tingene og årsagerne til de massive integrationsproblemer og de meget uhyggelige konsekvenser, der en naturlig og forudsigelig følge heraf.

  Er der nogen, der har et link til det radioprogram? Var det muligvis på P1?

  I en debat med Mikael Jalving eller Morten Uhrskov Jensen?

   Niels Henriksen

   Posted: 1 august 2015 - 03:05 - Svar

   Nej, det var Søndagsfrokosten på P1 den 26. oktober 2014:

   http://blogs.bt.dk/leder/2015/07/28/folkedybet-mod-eliten-igen/

   Annalise Christensen
   28. juli 2015

   Naturligvis må det igen være Folkedybet imod dem, der gør sig fremmede overfor virkeligheden – folk som blandt andre Stine Bosse. Dem, som vælger sig en frivillig døv-blindhed til, og vælger selv den mindste smule fornuft fra. Dem, der simpelthen nægter at ville forholde sig til konsekvenser af deres hovedløse gerninger imod deres eget folk.

   Søndag den 26. oktober 2014, i DR P1-programmet Søndagsfrokosten, er bare et eksempel på den blanke Stine Bosses tænkeevne på dette område. Programmets vært Jarl Cordua præsenterer Bosse for en statistik om demografi, migration og økonomi i Sverige, og der udspiller sig følgende ordveksling:

   Jarl C.: Du ryster på hovedet, du kan da læse statistikker, du kan da også godt tal. De mennesker vil komme ind i Sverige. Indenfor en generation – måske – er hvide svenskere i mindretal.

   Stine B.: Det er simpelthen….du taler mod bedre vidende.

   Jarl C.: Nej, jeg gør ikke.

   Stine B.: Tag op og tal med nogle mennesker i Stockholm og find ud af, hvordan det forholder sig. Svenskerne er anderledes åbne og ser helt anderledes på de her ting. Det er al den her skræmmeretorik, du siger bøh, Jeg er nødt til at sige, at det er noget vrøvl.

   ——————-

   Folkedybet, længe leve!!

    snaphanen

    Posted: 1 august 2015 - 03:25 -

    Jeg skrev om det 28 oktober. Dialogen ovenfor, skrev jeg ned http://snaphanen.dk/2014/10/28/dan-park-kaelderferninssering-med-tv-og -politi/

    Her Deadline, jvor Espersen ikke gør en specielt vaks figur. Han får severet en fed fisk på et fad, og æder den ikke

    https://www.youtube.com/watch?v=WZ2xgHwXdq0

    Niels Henriksen

    Posted: 1 august 2015 - 03:30 -

    Mange tak – jeg mente nok at kunne huske, at SBs naive og uvidende vås havde
    været oppe at vende her ved den lejlighed.

    FelixKrull

    Posted: 1 august 2015 - 07:50 -

    Tak for referatet fra Soendagsfrokosten – selve udsendelsen kan desvaerre ikke afspilles pga. DR.

    Indtil jeg saa duellen med Soeren Espersen, kendte jeg kun Bosse af omtale, og blev saare forundret over at hoere hende argumentere som en elevraadsformand paa Operation Dagsvaerk. Et rigtig godt eksempel paa, hvordan Corporate Social Responsibility fungerer i den virkelige verden. Kald mig pervers, men jeg elsker den slags, det bekraefter mit misantropiske verdensbillede.

    Peter Zichau

    Posted: 1 august 2015 - 16:02 -

    Den kære lille – eller måske ikke så lille – Stine Bosse, har stukket hænderne i en hvepserede – ligesom så mange andre…
    Lad os huske dem på det, når den tid kommer.
    Ikke fordi vi ikke kan li’ dem – men mere fordi de gik rigtig langt for, at få os andre ned med nakken…
    Og det må de gerne prøve at forklare hvorfor de gjorde..!

    Niels Henriksen

    Posted: 1 august 2015 - 03:46 -

    Morten Uhrskov Jensen Stine Bosse (2)

    http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE7902400/Stine-Bo sse-2/

    01. august. 2015

    Lad os se på batteriet af tal, der gør Stine Bosse til narren i cirkus.

    Den 28. juli beskrev jeg min holdning til Stine Bosses intellektuelle niveau i ret retoriske former. Det var populært og så alligevel ikke. Jeg blev bebrejdet, at jeg ikke dokumenterede nok. Jeg anførte, at det havde jeg gjort så mange gange, at nr. enoghalvfjerds ikke var nødvendig.

    Stine Bosse har et indlæg i JP den 31. juli 2015. Her fortæller hun, at EU er så nødvendig, at Danmark anstændigvis er nødt til at stemme ja til ophævelse af retsforbeholdet. Vi ved naturligvis godt, at et dansk ja er lig et farvel til dansk suverænitet for alvor, fordi et tilfældigt folketingsflertal derefter kan bringe
    Danmark ind i en hvilken som helst gren af EU’s retssamarbejde, herunder
    en fælles udlændingepolitik.

    Stine Bosse om flygtninge

    Nu bliver det sjovt for alvor. Lad mig citere et par linjer:

    ”Flygtningestrømme: Flygtninge fra krig, ufred eller fattigdom er en gigantisk udfordring, som i stigende grad skaber uenighed mellem landene i Europa, fordi flygtninge bliver anset som et problem. For mig at se, er det største problem, at vi fuldkommen glemmer, hvilke rædsler de stakkels mennesker flygter fra. I EU-regi er der allerede blevet forslået en fordelingsnøgle, så hvert medlemsland kan tage en vis andel flygtninge.

    Den mulighed bør vi tage imod. Ikke bare fordi vi fremstår kyniske ved at frasige os ansvaret, men i lige så høj grad, fordi vi allerede nu kan se af den demografiske udvikling i Europa, at vi i fremtiden vil komme til at mangle arbejdskraft – i alle lande. Og hvem siger, at flygtninge ikke kan være med til at trække det læs, hvis de får en
    ordentlig modtagelse, bliver hilst velkommen og får lov at være en del af fællesskabet, ligesom vores nuværende medborgere?”

    Stine Bosse skriver, at flygtninge fra fattigdom er en del af dem, der søger til Europa. Stine Bosse skriver ikke noget om, hvorvidt disse fattige skal have lov at søge asyl i Danmark og Europa. Det er interessant, at Stine Bosse ser ud til at ville udvide flygtningebegrebet voldsomt og tillade utalte millioner at søge til Europa. [!!!]
    [ Hun har åbenbart været for meget sammen med fantasten Peter Sutherland 😉 ]

    Niels Henriksen

    Posted: 1 august 2015 - 03:53 -

    Stine Bosse som politisk møbel [1]

    http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE7892950/Stine-Bo sse-som-politisk-m%C3%B8bel/

    Morten Uhrskov Jensen
    28. juli. 2015209

    Det er fingernemt at mene noget. Det er pinligt, når man mener noget uden at vide gnist om virkeligheden.

    Stine Bosse kender vi nok alle sammen. De ved nok, hende med den hastige opstigning til erhvervslivets top. Og så alligevel hende – eller måske netop derfor? – der ikke aner, hvad hun udtaler sig om.

    Nu udtaler Stine Bosse sig så med stor bramfrihed og endnu større ukundskab til politiko.dk om et af tidens varmeste emner. Den dygtige journalist spørger udmærket til erhvervslivets behov for syrere og eritreanere. Læs Stine Bosses henrivende svar her:

    ”Der kan sagtens være mennesker blandt de syriske flygtninge, der fint kan indgå på danske arbejdspladser. Der er ikke mig bekendt nogen, der har sagt, at vi slet ikke kan bruge dem. Vi er et land, der skal søge, sammen med resten af EU, at løse det her problem ordentligt og anstændigt. Og det er det, jeg er meget overbevist om, at store dele af erhvervslivet siger”.

    Er det ikke en fest at lytte til en sværvægter inden for dansk erhvervsliv, der blamerer sig så voldsomt? Er det ikke en rejse værd at være vidne til en sådan komprimeret uforstand fra en repræsentant, der i sin selvgodhed tror at være nationens vidne?

  Niels Henriksen

  Posted: 1 august 2015 - 02:11 - Svar

  Gad vide om hun har mødt Peter Sutherland og har ædt hvert et ord af hans hjernedøde vås
  om helt fri indvandring fra Afrika og Mellemøsten etc. råt?

  Hvis hun og PS virkelig tror, at de europæiske befolkninger har tænkt sig at finde sig i deres
  rablende vanvittige planer, så kommer de altså til at blive sørgeligt skuffet 😉

Lazze

Posted: 31 juli 2015 - 21:37 - Svar

Forleden dag forsøgte radio 24/7 at berøre problemstillingen omkring emigrationen fra de fattige lande til EU, det blev som altid en ikke-debat, fordi journalister simpelthen ikke aner hvordan de skal forholde sig til simple data og fakta. Journalister kan bare ikke håndtere simpel statistik og alt hvad der har med tal at gøre. Jeg forsøgte forgæves at komme igennem med en lille oplysning om, at det ikke nytter noget at tale om 31 millioner som nævner på en brøk uden at ville nævne størrelsen på tælleren. Afrika er vokset med 200 millioner alene de seneste 10 år = ½ af EU. Hvordan David Trads, Stine Bosse og andre virkelighedsfornægtere har tænkt sig at dette skulle ende godt for både dem og os, går luftigt let hen over min ydmyge viden. Ingen ønsker åbenbart heller at tale om fertilitetsrater i EU vs. MENA, selvom disse data findes her og nu. Og ingen tør nævne, præcis hvor vores egen (EU) fertilitet ligger (langt under de 2,1 som kræves for at opretholde vores egen bestand), og heller ikke at visse lande i Afrika og Mellemøsten kører derudad med 5 -7 i kaninresultat. Det er som at sidde i Tivoli´s rutchebane, hvor det pludselig siger “KLIK” og man ser det sprængte stålkabel flyve forbi ørerne på en, og derefter kun venter på at den sidste tur ned fra den højeste top bliver vanvittig hurtig, sjov og, desværre, også endegyldig den absolut sidste!

  Jannik Thorsen

  Posted: 1 august 2015 - 19:49 - Svar

  Klar tale må man sige! Jeg har haft de præcis samme overvejelser. Journalister er gennemsnitligt set simpelthen tal idioter. Og man forstår hvorfor den debatten synker til et så lavt niveaue, med så mange kvantitative analfabeter der render rundt og styrer den offentlige debat. Størsteparten af befolkningerne i Europa forstår ikke at en indvandrings katastrofe lurer lige rundt om hjørnet, og at vi kun lige er begyndt at tage hul på katastrofen. Men virkeligheden vil indhente journalisterne og politikerne før eller siden, vær vis på det.

Nicolaj Vestergård

Posted: 31 juli 2015 - 22:42 - Svar

Snaphanen! Hvis de vil vide mere hehe!

https://www.youtube.com/watch?v=GqNHvuzai5U

9april er online til stream osse!

http://www.primewire.ag/watch-2766349-April-9th

  Pantherinae

  Posted: 1 august 2015 - 15:44 - Svar

  Snaphanen. Organet for den højeste oplysning! Tør hvor andre tier.

Peter Zichau

Posted: 1 august 2015 - 15:48 - Svar

Steven Baldwin – fra en af de mest etablerede Hollywood-familier – siger PC-generationen er ved at være død..!

Han holder med Donald Trump… Det er da nye toner from over there…

https://www.youtube.com/watch?v=bbVIX6s-fHw&list=PL7rUmTchneKS0UlSSHOs gS7dS9aNoU72I&index=1

Jens Peder nicolaisen

Posted: 2 august 2015 - 12:26 - Svar

Spørgsmålet er om ikke disse hjertensgode – blandt andet Stine Bosse og David Trads – der ønsker
alt godt for alle, i virkeligheden er afhængig af den gode følelse det giver at
hjælpe medmennesker, og helst lukker øjnene for de frygtelige realiteter. De
kan ganske enkelt ikke holde ud at se de nye stramninger, som de opfatter som
onde gerninger.

Jeg er ganske enig med Inger Støjberg og er godt klar over,
at jeg i de godes øjne bliver set som en umoralsk anløben ond person, der ikke
er i stand til at føle empati og ikke bliver følelsesmæssig berørt.

Selvfølgelig er det forfærdeligt, og det gør ondt at se –
specielt de mange børn, jeg tror da alle føler med de mange; det kan da ikke
undgås, men alligevel er vi nødt til at sige stop, og det får mig ikke til en
opfattelse mig selv som et ondt menneske, jeg prøver bare at forholde mig
realistisk til problemet med de mange millioner flygtninge.

Det ser ud til, at de gode humanister ikke magter denne
realisme, de er afhængige af den gode følelse; det giver et kick altid kun at
ville det gode, og jeg tror, at afhængigheden af dette kick er en
livsnødvendighed for humanisterne.

Det kan selvfølgelig være et provokerende synspunkt, men jeg synes det ser ud til , at følelserne har overtaget i mange tilfælde, og selvom det er svært, så er det altså også nødvendig med en realistisk forhold til problemerne, hvis vi skal overleve som nation.

Solvind Danmark

Posted: 3 august 2015 - 02:10 - Svar

http://ekstrabladet.dk/112/danske-fodbolddrenge-involveret-i-masseslag smaal/5670396
Tak for “oplysningen” til journalist-kommissær Ulrik Bachmann fra ekstra bladet.
“Danske” unge der giver Danmark et dårligt ry i udlandet. Uha. Javel-ja. Det må vi jo forstå.
Det forekommer mig vagt at jeg har læst om mærkværdigt lignende hændelser før. Med mærkværdigt lignende overskrifter … det er nok bare en tilfældighed. Danske unge er i hvert fald sørme godt nok nogle værre slemme banditter sådan som de terroriserer vores nabolande igen og igen.
Tjaeh. Det er jo nok opdragelsen. Og så er de sikkert også racister. Der er jo alligevel heller ingen forskel på folk. Det ku’ jo lisså godt ha’ været … nåeh-nej. Dén flosk…øh, jeg mener: forklaring gælder jo kun hvis det er de stakkels marginaliserede nydanskere der er blevet “ramt af kriminalitet”.
Joeh, det kan nok være svært altid at huske det hele for en ung journalist-kommissær som Ulrik Bachmann.
Men fint sat op her, Ulrik. Godt solidt arbejde. Bare hele tiden husk på hvad instruktøren sagde på journalisthøjskolen: Nydanskerne er “Danskere” hvis de er kriminalitetsramte. Men, hvordan var det nu lige? … nåeh-jo, så er der nemlig bare det, at de så igen bliver til nydanskere; spændende; farverige og på alle måder berigende for det grå, kedelige Danmark … i alle andre tilfælde. Bare husk dén hovedregel, så skal du nok komme langt indenfor oplysnings- og sandheds-kommissariatet, kommissær Bachmann.

movietubenow564

Posted: 21 maj 2016 - 06:47 - Svar

http://www.movie-tube-now.com/
MovieTubeNow is the best site for free full Movies and TV shows. Lots of new and old movies and it is free.

Use the search button to find your specific movie or browse the categories.

With years from 1935 to 2016, all genres you could imagine and a-z lists it has never been more easy to find your favorite movie.

Or simply browse top movies for something new and exciting to watch.

projectfreetvonline

Posted: 27 maj 2016 - 09:43 - Svar

http://www.projectfreetvonlinenow.com
projectfreetvonlinenow is the best site for free full Movies and TV shows. Lots of new and old movies and it is free.

Use the search button to find your specific movie or browse the categories.

With years from 1935 to 2016, all genres you could imagine and a-z lists it has never been more easy to find your favorite movie.

Or simply browse top movies for something new and exciting to watch.

Leave a Comment