5
sep
Seneste opdatering: 6/9-15 kl. 1338
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I skal vide, hvor meget det bliver værdsat, og I skal vide, at det faktisk er jer, der får bloggen til at løbe rundt. Der skal ikke så voldsomt meget til, som jeg tidligere har forklaret, og jeg håber da også jeg får økonomien i mere faste rammer i dette halvår.

Bloggen er 90.000 kr værd i annoncer, eller det var den inden den pludselig havde 30 og 50 000 besøg på en dag, og det var penge som var rigeligt til hardware, rejser, entre mv., hvis ikke Google havde trukket deres annnoncer tilbage med den mærkelige begrundelse nedenfor. Så meget desto mere mærkelig, som at blogs med betydeligt mere “eksplicit” stof stadig kan have Google annoncer. Jeg må også indse, at jeg om et år et folkepensionist, og da kan bloggen ikke eksistere uden et mindre, fast tilskud udefra. Jeg må sikre den i tide.

Svenske journalister kan hamre på bloggen så meget de vil, det preller af på mig. De skulle i det mindste være glade for de stadig kan hæve deres 4-900. 000 om året for at sprede politisk propaganda og…..”had” for nu at snakke svensk. Det er jo ikke sikkert det varer ved, som jeg læser den svenske presses brat dalende troværdighed og popularitet.

Som der bliver elsket og der bliver hadet i svensk journalistik. Følelser er den nye religion nu matriarkatets, marxistiske madammer har grebet magten for at smadre alt af værdi. Fast i känslosåsen, som Westerholm siger idag.

Ellers kan jeg sige om den sag, at her i orkanens øje er der komplet roligt. Jeg gider ikke læse det svenske pressekorps, og foragten fra dem er aldeles gensidig, bortset fra at de anstændige altid har det mest svinske sprog med deres “kloakker, pissränner og ekstrem-nazister.”

Den svenske MSM debat er en sådan blanding af løgn og lavpandet mobning, at intet tænkende menneske gider deltage i den.  Når man er et ondt menneske for at mene noget andet, en “ekstrem nazist og en raceteoretiker” (eksemplerne er ægte), så er samtalen slut, og det er netop deres mening med at holde den på så infantilt et niveau. Det skal være en samtale med én deltager, lad det så være det. I aften kommer der iøvrigt en ny kronik.

Google does not allow the monetization of content that may be sensitive, tragic, or hurtful. While we believe strongly in the freedom of expression and offer broad access to content across the Web without censoring search results, we reserve the right to exercise discretion when reviewing sites and determining whether or not we are able to provide a positive user experience delivering contextually targeted ads to a site with this type of content.

Westbanhof, Wien

 

Indspilning i fuld skærm 05-09-2016

New York Times, Migrants Jouney


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?