11
sep
Seneste opdatering: 11/9-15 kl. 2144
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Breitbart London. Se eventuelt min video med Robinson: Tommy Robinson in Brussels

När den svenska underklassen blev osynlig

Det här är en text som Marika Formgren och jag har hållit på med sedan i våras. Vi är journalister från två olika generationer och har båda sett hur den svenska underklassen, som den svenska journalistkåren förr slutit till sitt bröst, blivit osynlig i media till förmån för en ”rasifierad” journalistik. Här försöker vi förklara varför.

Marika var tidigare ledarskribent på Corren och Barometern, men slutade sedan hon fått skrivförbud på Corren vad gäller invandring, feminism och familjefrågor. Därför lämnade hon journalistiken. Hon utbildar sig numera till dataingenjör. Hennes blogg hittar ni härGunnar Sandelin og Marika Formgren: När den svenska underklassen blev osynlig


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?