15
sep
Seneste opdatering: 16/9-15 kl. 0037
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det bliver ren idyl, hvis EU får sin vilje. Øst og Vesteuropa er to forskellige verdener, og Østeuropæerne har afgjort min sympati selvom jeg ikke ligefrem udtrykker mig som en fodboldfan (undtagen ifølge svensk journalistik, men hvem tager sig længere af dem?) Polakkerne husker Jan Sobieski.

I weekenden afholdtes i mange byer afholdes demonstrationer af tilhængere og modstandere til flygtningene i Polen. I weekenden gav mange luft for deres synspunkter ved fodboldkampe. Sådanne hændelser og lignende råb kunne høres i mange polske stadioner denne weekend. “Dette er vores land – vi ønsker ikke flygtninge i Polen” – lød et banner der blev hængt under kampen Lech Poznan- Podbeskidzie Bielsko-Biala. “Je**ć Araba” (fuck arabere) lød en slagsang. “Je**ć Araba”, “Islamskie świnie, nie chcemy was tu w Szczecinie” – polscy kibice nie chcą uchodźców. Danusha V. Goska WESTERN EUROPEAN VS. EASTERN EUROPEAN RESPONSES TO MASS, UNVETTED, MUSLIM IMMIGRATION

Sverige får världens högsta marginalskatt

Arabiseringen er dyr. Helt nøjagtigt 250 mia kroner om året eller 7 procent af BNP.

2015-09-15 Om budgetförslagen från regeringen blir verklighet kommer Sverige nästa år att gå om önationen Aruba och få världens högsta marginalskatt på 60 procent. Avtrappningen av jobbskatteavdraget gör att vissa löntagare endast kommer att få behålla 40 procent av sin nästa löneökning.

Regeringens förslag innebär också att den nya marginalskattekurvan får ett extra trappsteg för inkomster som ligger mellan 50 000 och 53 230, som väntas bli den övre brytpunkten nästa år. Vi kan också se att när avtrappningen är slut, vid inkomster över 123 300, så sjunker marginalskatten tillbaka till 57 procent. Om förslaget går igenom kommer vi alltså få världens högsta marginalskatt, men den kommer inte att gälla för de allra högsta inkomsterna. Ekonomifakta og Sverige får världens högsta marginalskatt när Löfven satsar på ökad invandring


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?