16
sep
Seneste opdatering: 16/9-15 kl. 0509
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En af de store mediesager i sidste uge var historien om en ungarnsk tv-fotograf, der sparkede ud efter illegale indvandrere ved den Ungarnsk-serbiske grænse. ‘Chok-video’ skrev Ekstra Bladet, ‘her sparker tv-reporter desperate flygtninge ned’. TV-fotografen mistede sit job, selvom hendes forbrydelse et stykke af vejen vitterlig var undvigereaktioner. Det gav blandt andet gode billeder, da hun spændte ben for en syrisk familiefar der netop havde undsluppet en ungarnsk betjent. Han faldt, men lørdag lykkedes det alligevel Osama Al-Ghadab at nå München. Medierne lagde ungarnsk tv-journalist for had: Spændte ben for Osama Al-Ghadab, Al-Nusrah-støtte…

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?