20
sep
Seneste opdatering: 20/9-15 kl. 2133
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Eurostat meddelte igår, at kun 21 procent er fra Syrien. Disse kommet gennem fra fem til ti sikre lande, og fra endnu flere, hvis de kommer fra Pakistan. 11.700 er rejst gennem Danmark på 12 dage, men nu kommer migranterne mere direkte fra Tyskland til Trelleborg dels lokket af det rygte, Sverige har skabt sig ude  i verden, dels af netsider som w2eu.info, der fører menneskestrømmen frem mod Norden.

2000 kommer i døgnet, et tal der søndag aften bare stiger. Der er tale om historiske tal: Tusentals kom till Sverige i helgen. Situationen strammer meget avorligt til. Sverige skal bygge en halv million boliger i de næste fem år, og Sverige låner allerede i udlandet for at financiere indvandringen. Hallå, Stefan Löfven, är du vaken?

Debatten fra forleden er nu kommet på You Tube med engelske undertekster. Danish-Swedish migration-debate, english subtitles.

Fjordman: Det er hyggelig å se at Julia Caesar fortsetter

Det er hyggelig å se at Julia Caesar fortsetter. En bivirkning av å bli uthengt i massemediene er at man får mange flere lesere. Hva hun gjør videre er selvsagt opp til henne selv. Jeg nølte litt etter at min identitet ble eksponert, men valgte å fortsette med å skrive under mitt pennenavn. Det angrer jeg ikke på. Det er ikke unikt at en skribent er mer kjent under sitt pennenavn enn sitt egentlige navn.

Julia Caesar advarer om at Sverige befinner seg i en tilstand av “mental borgerkrig.” Denne er primært skapt av en allianse mellom mektige politikere og journalister i etablerte medier. De bidrar nå i meget høy grad til å undergrave det samholdet og den tilliten som nordiske nasjoner som den svenske en gang var bygget på.

Den gjensidige mistilliten mellom ulike grupper øker konstant. Dette er en av de mest alvorlige bivirkningene av masseinnvandringen fordi skaden ikke kan repareres, i alle fall ikke på veldig lang tid. Landet er dypt splittet. Tilliten eroderer. Splid blir sådd mellom generasjoner, familier, venner og kolleger, helt inn i den private sfæren til enkeltpersoner. Makthaverne og deres allierte i mediene opphøyer seg selv til meningspoliti. Ettersom de mener å ha monopol på sannhet og godhet betrakter de det som legitimt å forfølge opposisjonelle, henge dem ut offentlig og avhumanisere dem som latterlige avvikere eller onde “hatere.” Limet som holdt samfunnet sammen oppløses. Alt faller fra hverandre.

Denne oppløsningen av sosial tillit foregår over store deler av Europa og den vestlige verden. Personlig uthenging er også noe jeg fikk kjenne på kroppen i Norge etter 22. juli 2011. Sverige er derimot spesielt ille.

Den britiske historikeren Roland Huntford ga i 1971 ut boka The New Totalitarians. Han beskrev da, før masseinnvandringen til Norden var begynt, en sterk undertrykkelse i svensk samfunn av individer med meninger som avviket fra sosialdemokratene. Denne undertrykkelsen av opposisjonelle stemmer og personer med andre meninger er så sterk i Sverige at selv Sverigedemokraterna noen ganger er blitt beskyldt for å benytte lignende metoder internt i partiet.

Nordens største land befinner seg i dag i en skremmende tilstand av gradvis indre oppløsning. Dersom denne uhyggelige utviklingen av kaoskrefter fortsetter er det kun et spørsmål om tid før landet vil oppleve en regelrett indre kollaps. Dette vil i så fall ha konsekvenser for hele regionen rundt Østersjøen. Naboland som Danmark og Finland vil bli vesentlig påvirket, Island i mindre grad. Det landet som kanskje vil bli aller mest påvirket av en eventuell svensk kollaps er Norge, som geografisk sett nesten er en siamesiske tvilling med Sverige.

Likevel pågår det nesten ikke noen genuin offentlig debatt i Norge om hva slags konsekvenser alvorlige konflikter i deres nærmeste naboland vil ha for nordmenn. Hvordan skal vi stoppe masseinnvandringen før oppløsningen av vårt land går like langt som oppløsningen av Sverige allerede har gjort? Facebook


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Armadillo

Posted: 20 september 2015 - 16:43 - Svar

I dag er alle der taler arabisk ‘Syrier’…
Dette kan bare ende i en total nedsmeltning af det samfund vi kender.

  Søren Petersen

  Posted: 20 september 2015 - 22:54 - Svar

  I Europa kan vi ikke gøre så meget, men i DK er der en chance…
  Idag flygtninge – imorgen risiko for terrorister… et faktum, desværre, ingen kan modsige dette, og især når vi ser at alle i tyrkiet kan få et syrisk pas, hvis man kan betale det som det koster…… se forøvrigt her:

  http://www.bt.dk/politik/messe

  -mange kritiserer pt Løkke, inklusiv DF, men er sagen ikke, at Løkke gør som han gør, fordi han ikke reelt er bange for DF?
  Hvis DF reelt mener (jeg er personligt enig) at pt er V= S, jamen så kan DF fjerne det parlamentariske grundlag for ikke blot V men hele blå blok! – men tør Tulle det?
  Det ville faktisk være smukt hvis DF satte blå blok foden for døren og sagde: her til og ikke længere: hvis Blå blok skal have magten skal blå blok være moden! smut nu og kom tilbage når I er modne, I siger blot til… indtil da støtter vi Socialdemokratiet.

  Se DET ville give respekt…

sussebassa

Posted: 20 september 2015 - 17:36 - Svar

Kommer ifra sikre land, og har penger til reisen…kjøper seg falske pass i Syria, .. friatider.se
Dette er lyx”flyktninger”, de fattigste har EU politikerne glemt, de som må være igjen.
Med Merkels Kuvendig kan man også forvente mange av de som ble lokket med hennes falskhet om høye bidrag, nå mere mat for dagen og returbilett.
Redan totalkaos i Sverige på alle områder, som bare øker med “flyktninge” tilstrømmingen.
Når Må Løfven sette ned foten og si at Nå klarer ikke Sverige dette…sansynligvis aldrig, heller da enda mere kaos som bare vil øke tilslutning til SD…det eneste vettuge partiet vi har.
Selv venter jeg på at lyxflyktningene selv begynner å klage mye mere, de har redan børjat.

  Anna Svensson

  Posted: 21 september 2015 - 00:19 - Svar

  Löfven kommer aldrig att sätta ner foten, man kan bara hoppas att han får foten – och det snabbt!

   Jostein Bjoerkmo2

   Posted: 22 september 2015 - 02:49 - Svar

   Dere gikk fra pest til kolera. Fra stridhingsten til Løfven

    Anna Svensson

    Posted: 22 september 2015 - 20:36 -

    Så sant, så sant!

  Lenn

  Posted: 21 september 2015 - 10:56 - Svar

  Ja, og måske betaler nogle af terrororganisationerne de såkaldte ‘flygtninges’ rejse herop, for det er meget underligt at se 18-årige afghanske drenge, der har haft råd til at betale ca. 30.000 kr. for rejsen. I går læste jeg i BT nogle af kommentarerne til den shitstorm, der har været til TV2 fra seere, der var rasende over indsamlingen i aftes. En skrev, at han ikke ville gi én krone, men han kunne heller ikke, selvom han ville, for når alle udgifter er betalt pr. måned, så har han kun 975 kr. tilbage at leve for! Jeg tænkte, at han skulle farve håret sort, få en spray-tan, smide passet væk og så tage til Sverige, hvor han vil få det meget bedre som ‘flygtning’.. Pengene går fra vore landes retmæssige arvtagere, for at vi kan betale for mellemøstlige kulturelle indslag, fx terror.

Peter Zichau

Posted: 20 september 2015 - 18:41 - Svar

Sjovt nok var Syrien jo lidt af et kludetæppe. Der er sikkert mange af disse “flygtninge” der ikke kan døje hinanden i forvejen. Men hva’… Den slags bagateller går vi jo heller ikke op i.
De aner ikke hvad det er for mennesker de lukker ind, står og danser og holder i hånd med eller hvad de nu synes er lækkert. Men én ting er helt sikker – det er ikke progressive hipsters, hvis det er det de klaphatte, kunstnere og kastrerede hankatte tror..!

John Hansen

Posted: 20 september 2015 - 20:46 - Svar

Når selv kvinnelige journalister på Expressen begynner å få panikk er det på tide for nabolandene å stenge grensene.

Jesper

Posted: 20 september 2015 - 20:50 - Svar

Højtplaceret dansker i FN, Michael Møller, giver formandskab i menneskeretskommission til: Saudi Arabien…
http://blog.unwatch.org/index.php/category/saudi-arabia/
Yes hvor det kører…
Gad vide om Lykketoft også har været med på den beslutning.

  Niels Henriksen

  Posted: 21 september 2015 - 11:30 - Svar

  Måske en passende lejlighed til at fratræde de dybt tåbelige
  og totalt forældede konventioner?

Jan Sjunnesson

Posted: 20 september 2015 - 21:32 - Svar

Godt alligvel Fjordman. Her er mer om Huntfords analys om Sverige

http://samtiden.nu/3126/sverige-sett-utifran-nr-3-huntford-1971/

Jan Sjunnesson

Posted: 20 september 2015 - 21:34 - Svar

  sussebassa

  Posted: 21 september 2015 - 17:57 - Svar

  Da var “Norgesmorderen” gro Harlem Brundtland i regjering/styrte.
  Hun som fikk oss inn i Schengen, som den kulturmarxist hun er/var.
  Klart hun var klar over det, men ikke hennes politikk…hun ville jo ha oss med i EU, men, klarte det ikke.

Søren Petersen

Posted: 20 september 2015 - 22:39 - Svar

Idag flygtninge – imorgen risiko for terrorister… et faktum, desværre, ingen kan modsige dette, og især når vi ser at alle i tyrkiet kan få et syrisk pas, hvis man kan betale det som det koster…… se forøvrigt her:

http://www.bt.dk/politik/messerschmidt-det-er-ikke-til-at-se-forskel-p aa-loekke-og-thorning

-mange kritiserer pt Løkke, inklusiv DF, men er sagen ikke, at Løkke gør som han gør, fordi han ikke reelt er bange for DF?
Hvis DF reelt mener (jeg er personligt enig) at pt er V= S, jamen så kan DF fjerne det parlamentariske grundlag for ikke blot V men hele blå blok! – men tør Tulle det?
Det ville faktisk være smukt hvis DF satte blå blok foden for døren og sagde: her til og ikke længere: hvis Blå blok skal have magten skal blå blok være moden! smut nu og kom tilbage når I er modne, I siger blot til… indtil da støtter vi Socialdemokratiet.

Se DET ville give respekt…

  Peter Zichau

  Posted: 20 september 2015 - 23:33 - Svar

  Det er sgu lige før jeg er tilbøjelig til, at give dig ret Søren.
  DF har intet at miste. Lad konsensuspolitikerne køre lortet i grøften og stå med oprejst pande ved et nyvalg.
  Det eneste de er bange for er alle de socialdemokratiske DF’ere. som muligvis ikke vil kunne forstå man satser så meget på flygtningespørgsmålet. Men til dem må man jo bare sige, at socialpolitik og indvandrerpolitik altså hænger sammen.

John Hansen

Posted: 21 september 2015 - 01:26 - Svar

Norge må snarest begynne å byge et 10 meter høyt grensegjerde av betong med piggtrådruller på toppen langs hele grensen til Sverige, det er vel 150 mil felles grense, så man må starte nå før Sverige er i ruiner og 1 million muslimer vil hit isteden.

FantomenSthlm

Posted: 21 september 2015 - 03:00 - Svar

Jag rekommenderar mina bröder i Norge att genast bygga ett högt stängsel. Vansinnet i Sverige kommer inte att upphöra. Om något år byter Sverige namn till Swemalia.

  sussebassa

  Posted: 21 september 2015 - 09:15 - Svar

  Enig.
  Dette “flyktninge” kaoset kommer snart å explodera.
  Større arbeidsledighet, hvem skal då betale festen til Løvfen.

invernes

Posted: 21 september 2015 - 09:12 - Svar

Muslimsk Forbund i Sverige krever å innføre sharia

http://spikerscorner.blogspot.no/2015/09/muslimsk-forbund-i-sverige-kr ever.html

  Lenn

  Posted: 21 september 2015 - 11:00 - Svar

  Hvis der var kloge ledere, ville de sige: “NUL! Det kan I fuldstændigt glemme, og hvis I vil have indført det perfide system, I påstår at være flygtet fra, så er I jo ikke flygtninge. Pak sydfrugterne og tag hjem!”

  Enkommentator

  Posted: 22 september 2015 - 18:53 - Svar

  Muslimer i Tyskland krever at oktoberfestene kanselleres, de er meget støtende både for migrantene og fastboende muslimer.

invernes

Posted: 21 september 2015 - 09:12 - Svar

  Lenn

  Posted: 21 september 2015 - 10:57 - Svar

  Se ham! Han ligner jo virkelig en dæmon i øjnene! Vi invaderes af halshuggende dæmoner.

Peter Buch

Posted: 21 september 2015 - 10:22 - Svar

  Peter Zichau

  Posted: 21 september 2015 - 10:44 - Svar

  Jeg kan sgu godt li’ at Helle Thorning bliver fremhævet som en kampfælle..?!
  Det vil sgu nok komme som lidt af en overraskelse for hende…

   Peter Buch

   Posted: 21 september 2015 - 14:56 - Svar

   Ja, det er muntert nok. Men hun sagde jo engang det nævnte.

   Desværre er den ikke helt aktuel, men jeg tænkte den er værd at se alligevel, hvis man har tid til det.

sussebassa

Posted: 21 september 2015 - 10:58 - Svar

Løfvens budsjett er framlagt….Så mange løgner.
Han underbudsjetterer flyktningekostadene bevisst ved å bruke juli tall, og som vi alle vet har flyktningetilstrømmingen nesten blitt doblet siden.
I tillegg øker arbeidsledigheten, rot/rut innskrenkes…dyrere bensin, og han lurer/snyter minstepensjonistene…som vanlig..”hederlig” sossepolitikk dette.

  Jostein Bjoerkmo2

  Posted: 22 september 2015 - 02:57 - Svar

  Ikke bruk tiden din til å støtte Stavrum i NA. Han tjener nok og fører oss bak lyset.

Peter Zichau

Posted: 21 september 2015 - 11:12 - Svar

Hvorfor kan et lille land som Danmark ikke sige: Vi lukker grænsen og indstiller al flygtningemodtagelse på ubestemt tid. Vi ønsker at tage en timeout og følge udviklingen i bl.a. Tyskland og Sverige. Alle, der af en eller anden grund, føler de bør hjælpe disse mennesker, kan så gøre det i de pågældende lande.
Det her handler ikke om omdømme men om overlevelse som en civiliseret vestlig nation. Og hvis Tyskland, Sverige eller andre mener de fører en fornuftig politik, kan de jo være ligeglade med hvad vi gør..!

Enkommentator

Posted: 22 september 2015 - 18:50 - Svar

Dere husker vel at under karikaturstriden veltet det masse syrere ut i gatene i Damaskus, ville i blikket og begynte å brenne flagg og satte også ild på våre ambassader.
Nå meldes det forøvrig om en voldtektsbølge på asylmottakene i Tyskland, men også innfødte tyske kvinner rammes, se rights.no

Leave a Comment