20
sep
Seneste opdatering: 20/9-15 kl. 2133
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Eurostat meddelte igår, at kun 21 procent er fra Syrien. Disse kommet gennem fra fem til ti sikre lande, og fra endnu flere, hvis de kommer fra Pakistan. 11.700 er rejst gennem Danmark på 12 dage, men nu kommer migranterne mere direkte fra Tyskland til Trelleborg dels lokket af det rygte, Sverige har skabt sig ude  i verden, dels af netsider som w2eu.info, der fører menneskestrømmen frem mod Norden.

2000 kommer i døgnet, et tal der søndag aften bare stiger. Der er tale om historiske tal: Tusentals kom till Sverige i helgen. Situationen strammer meget avorligt til. Sverige skal bygge en halv million boliger i de næste fem år, og Sverige låner allerede i udlandet for at financiere indvandringen. Hallå, Stefan Löfven, är du vaken?

Debatten fra forleden er nu kommet på You Tube med engelske undertekster. Danish-Swedish migration-debate, english subtitles.

Fjordman: Det er hyggelig å se at Julia Caesar fortsetter

Det er hyggelig å se at Julia Caesar fortsetter. En bivirkning av å bli uthengt i massemediene er at man får mange flere lesere. Hva hun gjør videre er selvsagt opp til henne selv. Jeg nølte litt etter at min identitet ble eksponert, men valgte å fortsette med å skrive under mitt pennenavn. Det angrer jeg ikke på. Det er ikke unikt at en skribent er mer kjent under sitt pennenavn enn sitt egentlige navn.

Julia Caesar advarer om at Sverige befinner seg i en tilstand av “mental borgerkrig.” Denne er primært skapt av en allianse mellom mektige politikere og journalister i etablerte medier. De bidrar nå i meget høy grad til å undergrave det samholdet og den tilliten som nordiske nasjoner som den svenske en gang var bygget på.

Den gjensidige mistilliten mellom ulike grupper øker konstant. Dette er en av de mest alvorlige bivirkningene av masseinnvandringen fordi skaden ikke kan repareres, i alle fall ikke på veldig lang tid. Landet er dypt splittet. Tilliten eroderer. Splid blir sådd mellom generasjoner, familier, venner og kolleger, helt inn i den private sfæren til enkeltpersoner. Makthaverne og deres allierte i mediene opphøyer seg selv til meningspoliti. Ettersom de mener å ha monopol på sannhet og godhet betrakter de det som legitimt å forfølge opposisjonelle, henge dem ut offentlig og avhumanisere dem som latterlige avvikere eller onde “hatere.” Limet som holdt samfunnet sammen oppløses. Alt faller fra hverandre.

Denne oppløsningen av sosial tillit foregår over store deler av Europa og den vestlige verden. Personlig uthenging er også noe jeg fikk kjenne på kroppen i Norge etter 22. juli 2011. Sverige er derimot spesielt ille.

Den britiske historikeren Roland Huntford ga i 1971 ut boka The New Totalitarians. Han beskrev da, før masseinnvandringen til Norden var begynt, en sterk undertrykkelse i svensk samfunn av individer med meninger som avviket fra sosialdemokratene. Denne undertrykkelsen av opposisjonelle stemmer og personer med andre meninger er så sterk i Sverige at selv Sverigedemokraterna noen ganger er blitt beskyldt for å benytte lignende metoder internt i partiet.

Nordens største land befinner seg i dag i en skremmende tilstand av gradvis indre oppløsning. Dersom denne uhyggelige utviklingen av kaoskrefter fortsetter er det kun et spørsmål om tid før landet vil oppleve en regelrett indre kollaps. Dette vil i så fall ha konsekvenser for hele regionen rundt Østersjøen. Naboland som Danmark og Finland vil bli vesentlig påvirket, Island i mindre grad. Det landet som kanskje vil bli aller mest påvirket av en eventuell svensk kollaps er Norge, som geografisk sett nesten er en siamesiske tvilling med Sverige.

Likevel pågår det nesten ikke noen genuin offentlig debatt i Norge om hva slags konsekvenser alvorlige konflikter i deres nærmeste naboland vil ha for nordmenn. Hvordan skal vi stoppe masseinnvandringen før oppløsningen av vårt land går like langt som oppløsningen av Sverige allerede har gjort? Facebook


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?