23
sep
Seneste opdatering: 24/9-15 kl. 0244
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 23-09-2015 235849

Talk is cheap.  Den gale kansler i Berlin v.2.

‘Harder by the day to protect Britain from terror’

Uforknyt ser vi vores skæbne i øjene, som vores politikere  har gjort alt hvad der stod i deres magt for at undgå. Når der sker noget igen, at det trøsterigt, at han “var i politiets søgelys.” Jeg har forestillet mig, hvordan en samtale mellem PET chefen og statsministeren kan udspille sig: “Nu må I fandeme holde op med at hive flere sikkerhedstrusler ind i landet.” Nå nej, han er politisk udpeget. Vi bæver for de kommende ofre, men dem der døde i februar, taler vi ikke om, for da havner ansvaret lynhurtigt på adressen Prins Jørgens Gård 1, 1218 København.

‘Harder by the day to protect Britain from terror attacks’ says Defence Secretary.PROTECTING Britons from terror attacks is “becoming harder by the day”, Defence Secretary Michael Fallon warned yesterday.

The Defence Secretary said it is becoming harder to protect Britain Intelligence experts have also warned that the Islamic terror threat is yet to peak.

Mr Fallon told a London think-tank the slaughter of 38 tourists, including 30 Britons, on a beach in Tunisia in June shows how difficult it is to defend “our people”. And he warned that terrorists and other states are “catching up” with Britain, whose technological edge on the battlefield is being eroded. ‘Harder by the day to protect Britain from terror attacks’ says Defence Secretary

Relateret: Lech Walesa: “If Europe opens its gates to Muslims, there will be beheadings here”, German police raids target Islamic State Mosque, suspected of recruiting among refugees, With refugees, German Muslim minority could be Europe’s largest, POLITICIANS INVITING MIGRANTS INTO EUROPE WANT ‘DISINTEGRATION’ SAYS FORMER CZECH PRESIDENT VACLAV KLAUS


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?