24
sep
Seneste opdatering: 25/9-15 kl. 1229
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!
 • Rabbineren er en klog mand, klogere end vores statsminister, der i dag har overført penge fra danske børn og pensionister for at financiere den illegalt indvandrede kaoskultur. “Det er en kultur, der flygter fra sig selv,” siger han “og bringer sin vold med.”  Hvad jeg mener om Lars Løkke må jeg hellere gemme til en anden dag. Importing Our Own Destruction. EU CHIEF: MIGRANT FLOOD IS JUST THE BEGINNING, WE NEED TO CLOSE THE DOORS AND WINDOWS

  Østrig: “Den indre sikkerhed er i fare”

  “Den indre sikkerhed er i Fare” hedder det i hemmeligt dokument der er lækket fra det østrigske indenrigsministerium til tysk politi og Bayersk Radio: På grund af flygtningestormløbet, kan den “indre sikkerhed og ro ikke længere garanteres”, hedder det. Ministeriet benægtede straks, at papiret eksisterer skønt det officielle papir blev offentliggjort på kanalen ORF offentliggjort onsdag aften med det første uddrag af dokumentet i “Zib 2”.

  Den kontroversielle dokument er lækket fra de lavere lag i departementet og er betitlet “trusselscenarie”. Hvem er der har sendt det til det bayriske politi og Bayerischen Rundfunk er uvist.

  “Trussel mod den offentlige orden”

  Papiret har følgende ordlyd: »Der er fare for opretholdelsen af ​​den offentlige orden, fred og sikkerhed gennem den massive binding af politiets personale til håndtering af aktiviteter i forbindelse med illegale immigranter,” citerer Bayerische Rundfunk. De fortsætter: “Risikoen for inter-etniske og inter-religiøse konflikter blandt immigranterne” helt indtil “ophævelse af de retslige strukturer i landet”.

  Indenrigsministeriet er naturligvis ikke tilfredse med, at dette dokument har fundet vej til offentligheden, og det bliver dementeret fra højeste sted.

  At papiret ikke er “ubetydeligt” endda, viser de organisationer som har modtaget det: BMI II/2 Exekutivdienst, Grenzdienst, Frontex; BMI II/3 Fremdenpolizei, Grenzwesen; BK/3.4 Bundeskriminalamt Abteilung Schlepperei; BK/4.1 Bundeskriminalamt Abteilung Operative Kriminalanalyse; OZ-AGM Operatives Zentrum für Ausgleichsmaßnahmen; SPK Schwechat Stadtpolizeikommando Schwechat (Flughafen). Sicherheit in Gefahr. Flüchtlinge: Geheimer Asylbericht sorgt für Wirbel (Snaphanens oversættelse)

  https://www.scribd.com/doc/282572361/Sonderberichterstattung-und-Analy se-der-derzeitigen-Migrationslage


 • Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?