24
sep
Seneste opdatering: 25/9-15 kl. 1229
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...
 • Rabbineren er en klog mand, klogere end vores statsminister, der i dag har overført penge fra danske børn og pensionister for at financiere den illegalt indvandrede kaoskultur. “Det er en kultur, der flygter fra sig selv,” siger han “og bringer sin vold med.”  Hvad jeg mener om Lars Løkke må jeg hellere gemme til en anden dag. Importing Our Own Destruction. EU CHIEF: MIGRANT FLOOD IS JUST THE BEGINNING, WE NEED TO CLOSE THE DOORS AND WINDOWS

  Østrig: “Den indre sikkerhed er i fare”

  “Den indre sikkerhed er i Fare” hedder det i hemmeligt dokument der er lækket fra det østrigske indenrigsministerium til tysk politi og Bayersk Radio: På grund af flygtningestormløbet, kan den “indre sikkerhed og ro ikke længere garanteres”, hedder det. Ministeriet benægtede straks, at papiret eksisterer skønt det officielle papir blev offentliggjort på kanalen ORF offentliggjort onsdag aften med det første uddrag af dokumentet i “Zib 2”.

  Den kontroversielle dokument er lækket fra de lavere lag i departementet og er betitlet “trusselscenarie”. Hvem er der har sendt det til det bayriske politi og Bayerischen Rundfunk er uvist.

  “Trussel mod den offentlige orden”

  Papiret har følgende ordlyd: »Der er fare for opretholdelsen af ​​den offentlige orden, fred og sikkerhed gennem den massive binding af politiets personale til håndtering af aktiviteter i forbindelse med illegale immigranter,” citerer Bayerische Rundfunk. De fortsætter: “Risikoen for inter-etniske og inter-religiøse konflikter blandt immigranterne” helt indtil “ophævelse af de retslige strukturer i landet”.

  Indenrigsministeriet er naturligvis ikke tilfredse med, at dette dokument har fundet vej til offentligheden, og det bliver dementeret fra højeste sted.

  At papiret ikke er “ubetydeligt” endda, viser de organisationer som har modtaget det: BMI II/2 Exekutivdienst, Grenzdienst, Frontex; BMI II/3 Fremdenpolizei, Grenzwesen; BK/3.4 Bundeskriminalamt Abteilung Schlepperei; BK/4.1 Bundeskriminalamt Abteilung Operative Kriminalanalyse; OZ-AGM Operatives Zentrum für Ausgleichsmaßnahmen; SPK Schwechat Stadtpolizeikommando Schwechat (Flughafen). Sicherheit in Gefahr. Flüchtlinge: Geheimer Asylbericht sorgt für Wirbel (Snaphanens oversættelse)

  https://www.scribd.com/doc/282572361/Sonderberichterstattung-und-Analy se-der-derzeitigen-Migrationslage


  Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


  Svend Andersen

  Posted: 24 september 2015 - 19:14 - Svar

  Der lyder lignende toner fra SPD I München (læg mærke til talerens paniske ansigtsudtryk, det siger næsten mere end ordene):

  https://www.youtube.com/watch?t=1&v=uajoiBhQ6YA

   Armadillo

   Posted: 24 september 2015 - 20:26 - Svar

   Det går stærkt nu Svend Andersen og jeg er overbevist om at EU bliver tvunget til at tage mere eller mindre radikale skridt for at opretholde lov og orden.

    tavsen

    Posted: 24 september 2015 - 22:03 - Svar

    Det er EU og alle landes politikere for rådvilde til at gøre. De kommer til at holde krisemøder resten af året

    Har der været nogen melding i dag fra politiet, hvor mange der skønsmæssigt er kommet det sidste døgn? Eller har de givet op?

    13.500 flygtninge og migranter til Danmark på 17 dage 23. sep 2015, kl. 17:52
    http://www.tv2oj.dk/artikel/273909:Indland–13-500-flygtninge-og-migran ter-til-Danmark-paa-17-dage
    Politiet vurderer, at mindst 700 flygtninge og migranter i løbet af det seneste døgn er kommet til Danmark.

    Vi er begyndt at samle på illegale mennesker. Hvor længe, inden anarkiet starter?

    http://www.rff.dk/files/RFF-site/Publikations%20upload/Newsletters/Dan sk/Nyhedsbrev%20December%202014.pdf
    Mens niveauet i 2008 skønnes at have ligget omkring 15.000, var det i 2013 steget til omkring 33.000, dvs. mere end det dobbelte

     Lenn

     Posted: 24 september 2015 - 23:31 -

     Jeg tror, at der bliver lagt en form for ‘låg’ på lige nu, for når PET-chefen står lige så latterligt og nedtoner trusselsbilledet til nul og nix, og vi pludselig ikke ser billeder fra grænsen eller togene længere, så virker det jo mystisk. Er man bange for at piske en stemning op, og vil man hellere bare snigløbe den danske befolkning?

     snaphanen

     Posted: 25 september 2015 - 02:49 -

     altså, den kloge Lars Løkke skal bare holde die dumme dänen hen, intil poletten er trillet ned for Merkel og EU?

     Pantherinae

     Posted: 25 september 2015 - 11:21 -

     Du er alt for venlig, det kan udtrykkes mere præcist. Lykken er i hvert fald ikke Løkke.

     Lenn

     Posted: 25 september 2015 - 14:27 -

     Ja, jeg tror, det må være agendaen, for det er jo sært, at der køres så intenst på billeder fra den danske grænse og de mange ‘flygtninge’ dér, indtil DR og TV2 fik overstået indsamlingsshowet. Man vil ikke risikere folkeopstand i Europa, så man holder vel igen med at vise sandheden.
     Det er forfærdeligt, at vi har så elendig en leder som Løkke. Han bør lige tænke på, at den dag vi har “hour zero”, så er politikerne og ordensmagten de første til at blive slæbt i orange fangedragter ud på eksekveringspladsen… Måske Løkke så vil tænke, at det var sørens, han ikke lukkede de forbaskede grænser..

     Pantherinae

     Posted: 25 september 2015 - 11:26 -

     De er alle sammen bund korrupte. Hvis befolkningen gik ind i stemmeboksen krøllede sin stemmeseddel sammen og derefter gik over til boksen og kastede den over hende valgkontrollantens skulder for lige at lave et statement hver gang til de pludseligt myldrende journalister, så skal du se en valgdeltagelse og et resultat.

    Søren Petersen

    Posted: 25 september 2015 - 21:00 - Svar

  Anna Svensson

  Posted: 24 september 2015 - 20:37 - Svar

  Vad förväntar sig myndigheter och politiker? Det krävs ingen större intelligens för att räkna ut att detta måste sluta i en katastrof, och det ganska snabbt.

  Olav Ødegaard

  Posted: 24 september 2015 - 20:45 - Svar

  Den indre sikkerhet er i fare også i Sverige, i følge SVT:
  http://www.svt.se/ug/varningen-folk-beredda-att-ta-till-vapen

   Anna Svensson

   Posted: 26 september 2015 - 00:26 - Svar

   Ja, men med underton att det är svenskarna som är så intoleranta, som bär skulden till detta.

  Peter Buch

  Posted: 24 september 2015 - 21:44 - Svar

  Der må være Oktober Festdeltagere i tusindvis der ville forbi en Pegida-demonstration mod islamisering…

  Peter Buch

  Posted: 25 september 2015 - 00:35 - Svar

  Man kan skrive nok så lange yderst velformulerede tykke bøger om social sammenhængskraft og al det, men få fatale fejl får samfund til at vælte og al viden om sammenhængskraft og hvad der gør det fantastisk er uvæsentligt i situationen.
  Sådan er det beklageligvis nu.

  Vi har politikere, valgte politikere de fleste steder i Europa, der ikke er opgaven voksen, som jeg og mange andre ser det.
  Hvad kan man så gøre?
  Vi har ingen gang et sekretariat der tager mod bidrag, generelle bidrag eller særlige projektrettede bidrag, noterer og offentliggør forslag eller blot sætter folk i forbindelse med hinanden.
  Vi har nogle med stor viden, indsigt og fantastiske evner, der ikke er i stand til at organisere sig, eller glemme deres egne kæpheste for et større mål.

  Vi har virkelig sejret ad helvede til når klappen egne kæpheste i den grad medvirker til samfunds undergang.
  Tak for ordet.

   snaphanen

   Posted: 25 september 2015 - 09:48 - Svar

   ja, de sidste måneder har været deprimerende. Det ser faktisk ud, som om de vil fortsætte ad en katastrofal vej. Måske man skal være så nøjsom at man glæder sig over ikke at være purung

    Pantherinae

    Posted: 25 september 2015 - 10:48 - Svar

    De aner jo ikke hvad deres system er forberedt til at kunne håndtere, sandsynligvis så godt som ingenting, da de aldrig har interesseret sig for vores sikkerhed. Det eneste de har brugt al tiden på var, hvordan de selv kunne rykke mere sammen om at dele mere og mere magt, og flere og flere absurde goder for sig selv og deres venner og simultant rosende sig selv inde i deres egne hoveder om hvor fantastiske og uundværlige de dog syntes de selv var.

     achantus

     Posted: 25 september 2015 - 12:49 -

     De følger nok Coudenhove-Kalergi planen i kombinasjon med Cloward-Piven strategien.

     Pantherinae

     Posted: 25 september 2015 - 13:50 -

    Armadillo

    Posted: 25 september 2015 - 13:36 - Svar

    Jeg håber det går hurtigt, for om 10 år kan jeg nok ikke forsvare mig, noget jeg kan i dag.

     Peter Buch

     Posted: 26 september 2015 - 00:25 -

     Hæren hvad den er, hjemmeværn uden værn, ekspropriering mulig, blevet en realitet da uden hjem. Sort udsigt.

    Peter Buch

    Posted: 25 september 2015 - 15:07 - Svar

    Det må du nok sige.

    Jeg var på gåtur:
    http://www.uriasposten.net/archives/69356/comment-page-1#comment-43857 25

    og senere i supermarkedet var der en moden kvinde, der sagde, at i hendes alder skulle hun ikke klage, jeg tilføjede efter lidt betænkningstid, at små børn er nogle af de bedste til at beklage sig. Det har intet med alder at gøre, jeg tror dog ikke hun ænsede det…

    Men alle fremskridt lige, livet var lettere og hyggeligere med en masse papir og ansatte til andre, end krav om elektroniske idéer og hvad ved jeg.

    Anonymiseret uansvarlighed i et organisatorisk set udemokratisk slaraffenland for enhver kriminel

  Pantherinae

  Posted: 25 september 2015 - 07:11 - Svar

  De uduelige politikere bør jo nok snart opgive at samle flere flygtninge op nede i vandkanten, det ville være et godt sted at starte kære politikere: I JORDENS VÆRSTE MULTI IIMBICILE IDIOTER. Kan i ikke prøve at finde noget andet at beskæftige jer med end politik, dukke jeres hoveder skamfuldt resten af jeres liv, og lade hæren smide hele banden ud? .. og så forhåbentligt .. så er de i stand til at give nogle andre kommandoen tilbage bagefter til FOLKET. Forbyd politikere i Danmark.

  FelixKrull

  Posted: 25 september 2015 - 09:09 - Svar

  Interessant notat.

  Saafremt det er en replik til min kommentar for et par dage siden (hvis jeg maa vaere saa forfaengelig), saa bemaerkes det, at det ikke er terror, der ses som sikkerhedstruslen, men masseindvandringen og multikulturen som saadan – oploesningen af civilsamfundet.

  HermannSchultz

  Posted: 25 september 2015 - 13:14 - Svar

  Jag fick nyss en obehaglig bild i huvudet som gäller det sinnessjuka Sverige.
  Vad spelar det för roll om EU vill stänga fönster och dörrar när man redan slagit ut väggarna i huset?
  Det är så det känns när man befinner sig i orkanens öga.

   Pantherinae

   Posted: 25 september 2015 - 20:15 - Svar

   Det er helt sygt det der sker med Sverige, håber alle lande i verden vil komme og redde svenskerne. Det skylder verden synes jeg.

   Niels Henriksen

   Posted: 25 september 2015 - 21:59 - Svar

   Hvornår laver nogen en blanding af gyserfilm / rysare og parodi om situationen og udviklingen i dagens og fremtidens Sverige? Det er jo ikke ligefrem inspiration, der mangler derovre, vel?

   Men måske er nutidens politisk korrekte, venstreorienterede og selvfede “kunstnerne” bare ikke i stand til at se den store skov for alle træerne? 😉

   Det kunne ellers være “sjovt” / velfortjent, hvis de uforvarende kom til at medvirke i en film om om sig selv, deres tommetykke hykleri og deres foragt for og forræderi imod deres eget folk, hvor “sandheden” ( det filmen i virkeligheden handler om – nemlig dem selv og deres uansvarlighed og folkeforagt ) så først går op for dem i de allersidste scener. For hvem siger, at rigtig kunst altid så fuldstændigt forudsigeligt skal provokere de samme grupper?

   Kunne det ikke bare for én gangs skyld være alle de frelste, selvgode og bedrevidende gloriepudsere –

   på andres bekostning – det gik ud over? 😉

   Crowd funding, Sverige? 😉 – bare se at komme igang …

    HermannSchultz

    Posted: 25 september 2015 - 22:33 - Svar

    Bra idé. Jag skulle kunna anbefale en korsning av “din” klassiker med en annan klassiker “Rabid” fr 1977 av David Cronenberg.
    Förmodligen sysslar de kreativa krafterna med “Scandinavian Noir” där mord i alla former kanske är utloppet för den ilskna vanmakt ett levande intellekt borde reagera med.

     Niels Henriksen

     Posted: 25 september 2015 - 22:59 -

     Tack så mycket 😉 – ok, känner inte till den filmen, men får försöka att hitta den :o)

     Jag hade tänkt det som en sorts modern version av “Beowulf returns”. Göten “Bjovulf”
     ( naturligtvis med ett normalt namn 😉 ) kommer hem till Göteborg” från sitt långa “exil” i Danmark, där han har hjälpt sina dansk fränner (vännner, släkt ) att bekämpa ett fruktansvärd monster. Men när han går i land från sin båt ( skep ) upptäckar han att nånting har hänt och mycket har förandrats helt – folk bor i karantänezoner ( = reservater ! ), då ett mystisk virus härgar och sätter sig på folks hjärnar, får dom at göra tokiga saker och förfölja de som inte är smittade än ( som zombier ) och hotar det engång så fridsamma samhällets säkerhet och dets stabilitet …

     Ja, just det – men de verkar inte bekymra sig särskillt mycket om verkligheten och de många otäcka hoten imot säkerheten och stabiliteten i det svenska samhället.

     HermannSchultz

     Posted: 25 september 2015 - 23:13 -

     Den ultimata metoden för en fientlig verksamhet måste vara ett vapen som får folket (måltavlan) att förgöra sig själva. Samtidigt som man tror att man gör “det rätta”. Stämmer ganska bra på Sverige idag. Eller Jim Jones “Folkets tempelrörelse” som 1978 slutade med att hela sekten (över 900 människor) begick kollektivt självmord där i den sk Jonestownmassakern.
     Det du skriver om återvändandet från exilen stämmer bra med berättelser om återvändande svenskar som berättar om “det nya landet” de återkommer till.

  ɱØяñιηg$ʇðя ©™

  Posted: 25 september 2015 - 18:48 - Svar

  Expo detaljstyr SVT. Fri och oberoende television my ass! Hycklarna har mage att kalla JC för makthavare? LOL

  http://blueshift.nu/nu-bekraftat-expo-detaljstyr-svts-programverksamhe t/

   Anna Svensson

   Posted: 26 september 2015 - 00:35 - Svar

   Detta var ju det värsta, nu är det verkligen på tiden att skrota denna vedervärdiga propagandainstitution och inställa dess finansiering direkt. De som vill ta del av deras propaganda kan betala, men vi andra ska få slippa – utan att göra något olagligt.

  Søren Petersen

  Posted: 25 september 2015 - 20:44 - Svar

  Peter Buch

  Posted: 25 september 2015 - 21:54 - Svar

  Rabbineren er nok en klog mand, men i hans koblen Ismael, den vilde fra ørkenen, søn af Abraham til hele den islamiske af ham benævnte- civilisation- udelader eller bortser han totalt fra at millioner muslimer ikke er gentiske efterkommere af den linje.
  Om han da mener disse andre ikke DNA-Ismael tilknyttede, vel langt størstedelen af muslimer i dag, af uoplyste årsager er tvunget til at opføre sig som Ismaels efterkommere ved vi ikke. Han giver som jeg ser det ikke disse andre mulighed for at have blot en smule af fornuft eller modstandskraft. Hvordan skulle desuden omvendelser fra islam da være mulige, for de sker jo?
  Men det er en kort udsendelse, han har sikkert svar også på disse spørgsmål.
  Bortset fra det overvejende enig.

  GustaWasa

  Posted: 26 september 2015 - 19:50 - Svar

  Det kallas arvsynd. Men det är inte längre det man kan tro att det är nazismen. Utan det är kommunismens arvssynd som kommunistmarxismen försöker med alla medel att slippa undan eftersom de vet med sig att många människor i forna öststaterna och demokratier önskar ställa kommunismen inför domstol “för brott mot mänskligheten”.

  Nazismen har genomgått en total genomgång av sin medverkan i andra världskriget men kommunismen har lyckats hålla sig undan genom att det ingick i Sovjet imperiet och kom att tillhöra segrarmakten.

  Det vi ser nu av många “socialistiska partiledare” är ett sista försök att komma undan rättvisan och de skyr inga medel för att undgå rättvisan. Ja, de till och med gör en anti-tes av Karl Marx “religion är ett opium för folket” och vänder sig direkt till de största “opium” leverantörerna = islam.

  Leave a Comment