7
okt
Seneste opdatering: 7/10-15 kl. 1338
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Sverige: 100 000 asylsøgere til i år

Migrationsverket planerar för att ta emot ytterligare 100 000 asylsökande de närmaste tre månaderna, kan Expressen i dag berätta. – Det är en planeringsförutsättning, bekräftar generaldirektören Anders Danielsson. Samtidigt erbjuder Försvarsmakten cirka 600 sängplatser vilket inte ens räcker för att täcka behovet under en dag.

För första gången nämner samtidigt Migrationsverkets högsta chef att det finns en gräns för vad Sverige klarar av. – Jag inser också att det någonstans tar stopp. Men ambitionen är att göra vårt yttersta för att klara uppgiften. Och ingen vet ju vad som kommer att ske om två eller tre månader. Det är så många variabler som spelar in att de nästan inte går att hålla i huvudet. Men jag måste tänka att vi måste ha en plan för att ta emot tusen asyl-sökande om dagen, kanske till och med fler. Det är det vi ska planera för och ha beredskap för. Räknar med 100 000 asylsökande till i år

Dette er så åbenlyst sprøjtegalt i en situation, hvor Sverige er løbet tør for asylpladser og hvor tilstrømningen vil gøre svenskerne til et mindretal i landet nogle årtier inden vi ellers troede. Der ikke er mange kommentarer, man mere kan hæfte ved det. “Patienten er uden virkelighedskontakt og sygdomsindsigt.” ”7621 asylsök de senaste 7 dagarna.” En migga: “Vi har tappat kontrollen fullständigt.” I realiteten er der tale om mere end 10 000 asylansøgninger om ugen.

Det er mentaliteten bag, som er den interessante. Når en hel nomenklarura mener, at vildtfremmede menneskers ønsker og behov er vigtigere end egen, national overlevelse, står vi overfor noget psykologisk virkeligt interessant, der bærer mindelser om religiøse masseselvmord som f.eks Jonestown i november 1978. Når asylretten er vigtigere end et land og et folk, har vi med en perversitet at gøre. En  psykologi, der hører hjemme under et mikroskop.

Vi kender psykologien og stemningen i Førerbunkeren i 1945 fra vidner, men om de psykologiske bevægelser i den svenske nomenklatura i oktober 2015, ved vi forbløffende lidt.  I betragtning af, at det er et land og et folks skæbne der besegles, burde nogen råde bod på det. Hvordan har dette været muligt, spørgsmålet skriger på et svar. Hvordan er det muligt, uden at et folk gør oprør, uden at et militær/politi besætter Riksdagen og sender landsforrædderne hjem? Nå ja, situationen er sådan nu at man ikke skal udelukke det, året er langtfra slut endnu.

I mellemtiden bør man berede sig på enhver tænkelig udvikling i Sverige inden jul. Intet er for langt ude, for at være en mulighed.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Svend Andersen

Posted: 7 oktober 2015 - 12:04 - Svar

Som Migrationsverkets chef siger: “ingen vet ju vad som kommer att ske om två eller tre månader” – der vil nok være adskillige variable, som den stakkels administrator af sammenbruddet ikke har fantasi til at forestille sig.

  sussebassa

  Posted: 7 oktober 2015 - 12:27 - Svar

  Fantasi har han nog, men han Vågar inte vara ærlig…feghet…han vil jo så gjerna beholda jobbet.

   Peter Zichau

   Posted: 7 oktober 2015 - 14:10 - Svar

   Hvor mange penge behøver han så på den bankbog, før han tager bladet fra munden..?
   Det eneste der er sket om tre måneder er, at det stadig vælter ind med “flygtninge”. Måske endda endnu flere end nu. Og det selvom krigen i Syrien er slut og folk begyndt at tage tilbage. For Sverige har spændt sig for en vogn, som kun de selv kan stoppe. Og det gør de tilsyneladende ikke – uanset hvad..?!

    sussebassa

    Posted: 7 oktober 2015 - 15:16 -

    For pengegriske mennesker vil det aldri bli nok penger…alle er tilsalgs.
    Vi snakker her om virkelige maktsyke mennesker, så Løfven vil ikke bli istand til å endre sin egen flyktningepolitikk..det må være andre som fjerner han ifra makta.
    SD er de eneste som igjennom velgeroppslutning kan endre dette bildet.
    Bare et kort tidsspørsmå før alt braker sammen i Sverige..totalkrise.

   Jarla

   Posted: 7 oktober 2015 - 17:50 - Svar

   Han är nog snarare en som håller i trådarna. Kommer från Säpo. Deklarerade på nya jobbet som GD för Mig.verket, att han minsann inte skulle läsa sina “miggors” vittnesmål. Deklarerade vidare att verket skulle ge “service”, sju dagar i veckan, för invandringen höll ju inte kontorstider…

    latmask

    Posted: 8 oktober 2015 - 09:16 -

    Då får man hoppas att det inträffar något som öppnar öronen och ögonen på honom. Bäst vore dock om han byttes ut.

Rune Hansen

Posted: 7 oktober 2015 - 12:31 - Svar

“noget psykologisk virkeligt interessant”

Det er vist det, resten af verden kender som Stockholmssyndromet.

  Jarla

  Posted: 7 oktober 2015 - 17:46 - Svar

  Sverigesyndromet…

Gabrovitcs

Posted: 7 oktober 2015 - 12:51 - Svar

Rapporten från sjukhuset i München sändes typiskt nog i den Tjeckiska statstelevisionen. Tjeckerna är liksom ungrarna ett sturskt folk som i århundraden fått kämpa för sitt land och språk. De har insikt och sätter snabbt diagnosen på politikernas vanföreställningar i Tyskland Österrike och Sverige. Ja var var alla “Gutmenschen”, som välkomnade horder av muslimska invaderare på stationerna i Wien Salzburg München och Malmö när sjukhusen behövde hjälp och förstärkt bevakning av vårdpersonalen från aggressiva och våldsamma “refugees”!
Klart är att svartafrikanerna är värst och att kombinationen muslim och neger är explosiv med en enorm aggressionspotential.

  Kirsten

  Posted: 9 oktober 2015 - 01:06 - Svar

  Kan nogen bekræfte, at filmen er fra tjekkisk tv? Jeg kan ikke finde det nogen steder… CNTV. De har noget, der CN1, CN2 osv men søger man under CNTV kommer der kinesisk tv eller koreansk tv frem… kunne filmen om forholdene på et tysk hospital evt. være fake?

   Casper

   Posted: 9 oktober 2015 - 08:07 - Svar

   Det hedder tilsyneladende CNtv – Česká nezávislá televize ( nezávislá = uafhængig) og er en virtuel tv-kanal, dvs. sender via youtube.
   http://ubunturadio.cz/
   https://www.youtube.com/user/svobodnatv/

   Om beretningen fra den tyske læge er sand, er svært at vide. Hvis det er sandt at situationen i Tyskland er blevet så alvorlig, så kommer der nok flere beretninger fra andre kilder.

    Kirsten

    Posted: 9 oktober 2015 - 13:58 -

    Hej Casper! Tak for dit svar. Indholdet af brevet lyder jo mildest talt usandsynligt… men vi må så afvente andre beretninger, der kan verificere situationen. Der er efterhånden så meget fake på de sociale medier, at man må være meget opmærksom….. Mange hilsener Kirsten

Jakob T

Posted: 7 oktober 2015 - 13:10 - Svar

Jeg tror, det stikker dybere end psykologi. Søren Kierkegaard beskæftiger sig med dette spørgsmål i bogen: Sygdommen til døden fra 1849.
Det går kort sagt ud på, at mennesket er fortvivlet, og at det ikke vil være sig selv. Mennesket forsøger at helbrede sin fortvivlelse ved at forandre sig selv og verden. Kierkegaard-forskeren K. Olesen Larsen beskriver det sådan:

Uendelighedens fortvivlelse helbredes ved, at mennesket faar sine i det fantastiske vildfarne behov tilfredsstillet i sin endelige verden – gennem tilpasning og forandring af omgivelserne, saa endeligheden byder det, hvad det tidligere ikke fandt tilfredsstillelse for og derfor søgte i uendeligheden, i det fantastiske, i at svømme bort fra “virkeligheden”.

TheReligiousCynic

Posted: 7 oktober 2015 - 13:52 - Svar

For Sveriges del er det allerede for sent med en ikke-voldelig løsning. Men hvem skal stå for volden? Sikkert er det iallefall at det ikke blir ‘oss mot muslimene’ som mange ser ut til å tro. På den andre siden vil det tvertimot være både kjentfolk og gode mennesker innimellom. Er det lenger noen som tviler på at de europeiske regjeringene vil ty til fengsling og drap for å stilne den stormen som nødvendigvis må komme? De venter bare på en anledning, riktignok uten å ane det selv.

Landsmannen

Posted: 7 oktober 2015 - 17:13 - Svar

Anders Danielsson är en inavlad svensk myndighetsman som gått från att vara SÄPO-chef till Migrationsverkschef. Han saknar uppenbarligen intelligens nog att förutse vad som kommer hända när denna flodvåg av migranter behöver lämna asylboendena och placeras ut i städer där det varken finns jobb och ännu mindre bostäder. Jag vill inte höra svenska myndighetschefer säga att de inte vet vad de ska göra när de själva skapat denna situationen. Ursäkterna kommer nu som brev på posten men dessa förrädartyper ska inte komma undan. Deras oduglighet är dokumenterad.

  Kverulantus

  Posted: 7 oktober 2015 - 17:57 - Svar

  Anders Danielsson.
  Tänk hur vissa personer kan valsa runt inom statens förvaltningar utan att tillföra någonting.
  Nytt jobb med högre lön utan att presterat ett skit.
  Vem håller den clownen om ryggen och varför?

Mike E

Posted: 7 oktober 2015 - 17:15 - Svar

Svenska journalister på Sveriges Radio är fullständigt extatiska av lycka över det fantastiska som äger rum i Sverige nu. Skulle gissa att 90% av nyheter och samhällsprogram i SR nu ägnas åt hur Sverige kan hjälpa “flyktingar” och få så många som möjligt till Sverige.

Kverulantus

Posted: 7 oktober 2015 - 17:47 - Svar

Sverige satsar allt på ett kort.
Anledningen är en önskan om en plats i FNs säkerhetsråd.
Fem länder sitter där i dagsläget.
USA,Kina,Ryssland,Frankrike och Storbritannien.
Alla de politiska partierna i Sverige utom SD har fått hybris.
Vilken skillnad skulle det göra om Sverige satt med vid bordet?
Ingen alls.
Så länge varje land har vetorätt så är förmågan att komma fram till ett gemensamt beslut nästan obefintlig.
Demokrati bygger på en förmåga att kompromissa.
Svenska politikers bild av sig själva är gigantiskt uppblåst i cinemascope.
Lös problemen på hemmaplan innan ni ger er ut i världspolitikens hetluft.
En oansvarig invandringspolitik ger ingen respekt.
Undrar vad Dag Hammarskjöld skulle sagt om Sverige av idag?

Pantherinae

Posted: 7 oktober 2015 - 19:58 - Svar

Virkelig en perle om situationen, vi venter i spænding på at det ser ud sådan i resten af Europa. Luk nu de grænser hermetisk.

Anna Svensson

Posted: 7 oktober 2015 - 21:36 - Svar

Samma förhållanden överallt, samma reaktion, eller avsaknad av en sådan, likaså.

HermannSchultz

Posted: 7 oktober 2015 - 21:36 - Svar

“Når asylretten er vigtigere end et land og et folk, har vi med en
perversitet at gøre. En psykologi, der hører hjemme under et mikroskop.”
Mycket bra sammanfattning. Att ständigt gömma sig bakom asylrätten utan att ens pröva andra möjligheter som t ex signalpolitik, som man genom Danmark vet fungerar, är bara fegt och i avsaknad av konsekvenstänkande. Eftersom man nu börjar inse att vi inte ens har platser att ta emot den nuvarande strömmen av asylsökande och då är själva mottagandet det minsta problemet. Därefter ska man placeras ut på boenden och sedan ut i samhället till bostäder som inte finns. Däremellan ska man tillgodose behov av utbildning, hälso- och sjukvård etc. Alla dessa problem bakar man sedan in i en sufflé av lögner, som naturligtvis rasar ihop förr eller senare.

Anna Svensson

Posted: 8 oktober 2015 - 00:18 - Svar

  Niels Henriksen

  Posted: 8 oktober 2015 - 02:43 - Svar

  Hun er 32-år, politikommissær, sejere end de fleste – og hun taler
  lige ud af posen: ”Muslimer, især de unge mænd, giver store problemer”

  http://denkorteavis.dk/2015/hun-er-32-ar-politikommissaer-sejere-end-d e-fleste-og-hun-taler-lige-ud-af-posen-muslimer-isaer-de-unge-maend-gi ver-store-problemer/

  06. Okt 2015
  Ralf Pittelkow

  Tyskland er ved at drukne i et asylkaos, som svage og rådvilde politikere slet ikke er i stand til at dæmme op for.

  Midt i dette drama udkom mandag en bog af en forfatter, der allerede inden den massive asylbølge kom med skarpe advarsler.

  I bogen peger hun på de enorme problemer, som det tyske samfund har
  med ikke-vestlige indvandrere – specielt unge muslimske mænd. Og hun
  polemiserer mod, hvad hun kalder ”socialromantiske forestillinger om et
  multikulturelt samfund”.

  Allerede for to år siden vakte hun opsigt, da hun sendte et læserbrev
  til sit fagblad, hvor hun sagde ting, som man normalt veg uden om i det
  politisk korrekte Tyskland.

  Hun skrev: ”Hvordan ser Tysklands fremtid ud, når kriminelle
  indvandrere (fortsat) vægrer sig ved at acceptere reglerne i det land,
  de er kommet til eller er vokset op i?” (Die Welt)

  Nu ser hun problemerne eksplodere med asylstrømmen. Cirka 90 procent
  af den udgøres af muslimer.

  Der er især problemer med muslimer, siger hun. ”Det gælder især de unge
  mænd. Mennesker fra denne kulturkreds – tyrkere, kurdere, libanesere,
  tunesere og andre nationaliteter – har påfaldende svært ved at integrere
  sig i Tyskland.” Specielt accepterer de ikke kvindelige politifolk.

  ”Vi har stadig flere indvandrere i Tyskland, og mange af dem har ikke
  lært at have respekt for kvinder og for statsmagten. De lever i
  parallelsamfund, hvor der gælder andre regler.” Det vil fremover blive
  et endnu større emne, siger Kambouri.

  ”Nu er vi også ind imellem i aktion i asylcentre, og så mærker man,
  at respekten også fuldstændig mangler dér. Vores bedste våben er normalt
  ordet. Men måske oplever de det som svaghed, fordi man i deres
  hjemlande ikke fører de store diskussioner, men snarere griber til
  vold.”

   Niels Henriksen

   Posted: 8 oktober 2015 - 03:00 - Svar

   Hun er ejendomsmægler og aftalte at mødes med en muslimsk flygtningefamilie – så fik
   hun sig noget af et chok

   http://denkorteavis.dk/2015/hun-er-ejendomsmaegler-og-aftalte-at-modes -med-en-muslimsk-flygtningefamilie-sa-fik-hun-sig-noget-af-et-chok/

   04. Okt 2015
   Redaktionen

   33-årige Aline Kern er ejendomsmægler i den tyske by Bad Kreuznach. Forleden fik hun
   en opringning om en 4-værelses lejlighed, som hun havde annonceret med på nettet.

   Hun mødtes med familien og mellemmanden foran huset, og så skete der noget, som hun slet ikke havde forudset.

   Uønsket i ens eget land

   Stemningen var fra begyndelsen anspændt, og kunderne gav hende ikke hånden.
   Familien bestod af to mænd i 30’erne, en tilhyllet kvinde og tre børn. Straks da de

   så Aline Kern, opstod der en hidsig diskussion mellem de tre mænd – de to fra familien
   og mellemmanden.

   Aline Kern beretter: ”Manden, der kunne en smule tysk, meddelte mig, at der ikke ville
   blive tale om nogen besigtigelse af lejligheden. Årsagen var, at jeg var kvinde og blond [!!!], og at jeg havde set mændene i øjnene. [!!!] Det var upassende. Mit firma skulle sende en mand i stedet.”

   (Die Welt)

   [ Man burde jo nok lige have underrettet disse uforskammede, krævende og vanskelige “gæster” om tysk kultur, omgangsformer, høflighed, kvinders ligeberettigelse og en stor del af den etniske tyske befolknings typiske udseende, INDEN de fik lov at komme til Tyskland – og så ellers opstille skrappe krav og skarpe grænser for vores tolerance, som overhovedet ikke er til debat – men som derimod skal underskrives i en bindende kontrakt. SÅ ville det måske være knapt så interessant for sådanne islamister og skabs-IS-folk at ankomme til Tyskland? Hvis man virkelig har så stort et (religøst eller kulturelt? ) problem med blondt hår – eller blå øjne, som vi har set ved tidligere lejligheder ( = ludere eller forheksede!) , så er Tyskland jo næppe sagen som destination – og endnu mindre Skandinavien 😉 ]

Lenn

Posted: 8 oktober 2015 - 13:43 - Svar

Det er så alvorligt, at man blot tager hundrede tusinder af illegale afrikanere og arabere ind i Europa, at folk nok slet ikke kan forestille sig det. Da jeg hørte om det voksende antal af tilfælde i DK med VRE og CPE den anden dag, begyndte jeg at søge på det, og jeg fandt en 4 år gammel rapport om det: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1708-8305.2011.00547.x/pd f Migration er altså med til at sprede sygdomme, siges det i denne rapport. Vi taler om bla. MRSA, men også om multiresistent TB! Det er sindssygt alvorligt, at vores myndigheder ikke sætter indvandrere i karantæne, så de kan blive tjekket, for flere af dem er raske smittebærere af TB. For ca. 15 år siden læste jeg til sygeplejerske, og da fik vi at vide, at mange indvandrere kommer og er smittede med TB og leverbetændelse, derfor så man 1000 nye TB-tilfælde i Kbh. om året dengang. Medierne vil ikke rapportere om det … er dét ‘fremmedfjendsk’ at rapportere om, i de politisk korrektes øjne? Man kan rent faktisk stadig dø af almindelig TB, og en multiresistent én af slagsen vil nok kun de færreste danskere overleve.
https://www.youtube.com/watch?v=FYUObqQjQSA – her fra USA.

Kirsten

Posted: 9 oktober 2015 - 01:03 - Svar

Er der nogen, som kan bekræfte, at denne film ikke er fake. Når jeg leder efter en tv-kanal, der hedder CNTV kommer jeg frem til noget i Kina eller en koreansk tv-kanal. Det er ikke lykkedes mig at finde en tjekkisk tv-kanal med præcis det navn. De har noget, der hedder CN1, CN2 osv men CNTV kan jeg ikke finde…..

Leave a Comment