7
okt
Seneste opdatering: 7/10-15 kl. 1338
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sverige: 100 000 asylsøgere til i år

Migrationsverket planerar för att ta emot ytterligare 100 000 asylsökande de närmaste tre månaderna, kan Expressen i dag berätta. – Det är en planeringsförutsättning, bekräftar generaldirektören Anders Danielsson. Samtidigt erbjuder Försvarsmakten cirka 600 sängplatser vilket inte ens räcker för att täcka behovet under en dag.

För första gången nämner samtidigt Migrationsverkets högsta chef att det finns en gräns för vad Sverige klarar av. – Jag inser också att det någonstans tar stopp. Men ambitionen är att göra vårt yttersta för att klara uppgiften. Och ingen vet ju vad som kommer att ske om två eller tre månader. Det är så många variabler som spelar in att de nästan inte går att hålla i huvudet. Men jag måste tänka att vi måste ha en plan för att ta emot tusen asyl-sökande om dagen, kanske till och med fler. Det är det vi ska planera för och ha beredskap för. Räknar med 100 000 asylsökande till i år

Dette er så åbenlyst sprøjtegalt i en situation, hvor Sverige er løbet tør for asylpladser og hvor tilstrømningen vil gøre svenskerne til et mindretal i landet nogle årtier inden vi ellers troede. Der ikke er mange kommentarer, man mere kan hæfte ved det. “Patienten er uden virkelighedskontakt og sygdomsindsigt.” ”7621 asylsök de senaste 7 dagarna.” En migga: “Vi har tappat kontrollen fullständigt.” I realiteten er der tale om mere end 10 000 asylansøgninger om ugen.

Det er mentaliteten bag, som er den interessante. Når en hel nomenklarura mener, at vildtfremmede menneskers ønsker og behov er vigtigere end egen, national overlevelse, står vi overfor noget psykologisk virkeligt interessant, der bærer mindelser om religiøse masseselvmord som f.eks Jonestown i november 1978. Når asylretten er vigtigere end et land og et folk, har vi med en perversitet at gøre. En  psykologi, der hører hjemme under et mikroskop.

Vi kender psykologien og stemningen i Førerbunkeren i 1945 fra vidner, men om de psykologiske bevægelser i den svenske nomenklatura i oktober 2015, ved vi forbløffende lidt.  I betragtning af, at det er et land og et folks skæbne der besegles, burde nogen råde bod på det. Hvordan har dette været muligt, spørgsmålet skriger på et svar. Hvordan er det muligt, uden at et folk gør oprør, uden at et militær/politi besætter Riksdagen og sender landsforrædderne hjem? Nå ja, situationen er sådan nu at man ikke skal udelukke det, året er langtfra slut endnu.

I mellemtiden bør man berede sig på enhver tænkelig udvikling i Sverige inden jul. Intet er for langt ude, for at være en mulighed.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?