20
okt
Seneste opdatering: 20/10-15 kl. 1044
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

En enorm forsamling på over 40 000 på Theaterplatz i Dresden fejrede Pegidas etårsdag. Der var talere fra Holland, Italien og Tjekkiet, Tommy Robinson taler min. 2:27:00 (man kan også læse den her) og en af mine yndlingstyskere forfatteren Akif Pirincci min. 1:34:36. Daily Mail har en stor fotoreportage: Do not let Germany be dragged back to chaos and destruction’: EDL founder Tommy Robinson speaks to 40,000 strong crowd at the Pegida anti-immigrant rally in Germany


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


FelixKrull

Posted: 20 oktober 2015 - 12:18 - Svar

Nogen der ved, hvad det er for et flag de vifter med? Design som det norske, men i tyske farver.

invernes

Posted: 20 oktober 2015 - 19:53 - Svar

Helter må reises i Europa !

http://vigrid.net/bilder/breivik/church04.jpg

Steinadler

Posted: 20 oktober 2015 - 20:04 - Svar

Merkel-regimet har, ikke overraskende, allerede iverksatt rettforfølgelse av Akif Pirincci for “Volksverhetzung”. Påskuddet en enkelt setning der han antyder at disse politikerne like gjerne kunne sende “innfødte” tyskere i konsentrasjonsleir om de ikke aksepterer denne folkemorderiske masseinnvandringen uten motstand. Noen “hets mot folkegruppe” dreier jo dette seg åpenbart ikke om. Reises det sak så blir det vel evnt pga “retorisk misbruk” av det historiske minnet om konsentrasjonsleirene. Denne setningen kommer mot slutten av en passasje der Pirincci tar utgangspunkt i en hendelse i Lohfelden, hvor de 3000 innbyggerne brått fikk beskjed om at de skulle motta 800 asylsøkere, og der CDU-politikeren Walter Lübcke uttalte at folk som ikke ville forholde seg til de “verdier” som ligger til grunn for denne politikken kunne forlate Tyskland. Pirincci våget altså å sammenligne denne innstillingen med den tilsvarende autoritære hos NSDAPs Gauleitere og la tilslutt (ironisk) til at bruk av konsentrasjonsleire (ovenfor motvillige borgere) jo også kunne være et alternativ (til å jage dem fra landet).

Hos Deutsche Welle (engelsk) finner man også en åpenbart løgnaktig artikkel hvor det skapes inntrykk av at Pirincci foreslo å sende muslimene i Tyskland i konsentrasjonsleir. I den samme artikkelen angripes også Pegida av innenriksministeren Sigmar Gabriel (SPD) med ikke mindre løgnaktige påstander om at “protagonistene stiller spørsmål ved demokratiske prinsipper” og viser de samme tendenser som nazistene fordi man har brukt uttrykk som “løgnpresse”:

“The protagonists are now even questioning the principles of democracy by trying to re-interpret that democracy, using the battle rhetoric of the NSDAP in the Weimar Republic as ‘old party democracy’ and the parliaments as a ‘talking shop for traitors,’ while denouncing the media as ‘lying press’,” Gabriel said.

Samtidig som den samme artikkelen hos DW altså bare understreker at det folket her står ovenfor nettopp er et politisk maktmisbruk som man må tilbake til 30-tallet for å finne make til – og et mer eller mindre løgnaktig “politisk korrekt” propagandaapparat som har sørget for å gjøre det mulig.

Lazze

Posted: 20 oktober 2015 - 22:30 - Svar

Når lokummet er beskidt, så rykker rengøringsdamerne ind!

De skrubber og skurer for dem der har pisset og skidt, fjerner rester af deres fækalier i WC´et og ordner både håndvask, gulv og vægge.

Men Europas lokum er nu så stopfyldt af politisk lort, pis og papir, at ingen længere kan trække skidtet ud af det forbandede hvide kloset og vandlåsen er dagligt fuldstændig proppet til.

Og hygiejnen i lokummet er blevet så ulækker, at ikke engang politikerne selv vil smække røven i sædet om eftermiddagen og forrette deres nødtørft, der i sædet som de plejer.

De snupper blot en gratis rulle 5-lags lokumspapir fra deres politiske residens og skrider i ly af mørket ud i skoven, hvor ingen kan se deres store, bleghvide røv skinne i skæret fra lyset af vores gamle måne.

Så skider og pisser de på det hele og over det hele, vender fuldtømt tilbage foran de snurrende kameraer, hvor de med alvorlig mine og blå øjne forklarer for deres sympatiserende og nikkende media, at deres “bagland” er helt, helt rent og at de naturligvis har vasket sig hygiejnisk rene, så de ikke risikerer at pådrage deres humanitære, solidariske og demokratiske omgivelser bakterier af nogen art!

Og i morgen er der atter en dag, politikerne overskider igen det hele, pisser op og ned ad væggene og nægter derefter at være i eller benytte deres eget lokum mere den dag. I samme aftrædelsesrum, som også er vores WC, har de igen vandaliseret og forurenet det hele med deres lort helt op til kanten af sædet, så det er møgbeskidt, lugter og er ulækkert.

Rengøringsdamerne må tilkaldes, gøre lokalerne rene og ordentlige for os alle. Og politikerne skider så igen om aftenen på det hele, ude i den store grøft, i ly af månen, som en overfed flodhest med roterende rabies i halemusklen.

Og i morgen tidlig starter seancen så op og om igen, politikerne er de første til at gøre deres morgen toilette!

Jeg er pisse træt af at være rengøringsdame i det her forbandede, politisk korrekte og politisk uansvarlige Europa!

Men… Things Have Changed!

https://www.youtube.com/watch?v=L9EKqQWPjyo

LarsS

Leave a Comment