27
okt
Seneste opdatering: 28/10-15 kl. 1608
53 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tawhid (Arabic: توحيد‎ tawḥīd, meaning “[doctrine of the] oneness [of God]”; also transliterated as Tawheed and Towheed) is the indivisible oneness concept of monotheism in Islam.[1] Tawhid is the religion’s most fundamental concept and holds that God (Allah, literally Al-Ilāh “the God”) is One (Al-ʾAḥad) and Single (Al-Wāḥid). Because of the “principle of Tawhid the Islamic belief in God is considered Unitarian.” Tawheed, symbol for islamisk enhed, Mange screenshots her.

SVT Dilemman med Doreen. En röst. Hvis videoen er repræsentativ, kan man se det går hurtigt frem med at udrydde de sjældne, blonde nordboer, de fire procent af verdens befolkning, der ikke er sorthårede. De kalder det “mångfald.” Eller skal de til at pille næse allesammen? Hvis nogen synes, at Tawheed rolkningen er at stramme den, skal de huske at Sverige er landet, hvor selv børn får heftige bøder for at lave noget, der bare ligner en “Hitler-hilsen”, og alle ved hvad jeg mener, når man sammenligner Adolf og Muhammed.

Foregår der i virkeligheden et folkemord på svenskerne?

Det lyder selvfølgelig drastisk, men ser man igennem de 25 definitioner fra 1946 til 2015, er det ikke svært at finde definitioner, der tangerer det den svenske befolkning er udsat for. Folkemord er meget andet end mord, ligesom en svensk “mordbrand” ikke behøver betyde, at nogen bliver dræbt.

30 procent af befolkningen har Riksdagen nu ændret drastisk. Der foregår en omfattende white flight i Sverige, en intern fordrivelse, der ganske vist er delvist frivillig. Den er ikke ret dokumenteret, men for ti år siden kortlagde Malmø dog fraflytningen fra byen på grund af indvandring. Malmöbor flyttar bort från invandrarna. (Se Johan Westerholm om White Flight). Hver fjerde svenske kvinde er bange for at gå alene ud om aftenen. Mange gør det slet ikke.

Der foregår en meget omfattende vold og seksuel vold mod svenskerne, som presse og politikere nedspiller til det ubetydelige. Det er også et politisk cover-up, som er en hån mod ofrene. Omkring 80. 000 grove voldssager om året, og 6.700 voldtægter (mørketal 67.000), hvor af i al fald to tredjedele må skønnes begået af indvandrere mod svenskere. (I København begås 95 procent af den personfarlige kriminalitet af udlændinge.)

Flere hundrede mord på svenskere begået af indvandrere gennem de seneste 40 år, uofficielle, ukomplette lister siger omkring 4-500. Jeg har kunnet bekræfte mange af sagerne ved at gå dem igennem, så antallet kan ikke være helt ved siden af. Svenskere har vel myrdet højst en tiendedel så mange indvandrere inkl. Peter Mangs og Lasermanden, men det er de mord, der får presse- og politikerbevågenheden. De andre vil de ikke høre om, jvf. IKEA mordene og den foragtelige statsminster Løfven.

Mord og voldtægt begået mod svenskere er fuldstændig mørkelagt af den svenske stat, hvor mord den modsatte vej opreklameres og voldtægt mod indvandrere begået af svenskere næppe er forekommet i historisk tid. De virkelige racister, jøde- homo og kvindehadere i Sverige, er alle indvandrede, men det hedder sig i den løgnagtige presse, at svenskerne er det.

BRÅ påstår, der forekommer ca. 90 mord i Sverige om året. (Det dobbelte af i Danmark). Enhver kan ved daglig avislæsning se, der forekommer omkring et et halvt til et helt mord om dagen dvs. mindst 180 mord om året. Visse dage to og fornylig op til fem på en dag. Hvordan det hænger sammen, er aldeles uigennemsigt. Nogen lyver, og det er desværre ikke utænkeligt, at BRÅ er fuld af løgn.

Tallene for det hele  kunne lægges åbent frem, hvis ikke politikerne ville skjule de skader, der har forrettet på landet og befolkningen. Hele områder af Sverige er afsvenskede. Hvis ikke Riksdagen begår et folkemord på svenskerne, er det i al fald noget, der i betænkeligt grad ligner det. Hvad mig angår, hører de hjemme i en retssal, ikke i et parlament. Vi er ikke så få, der betragter dem som skadevoldere, og nu her i den svenske mångfalds svanesang, hvor et labilt Sverige står ved begyndelsen af en mangehovedet krise, kan det blive spændende at se, hvad befolkningen har tiltænkt dem som tak for at have ødelagt et land om ikke helt, så dog betydeligt og irreversibelt.

Et par udpluk fra Genocide definitions

By “genocide” we mean the destruction of an ethnic group…. Generally speaking, genocide does not necessarily mean the immediate destruction of a nation, except when accomplished by mass killings of all members of a nation. It is intended rather to signify a coordinated plan of different actions aiming at the destruction of essential foundations of the life of national groups, with the aim of annihilating the groups themselves. The objectives of such a plan would be disintegration of the political and social institutions, of culture, language, national feelings, religion, and the economic existence of national groups, and the destruction of the personal security, liberty, health, dignity, and even the lives of the individuals belonging to such groups….

Genocide is the attempt to destroy any recognized, stable, and permanent group as it is defined by the perpetrator: [It] is a concerted effort to eliminate its individual members and to destroy the group’s ability to maintain its social and cultural cohesion and, thus, its existence as a group. The perpetrators’ genocidal goals — i.e., intent, which is central to the 1948 UN definition but is often analyzed too legalistically and narrowly — can be uncovered by examining policies, actions, and outcomes.[32]

Genocide is the deliberate destruction, in whole or in part, by a government or its agents, of a racial, sexual, religious, tribal or political minority. It can involve not only mass murder, but also starvation, forced deportation, and political, economic and biological subjugation. Genocide involves three major components: ideology, technology, and bureaucracy/organization

Genocide is the deliberate, organized destruction, in whole or in large part, of racial or ethnic groups by a government or its agents. It can involve not only mass murder, but also forced deportation (ethnic cleansing), systematic rape, and economic and biological subjugation


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lawrence

Posted: 27 oktober 2015 - 08:22 - Svar

Der er i hvert fald een der gerne tager æren for afskaffelsen af det svenske folk, og modsat dets fege politikere har mod og hjerte til at sige at det er lige præcis det hun gør. Hun har en magtfuld organisation i ryggen som er bakket op af det udenlandske universitet hun kommer fra. Hendes arbejde går ud på at påvirke myndigheder, politikere og kultur institutioner til at demontere det svenske folk.

https://youtu.be/MFE0qAiofMQ

Men de forældre som har lånt deres børn ud til optagelserne af den tawshiit video. I en sund verden havde børneværnet hjulpet børnene til et hjem uden misbrug.

  snaphanen

  Posted: 27 oktober 2015 - 08:49 - Svar

  Magtfuld og magtfuld. Man hører hende aldrig i svensk offentlighed

  “in 2000 she wrote the foundational paper to the Swedish government for the formation of Paideia, the European Institute for Jewish Studies, which she has continued to direct. In its 10 years of existence (2011) Paideia has educated over 200 persons from 35 countries for leadership positions in the renewal of Jewish culture in Europe.”

  http://www.paideia-eu.org/about/organization/staff/

   Lawrence

   Posted: 27 oktober 2015 - 09:19 - Svar

   “Man hører hende aldrig i svensk offentlighed” ..ikke længere. Måske hun er blevet klogere. Men jeg foretrak så klart dengang hun var mere åben om hendes mission end nu, og ville ønske at de svenske politikere var lige så bramfri. Mona Sahlin kommer vel tæt på.

    snaphanen

    Posted: 27 oktober 2015 - 09:27 -

    “kom” ville jeg sige om Sahlin. Hun har fået tydelige betænkeligheder det sidste halve år.
    Nej, jeg er kun stødt på hende i denne video

  Olav Ødegaard

  Posted: 27 oktober 2015 - 12:29 - Svar

  Men følger det ikke forklaring med påstanden om at “eneste vei til Europas overlevelse er multikultur”?
  Det var da mye lettere å overleve i landene før mulikulturen, med talefrihet og rettigheter man selv hadde opparbeidet..

   Lawrence

   Posted: 27 oktober 2015 - 14:19 - Svar

   “Det var da mye lettere å overleve i landene før mulikulturen, med talefrihet og rettigheter man selv hadde opparbeidet..”

   Hun har ikke oparbejdet de ting du nævner i Sverige, det har svenskerne, og hun tilhører ikke det folk.

   Og det er lettere for en minoritet at overleve i et fremmed folks land, hvis man nedbryder deres homogenitet, og derved fjerner ens egen anderledeshed. Europas historie viser at det kan være endog meget farligt at leve som et fremmed folk i en etnisk og kulturelt homogen nation.. For de fleste europæere er konklusionen at det er bedst at have homogene nationer i Europa mens minoriteter når den modsatte konklusion, at det er bedre at nedbryde homogeniteten. Da alternativet for dem ville være at de måtte nøjes med at opholde sig i deres egne nationer og ikke bruge andres som pløjemarker…

  Anna Svensson

  Posted: 27 oktober 2015 - 13:25 - Svar

  Tyvärr verkar det vara vanligt att vänsterpöbeln tar med små barn till sina kriminella demonstrationer.

  Gunnar Biering

  Posted: 27 oktober 2015 - 13:52 - Svar

  Er hun medlem af Spectre?

Eva Jonsson

Posted: 27 oktober 2015 - 09:02 - Svar

Hela det svenska medielandskapet är surrealistiskt , men jag tror inte detta kan pågå så länge till , folk orkar inte vara PK hur länge som helst , till slut rämnar fasaden . SVT kommer att få svara på frågor kring detta barnprogram , jag vill veta hur dom tänkte, vem som skrev texten, och vem som kom på iden med fingret. Love to Snaphanen.

  Niels Henriksen

  Posted: 27 oktober 2015 - 16:29 - Svar

  Ja, man får ju hoppas, att såna här indoktrineringsprogrammer bara ledar till att flera och flera självtänkande svenskar helt kommer att stänga av för SVTs konstanta multikulti- och islampropaganda – särskillt om der rör sig om barnprogram! – och kanske även kommer att sluta betala radio- och TV-avgift till SVT så småningom.

  Om nu SVT nån vackar dag bara har 20 – 25 % av dom vanliga tittarsiffrorna och bara hälften så
  många som betalar TV-avgift jämnfört med nu, då måsta det väl åtminstone få någon nånstans i
  ledelsen att undra vad som är helt fel eller hur? 😉

   Armadillo

   Posted: 27 oktober 2015 - 17:23 - Svar

   Då läggs licensen på skatten och man kör på som vanligt…

    Niels Henriksen

    Posted: 27 oktober 2015 - 20:12 -

    Ja, tyvärr, men programmar nästan utan några tittare går väl trots allt inte i längden?

    Armadillo

    Posted: 27 oktober 2015 - 22:14 -

    Tja Niels, vem vet vad som kommer skickas ut i etern, själv är jag utan TV sen gammalt och det är faktisk en frihet få är förunnat.

Lawrence

Posted: 27 oktober 2015 - 09:09 - Svar

…”for at have ødelagt et land om ikke helt, så dog betydeligt og irreversibelt.”

Det er ikke irreversibelt. Den samme måde folk kom på, den samme måde kan de komme hjem på. Økonomiske incitamenter tiltrak dem, økonomiske incitamenter for at være her fjernes helt, og incitamenter for at rejse hjem rejses i stedet. De kom med tog og fly, de tager hjem med tog og fly. Deres rødder stak åbenbart ikke dybt nok til at holde dem i deres hjemlande, deres rødder stikker endnu mindre dybt her. Processen kan være glidende over 20 – 30 år, og forløbe både nogenlunde smertefrit for både industri (mere automatisering, flere europæiske børn) og fremmedarbejderne, mindre smertefuldt end den modsatte bevægelse. Politikerne der bragte ulykken over både de fremmede folk ved at bringe dem her, og prøvede at berøve vores efterkommere deres eneste arv – deres hjemland og folkefællesskab, får livstids straf, men skal gøre samfundstjeneste med at facilitere hjemrejserne. Vi vil iklæde dem gule refleksveste med teksten “AFSKEDSFEST” på ryggen, så de er nemme for vores “gæster” at kende, og tre kaffepauser om dagen for at vise vores storsind. De beredte os et folkemord, vi giver dem et livslangt forløb med oprydningsarbejdet efter deres eget svineri. Vi er de gode. I deres celler vil der være en bænk at sove på, et latrin, og et fjernsyn med gitter på, der kun viser DR. Over resten af deres livsforløb vil de have den fornøjelse at se alt deres multikulti propaganda blive tilbagevist, kulturen vendt fra folke-fjendsk til nationalsindet. På DR kommer der en fyringsrunde i alle ledende stillinger. Steen får Deadline, Kim får Nyhederne og Lars får kulturen. Alle de øvrige medarbejdere er apparatjiks og vil efter lidt social signalering og murren i krogende følge trop, og med tiden søge status i at vise enighed med cheferne. Det er sådan de er nu, det er sådan de vil være efter et systemets skifte. Jeg kender flere mellemledere dér. Job er Gud for dem, aldrig har jeg mødt mere slimede og ryggesløse, følgagtige maskiner; deres hele sociale apparat er sat op efter at vejre konsensus og gengive det som om det var deres eget indfald. Så ingen problemer med at gøre DR humsk.

Det er ikke irreversibelt.

  Olav Ødegaard

  Posted: 27 oktober 2015 - 11:53 - Svar

  Er det noen som har tenkt på det mentale her, for masseinnvandrerne? Jeg tenker særlig på generasjoner etter folk som kom, og hele tiden ble forsørget av europeere, som gikk/går til og fra jobb for å betale for at de kunne sitte hjemme og drikke te..
  Historien har neppe noe fenomen å vise til, som likner masseinnvandringen til nordlige Europa.
  Det er vanlig at migrasjon får sin plass i litteratur og film, gjerne iblandet vemod og stolthet for å ha klart gjennom strev å etablere nytt liv.
  Er jo slett ikke alle av våre nye landsmenn som har muligheten til dette, der de får sin “lønn” og øvrig økonomisk støtte gjennom NAV (som etaten heter i Norge), uten så mye som å ha løftet en finger..

   Lawrence

   Posted: 27 oktober 2015 - 12:49 - Svar

   Te-drikkere vil selvfølgelig til at starte med blive tilbudt at drikke deres te i hjemlandet på vores regning i en årrække. Ligeledes vil bare halvdelen af deres overførselsindkomst række en lang vej i deres hjemlande. Mange af dem vil kunne leve som herremænd i deres oprindelige hjemby. Og siden vil vi forsyne dem med investerings og forretnings-skabeloner som de kan bruge til at få de økonomiske midler de trækker fra os til at opbygge en ny indkomst i deres hjemland. Efter en tid løber deres måske ti-årige overførsels indkomst ud, og det vil da vise sig om de dør af sult eller har opbygget deres eget underhold. Men det vil naturligvis ikke være vores ansvar, og de kan aldrig komme til vores Fort Europa igen. Det er hverken ret eller rimeligt at vi viser os så storsindede, men det vil helt sikkert facilitere hjemvendelserne, da det er præcis den samme mekanisme, og spiller på netop den mentalitet, som disse folk oprindeligt blev bevæget af, og stadig lever efter. Og for vores og vore efterkommeres del, er det da så sandelig en billigere og behageligere måde at gøre det på, end igennem de ellers uundgåelige og destruktive etniske konflikter som ellers venter for enden af tunnellen. Men mange af gæsterne vil af alle mulige grunde blive kede af, for sådan er verdens gang. Vi giver en tudekiks til teen også, så. Men alle har ret til et hjemland, også vi europæere.

  Lenn

  Posted: 27 oktober 2015 - 14:03 - Svar

  Fedt skrevet!! Fedt! Jeg vil godt melde mig som frivillig til at følge ‘gæsterne’ til dørs 🙂

   Peter Buch

   Posted: 28 oktober 2015 - 12:13 - Svar

   Som frivillig vil du kunne tilbydes DR-tilbuddet eneDR-fjernsynet med gitter enten forgyldt eller mat, og to kaffepauser uanset frivillighedens længde!

    Lenn

    Posted: 28 oktober 2015 - 12:51 -

    Hahaha! Good one!

  Gunnar Biering

  Posted: 27 oktober 2015 - 19:58 - Svar

  Så lige i TV2 Nyheder, at regeringen forhandler om at sætte kontanthjælpen for nyindvandrede, der ikke har arbejdet i en række år, ned til SU-niveau – ligesom den lige har gjort med starthjælpen. En indvandrer udtalte – på engelsk – at i så fald blev han nødt til at finde et andet sted at bo (ikke et sted at arbejde).

  Tak og lov for Inger Støjberg.

Nemo

Posted: 27 oktober 2015 - 09:09 - Svar

Jeg har en rettelse: Ove Dahl angiver, at gerningsmændene er udlændinge i 95 % af de sager, han har i Københavns Politi. Det er næppe lige så højt for landet som helhed, og du ved, hvordan det er, når man kan tage os i en fejl, Steen. Det er galt nok endda.

  snaphanen

  Posted: 27 oktober 2015 - 09:14 - Svar

  Jeg nævner det blot, og husk at indvandrerandelen i Sverige er mindst tre gange så høj som i Danmark

   Nemo

   Posted: 27 oktober 2015 - 09:36 - Svar

   Men det, du nævner, er forkert, Steen. Ove Dahl siger, at 95 % af gerningsmændene i København er udlændinge. Du laver det om til at 95 % af gerningsmændene i Danmark er udlændinge. Det er ikke helt det samme.
   Vi kan ikke blive uenige om, at det er forfærdeligt, og at det formentlig er endnu værre i Sverige, jeg tror bare, det gør det alt for nemt at skyde vores argumenter ned, hvis vi bruger forkerte tal.

    snaphanen

    Posted: 27 oktober 2015 - 10:14 -

    ok, det retter jeg, tak

    Nemo

    Posted: 27 oktober 2015 - 10:26 -

    😀

SamS

Posted: 27 oktober 2015 - 09:32 - Svar

Det finns en stad i södra Sverige som tagit emot ett mycket mindre antal MENA-invandrare än övriga Sverige, Lund. Staden placerades lägst bland de tjugofem största städerna i “flyktingmottagandet” i Sverige 2014. På bif artikel fr dec 2014 kan vi också se hur Lund ligger som en lugn ö vad gäller kriminaliteten omgiven av städer med många MENA-invandrare och med mycket högre kriminalitet. Lund ligger också alltid i toppen när det gäller skolresultaten i Sverige och tillhör de städer med högst medelinkomst i Sverige. Däremot finns det gott om kineser och nordamerikaner på Universitetet. Det handlar såklart om vilka invandrare som kommer och det finns statistik som borde få vilken tänkande människa som helst att dra slutsatser av. Nu med rödgrönt styre i Lund passar man på att öka mottagandet i Lund rejält. Jag har sparat dokumentation på hur MENA-migrationen påverkar städer negativt och i Lund finns ett bra underlag att studera effekterna i realtid:
http://unvis.it/www.sydsvenskan.se/lund/lugn-o-utan-tung-kriminalitet/
P.s. Lägg märke till polischefens pk-svar om den låga kriminaliteten D.s.

ramonafransson

Posted: 27 oktober 2015 - 10:20 - Svar

Även om så varenda flickunge i hela Sverige blev insvept i den djupt kränkande, nedvärderande religiösa niqaben eller burkan, skulle fortfarande jag avsky och vägra ta emot den som en slags korkad solidarisk handling, men vänstermedia skulle säkerligen gladeligen svepa in sina egna döttrar i detta vidriga och kvinnokränkande tygstycke!

  qelizabeth

  Posted: 27 oktober 2015 - 11:06 - Svar

  Helt enig, ramonafransson!

achantus

Posted: 27 oktober 2015 - 13:24 - Svar

Det er godt mulig at Sverige er et slags testprosjekt før Agenda 2030 rulles ut over det hele. Forskjellen på Agenda 21 og Agenda 2030 er at der man før tenkte seg at det hele skulle implementeres i løpet av det 21. århundre (derav navnet Agenda 21), tenker man seg nå hele programmet impementert innen 2030, altså innen bare 15 år. Ambisjonsnivået har økt, enten fordi man aner at seieren er innen rekkevidde, eller også fordi man ser at oppmerksomheten og motstanden øker. Uansett, de neste 15 årene kommer til å bli et dystopisk helvete.”Buckle up, It’s gonna be a tough ride!”

Landsmannen

Posted: 27 oktober 2015 - 13:29 - Svar

Svenska stasi-TV har tagit bort klippet ni lagt upp ovan. Man har gjort samma sak på svenska sajten Avpixlat.

  Lenn

  Posted: 27 oktober 2015 - 14:06 - Svar

  De har fået Youtube til det, vil jeg tro. Terrorvideoer, der opfordrer til drab på jøder og andre kuffar (kristne), det tager lang tid at få Youtube til at fjerne. Tjek Memri.org. Man tror, det er lyv!

  Mats500

  Posted: 27 oktober 2015 - 14:28 - Svar

  Klippet från SVT:
  Klippet ligger nu på LiveLeak – se länken ovan från Big Top.

BigTop

Posted: 27 oktober 2015 - 14:09 - Svar

Armadillo

Posted: 27 oktober 2015 - 15:32 - Svar

I sammanhangen med pratet om ‘genocide’, vill jag bara nämna att det med al sannolikhet idag föregår en heltäckande inventering av samtliga sommarhus, torp och fritidshus i Sverige.
Det såklart i det syftet att genom :
http://www.notisum.se/rnp/sls/lag/19720719.htm
10 § Även i annat fall än som avses i 1, 2, 3, 4, 5, 6, 6 a, 7, 7 a, 8 eller 9 §
får expropriation ske för att tillgodose behov av utrymme för byggnad,
lokal eller annan anläggning för verksamhet som staten, kommun,
landsting eller kommunalförbund har att tillgodose eller som annars är
av väsentlig betydelse för riket eller orten eller för viss
befolkningsgrupp. Lag (2010:832).
Dessutom kan man förvänta att myndigheterna gör en översyn på båda villor och lägenheter med utrymme. i syfte att endera omplacera hyresgäster och villaägare till mindre bostäder, behovet för stora bostäder till barnrika familjer är skriande och lagrummet finns.

När kommer ‘farbror Staten’ och knackar på din dörr?

  HermannSchultz

  Posted: 27 oktober 2015 - 18:09 - Svar

  Jag tror att man redan har inlett steg 1 i Blekinge där man skickat ut förfrågningar om tillgängliga fritidshus och dylikt. Det eventuella steg 2 kommer förmodligen bli expropriering om invällningen inte avstannar.

  ɱØяñιηg$ʇðя ©™

  Posted: 27 oktober 2015 - 19:37 - Svar

  Har någon byggt ett attefallhus på tomten så kommer myndigheterna och lyfter in familjen i attefallshuset och öppnar dörrarna för flyktingarna till själva villan. Välbekomme, svenne!

Niels Henriksen

Posted: 27 oktober 2015 - 16:15 - Svar

BRÅ = Brottsförnekande RÅdet … ( forbrydelses-benægtende ), som man nu kalder
det i folkemunde henne i Sverige 😉

  HermannSchultz

  Posted: 27 oktober 2015 - 17:58 - Svar

  Även namnet på Sveriges regering 😉

HermannSchultz

Posted: 27 oktober 2015 - 19:18 - Svar

Jag känner bara en sak när jag ser videon. Osmakligt.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Posted: 27 oktober 2015 - 19:32 - Svar

Det är helt uppenbart att det pågår ett medvetet folkmord på dom etniska svenskarna även om eliten förnekar detta. Den som inte är blind, döv och korkad begriper detta. Texten ovan är den enda jag behöver referera till och FN:s definition för en sådan.

invernes

Posted: 27 oktober 2015 - 22:38 - Svar

Foregår der i virkeligheden et folkemord på svenskerne? Ja uten tvil ! men det mest syke er at svenskene lar seg utrydde uten motstand ? indianerne i USA kjempet i alle fall tappert.

Bråvåknet

Posted: 27 oktober 2015 - 23:21 - Svar

Konsensusen er at mens det ikke er lov for barn å bruke Lucia kostymer (har visst assosiasjoner til KKK) og nissedrakter fordi det virker støtende på innvandrerne, så er det helt OK at barn lærer seg dette tegnet. Her er det noen i SVT som ikke utviser dømmekraft – mangler åpenbart fungerende hjerneceller.

invernes

Posted: 27 oktober 2015 - 23:29 - Svar

Josef Boberg

Posted: 28 oktober 2015 - 11:09 - Svar

Som svensk så kan jag ej annat än instämma i att det är kris i Sverige.

https://josefboberg.wordpress.com/

Leave a Comment