5
nov
Seneste opdatering: 6/11-15 kl. 0828
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvorfor giver vi asyl til flygtninge, der kommer til Danmark? Der er jo indlysende dårligt for vores land. Sociale problemer, kriminalitet, belastning af offentlige finanser, ghettoisering og generel større mistilid er fuldkommen forudsigelige konsekvenser af et øget antal flygtninge til Danmark. Det erkender man i Enhedslisten. Ja, selv hos de Radikale. Alle er enige.

Så hvorfor? Det er ubestrideligt ikke godt for os, at vi åbner de grænser, så hvorfor lader vi ikke bare være? Svaret er naturligvis, at det samtidig er en udbredt holdning, at vi på én eller anden måde har en moralsk forpligtelse til at lukke dem ind. Og moral trumfer negative konsekvenser. Rune Selsing, JP

Asger Aamund: Det store svigt

Så kom dagen, da Sverige ramte muren: Morgan Johansson, der så sent som 10 oktober sagde, at der ikke er nogen grænse for Sveriges modtagelsesevne, i dag hårdt presset siger Sverige kan inte garantera boende till de som kommer. Signalpolitik uden nogen virkelig krisebevidsthed. Den hovedskyldige i krisen, er udover svenske politikere selv, naturligvis Schengen og EU’s manglende vilje vogte de ydre grænser. Vi bør derfor ikke skylde Schengen noget, ved at overholde dens andre bestemmelser.

At adlyde EU under disse omstændigheder, svarer til at en soldat adlyder en befalingsmand, der er gået i koma eller blevet psykotisk. Gid nogen også ville fortælle Lars Løkke det. Dette vil meget snart ramme EU som en boomerang, det kan godt undre at Juncker og Merkel ikke kan indse det. Vi skal være meget, meget glade for at vi har en engageret og vidende person som Asger Aamund. Denne artikel vil politikerne lade som om, de ikke har læst. Ingen vil kommentere den, den er for sand:

Den omfattende folkevandring, der i disse år tramper ind over Europa, skyldes ganske vist fattigdom og konflikter, som har rødder andre steder end hos os. Derimod er det udelukkende vores eget ansvar, at migrantlavinen uden modstand og politisk handlekraft på rekordtid har forvandlet EU til et åbent landskab, hvor enhver araber eller afrikaner kan slå sig ned og begynde et nyt liv for andre menneskers penge.

Folkevandringen er et resultat af et fuldstændigt fravær af ansvarlighed og ledelseskompetencer hos EUs nationale og føderale ledere, som tilsammen udgør den mest inkompetente, dilettantiske politiske ledergeneration i demokratiets historie.

Uden nogen som helst form for fastlæggelse af magt og ansvar, uden eksistensen af operationelle planer for opgavens gennemførelse og uden noget som helst forsøg på opsyn og kontrol er Schengen-projektet drevet hjælpeløst omkring som et skib uden ror forladt af besætningen. Havde vi dog bare haft en vågen presse, der kunne afsløre det katastrofale sammenbrud af EUs grænsestrategi, kunne vi have reddet situationen nogenlunde ved at genetablere de gamle grænsekontroller, indtil vi havde garanti for, at de ydre grænser var forsvarligt sikret.

I stedet vil vi nu se en udvikling, hvor hvert medlemsland i stigende grad vil varetage sine egne interesser som følge af et voldsomt pres fra borgerne. Inden der er gået et år, vil alle de gamle grænser være genetableret, og EU vil reelt være sat fra bestillingen som grænsevagt. Berlingske

Se også: Frankrig vil suspendere Schengen-avtalen

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • invernes

  VICTOR ORBAN. Ungarns statsminister mener at forrædere og landssvikere på venstresiden ønsker å ødelegge Europa og de europeiske folkeslagene.

  MASSEINNVANDRING

  Under en tale for konservative organisasjoner i Ungarn oppfordret statsminister Viktor Orbán Europas folk å reise seg mot de «forræderne» som i dag styrer kontinentet og som ligger bak masseinnvandringen.
  – Europa har blitt forrådt, konstaterte han.

  https://www.frieord.no/utenriks/orban-forraederi-bak-innvandringen-til -europa/

  • Han har helt rätt!

  • Tor Hansen

   Nordens modigste kvinne(?) Ingrid Carlqvist brugte tilsvarende ord i sin tale Søndag.
   Se https://www.youtube.com/watch?v=ANMh8oSdbus
   (det kommer efter ca 15min 40sek)

   Jeg håber de ikke blir stående alene.

  • Victor Orban er en Mann, med stor M. Jeg var nylig i Budapest, og så ikke en eneste muslim i gatene. Jeg følte meg mye tryggere der, enn i min lille by i Norge.

 • Louis B Knockel

  Det skal nok gå alt sammen. Statsministeren tager snart igen til møde i Bruxelles.

  • S Pdlr

   Må Orbán fortelle noen sanningens ord til Sveriges statsminister Lofven, Europas idiot No #1.

 • Skåning

  Frontex kallade lustigt nog sin aktion för Mos maiorum, dvs den gamla romerska republikens grundlag. Fast romarna hade sänt ut tio legioner för att slå ihjäl varenda en som olovligen satte fot på deras territorium, och därefter skickat ut straffexpeditioner till ursprungsländerna.

 • GHjo

  Det er også ualminnelig farlig,fordi denne svakheten,denne dilettantismen,kan forlede islamistene til å tro at de allerede nå kan tilegne seg Europa ved å slå til med terror og likvideringer av nøkkelpersoner og lamme koordinert motstand.Svakheten og tafattheten kan være en farlig fristelse.Og greier de å sikre seg f.eks.Frankrikes atomvåpenarsenal og ta teknisk personell i tilknytning til det som gisler,har man den store katastrofen i fanget.

 • Hvad sprog snakker svenskerne nu.

  • invernes

   Muhammedansk 🙂

  • Sanningskommision

   Arabiskt i stora delar av landet.

  • invandrare1957

   Är man och handlar runt Stockholm så blir man glad om man hör svenska. Blir som att vara utomlands när man hör svenska. Går man runt hemma där man bygger villor så är det alla språk utom svenska. Man känner sig inte hemma längre.

 • kurt

  En fremragende Kronik af Aamund, men tingene vil fortsætte. Og hvad laver DFP?

 • HermannSchultz

  I dagens läge finns det bara en EU-ledare som förtjänar att stå vid rodret och lotsa EU framåt på en möjlig och framkomlig väg och det är Viktor Orban. Han har haft rätt hela tiden.

  • Isbjørner på Svalbard spiser ikke råtne kadaver…

   • Petter Kjørstad

    Marit fra Trondheim:
    Mener du at noen burde ta livet av Angela Merkel?

    • Huff da. Nei. Du skjønner kanskje at jeg mente det i overført betydning ?

 • invandrare1957

  Och invandringen fortsätter till Sverige för så vill våra politiker ha det. Man blir bara deprimerad över Sverige och dess framtid. Enda anledningen till att jag röstade ja till EU var att Sverige skulle vara tvungna att anpassa skatterna till Europeisk nivå. Istället fortsätter Sverige och ger pengarna till andra. Undrar om PK svenskarna ger veckopengar till grannens barn. Så dom ska få det bättre än PK svenskarnas barn.

 • Niels Henriksen

  Sverige får kold skulder fra Danmark i flygtningekrise

  http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE8187231/Sverige-f%C3 %A5r-kold-skulder-fra-Danmark-i-flygtningekrise/

  Nødråb fra svensk statsminister besvarer Kristian Jensen med opfordring til at se på den danske løsning.

  [ 😉 ]

  Sveriges statsminister sendte onsdag en bøn om hjælp i flygtningekrisen,

  men han skal ikke umiddelbart forvente konkret støtte fra Danmark til
  håndteringen af de store strømme af flygtninge og migranter.

  – Hvert land har valgt den kurs på flygtningeområdet, som de nu engang
  har valgt. De har valgt deres, og det må de nu engang håndtere, som de
  vil, siger udenrigsminister Kristian Jensen (V).


  Vi ved, at der er nogle lande, som kigger til Danmark, og vi ved, at
  også Sverige har kigget til Danmark for at finde inspiration. Det er nok
  den bedste hjælp, vi kan give dem. [ Sarkasmen driver jo nærmest ned ad væggen her 😉 ]