14
nov
Seneste opdatering: 16/11-15 kl. 0011
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Tysk, man kan sætte oversættelse til i “indstillinger”. Interview Major Moser: Es endet im Bürgerkrieg! Lars Bern: Europa är i KRIG! Claes Kastholm: »Den terrorisme, vi står over for i dag, er en verdenskrig.« Søren Hviid Pedersen: Islam er ikke forenelig med Europa. Day Poulsen: Der er med angrebet i Paris erklæret religionskrig i Europa.

Poland to stop accepting refugees after Paris attacks

Poland will no longer accept relocated refugees based on an EU distribution program, Poland’s incoming conservative, Euroskeptic government announced on Saturday. Due to Friday’s deadly terrorist attacks in Paris, Poland’s new government is now demanding security guarantees before taking in further refugees.

“The attacks mean the necessity of an even deeper revision of the European policy towards the migrant crisis,” said Konrad Szymanski, Poland’s rising European affairs minister, during a briefing on Saturday. “We’ll accept (refugees only) if we have security guarantees. This is a key condition, and today a question mark has been put next to it all around Europe,” added the incoming minister, without specifying what he meant by security guarantees. Deutsche Welle.

Uforenlige synspunkter: Frankrig er en krudttønde


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lawrence

Posted: 14 november 2015 - 22:05 - Svar

Moser som EU præsident!

FelixKrull

Posted: 14 november 2015 - 22:48 - Svar

En Thunderf00t-video!

Yay!

invernes

Posted: 14 november 2015 - 22:58 - Svar

Frankrikes president og regjeringen der er medansvarlige i dette ! de har sluppet inn mengder av islamitter i landet, nå høster de galskapen.

  spirild

  Posted: 15 november 2015 - 11:53 - Svar

  Det er EN ting, men Frankrike har ikke hatt en rettstat på mange år fordi den har ikke kontroll på flere av områdene i landet.

  Den kan rett og slett ikke håndheve landets lover OG gjør det heller ikke fordi det er for farlig! Smak på ordet; FOR farlig. Så man velger å se bort. Prate det vekk, ignore det, tolerere det og de franskmenn som befinner seg innenfor, de har det ikke godt.

  Frankrikes grenser er den grensen som er det svakeste ledd i Schengen, i Frankrike har ikke myndighetene brydd seg om grensene på mange, mange år. Unntatt under Cannesfestivalen og nå da, klimamøte med resten av Vestens mafiøse politikere som også lever fett på statskassa de plyndrer.

  Selvfølgelige er Frankrike et delt land. Den franske befolkningen som terroriseres i sin hverdag og den er stor, for hvor skal man flykte når man ikke har økonomi til å kjøpe til sikre soner, men idag er de også nesten en illusjon fordi myndighetene plasserer nå innvandrerne over hele landet. Alle små og store byer, tettsteder. Ingen slipper unna. Folk er i harnisk, de er desperate. Og så kommer NGOerne med sin terror og da har ikke folket noen lenger som kan hjelpe. Slaget er tapt. Den andre er muslimer fra Afrika og Midt-Østen som lever i sine verdener og forrakter det franske, men lever som parasitter av franske skattebetaleres arbeid.

  Så er det politikerne og media. Og deres publikum er en del av middelklassen og selvfølgelig kapitalkreftene.

  Nå har byllen sprukket, selvfølgelig ville dette skje og det er også en del av dagens samtale i Frankrike.

  Alle visste at før eller siden ville angrepet komme i form av en ren krigserklæring.

  Den lavintense krigen som har pågått i åresvis mot den vanlige borger er et helvete, har ødelagt borgerne mentalt, franskmenn er utslitte. Orker ikke mer.

  Det er krig, har vært det lenge og det betyr å finne nye vaner, å akseptere at krig det betyr ødeleggelser og at det ene og alene er fiendens skyld. Hvem er fienden i Frankrike OG i resten av Vest-Europa?
  Det er de som enten via tale eller handlinger ikke aksepterer spillereglene i Europas hus. Våre lover skal gjelde og de skal brukes hrdt hver gang noen taler eller hndler mot vår sivilisasjon. Sivilisasjon betyr her vår levemåte, vår frihet, våre tradisjoner og verdier, ingenting av dette kan byttes mot FLERKULTUR som er en oppfinnelse for å ØDELEGGE våre samfunn. Vår levemåte, det er den som gjelder her i Europa. Og det er dette det handler om.
  Lovene skal være klare på at også individer eller grupper i samfunnet som støtter fienden, ikke tolereres. Altså det være seg NGOere eller mennesker tilhørende muslimske grupper som ikke aksepterer at deres døtre har frihet og at deres halakrav må forbys. Å være fransk eller norsk på papiret er ikke nok!
  Ja, vi er i krig, i krig mot disse feige vestlige politikerne som har meldt seg ut av samfunnet. Deres uanstendighet er allerede kjent og den beviser de ettrtrykkelig i sine “taler til nasjonen” idag, altså til en nasjon de forrakter, de er jo verdensborgere i en hyperklasse for seg.

  Erna Solberg, eksisterer hun på ordentlig? Jeg mener, hun gråter nesten for …hun og Sindre giftet seg i Paris og det er nok mange nordmenn som har et forhold til den byen…Fortjener vi, borgerne dette?

  I kontrast har vi Polens leder: Innvandringen må stanses!
  Ungarns leder har vært klar og ærlig hele tiden: Europas sivilisasjon vil knekkes under muslimsk innvandring.

  Selvfølgelig vil den det. Frankrike ER ødelagt.

   Pluto

   Posted: 15 november 2015 - 19:06 - Svar

   Jeg, Vi, Folket, roper i sorg, vrede, avmakt og fortvilelse fra vårt indre eksil: Vel talt, Spirild, du kampens Gudinne for sannhet og rett! 🙂

   Vi; den sunne folkereaksjon, er alle «høyreekstremister» nu; som nettopp er et PK-kodeord for Alt Folket! De virkelige ekstremistene er selvfølgelig global-partienes foretredere og deres perverterte EU-administrerte «politikk», hvor amoralske- og asosiale holdninger kombinert med doble standarder, hyklersk beteende, løgnaktighet, bevisst manipulasjon og anti-demokratisk maktbrynde er en fare for ethvert anstendig menneskes liv her på vårt europeiske kontinent! Dét er Europas tragedie i dag, og bare Folket selv kan frigjøre seg fra lenkene som multikulturalistene har renke-smidd for at slavebinde oss i internasjonalismens uhellige navn.

   Kampen for nasjonenes og folkenes frigjørende tilværelse er ved sin spede begynnelse, men Seieren vil komme oss til gode en dag, for vi har både Moder Natur og Forsynet med oss – og hvor de kosmiske lovers evige gyldighet for bærekraftig logikk og balanse vil tilintetgjøre dagens naturstridige globaliseringsgalskap. Mot løgn, bedrag og svik, så vil alltid den samvittighetsfulle rettskafne og sannhetssøkende vinne fram tilslutt! Dét viser historiens levde liv som lovgyldighetens erfaringsgrunnlag siden tidenes morgen. Kampen for våre slekters rett til det europeiske livsrom går derfor ubønnhørlig videre, og – får vi håpe; uten borgerkrigens forødende mellom-stadium…

   Pluto

    spirild

    Posted: 15 november 2015 - 21:42 -

    Hei Pluto:)

    Frankrike har ingen “moderat islam, den har noen få modige muslimske intellektuelle, men de som er moderate blir forfulgt og trakassert.
    De aller, aller fleste moskeene i landet predikerer en islam fylt av hat mot oss kristne, mot jøder, mot Vesten.

    Og ingen politiker rører disse menneskene eller deres “hus”. Moskeer blir det ikke nok av, nå nærmer antallet seg 3000, tror jeg.
    Frankrikes politikere er ene og alene skyldige i denne pax islamica som muslimene nyter godt av.

    Jeg vil sitere et avsnitt fra et langt intervju med geopolitologen Alexandre Del Valle, x-spaltist for France-Soir, nå underviser han i internasjonale relasjoner på universitet i Metz og er forsker ved Choiseul Instituttet. Han har utgitt flere bøker om de “svake demokratier”, om Balkanproblematikken, Tyrkia og den islamske terrorisme.

    “Det finnes løsninger, men nok en gang skal Vestens dårlige
    samvittighet sette stopper for det som må til:

    Stanse, kontrollere migrasjonsstrømmene og peke på hva som er galt på innsiden av en religion, altså dennes totalitære og teokratiske dimensjon som er inkompatibel med de vestlige sekulariserte og liberale
    demokratier . Selv om de fleste europeiske muslimer er fredelige, vet vi godt
    at det finnes alt for mange fanatikere blant dem, fanatikere som herjer i
    Europas storbyer. Brussel for eksempel er vansiret av salafismen og det
    overrasker ikke at flere av attentatene de siste årene, også dette sist fredag, har
    blitt planlagt og organisert av fanatikere fra byen. Muslimer født i Europa er radikale integrister.

    Mye mer enn sine foreldre. Og med europeiske
    regjeringers støtte som tilhengerne de er av kortsiktighetssismen.”

    Imamer og muslismske organisasjoner har selvsagt stått frem og fordømt dette “barbariske” angrepet.

    Blant annet Slimane Herrag som er President i det muslimske kultursenteret Brest som kontaktet mediene for å gjøre kjent deres fordømmelse.

    Det er i den samme byen som en imam noen uker tidligere fikk publisitet med sitt: “De som hører på musikk vil bli til griser”
    Men altså, muslimer deler ikke ekstremistiske synspunkter.
    Imamene i Creusot vil at man skal huske at disse angrepene er mot de islamske verdier, souraten som forbyr å drepe en uskyldig, og ønsker at ingen “amalgame” må finne sted med religionen de representerer.
    “Amalgame” er et mye brukt uttrykk blant the carebears, “en bevisst sammenblanding av ideer eller forskjellige begreper for å diskreditere.”
    Eksempel: Intet amalgam mellom muslimer og ekstremister. [Islam]

    Attentats à Paris : les visages des victimes

    http://www.francetvinfo.fr/faits-divers/terrorisme/attaques-du-13-nove mbre-a-paris/attentats-a-paris-les-visages-des-victimes_1177073.html

   achantus

   Posted: 15 november 2015 - 21:26 - Svar

   “…den har ødelagt borgerne mentalt, franskmenn er utslitte. Orker ikke mer.” Ja, kanskje det er det som er tanken. At vi skal bli så slitne og leie av en kamp mange føler ikke kan vinnes at vi overgir oss til hvilket som helst skrekkregime som måtte komme. Før eller senere vil vi bli fristet til å bytte vår frihet mot trygghet. Det har skjedd før. En eller annen “redningsmann” kommer for å gjenopprette ro og orden etter en periode med kaos og anarki. Uansett vil kontinuiteten i vår sivilisasjon da ha opphørt, ingenting vil noengang bli det samme, og svært mye av det vi holder kjært vil ha gått ugjenkallelig tapt. Om vi da i det hele tatt overlever, for “multiculture=white genocide”. FNs folkemorddefinisjon vil måtte omformuleres for at den ikke skal gjelde oss.

Lazze

Posted: 15 november 2015 - 02:12 - Svar

Naturligvis ender dette galimatias i en borgerkrig. Ingen ønsker det, men det bliver udfaldet.

Vores politikere kunne ikke styre det.

Vi stemte dem ind, de svageste politikere nogensinde siden 1. og 2. verdenskrig!

Så nu er vi her, i et helvedes hus af et kaos!

Men europæiske mænd har historisk set altid kunnet rydde op, og det tror jeg også vil ske denne gang.

LarsS

Niels Henriksen

Posted: 15 november 2015 - 03:09 - Svar

Video:
Marine Le Pens tal till nationen efter attentaten – med svensk text
– See more at:
http://www.exponerat.net/marine-le-pens-tal-till-nationen-efter-attent aten/#sthash.LGWamvmW.dpufVideo: Marine Le Pens tal till nationen efter attentaten – med svensk text

Video:
Marine Le Pens tal till nationen efter attentaten – med svensk text
– See more at:
http://www.exponerat.net/marine-le-pens-tal-till-nationen-efter-attent aten/#sthash.LGWamvmW.dpuf
http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2015/11/marine-le-pens-tal-till-na tionen-efter.html

https://www.youtube.com/watch?v=jtmm6CSZX2o

  spirild

  Posted: 15 november 2015 - 12:45 - Svar

  Erna Solberg nesten på gråten…snufs, Paris er jo byen Sindre og jeg giftet oss i…

  Kan ikke sette påtrykk hva jeg tenker.

   Marit

   Posted: 15 november 2015 - 18:21 - Svar

   Kanskje angrer hun på giftemålet i Paris ?

   jasminum

   Posted: 16 november 2015 - 01:37 - Svar

   Men hun er jo snill. Snillhet kan ikke undervurderes. Den kan kamuflere mangt og mye.

   Jeg er mildt sagt sjokkert av hva våre politikere framstår som, og like sjokkerende er det hvordan de valser over sin befolkning. Passende begreper med forklaring til er det ikke vanskelig å forære dem.

Johan Blake

Posted: 15 november 2015 - 11:40 - Svar

  spirild

  Posted: 15 november 2015 - 13:18 - Svar

  Det er riktig det han oppsummerer.

  Derfor er situasjonen for hele kloden verre enn noen gang.

  Marit

  Posted: 15 november 2015 - 20:19 - Svar

  Jeg tror Pål Steigan har rett i at “IS er skapt av USA, Tyrkia og oljediktaturene.”

   achantus

   Posted: 15 november 2015 - 21:43 - Svar

   Ja, det er ting som tyder på det. Det er mulig at IS ble skapt av CIA for å bli et våpen i kampen mot Assad-regimet. Men der forregnet de seg stygt. Det er også mye tydligere nå at angrepene på Libya og Khadaffi hadde underliggende motiver. Er flyktningestrømmen bare en uforutsett bieffekt av det hele, eller var det en planlagt utvikling for å gjøre Europa “multikulturell”? Skal Europa og Midt-Østen smelte sammen? Regionalisme, som det kalles. Det å samle landene i store regioner for å gjøre det lettere å innføre en global orden senere. Er det det som er tanken? Her er det mye som er skjult i mørket. Jeg tror dessuten bildet blir uklart fordi det hele tiden skjer uforutsette ting, ting som ikke engang de demonene som står bak dette kunne forestilt seg. Men målet er nok klart, selv om midlene og veien dit må justeres litt nå og da. Og målet er, så vidt jeg kan se det, en global verdensregjering. Islam er tenkt som et middel, en murbrekker, for å nøytralisere det største hinderet for en slik orden, nemlig den vestlige sivilisasjon med dens irriterende befolkning av frihetselskende, autonome og selvstendig tenkende mennesker. Men islamisten har nok andre ideer. Hvem som ender opp som de nyttigste idioter vil bare tiden vise.

Leave a Comment