16
nov
Seneste opdatering: 16/11-15 kl. 1543
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“There’s one emotion missing on the streets of Paris…that of vengence”

Der er dog en far her, der har mistet sin datter, som er opfyldt af had og hævn. Han hader ikke bare morderne, han hader de politikere, der har gjort myrderierne mulige. Det gør han ret i, det har de fortjent. De skal også vide, de er i færd med at gøre deres eget liv til et Helvede. De vil ende som jaget vildt. Han vil “udgyde blod.” Det had de sår nu, gør de meget klogt i at frygte.

Hver kommende fransk præsident de sidste fyrre år, har lovet at nedbringe indvandringen. Det modsatte er sket, og Frankrig sidder idag i den værste saks af alle europæiske lande. Man kan let argumentere for, at Sveriges saks er meget værre, men den har endnu ikke givet sig udtryk i terror. Det kan ikke vare længe.

 Muslimsk terror i Frankrig vil bare øge.  Fra Hollande til danske kommentatorer tales der om en krig, som man kan se nedenfor, men det er en noget ensidig, asymmetrisk affære, hvor europæerne endnu ikke slår voldeligt igen.

direct.perquisitions-en-france-frappes-en-syrieDet er en krig med én deltager, en krig der bliver gødet af europæiske politikere, der lukker fjenden ind i hundredetusindvis og giver ham statsborgerskab. En krig der måske allerede i dag er blevet umulig at vinde fordi den politiske elite ikke vil se ti år ind i fremtiden, men er helt optaget af at tildække og sløre deres egne fadæser. “Vi er i krig. Og vi lader uanfægtet fjenden komme ind bag vore linjer.” Det er den enkle sandhed, og det kaldes normalt “forrædderi”.

Det lyder meget troligt, som norske Walid Kubaishi skriver, at ISIS strategi er, at europæerne skal gå løs på det muslimske mindretal. Man skal huske på, at det kun kan undgås ved uhyre årvågne, intelligente og handlekraftige politikere, og dem har vi mildt sagt ikke. Uden dem, vil det private initiativ tage over, og så har vi den virkelige ulykke. De skal til at tage den muslimske invasion af Europa helt anderledes alvorligt, og vide de befinder sig i et kapløb med tiden.

Deres løgne i dag, afslører deres angst for følgerne af egne handlinger. De har destabiliseret Europa i årtier, ISIS ved det og vil blot sætte en tændstik til. At stoppe Europas fald ned i afgrunden med demokratiske midler, lader til at ligge udenfor befolkningernes mulighed. Det peger hen mod en revolutionær situation, som vil være katastrofal. Ikke fordi afskaffelsen af demokratiet under alle omstændigheder er en katastrofe, hvilket man let ser af de demokratiske politikere vi har,  men fordi udelukkelsen af den folkelige fornuft, altid er katastrofal.

Islam har bekriget europæere med terror i årtier, men man skal huske den terror, politikerne glemmer fordi de ikke oplever den. Hverdagens: Overfald, mord, voldtægter, røverier, chikane, kriminalitet, den terror der vil gøre det endelige, folkelige udslag, den dag europæerne vælger at rejse sig imod islam og give igen med samme mønt.

Det er til slut hverdagserfaringerne, der vil mobilisere masserne, de har allerede gjort 3/4 dele af europæerne skeptiske eller fjendtlige til slam. Hold øje med det! Der er varsler om det her ved en ophidset demonstration i Lille. Politikere der ikke tager varsler fra folkestemningen, er livsfarlige. De muslimer, der ikke frygter europæernes vrede, er farlige for sig selv. Vi har før begået massemord og massakrer på dem, der var mindre skyldige end alt for mange muslimer i Europa idag.

Det bliver dog næppe endnu, som Daniel Pipes skriver, –Why the Paris massacre will have limited impact Douglas Murray heller ikke: Will politicians finally admit that the Paris attacks had something to do with Islam? – men gensvaret vil uvægerligt komme. Der vil være gamle politifolk eller soldater, der får nok af den ensidige nedslagtning og slår tilbage. Da kan vi tale om krig, indtil da hober Europa tryk op. Tag ikke fejl, Europas eliter arbejder ufortrødent videre på den kommende krig: EU Leaders Say Refugee Policy Won’t Change.

Polakkerne har været rationelle, de vil ikke forøge faren ved at lukke flere muslimer ind. Det er det enkle, ansvarlige, lavpraktiske svar. De ser, vi ikke kan sameksistere. Det skruptossede Vesteuropa vil derimod bombe faren i Syrien, samtidigt med at hoveddøren til Europa står pivåben for en fortsat muslimsk invasion, men “selv hvis vi skulle formå at nedkæmpe Islamisk Stat, er civilisationskonflikten ikke blevet væsentligt mindre,” skriver Rune Selsing. Bomb Raqqa, det ændrer intet i Europa, det har ikke mindst EU nu sørget for.

Der har  blandt dem jeg kender og nogle af dem, der skriver her  bredt sig en følelse af håbløshed, en følelse af at oplysning og forsøg på forebyggelse har været aldeles forgæves, at man kan skrive og dokumentere til dommedag. Trods alt det svineri vi er blevet udsat for, har hovedformålet hele tiden været nobelt nok: Forebyggelse af en tragedie. Nu indfinder udmattelsen sig, ophobede belastningsskader giver symptomer.

Noget af det værste ved ved disse genkommende terrorhandinger, er politikernes banale, hule og løgnagtige retorik, fra Obama til Cameron, fra Hollande og Lars Løkke. En “falsk skillelinje mellem Vesten og islam”, lyver Danmarks statsminister. Jeg tror nok, vi har mere end rigeligt i de virkelige.

Værst har Margot Wallström været, hun giver ofrene – Vesten og Israel skylden. Hvis man vil høre noget kriminelt idiotisk, skal man dreje over på Sverige. Her er det på sin plads at minde om, at Bataclan indtil for ganske nyligt var jødisk ejet, hvad morderne sikkert troede det stadig var. De solgte det for to måneder siden. Allerede for syv år siden, var der umisforståelige advarsler om, at Bataclan var i fare.

Wallström er ikke bare en inkompetent idiot, hun er et ondartet svin, hvilket åbenbart er, hvad den “feministiske udenrigspolitik” går ud på. En anden af disse svenske, kvindelige spøgelsebilister mente at “De mycket allvarliga händelserna i Paris just nu kan försvåra för klimattoppmötet i dec då över 100 regeringschefer planerat delta.” (!) Hvem har nerver til Sverige? Kan jeg godt holde ferie snart?

“There’s one emotion missing on the streets…that of vengence”, siger Ezra Levant fra Paris. Når vi ser den følelse hos europæerne, er den europæiske elites krig for alvor begyndt. Indtil da lader vi os bare overfalde og myrde, går i fakkeltog, synger pacifist-sangen Kringsat af fiender og fortvivler.

Man kan ikke andet end overveje at stikke piben ind. Situationen synes allerede ude af politikernes kontrol, og de prøver end ikke for alvor at genvinde den. Det vil derfor gå fra ondt til værre.

Husk de virkelig skyldige, når det sker. Se også THEODORE DALRYMPLE om politikernes gentagne platituder:, On the Need to Think Clearly-Reflections on Paris. – Bataclan bagefter, ofrene for et forrædderi:

LiveLeak-dot-com-06d_1447585266-1447580314930_1447585311


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


mjolly

Posted: 16 november 2015 - 02:28 - Svar

Niall Ferguson om hvordan Vestromerriket falt på en generasjon, ikke over flere hundre år http://www.theaustralian.com.au/opinion/paris-attacks-fall-of-rome-sho uld-be-a-warning-to-the-west/story-e6frg6zo-1227609985667

  snaphanen

  Posted: 16 november 2015 - 02:32 - Svar

  åbenbart log in

   mjolly

   Posted: 16 november 2015 - 02:43 - Svar

   Ja, funket for meg når jeg googlet linken for å komme rundt paywall istad, men fungerer visst ikke nå.

Niels Henriksen

Posted: 16 november 2015 - 05:01 - Svar

Daily Mail: Sverige är förlorat

http://www.friatider.se/daily-mail-sverige-r-f-rlorat

Publicerad 15 november 2015 kl 21.48

Media.I ett långt reportage i Europas största tidning, Daily Mail, skriver reportern
Sue Reid om hur Sverige just nu faller samman till följd av invandringen från tredje
världen. Hon skildrar ett land som till följd av sin kontroversiella vänsterpolitik
befinner sig på randen till kollaps.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3317978/Torn-apart-open-door-m igrants-Sweden-seen-Europe-s-liberal-nation-violent-crime-soaring-Far- Right-march-reports-SUE-REID.html

Reportaget inleds med att tidningen träffar tre muslimska män, Maher, Mahamed
och Mahmood, på ett asylboende utanför Göteborg. Männen är otacksamma,
konstaterar tidningen, och skildrar hur de klagar på allting från hur maten serveras
till att svenskarna inte städar deras rum tillräckligt noga.

“Skriv ordet ‘asyl’ på arabiska i Google och ‘Sverige’ dyker upp som första förslag.
Landets befolkning växer nu snabbast i hela EU och Sverige tar emot var sjunde
invandrare som tar sig till Europa – mer per capita än något annat land”, sammanfattar
Sue Reid.

Inom femton år kommer etniska svenskar att vara minoritet i sitt eget land, skriver
Daily Mail, som har talat med den kurdiske nationalekonomen Tino Sanandaji om
landets radikala utveckling.

– Det här är ett oåterkalleligt [!!!] samhällsexperiment som inget utvecklat land någonsin
har försökt sig på. Det finns i princip inga idéer eller förslag på hur situationen kan lösas,
säger han.

  Lawrence

  Posted: 16 november 2015 - 14:36 - Svar

  Det er eneste der betyder noget er den ikke-svenske andel af de unge generationer:

  Det innebär alltså att redan inom ett år kommer 38 procent av
  Sveriges 16-åriga pojkar att bestå av ensamkommande barn, om
  invandringen fortsätter på samma sätt som nu. Vidare, då redan nu 30 %
  av barnen 13-17 år har invandrarbakgrund blir siffrorna för år 2016:

  Pojkar: 101 svenska, 133 invandrare (varav 90 ensamkommande)

  Flickor: 93 svenska, 49 invandrare (varav 9 ensamkommande)

  I Sverige kommer det alltså att finnas 165 pojkar per 100 flickor
  redan år 2016 i denna ålderskull! När det gäller könsobalans kommer inte
  ens Indien och Kina upp i de siffrorna. I Indien föds det 115 pojkar
  per 100 flickor, och i Kina är siffran 119 pojkar per 100 flickor.

  Om massinvandringen fortsätter på samma sätt blir prognosen för 17-åringarna 196 pojkar per hundra flickor:

  126 invandrare per 100 svenskar

  187 invandrade pojkar per 100 svenska pojkar

  145 ensamkommande pojkar per 100 svenska pojkar

  https://morklaggning.wordpress.com/2015/11/11/konsekvenserna/

FelixKrull

Posted: 16 november 2015 - 07:30 - Svar

Rigtig god klumme. Som Clausewitz bemaerkede, saa startes en krig altid af forsvareren, da der jo ikke er tale om krig, hvis fjenden kan rykke frem uden modstand.

At stoppe Europas fald ned i afgrunden med demokratiske midler, lader til at ligge udenfor befolkningernes mulighed.

Ja.

Naestsidste gang jeg stemte, var engang i halvfemserne hvor jeg stemte Radikalt, da de eksplicit var pacifister. Dette blev beloennet med en ulovlig terrorbombning og invasion af et andet europaeisk land, den foerste NATO-operation i historien der blev foretaget uden FN-mandat og gjorde Niels-Helveg Petersen til velnok den foerste danske krigsforbryder siden Anden Verdenskrig. Vel at maerke ikke for smaatterier som Soeren Kam, men for ‘conspiracy to wage war’, der anses for den mest alvorlige menneskeretsforbrydelse i kataloget, da krig giver ophav til alle andre menneskeretsforbrydelser.

Jeg besluttede mig for aldrig mere at spilde en halv time af mit liv paa at gaa i stemmeboks.

Indtil jeg i aar taenkte, at det var min borgerpligt at holde mig for naesen og bidrage til DF’s jordskredssejr, uanset at DF er nogle kommunistsvin.

Nu har DF saa vist sig ogsaa at vaere vaernemagere og hvis Dansk Samling naar op paa samme stemmetal som DF, vil de blive assimileret af Borgkuben, saadan som ogsaa Fremskridspartiet i Norge blev det. DF er en lynafleder, der skal passivisere folk ved at foregoegle dem, at man kan stemme sig ud af sit folkemord. Naar myndighederne i England forfoelger Tommy Robinson og ikke Nigel Farage, er det netop fordi Farage enten selv er vaernemager, eller nyttig idiot.

Set i bakspejlet skammer jeg mig over hvor naivt det var at tro paa DF. Hvis man er parat til at udsaette Europas befolkning for borgerkrig og folkemord, skal der noget mere til at stoppe dem end en middelmaadighed som Kristian Thulesen-Dahl.

Lad os se, hvordan det gaar med den smaa Marine, om ogsaa hun udvikler sig til handskedukke for magthaverne, hvis hun vinder. Der er desvaerre halvandet aar til valget.

  Britta Due Andersen

  Posted: 16 november 2015 - 10:55 - Svar

  Folk, der stemte på De Radikale i 90érne, skulle skamme sig over at svine DF til. DF har kun 37 mandater i dag og kan ikke gøre ret meget konkret, for de andre er for feje til at undsige de internationale konventioner og EU. Men havde Venstre og ikke mindst S ført den samme politik i dag, hvis DF ikke havde været der? Det tror jeg ikke..

   FelixKrull

   Posted: 16 november 2015 - 11:01 - Svar

   DF har kun 37 mandater i dag.

   Og regeringen har 34.

   DF supponerer doed mand, til trods for at graensekontrol var den maerkesag de foerte kampagne paa op til valget. De toer ikke engang kritisere, at horder af omstrejfende jihadier frit kan traenge ind i landet.

   Vaelter de regeringen paa invasionsproblematikken, vil de vinde ti mandater. Lader de sig traekke rundt ved naesen, gaar halvdelen af deres vaelgere over til Dansk Samling. Det var sgu’ ikke pga. loeftet om bedre mad til pensionisterne, at de fik et kanonvalg.

    Lawrence

    Posted: 16 november 2015 - 14:31 -

    Sandt, DF er til grin.

    Lenn

    Posted: 16 november 2015 - 16:04 -

    Fuldstændigt rigtigt! Jeg er helt færdig med DF, hvis ikke der sker ændringer omkr. 3. december. Jeg håber, at uduelige Løkke bliver væltet af pinden, og at vore grænser lukkes! Venstre har vist sit ikke-værd.

    Morten - - -

    Posted: 16 november 2015 - 16:55 -

    Lenn og andre: Læs mit svar til sussebassa i den tråd, jeg linker til. DF skifter radikalt udlændingepolitik nu. Johanne Schmidt-Nielsen er forundret, men positiv. Hun siger, at DFs nye kurs er én, Enhedslisten helt kan tilslutte sig. Hun opfordrer dog DF til at melde den nye strategi ud til sine vælgere, fordi hun mener, at vægerne tror, DF vil lukke grænsen. Men det vil DF ingenlunde. Læs her:

    http://snaphanen.dk/2015/11/14/sweden-this-way/#comment-2362470944

    – – –

Lenn

Posted: 16 november 2015 - 14:27 - Svar

En passende straf ville ganske enkelt være at sende militæret ind og ’tilbagebetale’ i de muslimske ghettoer! Taler vi om krig, så betyder det i sagens natur også at slå igen! Ikke at stille sig flæbende op og sukke og stønne: “Vi må stå sammen!” Det nytter da ikke en skid ‘at stå sammen’! Ævl! Levant nævner Pearl Harbour, og de stillede sig da ikke op og holdt hånd og delte blomster ud. Nej, de handlede. Det nytter at slå IGEN!
Det er jo helt sygt, at vi importerer psykopater fra Midtøsten, som så fører krig mod en ubevæbnet befolkning, og så vil regeringer slå igen i disse importerede psykopaters lande!? Gak i låget er de! Uden mål og med! Slå igen blandt den muslimske befolkning! Skab skræk og frygt iblandt dem, så kan det være, at de lærer en lektie, så de tænker sig om en ekstra gang! Det er trods alt dém, der vil have en krig med os, og hvorfor skal den være ensidig og uden konsekvens?

Lawrence

Posted: 16 november 2015 - 14:30 - Svar

I øvrigt: når der snakkes med undren om at muslimer udgør 9% af Frankrigs befolkning, samtidig med at 25 % har sympati for ISIS, skyldes det naturligvis at staten ikke vil opsamle statistik på etnisk eller religiøs tilhørsforhold. Men en medicinsk rapport om udbredelsen af genetiske bestemte sygdomme der rammer folk af afrikansk afstamning anslår befolkningsandelen der ikke er fransk til mindst 25%:

http://alternative-right.blogspot.com/2014/12/the-africanization-of-fr ance-as-of-2014.html

Så antallet af våbenføre pro-terror muslimske mænd i Frankrig er langt højere end Stefan Molyneux video anslår…

Peter Zichau

Posted: 16 november 2015 - 15:34 - Svar

Én ting kan man i hvert fald være helt sikker på. Når krigen kommer, rammer den de venstreorienterede lige så hårdt som den rammer muslimerne..!

  hilde61

  Posted: 19 november 2015 - 23:25 - Svar

  Det var hva skjedde i Iran, da forfulgte og drepte Khomeini de venstreorienterte først.

Lenn

Posted: 16 november 2015 - 15:55 - Svar

Denne artikel burde Løkke, Merkel og resten af det uduelige spejderkorps læse: http://pamelageller.com/2015/11/pamela-geller-breitbart-news-the-west- has-lost-the-will-to-live.html/
Fantastisk god artikel!

Iq

Posted: 16 november 2015 - 15:58 - Svar

Jeg har på fornemmelsen, at alle Europas grænser snart bliver hermetisk lukket og at Schengen officielt bliver erklæret ophævet. Tror også, at Angela Merkel træder tilbage. Ligeledes bliver Stefan Löfven væltet af de borgerlige og at SD kommer med i en ny regering.

Peter Zichau

Posted: 16 november 2015 - 17:02 - Svar

Nå, men nu må vi kraft eddermanme snart til at tage os lidt samme her. Vi bliver skudt ned på åben gade, på cafeer, til koncerter og til fodboldkampe. Det er det rene ravnerok – og alt tyder på at det her bare er begyndelsen, Hvad fanden sker der for os..??!!!
Hvis ikke vi snart erklærer islam total krig, ved jeg sgu ikke hvad der skal blive af os. Hvis én eller anden tosse én gang til forsvarer det lort, så ved jeg snart ikke hvad jeg gør, Hvor meget lort skal de psykopater ha’ lov at lave, før vi rejser os..??!!

Lenn

Posted: 16 november 2015 - 19:00 - Svar

Det her vil man ikke høre et kvæk om i danske medier: http://www.thegatewaypundit.com/2015/11/report-at-least-50000-european s-have-left-home-to-join-isis/ – mon efterretningstjenesterne har no’en pejling ..overhovedet????

Leave a Comment