24
nov
Seneste opdatering: 24/11-15 kl. 1531
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Breibart: WATCH: Sweden Democrats Launch Hard Hitting Film Showing Bleak Migrant Life In Frozen North. Hjemmeside: Welcome to Sweden

Sverige – et land i Mellemøsten?

Av HANS RUSTAD
Sverige er ved å bli et land som demografisk og kulturelt hører hjemme i det som kalles det utvidede Midtøsten. Om ikke lenge vil det også sosialt og økonomisk minne om Midtøsten: 8.552 på en uke, mennesker som har svært små sjanser til å komme i arbeid, og 1.838 enslig mindreårige, en gruppe som koster astronomiske summer.

Svenskene arbeider på høytrykk for å avskaffe seg selv. uttrykket er Thilo Sarrazins. I hans hjemland Tyskland tar det litt lengre tid, men prosessen er den samme.

Sverige vil være “først” med å avskaffe seg selv.

Indspilning i fuld skærm 24-11-2015 103001

Indspilning i fuld skærm 24-11-2015 073127

Indspilning i fuld skærm 24-11-2015 073158Indspilning i fuld skærm 24-11-2015 073230Indspilning i fuld skærm 24-11-2015 073303


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Zichau

Posted: 24 november 2015 - 10:13 - Svar

Interessant perspektiv på Tablet, omkring Europas kommende undergang – set fra en tidligere leftwing-israeler.
http://www.tabletmag.com/jewish-news-and-politics/195279/terror-right- left

invandrare1957

Posted: 24 november 2015 - 11:03 - Svar

Det är kört. Var och handlade på Willys i Södertälje igår kväll. Första man regerade på var den rumänska bussen på parkeringen som gick på tomgång det var 6 grader kallt och tiggarna frös när det gäller humaniteten så ser svensken mellan fingrarna när det gäller tomgångskörning i minut. Sen gick vi in affären o handlade jag sa åt hustrun det är ju bara araber hon tittade på mig och sa jaa. Några svenskar var det ju ungefär som i en affär i Grekland. Bara att inse att kulturen har vägt över för gott. Snart dags för indian reservat förlåt svensk reservat menade jag i Dalarna o uppåt Sverige är så jäxxla kört det gamal kommer aldrig tillbaks som Mona Sahlin sa. Det hade hon väl lärt sig på Bilderberg möte med storfräsarna som är närmare döden o leker GUD.

Peter Zichau

Posted: 24 november 2015 - 11:38 - Svar

Sverige har afskaffet sig selv. Det tager bare lidt tid, før man virkelig ser det. Der vil dog stadig være masser af steder, hvor det ligner sig selv. Men som en samlet nation og som en egentlig kulturel egenart er det forbi. De sidste der erkender det er naturligvis dem, der ikke vil se det. Og selv når de ikke længere kan overse det, vil mange af dem stadig ikke erkende det.
Men det handler jo bare om at lave lidt motiv-analyse. Hvis du er bange så hold kæft. Hvis du vil i morgensofaen så hold kæft. Hvis du spiller musik og slår på tromme så hold kæft. Så kan du leve på lånt tid…

sussebassa

Posted: 24 november 2015 - 16:04 - Svar

For 10 min sen var det en presskonferanse i svt2..Løfven och Romson…
Store innskrenkninger i flyktningeinntaget, større kontroll, mere avisning..
Samme som SD mente som burde vært gjort for 4 mndr. sen…
For et nederlag, og som konsekvens burde egentlig regjeringen gått av…
Tenk å måtte gi SD rett…igjen,…njuter det i fulla drag.

  snaphanen

  Posted: 24 november 2015 - 16:33 - Svar

  også jeg. Det er ikke særlig respektindgydende, at disse politikere indretter sig efter virkeligheden fler år efter at de skulle have gjort det. De er ikke blvet klogere af sig selv, de har stødt hovedet mod taket.

  Romson er nær til tårer 🙂

   sussebassa

   Posted: 24 november 2015 - 17:23 - Svar

   Ja, dette blir bare bedre og bedre…Hipp hipp huraahhhh…
   For et nederlag for Løfvenregjeringen.

   Bonde63

   Posted: 25 november 2015 - 04:02 - Svar

   Nå kan du sikkert kjøre reprise på noen av artiklene Julia Cesar?

S Pdlr

Posted: 24 november 2015 - 16:23 - Svar

Till slut kom beskedet från regeringen, som fallit platt och nu stänger Sverige, genom åtgärder som Sverigedemokraterna förfäktat i åratal, via en presskonferens nyss i SVT. MP:s “godhetsdrottning” Åsa Romsson brast i tårar under pågående sändning. För miljötalibanerna – som alltid förespråkat total gränslöshet – var detta en enorm motgång för “allt-åt-alla-filosofin” av CHOCK-karaktär, hennes egna ord uttryckta i sändningen. “Sent skall syndar’n vakna” + “Bättre sent än aldrig”, ordspråk som gör sig påminda. Frågan är dock om det inte är för sent. Sveriges demografi och välfärd är i grunden raserat till stora delar. Den oerhörda mängd värdelösa invällare som befinner sig permanent i Sverige är en grannlaga uppgift att tackla, över decennier, att försöka få nån slags ordning på. Eller i bästa fall, repatriera tiil deras ursprung i Mena och annorstädes primitiva, ociviliserade länder.

Info: http://www.svt.se/nyheter/inrikes/regeringen-utokade-id-kontroller-vid -gransen
Romson i gråtattack: http://www.svt.se/nyheter/inrikes/romson-i-tarar-det-har-varit-tufft

torstein

Posted: 24 november 2015 - 17:37 - Svar

Kan ikke Sverige bare avskaffe seg selv da? I Norge har vi nok av gamle fort, festninger og garnisonsbyer til å forsvare oss selv og våre gamle grenser mot den gamle svenskefienden, selv om de i dag mest fungerer som museale fortidsminner med sparsommelige bevilgninger til opprettholdelse av landets forsvar(?) RIP Karl den 12tes fall i 1718 ved Fredrikstens festning.

MollyM

Posted: 24 november 2015 - 18:21 - Svar

Løbet ER kørt, er jeg bange for – gamle Sverige findes ikke mere og kommer aldrig igen …

Britta Due Andersen

Posted: 25 november 2015 - 08:21 - Svar

Åbenbart er de svenske hjerter og skove krympet.

Leave a Comment