29
nov
Seneste opdatering: 29/11-15 kl. 2047
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Sönderfallet

En akademiker og selvstændig erhversdrivende skriver til Sandelin og Arnstberg:

[…] Mitt förtroende för svenska politiker är helt förbrukat. Ni har lurat mig och ni har förskingrat det mesta av det land som mina föräldrar byggde upp. Jag kommer inte att rösta på en enda företrädare för något sjuklöverparti förrän alla nu aktiva politiker har lämnat sina uppdrag, och en ny generation har bevisat i både ord och handling att de ser till svenska medborgares intressen framför resten av världen. Var och en som vill hjälpa någon i Sverige eller någon annanstans är givetvis fri att göra det med sina egna personliga tillgångar, men inte med andras. Det är stöld.

Som jag har beskrivit har svenska folket inte i praktiken fått ta ställning till den utveckling som Sveriges makt- och mediaelit drivit igenom. Hade alla relevanta fakta lagts på bordet hade folket säkert genom den demokratiska processen avvärjt den nu omedelbart förestående samhällskollapsen redan för 10 – 20 år sedan, och vi hade sluppit ursinnet och politikerföraktet, konflikterna och de personliga lidandena, och kanske värst av allt, medborgarnas förlorade tilltro till samhällskontraktet. Jag vill inte betala mer till ett samhälle som ger mig och min familj mindre och mindre tillbaka, men som delar ut mer och mer till fler och fler människor från andra delar av världen.

Det övergår mitt förstånd hur svenska politiker kunnat glömma sitt ansvar gentemot sina egna medborgare och väljare, och dessutom inte fattar att de driver bort dem som utgör grunden för det relativa välstånd som de nu tycker att hela världen ska få tillgång till. Tydligen förstår de sig inte heller på multiplikation och division, för i så fall hade de för länge sedan insett att vårt välstånd räcker snart ingenstans, om man använder det oklokt eller delar ut det till alltför många.

På vägen har de importerat värderingar och en våldsbejakande ideologi som jag inte önskar mina värsta fiender, och som jag definitivt inte tänker utsätta mina barn och barnbarn för. Med dagens invandringssituation kommer en majoritet av Sveriges röstberättigade befolkning att vara muslimer inom några decennier, och jag tänker definitivt inte leva under sharia.

Om det inte blir en väldigt snabb uppryckning när det gäller att återta och med kraft upprätthålla västerländska värderingar i Sverige, och på livstid utvisa alla som inte delar dessa, så tvingas jag och min familj med sorg i hjärtat att emigrera till ett land som till skillnad från Sverige kan erbjuda ett anständigt samhällskontrakt och hopp om en trygg framtid. Anders, akademiker och företagsledare. Förmedlat av Karl-Olov Arnstberg


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Anna Svensson

Posted: 29 november 2015 - 20:42 - Svar

Jag – och väldigt många med mig – skulle ha uttryckt mig på samma sätt som denne Anders.

MollyM

Posted: 29 november 2015 - 21:21 - Svar

Fremragende skrevet!

FlaviusBelisarios

Posted: 29 november 2015 - 21:30 - Svar

Det utsträckta långfingret och en ryggtavla kommer bli de närmaste årens ikoniska bild. Varför stanna kvar i Sverige efter sveket och förnedringen?

Marie Vov

Posted: 29 november 2015 - 22:36 - Svar

Kære Anders, hvorfor stemte du ikke på Sveriges Demokraterne? Du er jo højtuddannet og burde have se sådan noget komme for lang tid siden. I Danmark har vi med undren set hvor det bar hen med Sverige siden I gjorde Oluf Palme til jeres statsminister. I tror eller troede, at Sverige var en stormagt på størrelse med USA og opførte jer sådan på den politiske verdensscene. Velkommen til virkeligheden og Islam.

  Lillemor

  Posted: 30 november 2015 - 01:07 - Svar

  Man bør være forsiktige med å stole på politikere og hva de sier. Her i Norge trodde folk på FRP, og det viser seg altså at de også har byttet inn ryggraden sin mot makt. En politiker er en politiker, visst.

   sussebassa

   Posted: 30 november 2015 - 16:22 - Svar

   Jag tror fortfarande på Frp, och mener også at om de ikke hadde satt i regjering hadde det vært enda villere flyktningepress på oss.
   Man må forhandla nær man inte sitter ennsamma och bestemmer, så er det.

ramonafransson

Posted: 30 november 2015 - 00:11 - Svar

Ja, Anders lär inte vara den ende med familj och hög utbildning som kommer att lämna Sverige inom en femårs period, om inte landet Sverige återgår till att kännas igen, men det ser inte så ut. Alltså det går inte åt rätt håll. Och vad ska då hända när Sverige blir ett drainbrain-land? Ett nytt u-land?

invandrare1957

Posted: 30 november 2015 - 08:42 - Svar

Tack bra skrivet. Jag börjar känna mer o mer att jag har gjort mitt på denna jord. En hjärtinfarkt med dödlig utgång skulle inte göra mig något. Allt detta tack vare svenska politiker o media. Blev riktigt besviken igår när jag lyssnade på SD landsdagar när dom diskuterade ränteavdrag. Inte ens dom verkar se sambandet med att man pumpar in människor i Sverige att det är tillgång o efterfrågan som bestämmer bostadspriser och styr bubblan. Svensken är en konstig människa för när svensken börjar få makt så blir svensken stöddig o galen. Det ser man på SD också nu dockan inte hantera sitt eget parti men som sagt var dom är fortfarande enda hoppet men det hoppet minskar. Slutar med att dom sänker sig själva till medias o överhetens glädje. Sverige är ett arabland med svenskkolonier där inte invandrarna vill bo. Titta på sommarstugeområden runt Stockholm så förstår ni. Svenskens mentalitet gör att man borde omyndigförklaras.

Britta Due Andersen

Posted: 30 november 2015 - 11:46 - Svar

Så videoen til de 42 min. så kørte han ud og blev selv politisk korrekt ved at hævde, at det kun var et fåtal af muslimerne, der var ekstreme osv.. Alle undersøgelser viser, at rigtig mange af dem er meget islamiske i deres synspunkter. Den sidste undersøgelse omhandlede Danmark, hvor hen ved 40% mente, at shria helt eller delvis skulle erstatte grundloven.

  Britta Due Andersen

  Posted: 30 november 2015 - 11:50 - Svar

  Den del jeg så indtil da, var rigtig god og seværdig.

Observant55

Posted: 30 november 2015 - 18:53 - Svar

Akademikern Anders tycks ha missat att det är val vart fjärde år och att alternativ information om invandringspolitiken har funnits tillgänglig på internet i nästan tjugo år.

Kanske är det helt enkelt så att en överväldigande majoritet av svenskarna inte delar Anders bild av Sverige som ett land i förfall och att de inte blir upprörda över att människor från andra världsdelar flyttar in i vårt land.

  Observant55

  Posted: 27 december 2015 - 16:29 - Svar

  Och så bytte vi ut Gainsborough mot Falconet.

eurozone

Posted: 30 november 2015 - 22:02 - Svar

Artikeln är 100% fullträff!

Leave a Comment