19
dec
Seneste opdatering: 19/12-15 kl. 1045
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Sam Harris & Douglas Murray – On the Maintenance of Civilization. Sam Harris speaks with author Douglas Murray about Islamism, liberalism, civil society, and the migrant crisis in Europe.

Det skal siges, at jeg for en gangs skyld ikke har hørt det. Jeg har et par dage, hvor jeg ikke har tid.

“Jeg gør det for mine børns skyld”

Mikael Jalving interviewer Pernille Vermund fra nystartede parti Nye Borgerlige

»Ja, det er det, der driver mig. At jeg ikke kan bære den tanke, at vores børn og børnebørn skal vokse op i noget, som bare bliver værre og værre. De skal kunne gå frit på gaden uden knivstikkeri, turde tage ungdomsjob i en 7-Eleven uden at frygte, at de bliver udsat for røveri, de skal kunne have tillid til andre, gå alene hjem fra fest, sådan nogle simple dyder, som vi tager for givet. De små ting er store, fordi de rummer frihed og tryghed. Hvis vi råder vore børn til ikke at tage job i 7-Eleven og i stedet giver dem penge med hjemmefra, så svigter vi det, der har gjort os stærke.«

»Asyl- og flygtningepresset er det allervigtigste, alt andet kan jo være ligegyldigt«, siger Pernille Vermund og uddyber: »Vi kan tale forsvar, sundhed, skolepolitik, men det hele er ligegyldigt, hvis vi formøbler vores økonomi og vores værdier og kulturgrundlag med en slap udlændingepolitik. Statsministeren forventer 25.000 asylsøgere næste år, hertil kommer familiesammenføringer, det er en helt ny normal, ja, det er helt vildt, når vi i forvejen véd, hvor dårligt det går med integrationen af mennesker fra de muslimske lande.« Jeg gør det for mine børns skyld


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Buch

Posted: 19 december 2015 - 10:34 - Svar

Ikke tid. Det er klart. Der skal æltes og bages og sørges for alt der ikke er klart endnu.

    snaphanen

    Posted: 19 december 2015 - 12:58 - Svar

    Nemlig. Og julekoncert

KSD

Posted: 19 december 2015 - 12:42 - Svar

OT:
Den hårde kriminalitet er steget igen – Justitsministeren og medierne: Danmark er blevet tryggere

https://ksdha.wordpress.com/2015/12/19/den-haarde-kriminalitet-er-steg et-igen-justitsministeren-og-medierne-danmark-er-blevet-tryggere/

Peter Zichau

Posted: 19 december 2015 - 18:16 - Svar

Det var faktisk en fryd, at sidde et par timer i selskab med Harris og Murray. Men det der sgu godt nok slår mig bagefter er, er vi måske i virkeligheden har haft brug for islams idioti. Hvis en hel koncertsal i Paris kan blive omdannet til en regulær slagtehal – og det eneste vi bagefter kan komme op med er, at synge “Imagine”, så har vi altså, i alvorlig grad, brug for at vågne op og finde vores europæiske identitet igen. Hvis vores nuværende generation kun interesserer sig for popmusik, Starwars eller hvorvidt man nu skal kalde sig transkønnet, hvordan havde det hele så set ud uden et eksistentielt dilemma som islam. Hvem ville overhovedet have stemt konservativt eller bare interesseret sig en smule for basale vestlige værdier mere..? Ja, måske er det endda derfor islam er så irriterende for venstrefløjen..?

Harold_the_Barrel

Posted: 20 december 2015 - 03:21 - Svar

Tittar in här på snaphanen varje lördagsnatt i förhoppning om att JC skrivit någon ny krönika.
Saknar dessa och hoppas att hon i varje fall smaskar till med en rejäl julkrönika .

Britta Due Andersen

Posted: 20 december 2015 - 10:57 - Svar

Jeg har altid tænkt, at jeg gerne vil kunne se mig selv i øjnene, når jeg engang skal “stille træskoene”.

Lenn

Posted: 20 december 2015 - 19:44 - Svar

hmmm… lidt off topic, men sørme en flot fyr, ham Harris 🙂 Hvorfor er der ingen, der ser sådan ud, fx inde på Hoppeborgen?! Så gad man godt at se noget med politik igen, måske.

Leave a Comment