7
jan
Seneste opdatering: 7/1-16 kl. 1053
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En meget, meget vred Tommy Robinson. Han kommer ret snart til København og jeg håber at møde ham igen og lave et interview. Sidst var i Bryssel i 2012. Engelsk politi har netop besluttet sig for at tiltale Robinson for en forseelse, de påstår han begik for to år siden (!)

“Jag har fått ärr för livet”: Kvinnor talar ut om sexmobbens övergreppFilmade gruppvåldtäkt och spred klippet på nätet. Videolippet findes her. Hun er åbenlyst hjælpeløs af stoffer eller spiritus. Sådan bekriger dine politikere kvinder, om det nu er af ondskab eller dumhed. Det er underordnet, de er ansvarlige under alle omstændigheder.

Norsk TV gik på gaden med skjult kamera i august 2014, og blev på kort tid sex-chikaneret af indvandrere 27 gange. Begloet, stoppet af personer og biler, forfulgt. En kvinde lavede en dokumentar på Bryssels gader i 2012: “Luder” – sexchikane på Bryssels gader. Nu er det hele Europa, hvor kvinder er jaget vildt. Det nye er kun, at det er i fuld offentlighed på en central plads. Ser man sig omkring, breder der sig én følelse overfor de skyldige politikere: Had.

Pegida UK press launch 4th January 2016

Tommy Robinson announces Paul Weston as leader, Anne Marie Waters as deputy leader.

Facebook Comments


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

40
Deltag i debatten...

avatar
8 Comment threads
32 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
T. SnorrasonLennmjollysussebassaAnna Svensson Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Lenn
Guest
Lenn
snaphanen
Guest
snaphanen
Lenn
Guest
Lenn

Okay. Så begynder jeg at tænke, at det er planlagt helt uden for Europa. Men det er jo dumt, for hvad i alverden mener de, at de vil opnå med dét? Folk kommer jo bare til at hade og afsky dem endnu mere. Sår de ikke mere kampgejst end underkastelse med sådant?

sussebassa
Guest
sussebassa

…enig, så utrolig korket…
De undergraver med dette den event sympati noen hadde for de…
så mere, lignende domskap og Europa er fritt for muslimer/islamister.
Smart er de i alle fall ikke…snittIQ 58 som tydelig kommer klart fram…

Lotta
Guest
Lotta

Fox news tar upp det som hänt i Köln och Europa! Intervju men en man från Gatestone institute
https://m.youtube.com/watch?v=Jr0p1OFf_EM

Lenn
Guest
Lenn

Se billedet af denne forslåede 18-årige tyske pige. Det må virkelig have været rædselsfuldt og meget mere brutalt, end de fortæller os. https://www.frieord.no/utenriks/kvinner-ma-endre-oppforsel-sier-kvinne lig-tysk-borgermester-etter-angrepene-pa-nyttarsaften/

Anna Svensson
Guest

Men det finns hopp i de östeuropeiska länderna, de har reagerat på händelserna i Tyskland och vill inte ta in muslimska män längre:

http://www.pi-news.net/2016/01/slowakei-nimmt-keine-moslems-mehr-auf/# more-497945

Lenn
Guest
Lenn

Way to go, Robinson! To the point! Håber, at Robinson snart forlader UK, for det er ikke værd at leve sådan, som han gør. New Zealand eller Australien må vel være en mulighed for ham og familien. Eller ny identitet.

mjolly
Guest
mjolly
Lotta
Guest
Lotta

Lägger in den här. Nyår eller är det krig?
https://www.facebook.com/sweden.for.christ/videos/427456860793548/

snaphanen
Guest
snaphanen

Det er Tyskland

Lotta
Guest
Lotta

Jo det förstår jag, men jag vet inte var i Tyskland. Skulle vilja veta var det här utspelar sig.

Anna Svensson
Guest

Som Steen skrev hände detta i Neuköln, en stadsdel av Berlin där det finns många “nytyskar” – för mig ser det inte ut som något firande alls utan som Intifadan i Palestina. Man kan ju undra om inbördeskriget har börjat i och med man så snabbt tog in alla dessa unga män, som ofta verkade militärt tränade enligt experter – och vars identitet man inte känner till. Det hela är vansinne, precis som Tommy Robinson också konstaterar.

Lotta
Guest
Lotta

Tack! Jag missade det! Precis sitter just nu och försöker hitta info om koordinerade sexuella attacker. Nej det är krig….ingen slump även om många av dessa killar bara är nyttiga idioter. Men det är nog blandad kompott. Vissa är helt medvetna om vad de har för mission, andra hänger nog bara på men är nog så effektiva ändå som förstörare.

Anna Svensson
Guest

Vad man nu kallar det är ovidkommande, klart är däremot att dessa individer med det snaraste borde förpassas från Europa till sina hemtrakter där dylikt beteende tydligen accepteras och ses som normalt.

Lotta
Guest
Lotta

Åhhh det vore nåt det! Men det kommer dröja. Först kommer saker rasa. Historien upprepar sig och jag ser inte hur en sån åtgärd skulle komma på tal på länge än. Det här är hunnerna, vandalerna och bolsjevikernas mongoler i nytappning. I rom diskuterade man om man skulle skriva lagar med guld eller lila medan barbarerna redan var innanför portarna. Parallellen är skrattretande med hur våra politiker agerar nu när hunnerna är innanför portarna i vår tid.

Anna Svensson
Guest

Jag har faktiskt också många gånger dragit paralleller till Roms undergång, historien upprepar sig, människorna verkar antingen inte kunna, eller inte vilja lära sig något.

Lotta
Guest
Lotta

Usch folk e tröga! Hoppas vi är lite mindre aningslösa denna gång. Politikerna kan vi inte vänta på. Dom kommer stå handfallna och betrakta sitt verk. “Oj, hoppsan! Voffo gör di på detta viset?

Anna Svensson
Guest

Nej, från politikerna har vi inget positivt att vänta. En del av dem är nog inte kapabla och andra blundar. Det är ju inte klokt att du måste avlägga ett prov för allting, från taxiförare till – you name it – men för att regera landet behövs ingen som helst kvalifikation.

sussebassa
Guest
sussebassa

For å styre Sverige er alt man trenger er et sveisekurs…
Løfvens oppslutning/støtte bare minsker…

Anna Svensson
Guest

De andra kan ju inget heller!

Lotta
Guest
Lotta

Precis!! Man tar sig för pannan. Vilka pellejönsar med massor makt. Ibland får jag svindel när jag tänker på’t. Som att ha en treåring vid ratten, full speed och man bara ber en stilla bön att ungen ska hålla sig på vägen. Den känslan. ( som om jag varit med om just det…men ändå…känslan skulle vara så:-)

Lenn
Guest
Lenn

Anna, prøv at læs Matthæus kap. 24 og derefter Åbenbaringen kap. 17. Nogle gange tænker jeg, at Den Store Skøge i Babylon godt kunne være Lard-arse i Tyskland…

Anna Svensson
Guest

Tack det ska jag göra. Det finns säkert mycket man kan dra paralleller till.

T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

Om koordinerade sexuella attacker.
Det synes, det at være, idet tysk politi/efterretningsvæsen i forvejen havde advaret kollegerne i Finland, endog med navne, så der kunne foretages arrestationer i Finland inden “løjerne” tog fart dér.
De arresterede er nyankomne irakiske “flygtninge”.

Det viser, at tyskerne aflytter bestemte og ved, at der er et euræisk net blandt “flygtningene”, som koordinerer diverse angreb mod det samlede Europa.
Altså må det tyske lokale politi også være advaret på forhånd, om hvad der skulle ske nytårsaften.

Lotta
Guest
Lotta

Tack Snorrason! Det där låter riktigt obehagligt, men det måste finnas en förklaring till varför man låter det ske? Det är planlagt?

T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

“Är det planlagt?” Fra muslimsk side: JA. Det foregår på forskellige planer. Det Muslimske Broderskab med underafdelinger forsøger at besætte stillinger og magtpositioner i administrationen, se blot hvorledes det er lykkedes i USA, ikke mindst ved anvendelse af bestikkelse. Derigennem søger de magten over myndigheder, militær osv samt muligheden for lovgivning, indførelse af sharia på forskellig vis, krav om hensyn til “religion”, lawfare osv. På lavere plan samles muslimer i de såkaldte ghettoer (betyder oprindeligt boplads omgivet af palisader), hvorfra de prøver at holde “de andre, de vantro” ude fra, pt. med stenkast mod offentlige myndigheder, afbrænding af skoler, børnehaver… Read more »

Lotta
Guest
Lotta

Tack! Har läst din text, som sammanfattar bra vad som sker och hur det blivit så här. Jag tror också vi klarar det här i slutändan dom har, som sagt, förut försökt belägra Europa men fick stå tillbaka. Dom var ju ända uppe i Wien.
Det jag oroar mig för är om det är globalister med och orkestrerar kaoset och splittringen i Europa för att sedan använda det till att försöka skapa en global stat. Är det bara planlagt från muslimskt håll eller finns det flera som drar i tåtarna?

Lenn
Guest
Lenn

På dansk tv, News presselogen, har de i formiddags sagt, at det KUN var syriske ‘flygtninge’, der deltog i sex-angrebet.

Lotta
Guest
Lotta

Kan det vara möjligt!? Att det bara var syrier? Vad tror du?

Lenn
Guest
Lenn

Det var ihvertfald rettroende Muslimer, så meget kan vi være helt sikre på! Det var repræsentanter for voldtægtsreligionen. Det er meget muligt, at det var syriske/irakiske jihadisters indledende øvelser til koordinerede angreb, som de tror vil tvinge kalifatet frem. Merkel har sat en ny agenda for Europa, og europæiske politikere følger blindt efter. Det virker massepsykotisk.

Lenn
Guest
Lenn

Se denne artikel – Daesh enshrines a theology of rape. Artiklen udelader at fortælle, at mange kristne piger og kvinder også lever som sexslaver og endda bliver videresolgt til sauderne. http://www.nytimes.com/2015/08/14/world/middleeast/isis-enshrines-a-th eology-of-rape.html?_r=1 – men det er ikke kun Daesh. Voldtægt er en integreret del af kulten islam.

Lotta
Guest
Lotta

Ska läsa! Jag känner till det där men har inte riktigt pallat läsa för mycket om dessa saker eftersom det är sånt som kan hålla mig vaken om nätterna. Har hört att det förekommer en sån handel i Israel också.

Lenn
Guest
Lenn

Det med Israel må vist være muhammedansk eller Enhedslistens anti-Israel propaganda og i realiteten handle om Vestbredden og Gaza. Mange muslimer dér er ligeså store djævle som Daesh. Men jeg forstår dig godt mht. at læse om disse ting, og jeg sender dig dette link, som er kortere og mere ‘letlæst’ på http://www.b.dk/globalt/jeg-saa-is-krigere-voldtage-piger-mindre-end-m ig – Vi må ikke blive skræmte, men hellere finde kampgejsten og harmen frem. Læs evt. Lukas kap. 21 vers 25 og 28. (Måske er jeg lidt hærdet ift. disse ting, for jeg boede i Mellemøsten i en periode sidst i halvfemserne – og Paris i begyndelsen… Read more »

Lotta
Guest
Lotta

Nej då tar jag det lite försiktigt. Jag har den åkomman att jag reagerar väldigt starkt på såna saker… Jag ska absolut läsa den andra länken. Jo jag förstår dessa har en plan och de är inga gullpluttar precis! Men jag litar inte på USA och Israel heller…eller Saudiarabien…eller Turkiet.

Lenn
Guest
Lenn

Termen, du brugte den anden dag, Steen, passer meget godt her: Bombfuckistan! Det ligner jo Kabul. Hvis det der er realiteterne på gaden i landet syd for os, så siger jeg bare: Bevæbn eder! Det lede krapyl er jo bevæbnet til tænderne! Hvornår sætter retfærdigt vrede tyskere Merkel for en krigsret??

Lenn
Guest
Lenn

Bra klip du lagde ud i går, Lotta! Tidligere i dag sagde den vist 58.000 views, og nu er den oppe på over 108.000 views! Man skal bare lægge sådanne link ind på amerikanske sider… Amerikanerne går helt amok på kommentarspor for tiden, og de er rasende på Merkel!

Lotta
Guest
Lotta

Det var roligt! Ja nästa gång blir det amerikanska sidor.:-)

invernes
Guest
invernes

En meget, meget vred Tommy Robinson all ære til han. hvor er alle vrede tyskere svensker og andre drittsekker som stilltiende godtar denne voldtekten av Europa ?