10
jan
Seneste opdatering: 11/1-16 kl. 0008
60 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

P1010140

Foto ©- Snaphanen, klik f. helskærm

Min udenlandske ven og jeg var inviteret til middag i Skåne, og det var festligt. De nordiske flag på bordet- og det skånske – masser af snaps fra alle tre lande. Desværre forbyder min diskretion mig at fortælle hvem mine svenske værter var, men vi fik oplevet hvordan det er at krydse grænsen den 9 januar 2016. Man ankommer til Kastrup og går op i ankomst- eller afgangshallen – jeg ved ikke hvilken, for jeg har ikke fløjet siden 1973. Jeg har i al fald  én fobi.

Det var med det daværende BEA til Singapore, hvilket dog var hurtigere end at sejle. Det tog over en måned fra Rotterdam eller Antwerpen, men at stirre på bølgerne i den tid, er en god meditation. At glemme sig selv og i virkeligheden, at glemme hele den eksalterede omverden på land. Først når man kommer til Manilla, griber uroen alle søfolkene igen. Kvinderne og den amerikanske sømandsklub med bevæbnede vagter. I Sverige er roen forbi. Sverige er nu som det evigt eksalterede Mellemøsten. Jeg knepper din mor og den slags. Freden og meditationen over Sverige kommer aldrig tilbage, derfor forlod jeg det for tolv år siden.

Der er allerede lidt undtagelsesstemning på grund af polititilstedeværelsen. Dog ingen af de efterhånden kendte maskinpistoler. Man går så ned på en anden perron, og der står 25 af den gule denne lørdag. De hedder “security” på ryggen. Mange af dem er “perkere”, et ord min ven har forelsket sig i, for i hans land har de ikke et tilsvarende. Svenskerne har det.

Jeg er selv begyndt at bruge det, for også sprogligt er vi abekatte, det kan man se på nettet hver dag. Det er lidt i ironi og protest. Hvad jeg siger til politikerne er, at det er jeres landsmænd, ikke mine. I glemte at spørge mig. Ved næste terrorangreb må I stå sammen med jer selv, og dem der er dumme nok til det. Jeg hæfter ikke for ikke-demokratiske beslutninger, som Udlændingeloven af 1983 var. Punktum.

Jeg viser mit pas, det er så sjældent man har brug for det. “Det er udløbet i 2006,” siger perkeren. “Jamen dog.” – “Du har jo selv skrevet det,” siger han så. Jeg kigger ned i dokumentet og spørger ham, hvorfor han ikke kan se forskel på politiets sirlige blokbogstaver og min store, ukontrollerede skråskrift. Man skulle jo skrive sit pas under i 2006. Jeg ved selvsagt ikke, hvad man gør idag, men jeg må jo til at finde ud af det.

Han svarer ikke, men tilkalder en “gammeldansker.” De kigger på det og fotograferer det. Så producerer jeg mit kørekort, og efter de har set mig an, får jeg lov at passere. Hvis han ikke kan identificere et fuldstændigt lovligt dansk pas, hvordan bærer han sig så ad med at med at identificere et af de 177.000 svenske pas, som er solgt og befinder sig ude på verdensmarkedet?

P1010136

Ankommet til svenskesiden er der paskontrol igen. Polis, polis, potatisgris. Hvorfor de ikke bare kontrollerer det hele i Sverige i stedet for at Danmark betaler en mio om dagen, forstår jeg ikke helt. På Trelleborg-Sassnitz/Swinoujscie er der ingen kontrol i dag.. Ingen aner hvorfor. Adgangen til Sverige er helt fri fra Tyskland. En masse åndeligt mindrebemidlede kvinder stod i Kastrup om demonstrerede lørdag. Hvorfor stod de ikke i Sverige?

På tilbagevejen er der heller ingen kontrol. 2.2 mio svenske “blattar” kan frit rejse til Danmark, hvad de givetvis vil gøre, når den svenske velfærd bryder sammen. Det vil den gøre, når Sverige ikke længere har lyst til at låne til den i udlandet. Sidste år skønnedes udgiften til den “investering”, svenske politikere bilder folket ind indvandringen er, at beløbe sig til 250 milliarder eller 7 % af BNP.

Den regning vil stige i de kommende mange år. Så er det slut, ikke bare med Schengen, men med den nordiske pasunion. Sverige vil glide mod isolation og en uvis skæbne. Der bliver aldrig nogen fri passage mellem Sverige og Danmark mere. Norge vil indføre paskontrol, selvom de ikke har en jordisk chance for at kontrollere 1500 km grænse mod Sverige. Alle vil skulle beskytte sig mod Sverige, de må finde ud af hvordan. Over 2.2 mio indvandrere, der allerede har begået betydelig kriminalitet i Danmark.

“No borders, no nations, asyl til alle”

P1010145


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Polka Charlie

Posted: 10 januar 2016 - 16:52 - Svar

Hvad skal vi med ‘security’ og ‘politi’? “Vi” skaber jo bare vores egen imaginære virkelighed, hvis den faktiske virkelighed ikke lige passer ind…

http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE8356722/antallet-af- overgreb-stiger-op-mod-500-aggressive-maend-skabte-kaos-ved-diskotek-i -bielefeld/

Lotta

Posted: 10 januar 2016 - 18:22 - Svar

Vill bara lägga in den här! En påminnelse om den humanitära stormaktens planer! Dom kvinnliga fredsmäklarna i Stefan Löfven heliga armé.

  invandrare1957

  Posted: 10 januar 2016 - 18:46 - Svar

  Det är inte en statsminister det är en sektledare. för att driva den svenska familjen i döden och göra dom till slavar.

   Lotta

   Posted: 10 januar 2016 - 19:28 - Svar

   Sektledare som gått och gömt sig. Har inte sett till honom på sistone. Men han kanske anar att hans mission ledde in i en avgrund. Han blev instruerad att spela flöjten och leda sitt folk dit när han var på bilderbergermötet.

    invandrare1957

    Posted: 10 januar 2016 - 20:26 -

    Du har nog mera rätt än du anar.

    Maja Dacke

    Posted: 10 januar 2016 - 21:03 -

    Visst har hon rätt och hon mer än anar det.

   sussebassa

   Posted: 10 januar 2016 - 21:48 - Svar

   Alt for stemmekveget.

  Anna Svensson

  Posted: 10 januar 2016 - 18:51 - Svar

  Det är ju några månader sedan detta beslöts, man kan ju undra hur det har gått. har Wallström t ex varit och “mäklat” med IS än?

   Lotta

   Posted: 10 januar 2016 - 19:23 - Svar

   Heliga Margot? Ingen aning faktiskt. Hon kanske inte kommit på vad hon ska säga för fiffigt.

    Anna Svensson

    Posted: 10 januar 2016 - 20:54 -

    När hon väl är där behöver hon nog inte fundera över det 😉

   ɱØяñιηg$ʇðя ©™

   Posted: 11 januar 2016 - 17:52 - Svar

   Då hade hon nog kommit hem med huvudet under armen.

    Anna Svensson

    Posted: 11 januar 2016 - 19:17 -

    Tror du? Hon har ju talat med den palestinske ledaren och han sa till henne att han vill ha fred. Det vill väl IS också om de talar med Margot, eller?

    ɱØяñιηg$ʇðя ©™

    Posted: 11 januar 2016 - 19:28 -

    Fast hon har väl redan huvudet under armen ärligt talat?

    Anna Svensson

    Posted: 11 januar 2016 - 19:34 -

    Vilket huvud? 😉

    ɱØяñιηg$ʇðя ©™

    Posted: 11 januar 2016 - 20:01 -

    Kålhuvudet?

    Anna Svensson

    Posted: 11 januar 2016 - 22:11 -

    Ärtan som kläcker ur sig dumheter på löpande band?

Søren Petersen

Posted: 10 januar 2016 - 18:27 - Svar

http://www.nytimes.com/2016/01/10/opinion/sunday/germany-on-the-brink. html?smid=tw-share&_r=0

Dette link fra Snaphanens Tweets fra New York Times, er dog det mest hårrejsende som jeg har læste længe… hvor er tyskerne dog – undskyld udrykket – sindsyge – deres ledere, deres presse og åbenbart flertallet af befolkningen – ok – ikke særlig meget bedre i andre lande heller…

Hvordan undgår man som iagttager til dette vanvid at få en depression?

-jeg læste på Snaphanen forleden en forudsigelse at om 5 år er de nuværende politikere væk, og så kommer der nye til at rydde op.

-men det er en foudsigelse – intet sikkert

Den danske presse er også vanvittig – både JP og Berlingske har hele tiden petit nyheder om flygtningene og indvandring som gør at man ikke ser de overordnede ting, som nu i denne New York Times kommentar.

-men hvor mange utilpassede når at komme hertil inden der blæser nye vinde? Når Eurabia for alvor at blive en realitet inden der sker noget ?

Købte idag den såkaldte avis Ekstrabladet, – alene for at læse om deres nye kampagne, hvor de fokuserer på prisen for flytgningene og konsekvenserne for velfærdsstaten(som vil blive smadret) – det er der ingen politikere som for alvor tør italesætte – folk snakker muligvis, men som i en døs – der kommer min. 120 flygtninge om dagen – x 3 via familiesammenføring – svarer til en landsby hver dag – hver eneste dag …. hvornår råber befolkningen op?

i samme avis var der en artikel om at man i det engelske undervisningsministerium diskuterer at flytte alle skolers eksamensdage så muslimerne er friske dvs. så eksamen ikke ligger ved eid.

Hvad gør DK hvis vi om 15 år -måske sammen med Norge – ligger indhyllet i et de facto Eurabia??

Nederlandene, Tyskland, Sverige, UK, Frankrig???

Vi kan muligvis udbygge og flytte til Grønland – på dette tidspunkt vil klimaet deroppe være blevet varmere, – vi kan så drive handel med USA og Canada – vi må give afkald på det syddanske territorium, skal vi forære øerne til Sverige og Jylland til Tyskland?

Jeg ved godt med ovennævnte 3 linjer, at nogle læsere vil tænke, at jeg er skør… jeg håber da også meget at jeg tager fejl. Men hvor meget er ikke ændret siden 2000? og hvor meget kan så ikke tilsvarende være ændret i 2030??

  Polka Charlie

  Posted: 10 januar 2016 - 19:33 - Svar

  Klimaet ændrer sig næppe meget på Grønland – klimafantasteri eller ej – og grønlænderne er næppe interesseret i en kæmpe dansk invasion. I øvrigt vil Grønland jo bare være endnu et territorium der skal underlægges Islam.

  Det er NU kampen står – får DF’erne ikke hænderne op af lommerne (såvel deres egne som skatteydernes), så tror jeg faktisk allerede det er for sent om 3-4 år. Skaden vil være umulig at rode bod på igen, forudsat tilstrømningen fordobles år efter år, som meget jo kunne tyde på er tilfældet.

   Lawrence

   Posted: 10 januar 2016 - 22:37 - Svar

   Skaden bliver aldrig uoprettelig, blot mere og mere beskidt og hård…

eurozone

Posted: 10 januar 2016 - 18:32 - Svar

Apropå Sverige och skapandet av lågkvalificerade jobb!

mjolly

Posted: 10 januar 2016 - 18:54 - Svar

Dagens:) “Germany Deploys 143 Officers To Stop Migrant Rape, 1,500 Officers To Stop Anti-Rape Protest” (Breitbart)

Lawrence

Posted: 10 januar 2016 - 19:37 - Svar

Latterligt – de tjekker et blond nordisk par om de er immigranter. Når man spilder ressourcer på nogle man åbenlyst ved er indfødte nordeuropæere, så ved man at vores systems måde at forholde sig til hvem der er skandinaver og hvem der ikke er, i realiteten er sat til side for at tage hensyn til politisk ideologiske abstraktioner, så er vi afskaffet som folk, og en død idé om alle menneskers ensartethed har fået plads over folket af kød og blod. Jeg tror snart almindelige mennesker er overraskende modtagelige for revolution, af et nyt regime, blot de revolutionære ikke vil deres folks afskaffelse. Mere skal der nok ikke til efterhånden. Vores demokrati, og dermed alle vores politikere, som må holde sig indenfor dets kultur marxistiske rammer, er ikke i sin nuværende form i stand til at bevare de europæiske folk, – kun deres stat, også når deres stat efterhånden står for det modsatte af folkets bevarelse.

  Britta Due Andersen

  Posted: 10 januar 2016 - 21:23 - Svar

  Ja man må jo ikke diskriminere, så hellere genere alle.

Nilsv

Posted: 10 januar 2016 - 20:02 - Svar

Der røg Øresundsregionen. Det var eller en god ide. Stockholm fik lige tværet konkurrenten ud, og det synes centralmagten nok ikke er så tosset. Der skal ikke være for meget selvtillid ude i provinserne.

Danmark burde indføre pastvang ved grænsen til Tyskland og så åbne Øresund igen, men det er Bertel Haarder nok imod.

  Søren Petersen

  Posted: 10 januar 2016 - 21:29 - Svar

  Mener du at Stockholm om 10 år udgør en konkurrent til Kbh??? mht. investeringer osv???
  Stockholm kalder sig pt capital of Scandinavia – mon ikke det i endnu højere grad end idag kommer til at hedde Capital of rape – capital of violence – ….? Tror du amerikanske diplomater og forretningsfolk tør bo der??? Mht. Øresundsregionen, så er den død alligevel – Malmø kan ikke bruges – byen er desværre blevet dødvægt – det så mgt lovende ud da broen blev indviet i 2000, men byen er blevet dødvægt – samtidig er Kbh blevet en darling i hele verdens øjne, – Kbh har ikke mere brug for Sydsverige – helt ærligt – hvis alternativet til Kbh er et xxxxx helvede i Stockholm – og måske også Oslo? mon så ikke man vælger at placere sit hovedkontor i Kbh?
  Den eneste “fan” som Sverige nok vil bibeholde i lang tid før også de giver op, er Tyskland. 🙂

   sussebassa

   Posted: 10 januar 2016 - 21:53 - Svar

   Dom er redan Capital of rape…
   Ligger som nr 1 på verdenstoppen i voldtekter.
   Hmm, kanskje Skåningene skal søke om å få tilhøre Danmark, som de jo gjorde engang…
   men da uten Malmø og Trelleborg..må ryddes opp først iallef.

    Søren Petersen

    Posted: 10 januar 2016 - 22:00 -

    “må ryddes opp først i allef.” haha… som du kan sige det 🙂

    sussebassa

    Posted: 10 januar 2016 - 22:03 -

    Regner jo med at danskene ikke er så dumma at de tar “byene med dets innhold” slik det er i dag…det ønsker jeg ikke for dere.

    Søren Petersen

    Posted: 10 januar 2016 - 22:15 -

    Med tanke på Gibraltar, kan vi sagtens tage Skåne, uden Malmø mm… som så forbliver bystater/evt. tilknyttet til Stockholm… 🙂

Mogens

Posted: 10 januar 2016 - 22:08 - Svar

Mange mener, at det allerede er for sent at redde Sverige. Jeg kan kun få øje på én ting, der kan forhindre
Sveriges undergang, og det er at indføre tvangssterilisation af muslimske kvinder efter de har født første barn…

  Lawrence

  Posted: 10 januar 2016 - 22:42 - Svar

  Meget umenneskeligt.

  Alle mennesker har ret til et liv i værdighed hvor de kan mangfoldiggøre sig, og leve i overensstemmelse med deres traditioner og udsyn. Sterilisation er en forbrydelse, ligeledes er assimilerings krav eller integration – intet folk bør afskaffe sig selv og opløse deres egen etniske, religiøse eller kulturelle identitet. Det gælder selvfølgelig også de europæiske folk. Ergo: det eneste humane og rigtige for alle er repatriering.

   latmask

   Posted: 11 januar 2016 - 08:55 - Svar

   Du får välja: Förökar folk sig som kaniner, får de också leva som kaniner.
   På 1920-30-talet genomförde dåtidens socialdemokrater massteriliseringar på personer som inte borde föröka sig. Det bidrog avsevärt till Sveriges välstånd på 50-60-talet.

    Lawrence

    Posted: 11 januar 2016 - 09:43 -

    “Förökar folk sig som kaniner, får de också leva som kaniner.”

    Så hvis etniske svenskere begynder at få 5 børn pr kvinde skal de steriliseres?

    Eller kun de fremmede?

    Eller kun hvis de fremmede får mere end et barn?

    Er det fint hvis Sveriges etniske befolkning udskiftes, hvis bare det går langsomt?

    Hvorfor ikke lade alle folkeslag leve som de vil, og formere sig som de vil, så længe de gør det på deres eget territorium? Det er uden betydning for os om Afrika overbefolkes de næste hundrede år, så længe vi frigør os fra ideen om af vi på nogen måde har ansvaret for andre end os selv, samt at en flåde er til for at facilitere en invasion af eget territorie, men i stedet genetablerer den oprindelige funktion, som er at beskytte det. En million gummibåde på middelhavet er ikke en trussel mod et Europa som værdsætter sin egen eksistens og giver den højest prioritet. Det er blot en slags lemminge-strategi til at nedbringe et unaturligt befolkningsoverskud, og kæmper om førstepladsen som største afrikanske opfindelse nogensinde, mod de andre to kandidater: den hjul-løse civilisation, og hytten lavet af lort.

    latmask

    Posted: 11 januar 2016 - 10:08 -

    Ett barn per svensk kvinna vore bra i Sverige. De övriga skall vänta med förökningen tills de är fullständigt assimilerade. Allmänt föreslår jag max ett barn per kvinna överallt.

    Lawrence

    Posted: 11 januar 2016 - 11:22 -

    “…tills de är fullständigt assimilerade”..

    Du lever i en drømmeverden hvis du håber på assimilering. Hvis nogen bliver assimilerede er det i svenske. Tag skeen i den anden hånd og repatrier. Ellers er der snart bare 23 arabiske lande i stedet for 22. Og svenske blondiner vil være gået samme vej som Dodo´en. Tag dit ansvar, svenske mand.

    latmask

    Posted: 12 januar 2016 - 09:13 -

    Vi kan jämföra med zigenarna: De har funnits i Sverige i 500 år och de är inte märkbart assimilerade ännu. Om deras fruktsamhet följde deras assimilering vore de inget problem.

   Mogens

   Posted: 11 januar 2016 - 10:39 - Svar

   Mener du frivillig eller tvungen repatriering? Men det er vel egentlig ligegyldigt, da de fleste af dem kommer hertil som bekvemmelighedsflygtninge og ikke ønsker at vende tilbage.

    Lawrence

    Posted: 11 januar 2016 - 11:18 -

    Mener du at ikke-europæere i Europa er kommet frivilligt? Er det et reelt praktisk spørgsmål eller filosofisk? Der er nogen forhold der har gjort at de mere eller mindre frivilligt er kommet til Europa, vi skal skabe de forhold der gør at de af den ene eller anden grund foretrækker at mere eller mindre frivilligt tage et andet sted hen igen, helst hjem. Alle som een er de kommet fordi anti-europæiske politikere har gjort det muligt og attraktivt, – pro-europæiske politikere kan gøre det omvendte. Og som det var det med indstrømningen skal det være en gradvis ting, først rejser nogen hjem af den ene grund, så en anden gruppe af en anden grund, osv. Kriminelle først, dårligt integrerede næst, osv. En dag har vi så hver vores lande, ganske som før de blev narret fra os. nogle enkelte Naser Khader typer vil have efterladt deres dna, og fred være med det. Men assimilering eller integration af hele folkeslag ind i andre har aldrig været en mulighed, og vil blive begge folkeslags undergang. Så lad os blive realistiske og begynde at formulere en human og retfærdig repatriering. Vi har ret til et hjemland, spørgsmålet er kun om alle vore frivillige/ufrivillige gæster vil os det godt eller skidt, og om vi kan forklare dem hvad det eneste der kan ende godt for dem selv er. Antallet af dem som vil slås for en plads her på vores territorie er nok ikke større end det antal af dem som har lyst til at slås for en plads på deres eget territorie. De er flygtet, immigreret, stukket af. Lad os hjælpe dem til at fortsætte deres flugt.. Vi har alt at miste ved ikke at gøre det, vores hjem får vi aldrig tilbage uden at vi sørger for det.

    Lenn

    Posted: 12 januar 2016 - 16:51 -

    Der er ikke mere at gøre, ganske enkelt. Ingen tror vel på, at de kan integreres eller sendes tilbage? Vi taler om mange, mange millioner, som burde sendes ud på røv og albuer, men som ikke bliver det. Mange amerikanere mener, at vi allerede nu befinder os i 3. verdenskrig, og jeg er tilbøjelig til at give dem ret. Verden går mod sin ende.

    Lawrence

    Posted: 12 januar 2016 - 22:15 -

    Kemoterapi. Der er ingen garantier, men det er bedre end at lægge sig i et hjørne og klynke. Vi biologiske organismer er ikke udviklet til et liv uden overlevelseskamp, og måske er det der foregår vores civilisations underbevidsthed der modvirker vores teknologiske succes’ dysgenetiske effekter. Prøv at tjekke “Mouse utopia eksperiment”. Det minder grangiveligt som om vorherre afprøver samme eksperiment på os, som denne videnskabsmand gjorde på mus, og med samme resultat…

  latmask

  Posted: 11 januar 2016 - 08:51 - Svar

  Innan de har fött sitt första barn, tack.

   Mogens

   Posted: 11 januar 2016 - 10:31 - Svar

   Håller med, men det vågade jag inte att skriva;-)

  Lenn

  Posted: 12 januar 2016 - 16:45 - Svar

  Sverige er gået under, men de har bare ikke opdaget det endnu… “Der var ingen modstand, for svenskerne sov”, vil der stå i historiebøgerne, om ikke verden afsluttes ved atomkrig inden længe…

GustaWasa

Posted: 11 januar 2016 - 01:29 - Svar

Humanisterna sitter på podiet under fredstid och kan bara framföra sina stela uttryck som “alla människors lika värde”. Men när det blir oro i samhället så har inte humanisten längre några ord som kan hjälpa folket.

Humanisterna talar om “stormakt” men de har inte ens styrkan att försvara några yngre tjejer ens.

Jag säger inte att humanism är av ondo men jag säger att humanism är som en fredsdrog, som inte har bäring när det blir oroligt i samhällena. Då är de tysta som små möss. Det enda som kanske hörs från deras munnar är det fortsatt enkla önskningen om att jorden skall vara ett evigt paradis. Men, “den som tror på evig fred den känner inte människan”. Och folket på denna vår kontinent har nu både fått känna den kommunistiska människan och den islamska människan. Ja, till ytan är vi lika men under skinnet så är det mycket olikt. Därvidlag så håller nu människorna på denna kontinet att lära sig vad lika och olika är. Vilka som är vänner och vilka som inte är vänner.

pica_pica

Posted: 11 januar 2016 - 01:30 - Svar

Stefan Löfven har rest jorden runt och presenterat sig själv som fullblodsfeminist. Därför är det mycket märkligt att han inte har sagt ett ord om alla sexövergreppen på flickor och kvinnor på nyårskvällen.

Niels Henriksen

Posted: 11 januar 2016 - 02:05 - Svar

Surprise, surprise 🙁

Mørkelagt af svensk politi: Massevis af piger udsat for overgreb på festival

http://ekstrabladet.dk/112/moerkelagt-af-svensk-politi-massevis-af-pig er-udsat-for-overgreb-paa-festival/5903163

10. jan. 2016 – kl. 22:57

Svensk politi skulle i flere år have skjult, at mange unge piger systematisk blev
seksuelt krænket, chikaneret og antastet på en populær festival i Stockholm

Af: Pernille Obelitz

Grupper af mænd skulle have omringet, antastet, chikaneret og seksuelt krænket
en lang række unge kvinder og piger på en populær svensk ungdomsfestival i
Stockholm ved navn ‘We are Sthlm’. Det er først kommet frem nu, beretter det
svenske medie Dagens Nyheter, efter at svensk politi har mørkelagt oplysningerne
i to år.

– Vi burde helt sikkert have berettet om dette, oplyser politiets pressemedarbejder
Wolf Gyllander til Dagens Nyheter.

Kastede sig over pigerne

En af de piger, der blev krænket på festivalen, fortæller til mediet, at de blev omringet
af unge mænd og drenge og seksuelt forulempet, så snart de trådte ind mellem publikum
under en koncert.

– De omringede en af ​​mine veninder, som faldt ned, og derefter kastede de sig over
hende. De brød sig ikke om, at man sagde nej, eller at man havde en kæreste,
fortæller den 15-årige pige.

Dagens Nyheter har fået fat i flere interne politirapporter, der beskriver overgrebene,
og hvis oplysninger skulle være blevet holdt skjult fra offentligheden.

‘Problematikken går på unge mænd, der gnider sig mod unge piger [!!!] blandt publikum
ligesom i foregående år’ [!!!], står der i et internt notat fra august sidste år.

[ Jeg har selv observeret nøjagtigt det samme fænomen, endog med en større gruppe ( ca. 15 – 20 )
muslimske knægte på bare 12 – 14 år, som helt skruppelløst omringede og stoppede enlige [!] kvindelige cyklister på supercykelstien gennem Nørrebroparken og derpå begyndte at håne, råbe ad, skubbe og berøre dem meget intimt på det groveste [!]. Så denne skandaløse og helt uterlige opførsel muslimske blandt muslimske drenge og unge mænd er absolut ikke noget ukendt fænomen, men virker nærmest som en form for optagelses- eller manddomsprøve blandt visse grupper. Deres meget aggressive, truende, voldelige og helt uhæmmede opførsel er også velkendt fra diskotekerne igennem mange år og skaber skræk og ubehag blandt pigerne og er en af hovedårsagerne til, at man ikke ønsker at få ret mange indvandrerunge ind på diskotekerne ad gangen, da alle andre normale gæster ellers holder op med at komme der i løbet af ganske kort tid. Det er et fænomen alle i diskoteksbranchen kender til, men det ønsker vore naive PK-medier med DR i spidsen altså åbenbart ikke at informere os om, når en “stakkels” muslimsk indvandrer igen-igen påstår sig diskrimineret, ønsker erstatning og opmærksomhed om sin evindelige offerrolle og danskernes “racisme” efter at være blevet afvist ved indgangen. ]

  Niels Henriksen

  Posted: 11 januar 2016 - 02:10 - Svar

  Övergreppen på festivalen i Stockholm rapporterades aldrig vidare

  http://www.dn.se/nyheter/sverige/overgreppen-pa-festivalen-i-stockholm -rapporterades-aldrig-vidare/

   Niels Henriksen

   Posted: 11 januar 2016 - 10:17 - Svar

   Köln-overgreb er et kendt arabisk fænomen

   http://www.jyllands-posten.dk/premium/briefing/ECE8357139/koelnovergre b-er-et-kendt-arabisk-faenomen/

   11.01.2016 kl. 07:29

   Over 500 tyske kvinder udsat for “taharrush gamea” nytårsaften.

   SØREN MUNCH, nyhedsvært

   Prøv engang at slå udtrykket »taharrush gamea« op. Så får du en fornemmelse af, at der blev tilføjet et nyt kedeligt afsnit i den europæiske kriminalitets historie nytårsaften på
   banegårdspladsen i Köln. Betegnelsen dækker seksuelle overgreb mod kvinder, begået af mænd i fællesskab i det offentlige rum, og fænomenet har længe været kendt i flere arabiske lande, skriver Welt am Sonntag. [!!!]

   Forbundskriminalpolitiet (BKA) i Tyskland er bekendt med fænomenet, skrev Jyllands-Postens korrespondent i Tyskland, Michael Kuttner, i aftes, og ifølge BKA’s oplysninger det første gang, at problemet er dukket op i Tyskland.

   Men måske har problemet allerede været kendt i Sverige i flere år – uden dog at være navngivet. Dagens Nyheter afslører i dag, at unge mandlige flygtninge, primært fra Afghanistan, i 2014 og 2015 fik antallet af anmeldelser om seksuelle overgreb ved Europas største ungdomsfestival, We Are Sthlm, til at ryge i vejret. Mange af ofrene var helt unge
   piger, nogle ned til 12-13 år, men ifølge avisen nåede de mange anmeldelser aldrig til medierne, fordi politiet valgte at nedtone dem. [!!!] Sveriges rigspolitichef har reageret prompte på afsløringen og lover en gennemgribende undersøgelse af sagen.

   Omfanget af forbrydelserne, der blev begået på banegårdspladsen i den tyske by Köln nytårsaften, bliver i øvrigt ved med at svulme op. Søndag havde Köln-politiet modtaget 516 anmeldelser fra natten, da et stort antal kvinder blev udsat for seksuelle overgreb og
   røverier. 40 pct. af anmeldelserne handler om seksuelle overgreb, skriver Die Welt.

    Niels Henriksen

    Posted: 11 januar 2016 - 12:04 -

    Mikael Jalving: Eksperter i underkastelse

    http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE8351069/ekspert er-i-underkastelse/

    07.01.2016 kl. 14:42

    Fra akademi over medier til politik og myndigheder breder der sig en styg underkastelseskultur – først i Sverige, så i Tyskland.

    Det var en vigtig tekst, JP bragte som kronik i går. Kronikøren var Tina Magaard, lektor ved Aarhus Universitet, emnet var islam. Magaard er ikke hvem som helst, men en af de toneangivende islamkritikere fra 00’erne, som var med til at inspirere flere andre, og hendes virkelighedsnære observationer og fortolkninger lyste op som
    fakler i den danske islamforsknings mørke, præget som den var af mudret romantik og sløret relativisme.

    Der, hvor forskerne går fejl, er først og fremmest i deres refleksagtige og magelige sidestilling af islam med andre religioner, herunder kristendommen. Samt i deres robotagtige refræn om, at Muhammed og Koranen blot afspejler deres tid.

    Magaard imødegår begge akademiske platituder, og fremhæver dels Det Nye Testamentes betydning for forståelsen af Det Gamle Testemente, dels den historiske pointe, at Muhammed netop brød med sin tid. Hvad den første præcisering angår, blev kristendommen akkurat reformeret indefra og udefra, mens islam i tiltagende grad gik fra pennens og åndens Mekka til sværdets Medina. I selve sin genealogi trådte den personlige, indadvendte og metafysiske form for islam i baggrunden for en langt mere politisk, udadvendt og juridisk form for islam.

    Mens kristendommen i et historisk perspektiv gik fra det gammeltestamentelige mod det nytestamentelige, vandrede islam så at sige den anden vej tilbage mod den konkrete, bogstavelige og patriarkalske udenadslære, og der arbejdes på eller bifaldes blandt mange muslimer verden over at gøre denne både idiotiske og bestialske version til det åndelige grundlag for et nyt imperium [!!!], der skal overgå de romerske, persiske, katolske, osmanniske, napoleonske, kommunistiske og nazistiske stormagtsdrømme.

    Det sidste har forhåbentlig lange udsigter, men vi kan få masser af mindre, konkrete problemer på halsen, hvis vi i hele Vesteuropa fortsætter med at lade os intimidere af postulerede rettigheder [!!!], tiltagende vold og terror i Allahs navn – og give efter for bøllerne.

    Når f.eks. Kölns kvindelige borgmester efter det organiserede overfald i Køln beder sine medsøstre om at holde afstand til mænd og ikke tiltrække sig deres opmærksomhed [!!!!!], taler hun som ud af en islamisk manual for muslimske kvinder. Borgmesteren har med andre ord internaliseret lovreligionen, førend der er løsnet et skud, og hun mimer på urovækkende vis den tendens, som den franske skandaleforfatter Michel Houellebecq beskrev i sin seneste roman Underkastelse: at islam pludselig promoveres af ikke-muslimer. Kölnerwasser, kaldte min mormor det. Parfume.

    Niels Henriksen

    Posted: 11 januar 2016 - 12:09 -

    Tina Magaard: Alle må med i opgøret med jihadister

    Kronik 06.01.2016 kl. 06:00

    Det er en myte at tro, at religionskritik kun virker, når den kommer ”indefra”. Derfor er det ikke mere islamforskning, der skal til, men religionskritik fra et verdsligt og pluralistisk synspunkt.

    Tina Magaard, lektor, Aarhus Universitet

    Professor Jakob Skovgaard Petersen efterlader i sin kronik 9/12 ”For jihadisterne er krig et mål i sig selv” det indtryk, at den islamiske fortolkningstraditions forskellige strømninger er sammenlignelige med for eksempel kristne og jødiske fortolkningstraditioner. Med udgangspunkt i års indgående studier af islamiske tekster samt feltarbejde i danske moskéer og blandt muslimske kvinder, vil jeg mene, at det kræver en kommentar.

    I de danske moskéer, hvor jeg har udført feltarbejde, vil mange nok tage afstand fra terrorangreb som det, der for nylig ramte Paris. Men det betyder ikke, at imamerne distancerer sig fra princippet om jihad som krigsførelse. Selv i moskéer, som islamforskere klassificerer som moderate, har det været min oplevelse, at imamerne
    snarere søgte at forklare, hvornår det er tilladt at føre jihad hvordan.

    Niels Henriksen

    Posted: 11 januar 2016 - 12:18 -

    Morten Uhrskov Jensen: Når man har taget monumentalt fejl

    http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE8355017/naar-man -har-taget-monumentalt-fejl/

    08.01.2016 kl. 22:46

    Er brøleren stor nok, reagerer man ved at benægte alt.

    Det er nemt at indrømme småfejl. Også større bommerter tager man normalt på sig og stikker en undskyldning. Men hvad nu hvis fejltagelsen er af monsteromfang? Og hvis den oven i købet har stået på i årtier? Så sker det modsatte. Man benægter, at man har taget fejl. I stedet fremturer man. ”Errare humanum est sed perseverare diabolicum”, sagde de gamle romere. At fejle er menneskeligt, men at fremture i fejltagelsen er djævelsk.

    Og alligevel fortsætter fortalerne for en liberal udlændingepolitik, herunder flygtningepolitik, med at fremture. Asylsøgerne vælter ind i Europa på trods af, at vi alene herhjemme har mere end 30 års elendige erfaringer med personer fra den tredje verden, i særdeleshed når disse kommer fra muslimsk dominerede lande. Et mindretal på måske 15 procent kan med rimelighed assimileres til dansk og europæisk kultur. Resten kan ikke af en række forskellige årsager.

    Bemærk i øvrigt, at godt 30 års erfaringer med matematisk sikkerhed godtgør, at det ikke kan lade sig gøre at modtage større grupper fra den samme gruppe af lande, som vi i forvejen har modtaget alt for mange fra. Det er ikke længe siden, at de gode minsandten påstod, at f.eks. syrerne var veluddannede. Det er naturligvis det pureste nonsens, som det da også er kommet frem. Atvi tidligere skulle have modtaget de dårligt kvalificerede og nu pludselig skulle sige goddag til det rene guld, svarer til drømmen om at slå seks seksere i træk. Sandsynligheden er nærmest ikke til stede.

    Og seneste skud på stammen er så systematiske massesexovergreb på
    hundredevis af kvinder i byer som Køln og Hamborg. Jeg behøver vist ikke
    at linke her. Pointen er imidlertid den, at selv ikke dette seneste eksempel på en udvikling, der fører til øget vold, formentlig til stigende grad af selvtægt, til nedbrud i tillid og til i yderste konsekvens krigslignende tilstande, vil få den hårde kerne af politisk korrekte til at ændre kurs.

   Niels Henriksen

   Posted: 11 januar 2016 - 13:45 - Svar

   Svensk kvinde oplevede masseovergreb: ‘De tog på os overalt’

   http://ekstrabladet.dk/112/svensk-kvinde-oplevede-masseovergreb-de-tog -paa-os-overalt/5903232

   Den 17-årige svenske pige Fanny på udsat for et overgreb på festivallen We Are Stockholm i 2014

   11. jan. 2016 – kl. 12:15

   Af: Emil Ingvorsen

   Skandalen ruller netop nu i Sverige, hvor det søndag kom frem, at
   politiet har mørkelagt en sag om masseovergreb på unge piger til den
   populære ungdomsfestival ‘We are Stockholm’ i den svenske hovedstad.

   Dette kunne Dagens Nyheder afsløre efter de havde fået fat i en intern politirapport.

   ‘Problematikken går på unge mænd, der gnider sig mod unge piger
   blandt publikum ligesom i foregående år’, står der i et internt notat
   fra august sidste år.

   Den sidste koncert på festivalen skulle dog for evigt mejsle sig ind i hendes erindringer.

   – De drenge var meget nærgående. De tog os på røven og brysterne og overalt, siger den 17-årige pige.

   Fanny fortæller, at hun var til koncerten med Panda da Panda, men at der allerede inden koncerten var en aggressiv stemning.

   – Man følte sig magtesløs, og det var ikke særlig rart. Vi prøvede at
   gå, og så prøvede de at stoppe og nogle slog ud efter os, siger hun.

   Fanny fortæller videre i interviewet, at de fleste af gerningsmændene
   var indvandrere, men at der også var etniske svenskere i blandt dem.

Niels Henriksen

Posted: 11 januar 2016 - 02:23 - Svar

Bor 30 meter fra tysk flygtningelejr: Vi flytter nu – vi tør ikke mere

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/bor-30-meter-fra-tysk-flygtning elejr-vi-flytter-nu-vi-toer-ikke-mere/5903059

10. jan. 2016 – kl. 22:46

Uro i døgndrift: En asyllejr med 500 flygtninge har forringet pensionist-tilværelsen for hr. Schlee
i en forstad til Hamborg

Af: Christian Kloster

HAMBORG (Ekstra Bladet): I Hamborg-forstaden Jenfeld var flyttefolk i går eftermiddag ved
at fjerne det sidste inventar fra hr. Schlees underbo, et ungt tysk ægtepar, som havde givet
op på grund af gener fra en asyllejr i parken kun 30 meter væk bebyggelsens dagligstuer.

– De har kræfter til at flytte. Men min kone og jeg bliver her, selv om den nye nabo i høj grad
har nedsat vores livskvalitet, siger pensionisten hr. Schlee, som sammen med de tilbage-
værende underboer er de mennesker i Tyskland, som bor nærmest en asyllejr.

Otium med udsigt I august inddrog myndighederne nemlig hans adgang til den skønne
grønne Jeenfelder Moorpark, som han ellers troede, han skulle sidde og nyde udsigten
til fra sit otium på altanen oppe på tredje sal.

– Og der skulle jeg have gået ture om søndagen med min hustru. Men myndighederne
så bort fra massive naboprotester [!!!] og etablerede i august en indhegnet lejr for
500-700 asylansøgere i stedet. Så nu er der støj og uro i døgndrift, optøjer, ambulancer,
politibiler, mudder, trøstesløshed og elendighed i stedet. Det er udsigtsløst. Der er ikke en
fremtid i landet for de mennesker, siger han.

  Lenn

  Posted: 12 januar 2016 - 16:44 - Svar

  Forfærdeligt! Muslimer og islam bringer sygdom, ondskab, elendighed, fattigdom, seksuelle overgreb og myrderier med sig. Man bliver så rasende på politikerne over dette her!

invandrare1957

Posted: 11 januar 2016 - 06:09 - Svar

Snacka om att Sverige har målat in sig i PK hörnet. Sanningen börjar komma fram hur svenska flickor blir halvt våldtagna på festivaler. Liknande saker sker i Europa. Dom kulturella skillnaderna börjar märkas fullt ut så jag kan bara se det på ett sätt kvinnor får våldtas det ska tystas så det inte blir fördel för SD. Eller att man skapar främlingsfientlighet. Så den korkade Alice Bah Kunke har ju helt rätt kulturen förändras med invånarna. Om 10 år så kan inte en svensk kvinna gå ut utan att ha en manlig vän med sig. Ser man på Europa så har Sverige en jätteskuld i det hela. Man har påverkat Europa i den här riktningen. Sverige landet där statsministern måste godkännas av Bilderberg innan dom tillträder. Så det är bara att inse attBilderbergs världsbild växer fram mer o mer. Läser man på om då så styr dom media fullt ut. Sverige är ett exempel på det där Wallenberg o Bonnier och Shipsted styr media o politiker fullt ut. Och även svenska polis det ser man ju på medias bevakning av festivaler. Bara det inte gynnar SD. Sen den vänstervridna skolan på det det kan inte sluta bra.

Niels Henriksen

Posted: 11 januar 2016 - 13:25 - Svar

Er de tyske politikere mon ved langt om længe at vågne op til den barske “kulturberigede” virkelighed –
eller er det som sædvanlig bare løs snak og alt, alt for lidt – 30 – 40 år for sent?

For 5 år siden sagde den selvsamme Merkel, at “Multi-kulti is tot”, men det hørte vi
så desværre ikke rigtigt mere til i praksis …

Merkel vil stramme flygtningekurs efter overfald i Köln

http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/merkel-vil-stramme-flygtningeku rs-efter-overfald-i-koln/5901877

9. jan. 2016 – kl. 14:19

Også flygtninge med en betinget dom skal kunne udvises, siger tysk kansler efter masseoverfald på kvinder

Af: Ritzau /Nyheder

Den tyske forbundskansler, Angela Merkel, siger, at lovstramninger er
nødvendige efter angrebene på mange kvinder i Köln nytårsaften.

– Det, der skete nytårsaften, var modbydelige, kriminelle handlinger,
som kræver beslutsomme reaktioner, siger den konservative
regeringschef, som lørdag er i Mainz for at mødes med ledelsen i de
kristelige demokrater i CDU.

– Lovændringer er i borgernes interesse, men lige så meget i langt de
fleste flygtninges interesse, siger Merkel.

Forbundskansleren siger, at hun støtter en stærk skærpelse af
udvisningsreglerne for flygtninge, som er straffet, og at dette også
skal gælde dem, der kun har fået betingede domme.

– Hvis en flygtning bryder reglerne, så må det have følger. Det
betyder, at de kan miste retten til at være her – uanset om de har en
betinget straf eller en fængselsstraf, siger forbundskansleren, som i
Mainz sammen med andre CDU-ledere har underskrevet en erklæring
om lovstramninger.

Lenn

Posted: 12 januar 2016 - 16:41 - Svar

Hahaha! Grinte højt, da jeg læste din artikel her, Steen – På kanten af den humanitære stormagt! Godt skrevet! Din fobi forstår jeg til fulde, og de sproglige ‘blomster’ er vi mange, der har adopteret for længe siden. Jeg har en – desværre – venstreorienteret veninde – som er ved at flippe, når jeg siger ‘perker’ (hvad skal man ellers kalde dem??), men så gentager jeg det bare 4 gange i træk og siger, at dét bliver jeg ved med at sige.
Mht gul-jakkerne, så er det jo galimatias, at man ikke indfører profilering med det samme! Det er jo nemt at se, hvem der er dansker og svensker (bleg hud), og hvem der er solbrun og rødbrun – araber. Hvorfor er man så stupid i Europa, at man bliver ved med at fastholde, at profilering – også i lufthavne – er ‘racistisk’? Jeg så ikke én blond eller rødhåret i angrebet på World Trade Centre i 2001, ligesom de efterfølgende alle har lignet hinanden; sort hår, arabisk udseende, grim, stor klyver, gerne kasket. Mere sjældent er det en afro.

Leave a Comment