16
jan
Seneste opdatering: 17/1-16 kl. 1047
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Via Tobbe. “Udlænding” er et “N-word” i Sverige. Man hører, Martin Aagård næsten ikke kan få det over sine læber.

Snakken drejer sig om Dagens Nyheters løgne om indvandreres sex-chikane af unge svenske piger i Stockholm. AB’s Martin Aagård har ryggen mod muren. Den handler også om svenske alternative medier, som blomstrer mere end nogen andre steder, fordi svensk MSM har løjet og fortiet mere end nogen andre medier i Europa.

Det er ikke “udsatte” indvandrere de beskytter, det er dem selv og deres multikulturpolitik, de forsvarer. Den er som bekendt ved at køre i grøften og tage landet med sig. Journalisterne vil så nødigt ryge med, derfor ser man også en betydelig “nyorientering” siden efteråret 2015 i korpset af politiske røvslikkere, det såkaldte Anna Dahlberg-syndromet. Indvandreres chikane af svenske kvinder foregår hver dag i hele landet. Aagård er en lystløgner, der kalder sig “journalist.” Han er selve grunden til, at Sverige er nødt til at have store, alternative medier.

Observera hur Martin Aagård direkt går ut och underkänner alla berättelser om förövarnas etnicitet, och uttalar “utländsk bakgrund” som om själva uttrycket vore absurt, vilket han också understryker genom att lägga till “vad nu det skulle betyda”. Självklart måste han också kalla Nyheter Idag för “högerextremt”. Allteftersom Elin Ørjasæter kommer med sakliga argument verkar Martin Aagård allt mer tappa fattningen, sannolikt eftersom han från Sverige inte riktigt är van vid att man talar rättframt om verkligheten. Han höjer rösten och säger rentav “Du har ingen koll. Du har ingen aning om vad du pratar om”. För övrigt har ingen sagt att “förorten” skulle vara någons identitet, men det råkar passa in i Aagårds förvirrade tirad.Än mer bisarrt blir det när Aagård påstår att Ørjasæter aldrig skulle tala om “skandinaver”, som om det skulle vara en märklig eller kontroversiell term.

Finland: Soldiers of Odin patrolling the streets


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invernes

Posted: 16 januar 2016 - 21:22 - Svar

Den nye nasjonalsangen i Sverige 🙂

https://youtu.be/5HbOMkurb_I

invernes

Posted: 16 januar 2016 - 22:10 - Svar

Araber “stenar” HBTQ-personer i Tyskland

http://www.friatider.se/araber-stenar-hbtq-personer-i-tyskland

Skåning

Posted: 16 januar 2016 - 22:41 - Svar

En politisk kommisaaar har talat. Lägg märke till hur krampaktigt självsäker han är.

invernes

Posted: 17 januar 2016 - 02:52 - Svar

Sverige ligger dårlig an nå, Muslim behavior/terrorism correlated with population size

https://heavenawaits.wordpress.com/muslim-behavior-with-population-inc rease/

Marit

Posted: 17 januar 2016 - 13:29 - Svar

Takk, Elin Ørjasæter. Du gjør meg stolt over å være norsk som deg.

    sussebassa

    Posted: 17 januar 2016 - 15:20 - Svar

    Ja det samme, men håper hun gjør lignende i Norge også…
    Mange voldtekter som ikke blir nevnt engang i pk media, og hvor etnisitet blir skjult.. frieord.no

invandrare1957

Posted: 17 januar 2016 - 16:50 - Svar

Det är en väldig tur att inte svenska män har någon heder o stolthet. Skulle man anklaga araber så här då skulle det bli kravaller. Svenska mannen är en fin man men utan stolthet förnedrad i ett feminist samhälle tappat all pondus och självkänsla. Tittar o funderar på en idiot som Margot Wallström som tror att det är ärligt att hyra en innerstadslägenhet på 86 kvadrat med bästa läge för 34 kr. Sverige har blivit ett pampsamhälle titta på kommunal 3000 var ute och protestera mot rasismen. Men själva så hyr dom bara ut lägenheter år pampar som har kommit upp sig etniska svenskar som ska skyddas mot invandrare. Den svenska överheten har en skiljelinje och den går vid journalister tror dom själva. Men vad ledsna dom ska bli när dom upptäcker att dom har bara varit budbärare åt överheten. För i slutändan är det bara vissa journalister som Jenny Strömstedt och hennes lakejer i som kommer att tillhöra överheten resten får beblanda sig med invandrarna och ha sina barn i skolor där man ser resultaten sjunka. Ett Sverige där människor är förbrukningsvaror med ett enda syfte att dra in skatt åt staten o överheten så dom får leka gudar. Som Margot Wallström och fackföreningspamparna gå ur facket svenskar. Men räkna med att ni måste börja kämpa för erat Sverige gärna i förrgår så sent är det.

Marit

Posted: 17 januar 2016 - 18:08 - Svar

Er det denna tokiga Martin Aagård som har forfulgt og trakassert Julia Caesar ?

Magnus M. Roving

Posted: 17 januar 2016 - 19:57 - Svar

Kort om logikk:
Hvis det var slik Martin Aagård hevder, at det ikke var klart hvem disse overgriperne var, var det likevel feil av Dagens Nyheter å la være å rapportere en slik alvorlig hendelse.

Leave a Comment