20
jan
Seneste opdatering: 20/1-16 kl. 0105
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Sagen om Lars Hedegaard, der nævner navnet på sin attentatmand, er ved at udvikle sig til en rigtig farce endnu inden Hedegaard har været i retten. Udover Hedegaard skal også forlaget Peoples Press, Katrine Lilleør og Katrine Winkel Holm i retten for at have nævnt “Børge Hansens” navn. Der er 28.600 hits på hans navn inkl. Hedegaards.

Nu nævner også Radio 24-7 navnet i, hvad de kalder civil ulydighed. Nu er “Børge Hansen” en højt profileret medarbejder for ISIS i Syrien. Alligevel holder Høyer og retsvæsnet hånden over ham selvom sandsynligheden taler for, at han aldrig kommer “hjem” til Danmark. Han bliver formentlig til atomer i et russisk bombardement, hvilket vil spare Danmark millioner for en retssag og efterfølgende fængsling i ti år.

På Facebook nævner alle og enhver hans navn, og det var egentlig meningen med, at jeg publicerede det efter at have læst tyrkiske aviser, hvor det står overalt. Jeg kan ikke gøre for, danske journalister ikke læser dem. Min gamle ven, forsvarsadvokat Arnold Rothenborg, sagde til mig,  at retten er bedre end at gå i teatret. Det er gratis, man behøver ikke et ARTE abonnement, så jeg kom i Østre Landsret og så ham optræde med monokel og gule sokker. Det bliver ikke kedeligt, når alle disse mennesker skal i retten snart. Jeg er blevet ret begejstret for forestillingerne, de giver. Jeg kunne slå mig ned som anmelder.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invernes

Posted: 20 januar 2016 - 01:27 - Svar

Hemlöse Lars, 67: “SD är det enda parti som hjälper oss”

http://www.friatider.se/heml-se-lars-67-sd-r-det-enda-parti-som-hj-lpe r-oss

  sussebassa

  Posted: 20 januar 2016 - 14:45 - Svar

  Siste måling:
  SD er Nå Sveriges nest største part med 22,2%… Aftonbladet.se

   Anna Svensson

   Posted: 20 januar 2016 - 21:55 - Svar

   Det var säkert surt för Aftonbladet att lämna ut en sådan nyhet.

Leif Knudsen

Posted: 20 januar 2016 - 10:22 - Svar

Nej, Høyer knalder ikke røret på. Han forklarer omhyggeligt hvorfor han ikke længere vil deltage i samtalen og lægger pænt på. Det er forkert at misrepræsentere de faktiske hændelser.
Man retter bager for smed ved sådan her at lægge forsvarsadvokaten for had; det er retten som har truffet en forkert beslutning – alene den skal klandres for det! Det er almen anstændighed.

Lenn

Posted: 20 januar 2016 - 11:22 - Svar

Hehe… ‘slå dig ned som anmelder’, ja, hvorfor egentlig ikk? Det er latterligt, at Hedegaard, som har været udsat for mordforsøg, skal ind og stå skoleret. Man skulle tro, at de såkaldte ‘ledere’ og retshåndhævere af dette land var en samling skøre kuler, eller at de bliver betalt under bordet af islamiske organisationer. Faktisk ville det sidste ikke undre mig den mindste smule.

  Snaphanen DK København

  Posted: 20 januar 2016 - 11:34 - Svar

  Mener det faktisk. Kan ikke rigtig huske hvor mange retssager jeg har overræret bare de seneste ti år

Peter Riis

Posted: 20 januar 2016 - 11:33 - Svar

Thorkild Høyer har da vist ikke så mange andre muligheder end at afslutte samtalen, hvad han i og for sig gør på en meget høflig måde. Han bliver interviewet af en person til radioen, der to gange i civil ulydighed nævner navnet på en person, der er nedlagt navneforbud imod at nævne. Var han blevet i samtalen, ville han jo de facto have anerkendt at navneforbuddet brydes, hvorved han ville repræsentere sin klient på dårlig vis samt udvise foragt for retten. Begge dele er næppe en farbar vej at gå for en advokat.

  Snaphanen DK København

  Posted: 20 januar 2016 - 11:36 - Svar

  Det er da rigtigt. Pointen er da også est 24 syvs civile ulydighed, det er friskt

Rune Hansen

Posted: 20 januar 2016 - 16:19 - Svar

Jeg er ikke den første, der spørger, men hvem betaler Høyers salær, nu hvor hans klient er forsvundet?

  Snaphanen DK København

  Posted: 20 januar 2016 - 16:42 - Svar

  Han er beskikket – staten? Familien ?

  Rasmus

  Posted: 21 januar 2016 - 05:07 - Svar

  Det er altid staten, der i første omgang betaler den beskikkede forsvarers salær. Idet “Børge Hansen” er en samfundstaber, der aldrig vil tjene penge, så vil han, hvis han bliver dømt en dag, ikke kunne betale staten pengene, og derfor ender danskerne med at betale.

Leave a Comment