6
feb
Seneste opdatering: 6/2-16 kl. 1035
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Forleden kunne man læse om 14-årige skolepiger i Malmø, der var så terroriserede af indvandrere, at de ikke længere turde gå i skole. Her er det forældre i Haninge ved Stockholm, der er nervøse over at “ensamkommande flygtningebarn” skal have en barak opført på deres børns skoleområde. For nogle år siden sagde Margrethe Vestager højrøvet, at »Jeg skal ikke eksperimentere politisk med mine børn,« (på den lokale folkeskole) underforstået “ikke så længe andres børn er til rådighed for multikultureksperimenter.” I Sverige er de ved at løbe tør for dens slags børn, politikerne har trængt sig selv op i en krog.

Jag har tre döttrar, sa en arg pappa. Om något händer dem så kommer jag inte sitta still. Ni har blod på era händer. Jag kommer riva ned på kvällen vad ni bygger upp på dagen, sa en annan man.

Förstår ni vad ni gör med den här skolan som är en knutpunkt dit alla barn går för att leka och träffas? sa en arg pappa. Ni förstör vad Vendelsömalmsskolan är, en trygg plats för våra barn, även efter skolan och på kvällarna. Nu kommer ingen låta sina barn gå dit. (historien er ude på engelsk: Parents Rage After Government Announces Migrant Camp In Grounds Of School.)

Arg Vendelsömalmsbo läser lusen av politikerna

Måske tænker de urolige forældre på noget som dette:

“Women must obey”

Refugees caught on film raping unconscious girl while dancing and singing in Arabic

Iraqi asylum seekers were caught on video raping an unconscious 17-year-old girl in Ostend, Belgium. According to Post Media, the two were part of a larger gang who danced around her and sang in Arabic as she was being gang-raped. The incident happened back in November, but is only now receiving wide-spread media attention.

Police say the girl doesn’t remember what happened after being piled with vodka. Four men and three boys between the ages of 14 and 25 were arrested. The incident only came to light after a teacher alerted authorities to a student’s Facebook picture of him with a gun. Fearing he had been radicalized, the teacher called police who then discovered a video of the rape on his phone. While some of the accused have confessed, others are claiming the girl consented. “She can’t complain. Women must obey men,” one told police. Rebel Media


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?