19
feb
Seneste opdatering: 20/2-16 kl. 1746
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

EU har holdt et topmøde og besluttede – at holde et til. Foråret 2015 gik også med temmelig nyttesløse topmøder. En fransk ekspert forventer 1 million syrere alene i 2016. Dvs. EU kan komme op på 2 mio asylsøgere i år. Lars Løkke Rasmussen siger, at “vi ikke tåler en million til,” men han forventer at Tyrkiet skal forhindre det. Selv ser han ikke ud til at ville redde Danmark fra den næste mennesketsunami, og om fem- seks uger er det forår på Middelhavet. Så har politikerne lykkedes med at spilde endnu en vinter med tom snak og småkorrigeringer. Man må sige til Venstre: I er ikke i god tro, I ved hvad i gør imod jeres landsmænd og kommende generationer.

Nødvendigheden af svensk “racismeforskning”

Svensk racismeforskning har sejret sådan ad Helvede til, at alle og enhver kalder hinanden “racister”. Det ses ingen andre steder i Europa undtagen hos det alleryderste venstre, men midten i Sverige er det alleryderste venstre. Indtil for få måneder siden var man “racist”, hvis man af konkrete, realpolitiske grunde ønskede færre eller ingen asylsøgere til Sverige, men nu hvor dette er regeringspolitik er det nok ophævet. Så finder de bare “racisterne” nogle andre steder, for moraliserende skældsord udgør en betragtelig del af svensk, “politisk” debat. Det er som at overvære lutter danske kunstnere skamme sig i kor.

Nu skal “forskningen” have flere midler, og man forstår, det er fordi SD er blevet så store og den alternative presse så succesrig. Skandinaver er  ifølge seriøse undersøgelser stadig blandt de mindst “racistiske” i verden, men det gør ikke indtryk på svenske racismeforskere og deres politiske herrer. Man får selvfølgelig mistanken, at det hele blot er et skalkeskjul for at bremse Sverigedemokraternes succes. Regeringen kan jo ikke  så godt sige: “Her er 20 mio, skattekroner til propaganda mod SD fordi vi er ved at køre landet og partiet helt i grøften.”

En viktig grund för arbetet mot rasism är kunskap. Regeringen ger nu i uppdrag till Vetenskapsrådet att i samråd med Forskningsrådet för hälsa, arbetsliv och välfärd (Forte) utlysa medel för ett nationellt forskningsprogram om rasism. Programmet ska omfatta 20 miljoner kronor per år från och med 2016.

Många människor har under historien förföljts, förtryckts och mördats på grund av rasismen. Nu ser vi oroande mönster i Sverige och Europa som tyder på att rasismen växer sig starkare. För att långsiktigt kunna bekämpa rasismen behöver vi bygga vårt arbete på kunskap. Därför inrättar vi nu ett forskningsprogram om rasism, säger Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning. Regeringen: Forskningsprogram om rasism inrättas


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?