19
feb
Seneste opdatering: 20/2-16 kl. 1746
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

EU har holdt et topmøde og besluttede – at holde et til. Foråret 2015 gik også med temmelig nyttesløse topmøder. En fransk ekspert forventer 1 million syrere alene i 2016. Dvs. EU kan komme op på 2 mio asylsøgere i år. Lars Løkke Rasmussen siger, at “vi ikke tåler en million til,” men han forventer at Tyrkiet skal forhindre det. Selv ser han ikke ud til at ville redde Danmark fra den næste mennesketsunami, og om fem- seks uger er det forår på Middelhavet. Så har politikerne lykkedes med at spilde endnu en vinter med tom snak og småkorrigeringer. Man må sige til Venstre: I er ikke i god tro, I ved hvad i gør imod jeres landsmænd og kommende generationer.

Nødvendigheden af svensk “racismeforskning”

Svensk racismeforskning har sejret sådan ad Helvede til, at alle og enhver kalder hinanden “racister”. Det ses ingen andre steder i Europa undtagen hos det alleryderste venstre, men midten i Sverige er det alleryderste venstre. Indtil for få måneder siden var man “racist”, hvis man af konkrete, realpolitiske grunde ønskede færre eller ingen asylsøgere til Sverige, men nu hvor dette er regeringspolitik er det nok ophævet. Så finder de bare “racisterne” nogle andre steder, for moraliserende skældsord udgør en betragtelig del af svensk, “politisk” debat. Det er som at overvære lutter danske kunstnere skamme sig i kor.

Nu skal “forskningen” have flere midler, og man forstår, det er fordi SD er blevet så store og den alternative presse så succesrig. Skandinaver er  ifølge seriøse undersøgelser stadig blandt de mindst “racistiske” i verden, men det gør ikke indtryk på svenske racismeforskere og deres politiske herrer. Man får selvfølgelig mistanken, at det hele blot er et skalkeskjul for at bremse Sverigedemokraternes succes. Regeringen kan jo ikke  så godt sige: “Her er 20 mio, skattekroner til propaganda mod SD fordi vi er ved at køre landet og partiet helt i grøften.”

En viktig grund för arbetet mot rasism är kunskap. Regeringen ger nu i uppdrag till Vetenskapsrådet att i samråd med Forskningsrådet för hälsa, arbetsliv och välfärd (Forte) utlysa medel för ett nationellt forskningsprogram om rasism. Programmet ska omfatta 20 miljoner kronor per år från och med 2016.

Många människor har under historien förföljts, förtryckts och mördats på grund av rasismen. Nu ser vi oroande mönster i Sverige och Europa som tyder på att rasismen växer sig starkare. För att långsiktigt kunna bekämpa rasismen behöver vi bygga vårt arbete på kunskap. Därför inrättar vi nu ett forskningsprogram om rasism, säger Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning. Regeringen: Forskningsprogram om rasism inrättas

Facebook Comments


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8
Deltag i debatten...

avatar
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Anna SvenssonPeter BuchMarie VovCoyoteBastardo Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Peter Buch
Guest
Peter Buch

Virkeligheden er fuld af belæg for EU elendighedespåvirken. Det er mig stadig en gåde hvorfor et flertal kunne være til stede for suverænitetsopgiven. Samfunds død. Ikke kun lokalt, det påvirker langt væk.
Medens vi med en vis ret kan hævde teknologiske fremskridt sker er bedre beslutningstagen et område med betydelig tendens til sikkerhed for idiotiske beslutninger tages.

Noget er svært at slippe. Mental venstrekørsels fortrinsret. Man kan
udøve; donere, iværksætte et forskningsprogram; på det mentale plan om hvilket og hvad der ikke var muligt i virkeligheden.

Coyote
Guest
Coyote

Muslimska invandrares rasism mot judar och negrer och mot etniska svenskar ingår väl inte i forskningsuppdraget? Dom ska väl bara utreda etniska svenskars s k “rasism”.

Bastardo
Guest
Bastardo

Mon det svenske ‘forskningsprogram’ tillader, at der bliver offentliggjort ægte tal i forbindelse med demografisk udvikling og kriminal- og sundhedsstatistik?

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Jeg synes et svensk nationalt forskningsprogram om racisme lyder som en rigtig god idé. Så kan man nemlig én gang for alle få slået fast, hvad racisme ikke er. Det er ikke racisme, at være modstander af en uholdbar indvandringspolitik. Lad os endeligt få slået det fast med syvtommer søm. Det er heller ikke racisme, at påpege kulturelle forskelle mellem forskellige befolkningsgrupper. Herunder mindre heldige forskelle. Desuden kan der være en del racisme skjult i andre kulturelle normer end lige den svenske. Det ville være godt at få belyst. Spørgsmålet er så, om det er det der er målet med… Read more »

sussebassa
Guest
sussebassa

Det som bekymrer meg er at hvem som skal lage dette forskningsprogrammet, fordi i Norge er det slik at slike steder er oversvømt av kulturmarxister..og da vet vi redan svaren…

Marie Vov
Guest

Ja, hvad er racisme? Måske skulle man starte med at definere hvad det modsatte af racisme er for en størrelse.
Er det kærlighed, uenighed eller hvad???

Anna Svensson
Guest

Dina tvivel är i allra högsta grad befogade.

sussebassa
Guest
sussebassa

Glimrende sagt…Geert Wilder..som jeg er 100% enig i. Med tanke på at det kan komme 2 mill emigranter, ikke flyktninger…man er ikke flyktning når man forlater 5-6 land som er sikre, for å komme til gullgruvene i Europa…undrer man selvsagt hvordan Rasmussen och Løfven vil hantera dette… Løfven vil nog bare fylla på, men vil Danmark vara like “dumma”…fordi Sverige under nåværende regjering er redan et tapt land, mens Danmark endå har en sjanse å seje stopp..nok er nok.. Han pekte på Australia som er godt ex på hur håntera dessa båtflyktninger..ved Inte å la dom få opphold der, men… Read more »