24
feb
Seneste opdatering: 25/2-16 kl. 0656
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Som man kunne se i tyske aviser i går, har Tyrkiet absolut intet foretaget sig for at stoppe asylantstrømmen. I dag kan vi så se i europæiske medier, at strømmen på dette tidspunkt, er ti gange større end i 2015, og det er endda kun stilheden før stormen.

Asylanterne hober sig op i Grækenland, situationen er uholdbar i mere end en måned endnu, så mon det ikke ender med, at grækerne placerer et enkelt krigsskib i det kun 20 kilometer brede farvand mellem Lesbos og Tyrkiet? Det er som at bevogte Sundet mellem København og Malmø. Uanset hvad EU siger.

Mon ikke danske politikere har andet at foretage sig end at afholde et valg om gylle, der ikke tjener andet formål end at forære de røde magten og endelig fuldføre det Konservative Folkepartis 30 år lange selvmordsforsøg? “Vi skal ikke blive som Sverige”, har de sagt. Så er det i år de skal have fingrene ud. Flere nationer vil tage affære ved deres egne grænser i fravær af EU, så det går formentlig som Asger Aamund har spået: I år ophører Schengen med at eksistere. Lidt er der dog at glæde sig over, NATO kan sende flygtningene tilbage til Syrien og endnu et par ting her. Czech Republic ‘will follow Britain out of EU’ og Hungary to hold referendum on EU’s refugee quotas

Uppsala: Toiletnormen opdateres

Det er der ikke en djævel udenfor Sverige , der forstår. Man er nødt til at høre det. Om hen er neutrum, ved jeg ikke, men det er i al fald en undertrykt minoritet. Dem har den svenske elite været på jagt efter, lige siden arbejderne fik bil og hus, og det er vel den egentlige grund til, at de har ønsket sig en anden befolkning – og fået den.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?