27
feb
Seneste opdatering: 27/2-16 kl. 2253
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg tror, de fleste er klar over, at nok var De Radikale de mest rabiate multikulturalister, men socialdemokraterne er de hovedskyldige i milliardudgifter og angreb på velfærdsstaten, for Nyrup kunne have bedt de Radikale om at holde kæft eller fordufte. Det gjorde han ikke, han valgte magten. Hvordan det er muligt for Socialdemokraterne at være hele 33 år om at lande rigtigt på et så vitalt spørgsmål, forklarer Meir Carlsen her.

At der overhovedet findes et socialdemokrati på 26 procent i dag, betragter jeg som tegn på, at demokratiet i det hele taget har været dysfunktionelt i indvandringsspørgsmålet. I Danmark har det kun delvist fungeret, i Sverige har det været helt forhindret i at fungere ikke mindst på grund af pressen. Socialdemokratierne efterlader sig en for evigt ændret demografi, og højst sandsynligt evige etnisk-religiøse konflikter i hele Nordeuropa. “Till Æwig Spott, Skam og Skiendsel,” som der står på Corfitz Ulfeldts skamstøtte.  Poul Nyrup kommer til at gå over i Danmarkshistorien, men ikke af de grunde han forestiller sig. Svend Auken nåede desværre at dø i synden. Dette gælder også engelske Labours forrædderi:

Blair’s conspiracy to deceive the British people and let in 2 million migrants against the rules

Tony Blair presided over a silent conspiracy to change the face of Britain for ever with mass immigration, an explosive book reveals.He ordered his Labour government never to discuss in public the supposed ‘advantages’ of the unprecedented influx.

But behind the scenes ministers were instructed to wave tens of thousands of asylum seekers into the UK under cover of their being ‘economic migrants’. Astonishingly, the minister Mr Blair put in charge of borders ruled against deporting failed claimants because it would be too ‘emotional’ Daily Mail.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?