2
mar
Seneste opdatering: 2/3-16 kl. 1157
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Østrig får europas strengeste asyllov

Den østrigske kansler Werner Faymann meddeler i dag Angela Merkel: Hvis du vil have flygtninge fra Grækenland, må du hente dem selv. Den nye kampagne, får Støjberg til at vinterblegne:

På nettet, på de sociale netværk, i medierne, på busser og offentlige steder kan man bl.a. se meddelelsen “Østrigs asylregler bliver nu endnu strengere”, og ikke kun på tysk. For at budskabet også når ud i 25.000 afghanere, der ansøgte om asyl i Østrig i 2015, vil kampagnen også blive vist på dari. Østrig er blevet den strengeste asylland i Europa. Det var et “tilbud om fairness, at meddele afghanerne der, sagde indenrigsministeren. Dette får de også at vide på sociale medier i Afghanistan, der er reklamer og plakater i de fem største afghanske byer. I Kabul også på busserne. Die Presse, PI. (Snaphanens oversættelse)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?