2
mar
Seneste opdatering: 2/3-16 kl. 1157
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Østrig får europas strengeste asyllov

Den østrigske kansler Werner Faymann meddeler i dag Angela Merkel: Hvis du vil have flygtninge fra Grækenland, må du hente dem selv. Den nye kampagne, får Støjberg til at vinterblegne:

På nettet, på de sociale netværk, i medierne, på busser og offentlige steder kan man bl.a. se meddelelsen “Østrigs asylregler bliver nu endnu strengere”, og ikke kun på tysk. For at budskabet også når ud i 25.000 afghanere, der ansøgte om asyl i Østrig i 2015, vil kampagnen også blive vist på dari. Østrig er blevet den strengeste asylland i Europa. Det var et “tilbud om fairness, at meddele afghanerne der, sagde indenrigsministeren. Dette får de også at vide på sociale medier i Afghanistan, der er reklamer og plakater i de fem største afghanske byer. I Kabul også på busserne. Die Presse, PI. (Snaphanens oversættelse)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Hestehandleren

Posted: 2 marts 2016 - 12:01 - Svar

Domino “brikkerne” falder i slowmotion…. Men de falder….. Håber fadbamsen og co. får sved på panden… Østrig burde tilføje endnu en stramning… INGEN ASYL ELLER OPHOLD TIL MÆND I DEN KAMPDYGTIGE ALDER (17-55)…! De skal blive hjemme og kæmpe for deres egne lande… Og ikke sidde og drikke kaffe i Europa, mens Russiske og Europæiske unge mænd, sendes til MENAP for at redde deres “kastanjer” ud af ilden… TAK

  snaphanen

  Posted: 2 marts 2016 - 12:58 - Svar

  Ja, det her er ikke for utålmodige mennesker.

  Om 4-5 uger kommer de vel til Italien, med tilhørende drukningsrisiko

    Anna Svensson

    Posted: 3 marts 2016 - 00:12 -

    Det är OK om han flyttar dem till Vatikanen.

    Charles Nielsen

    Posted: 3 marts 2016 - 00:39 -

    Set gør han ikke, men til Italien og dermed EU.

    Anna Svensson

    Posted: 3 marts 2016 - 21:21 -

    Det är naturligtvis helt fel!

    Charles Nielsen

    Posted: 3 marts 2016 - 21:31 -

    Jeg håber du har ret..
    Men jeg tror ikke Den Korte Avis lyver på det punkt. 🙂

    Anna Svensson

    Posted: 3 marts 2016 - 21:54 -

    Du har säkert rätt! Jag menade att det är fel att hämta dessa individer och pracka dem på oss. Jag trodde ju inte heller en sekund att påven vill ha dem i Vatikanen. Han kan ju alternativt skicka dem till sitt hemland Argentina, fast jag har mina tvivel om de är välkomna där.

    Charles Nielsen

    Posted: 3 marts 2016 - 23:53 -

    Eksporteren paven dem hjem til sit hjemland, gåt dette land meget hurtig op i røg, da Argentinerne selv er fattige. Dine tvivl er særdeles rigtige her.
    Et ordsprog: Hvor krybben er tom bides hestene.

    Sharia Frauen i Tyskland har ødelagt meget, og Tyrkiet snører hele banden.
    Vi skal ikke forvente at Rusland vil hjælpe os i Europa, da der er lagt sanktioner på russerne. NEJ: EU har spillet gris, og dets vælgere har stemt med hovedet under armen. Jeg forventer at England træder ud af EU, og her er jeg delvis sikker på at Danmark følger efter.

    Denne indvandring der sker nu, har jeg forudset siden 1989, Og som jeg kan se det i dag med Ideologien Islam så ender det ikke godt. Det ender med et opgør, evt borgerkrig inden så længe.
    Det er højest betænkelig at politikerne og deres vælgere ikke har kunnet se det forlængst.
    Ovre i det land Sverige, hvad sker der, der. Jeg har stor medfølelse for mit broderfolk, men i et demokrati har flertallet ALTID ret. Nu viser det sig bare at, det havde fæertallet altså ikke, man kan se det på den uro rundt omkring, Stockholm´s forsteder, Malmø osv.osv.

    Politiet kan ikke magte det, og her i Danmark vil de ikke være ved det.
    Men politikerne, Den dømmende og udøvende magt vil komme til at forstå det når Ballonen går op. Og det vil ske før de aner det.
    Jeg siger: Jo før des bedre, da det så er nemmere at fjerne Islam og dens dyrkere.

    vh Charles Nielsen

    Anna Svensson

    Posted: 4 marts 2016 - 20:43 -

    Kan bara instämma. Det första viktigaste steget är att EU bryter samman och att vi sluter importera folk från muslimska länder – om det nu inte är för sent redan. Vi kommer att få ett helvete innan det kan bli bättre.

    Charles Nielsen

    Posted: 5 marts 2016 - 11:14 -

    Det varmer om hjertet ved bare at vide, at man ikke står alene.

    Anna Svensson

    Posted: 6 marts 2016 - 00:04 -

    Nej, det gör du inte, tvärtom det finns många som tänker som du.

  kenneth hovestøl

  Posted: 2 marts 2016 - 17:33 - Svar

  I Romania har alle menn opp til 50 år fått innkallelse til militæret de to siste årene. Det er konflikt mellom Romania og Russland synes det for meg å bety. Romania trenger jaffalt ikke bekymre seg om innvandrings flom enda. Med der er folket klar på hva de ønsker og ikke ønsker av innvandring. Og de er klare for å bruke makt om nødvendig.

sussebassa

Posted: 2 marts 2016 - 12:39 - Svar

Svenska folket som arbetar tynes enda mere ut…
Igjen skal skatten højas, og migrasjonsverket Må ha 28 milliarder mere til asylmottag..sekert det dubbla innan kort tid.. friatider.se
Dette kommer inte å gå godt fordi dette er et mønster som har igjentatt seg ..forrige år og igjen i det nya.
“Når krybben er tom bits hesterna”….som jag ser fram imot…hoppas det skjer snarast…

jasminum

Posted: 2 marts 2016 - 15:44 - Svar

Vår statsminister Erna Solberg sa i går at hun gikk inn for en omfordeling av asylsøkerne. HUN følger m.a.o. tysklands kansler Angela Merkel sin oppfordring. Vi er EØS medlem, ikke EU medlem, men hele det politiske menasjeriet er konformt og følger konsensus som i realitetens kikkert er: EUROPA skal ødelegges. Det er vilkårene vi får servert. Det nye skal tilberedes og prioriteres sosiopaters private gull-tanker. Naturligvis er det anglo-amerikanskje oligarker, som har et avskyelig menneskesyn, søkt skjult bak deres egendefinerte filantropvirksomhet.

Hvorfor sier våre politikere ikke bare; “Vi europas ledere (de fleste) fører krig mot dere innbyggere”; Take it, or leave it”. Deres handlinger er presise nok, eller var det deres fraværende sådanne!

Reorientering anbefales, for vegne av våre barn og barnebarn. Om der finnes land/kontinent som synes å ville respektere deres innbyggere. Finnes de?

Vi kan da forberede våre barn på evnt. muligheter for migrasjon.

Sven_DK

Posted: 3 marts 2016 - 00:25 - Svar

Der bliver snart brug for etnisk udrensning lige som i Jugoslavien i 90erne. Så må vi se hvem der er klar til at forsvare landet. Det ser ikke godt ud for Europa i nærmeste fremtid.

  danevillain

  Posted: 3 marts 2016 - 00:46 - Svar

  Det er den oprindelige befolkning i de europæiske lande, som bliver udrenset. Det har stået på længe.

Leave a Comment