2
mar
Seneste opdatering: 2/3-16 kl. 0800
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Nye Borgerlige vil udvise over 100.000 udlændinge på overførselsindkomst

Pernille Vermund skriver på Facebook:

Vi må have modet til at anerkende de skelsættende udfordringer, som migrationen fra de muslimske lande medfører og tage fat om nældens rod.

“Lad os annullere tildelt indfødsret for borgere, der dømmes efter straffeloven, udvise enhver udlænding eller borger med tildelt indfødsret, der dømmes efter straffeloven, hjemsende udlændinge, der ikke er i arbejde eller på anden lovlig vis sikrer egen forsørgelse, hjemsende muslimske velfærdsmigranter, når deres midlertidige opholdstilladelse udløber, stoppe al asylbehandling i Danmark og sikre, at vi kun tildeler statsborgerskab til udlændinge, der har assimileret sig i vores samfund.”

Pernille Vermund bekræfter i kommentarsporet, at Nye Borgerlige ønsker at udvise alle udlændinge på overførselsindkomst.Ifølge de senest tilgængelige tal fra Danmarks Statistik, så er der 132.774 personer med udenlandsk oprindelse på overførselsindkomst. (SU er ikke medregnet). Heraf har 108.585 oprindelse i ikke-vestlige lande. KSD blog


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invandrare1957

Posted: 2 marts 2016 - 07:24 - Svar

Det gick ju bra att lyssna på det tills den svenska kvinnan interjyvades. Då stängde jag bara floskler svenskar vill inte jobba i vården. Förlåt idiot kärring. Bara floskler från svensk media dom andra sa ju sanningen dom utnyttjar Sverige o garva dom får ju ett fint land. Var o tog blodprov igår på Söderälje sjukhus. 20% svenskar av både personal o patienter alltid samma konstiga känsla. Det är inte min hemstad inte mitt hemland. Men enligt våra politiker är det bara början på utmaningen. Alltid bara början.

  snaphanen

  Posted: 2 marts 2016 - 07:42 - Svar

  Hjernevasket af svensk MSM, en illustration af, at TV propaganda virker.
  Så lige denne. Svenske medier har kontaktet 60 minutes og bagtalt Jan Sjunnesson. Modbydelige kræg:

  “Fairfax has been contacted by several members of the Swedish press concerned over Sjunnesson’s involvement in a story about asylum seekers and immigration.

  One reporter for tabloid newspaper Expressen wrote that taking Sjunnesson’s guidance “would be like a Swedish crew coming to Australia and using Pauline Hanson as a fixer to cover immigration related issues.””Avpixlat is not being taking seriously by established media in Sweden, as it is regarded as too extreme,” he wrote.”

  Another reporter for public service broadcast network SVT said Avpixlat “is a far right-wing extremist site which only produces racist articles about refugees with the goal to stop immigration to Sweden completely”.

  She added that 60 Minutes “will not likely get a neutral and objective side of the story with [Sjunnesson], because his journalism is far from that.”

  Avpixlat are widely regarded as propaganda website for the opposition Sweden’s immigration policies. It has also been linked to the far-right Swedish Democrat party.

   Anna Svensson

   Posted: 2 marts 2016 - 21:27 - Svar

   Vedervärdigt att förtala Jan Sjunnesson och Avpixlat på detta sätt. Man trodde att man utomlands vid detta laget borde veta bättre än tro på all smörja msm serverar dem.

   Olav Ødegaard

   Posted: 6 marts 2016 - 13:30 - Svar

   Som vanlig, ikke ett ord om realpolitikk, men kun påpekning om “hvor man hører hjemme” og “hvem man er”, fra venstresiden..

   Ellers er det gledelig å se hvor fort det går nå, der stadig fler uttrykker fornuft i kommentarfelt.

Anna Svensson

Posted: 2 marts 2016 - 21:24 - Svar

Denna kvinna har givit hjärntvätten ett ansikte. Så många floskler på så kort tid borde leda till att hon belönas med “Guldspaden” eller något liknande. Hon är ju nästan varje svensk journalists dröm att intervjua.

Leave a Comment