2
mar
Seneste opdatering: 2/3-16 kl. 0800
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nye Borgerlige vil udvise over 100.000 udlændinge på overførselsindkomst

Pernille Vermund skriver på Facebook:

Vi må have modet til at anerkende de skelsættende udfordringer, som migrationen fra de muslimske lande medfører og tage fat om nældens rod.

“Lad os annullere tildelt indfødsret for borgere, der dømmes efter straffeloven, udvise enhver udlænding eller borger med tildelt indfødsret, der dømmes efter straffeloven, hjemsende udlændinge, der ikke er i arbejde eller på anden lovlig vis sikrer egen forsørgelse, hjemsende muslimske velfærdsmigranter, når deres midlertidige opholdstilladelse udløber, stoppe al asylbehandling i Danmark og sikre, at vi kun tildeler statsborgerskab til udlændinge, der har assimileret sig i vores samfund.”

Pernille Vermund bekræfter i kommentarsporet, at Nye Borgerlige ønsker at udvise alle udlændinge på overførselsindkomst.Ifølge de senest tilgængelige tal fra Danmarks Statistik, så er der 132.774 personer med udenlandsk oprindelse på overførselsindkomst. (SU er ikke medregnet). Heraf har 108.585 oprindelse i ikke-vestlige lande. KSD blog


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?