2
mar
Seneste opdatering: 3/3-16 kl. 0917
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dagbladet fremstiller det, som om det er asylstemet alene, der er brudt sammen. Det er det ikke. Det er retsvæsnet, sygehusvæsnet, socialvæsnet og skolerne, der er overbelastet. Det er hele økonomien og infrastrukturen, der er voldsomt belastet. Udgifterne til asyl er steget 100 procent på et år, og Sverige låner de penge i udlandet. Forleden sad en kvinde med tarmslyng og ventede på skadestuen i Lund i 16 timer – til hun døde af det. Hele landet har taget irreversibel skade, og kan ikke rettes op. De der har gjort det, hører hjemme i en retssal, ikke  i et parlament. En privat virksomhed ville have fyret og retsforfulgt dem for 25 år siden.

Det er det, jeg virkelig frygter for Danmark, mens Venstreregeringen uanfægtet lukker flere ind: At befolkningen først opdager det den dag, det ligesom i Sverige er mange år for sent, for den vil pt. ikke stemme imod det i større antal. Selv om det berører alt i deres dagligdag, prioriterer de det ikke højt. Da kan jeg lukke butikken, når al præventiv oplysning skulle have været i forgårs.  Hver gang jeg hører en dansk politiker – og jeg sørger for, det sker så sjældent som muligt – bliver jeg mere bekymret indfor det stormløb på Europa, som er i gang men for alvor starter om 4-5 uger. Avisen interviewer blandt andre politibetjenten Martin Hero fra Malmø:

– Sverige blir aldri det samme, sier du?

– Nei, det vil jeg påstå at det ikke blir, sier han bestemt.

Hero mener det svenske systemet «kollapset i fjor», da Migrationsverket sendte mannlige flyktninger ut på gatene alene fordi det var ikke sengeplasser til annet enn kvinner og barn. Det kom rett og slett for mange mennesker. Dagbladet.no: Systemet som kollapset


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?