8
mar
Seneste opdatering: 8/3-16 kl. 0811
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“This Will End in Social Breakdown, Warfare, and Bloodshed”

CPAC  2016 – Conservative Political Action Conference, Washington.  Se også Paul Weston.

“Vi är de sista svenskarna”

Forebyggelse kommer altid for sent.”Problemer erkendes først, når de ikke mere kan løses,” siger Niccolo Machiavelli. Havde man ordnet nazi-Tyskland i 1935, da de oprustede mod Versailletraktaten, var det blevet en lille, grim lokalkrig med en halv mio døde og ikke en verdenskatastrofe.

Begavede politikere og en modig presse kunne endnu have reddet Sverige i år 2000. De var ikke for hånden, for nu at sige det mildt, så nu vågner svenskerne op til et fait accompli og en skæbne, de ikke længere har kontrol med. Det er femten år siden, jeg forudså at Sverige ville ende med en maksimal indvandrerbefolkning og en maksimal modstand imod den. Det er nu ved at være et faktum. Sverige er modent til rigtige konflikter. Sveriges naboer bør beskytte sig i tide.

Sveriges mere og mere dramatiske (og blodige) nutidshistorie skrives ikke i litteraturen og ikke i main-stream pressen, der systematisk har gjort sig selv irrelevant gennem mange år. Den skrives på blogs, debatfora og Facebook af befolkningen selv. Nogle pluk fra En vägran att tro:

De flesta känner i ryggmärgen att det är något ohyggligt som väntar. Allt de kan, tror de, är att blunda och vänta på ett förnuft som aldrig kommer fångas under deras livstid. De lägger – här och nu – grunden till att inte heller våra efterlevande generationer ska kunna få se skymten av det Sverige som håller på att gå förlorat, och i flera avseenden redan är förlorat.

Vi kommer inte kunna låna dem våra ögon till att se vad vi har sett, inte heller att gråta med, när de läser våra berättelser om vad som berövades dem. Vi är de sista svenskarna.

Förtränger vi att vi stadigt påbjuds undertrycka vår etniska och kulturella identitet och systematiskt plundras på våra tillgångar genom politiskt högförräderi är lika illa som att vi gruppvåldtas under mångkulturaffischer på arabiska.

Det är är en osannolik historia om hur skrupelfria svenskar, däribland moderata politiker, förenar sig med islamister i ekonomisk jihad mot svenska skattebetalare.När det viftas med feta, svenskstulna sedelbuntar låter islamisterna de annars så heliga skäggen falla och byter lika lättvindigt bort sina muslimska namn, som andra byter kaffefilter.

Men så är det: journalisterna har kommit att bli en del i samma lögnfärdiga koreografi som politikerna. Folket har, som sagts, övergivits från två håll.

Svenska journalister har nu till uppgift att få oss tycka synd om verktygen (invandrarna) för ett fullskaligt svindleri. Gör vi inte det är vi – som bekant ”rasister”. Perspektiven i humanismen och antirasismen är medvetet omkastade. Målet är att göra vårt land bankrutt och lämna oss med en krigszon av fördärvelse, fattigdom, sjukdom och våldsamheter av en importrad brutalitet vi aldrig sett kulturell motsvarighet till, eller har ett naturligt försvar mot. En vägran att tro


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?