19
feb
Seneste opdatering: 20/2-16 kl. 2103
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Den store syriske digter Adonis, der har været nævnt i forbindelse med Nobelprisen, fik Remarque-prisen i Osnabrück, og sagde i den forbindelse i et interview til Die Welt: “Ein moderner Islam ist nicht möglich”. Jeg har berørt ham i »Min far, Adonis« i 2011 og i Adonis: Progress Impossible in the Arab World i 2014.

Being raised a Muslim himself and having one of the greatest understandings of the language of the Quran, Adonis said: “You can not reform a religion. If they are reformed, [the original meaning] is separated from it. Therefore, modern Muslims and a modern Islam is already impossible. If there is no separation between religion and state, there will be no democracy especially without equality for women. Then we will keep a theocratic system. So it will end.”

Laying down a heavy critique of the Islamic world, he added: “Arabs have no more creative force. Islam does not contribute to intellectual life, it suggests no discussion. It is no longer thought. It produces no thinking, no art, no science, no vision that could change the world. This repetition is the sign of its end. The Arabs will continue to exist, but they will not make the world better.” ‘Islam Can’t Be Modernised’ Says World’s ‘Greatest Arabic Poet’


18 mord och 2 mordförsök i Sverige under jan 2016

Den officielle statistik siger, at der indtræffer ca. 90 mord om året i Sverige. Enhver der følger med i svenske medier hver dag kan se, at der sker et mord hver dag mere eller mindre. Nogle gange fra 2 eller 3, og nogle gange ingen. Altså mindst det dobbelte af, hvad BRÅ påstår. 180-200 mord, fem til syv gange så mange som i Danmark (!)

I 2015 statistikken havde BRÅ 317 “fuldbyrdede mord og drab”, men i den endelige statistik kommer de så frem til, at de 217 skal være fejltagelser, selvmord, ulykker osv. Forekommer lidet sandsynligt, synes jeg. Jeg har skrevet om det flere gange, seneste den 22 januar i år. Nu skriver også den pensionerede SVT journalist Elisabeth Höglund om misforholdet mellem statistikken og virkeligheden:

När landets kriminologer uttalar sig talar de ständigt om att det “bara” begås cirka 100 mord om året i Sverige, ibland till och med färre och att det dödliga våldet inte ökar. Jag har alltid tyckt att den siffran har varit för låg, i synnerhet om man jämför den med polisens årliga statistik över anmälda mord och dråp, d v s dödligt våld, där siffrorna ibland kan vara de tredubbla.

Bristen på tillförlitlig statistik över det dödliga våldet i Sverige har de senaste åren retat mig så till den grad att jag nu har bestämt mig för att föra egen statistik över det dödliga våldet. De uppgifter jag kommer att redovisa är hämtade från medias rapportering av mord och dråp. Jag har sorterat bort sådana fall där det varit tveksamt om det verkligen har rört sig om mord. Jag började föra statistiken den 1 januari i år och publicerar idag här på min blogg siffrorna över det dödliga våldet i Sverige under januari månad 2016. Sedan kommer jag att fortsätta med februari, mars, april etc. för att till slut summera uppgifterna över det dödliga våldet för helåret 2016. 18 mord och 2 mordförsök i Sverige under januari 2016


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


sussebassa

Posted: 19 februar 2016 - 20:06 - Svar

Klart kommunist/kulturmarxistene juger om dette også, som dom juger om Alt som er negativt knyttet til
emigrantene som har oversvømt Sverige..så jag velkommer dom verkelige tallen…tack..
Nå påstår samme gjenget at arbeidsledigheten også har gått ned, spes ifht unge emigranter…
Så det negative bl emigratene minskar, og det positive økar…kjøp det den som vil…men inte jag.

  snaphanen

  Posted: 19 februar 2016 - 20:15 - Svar

  Jeg kvier mig faktisk ved at tro, nogen tør lyve så groft. På den anden side, hvis løgnene er grove nok, vil mange tro dem alligevel

   sussebassa

   Posted: 19 februar 2016 - 20:35 - Svar

   Kvier, hmmm….
   Av og til kan sanningen overmanne och lamme en helt, men alikevel skal sanningen fram…
   Bare ved å lese ikkepkbloggar har en så nogunlunde sanningen, og den overskrider iallef det
   dom pk vil vi skal tro..langt øver.
   Vi snakker om å beholde Makta,… Alt er tillatt mener kulturmarxistene/pk/Løfven..

invandrare1957

Posted: 19 februar 2016 - 20:27 - Svar

Säger som våran vänstervridna praktikant på jobbet. Det har alltid varit så säger hon när hon är överbevisad med en mörk blick. Taffsandet har alltid varit i Sverige men naiva idioten fattar inte att vi är mer än dubbelt så gamla som hon. Och har sett ett annat Sverige. Blir ett mörkt år 2016 svensken har vaknat men vågar inte han är rädd för överheten.

Oerdoeg

Posted: 19 februar 2016 - 20:30 - Svar

Lieksa, Finland: Somalier jämrar sig över kameraövervakning i simhall
https://www.flashback.org/t2688508

Menen, Belgien: Afghansk 16-åring våldtog anställd på asylcentral
https://www.flashback.org/t2688697

Lazze

Posted: 19 februar 2016 - 20:57 - Svar

Al ære til Elisabeth Höglund, for jeg er sikker på at hun har helt ret og vil kunne dokumentere at “noget ikke stemmer”.

Det som irriterer mig er, at diverse “kändisser” først springer ud af skabet efter de har forladt det sikre og komfortable rum, eller er blevet smidt ud af det gode selskab.

Det gælder ikke bare i Sverige, men nok i hele den vestlige verden. I Danmark har vi senest set Ingolf Gabold erkende sit egentlige og personlige politiske formål med sin ansættelse i DR.

Jeg har aldrig forstået, at mennesker har kunnet stå op om morgenen, tage en illusorisk maske på, gribe vennernes candyfloss megafon om med falsk stemme fortælle omverden “sandheden”.

De må da have sovet ad ind i helvede til og knap kunne se hverken sin familie eller sig selv i spejlet om morgenen – fy for satan et liv!

Ikke mange ting er jeg stolt over når det gælder mig selv, men alfons eller luder er der edderbrandbrølemig aldrig nogen person, guldskat eller opinion som har kunne lokke mig med. Jeg tjente mange, mange penge som direktør for nogle år siden, min bestyrelsesformand ønskede at jeg skulle trække firmaet i én retning som jeg var helt uenig i. “Fuck you”, sagde jeg (lidt overdrevet, men I forstår). “Fuck YOU”, sagde han så og fyrede mig.

Firmaet lukkede nogle år efter og jeg lever nu som selvstændig med en løn der vel svarer til en butiksassistent, men jeg klarer mig, mine børn kender baggrunden for min beslutning, jeg drømmer om en fremtid med masser af rigdom = oplevelser med dem – måske kommer den, måske ikke (jeg knokler og det ser da lidt lyst ud en gang imellem).

Men, “never mind” jeg kan se mig selv i spejlet hver evig eneste morgen og har aldrig, og kommer aldrig til, at gå på knæ for andres meninger om hvad jeg bør, burde eller skal gøre – ALDRIG!

Gad vide hvor mange journalister som hver dag i dag tager masken på, lyver for sig selv, nægter at kigge sig selv i spejlet og har urolige nætter?

  snaphanen

  Posted: 19 februar 2016 - 21:17 - Svar

  ork denne branche er fuld af pensionister, især svenske

  ɱØяñιηg$ʇðя ©™

  Posted: 19 februar 2016 - 23:09 - Svar

  Helt otroligt att hon har ett öppet kommentarsfält. Hon kanske rent av kommer över till oss på den mörka sidan?

Niels Henriksen

Posted: 19 februar 2016 - 21:52 - Svar

Lenn

Posted: 19 februar 2016 - 23:11 - Svar

Selvfølgelig kan islam ikke reformeres. Den diskussion kørte også herinde sidste år, eller forrige, såvidt jeg husker. Det er en okkult størrelse, og det fatter folk, især politikere (hvis man kan kalde dem ‘folk’) ikke.
Han siger meget sandt: “The Arabs will continue to exist, but they will not make the world better.” Nej, de vil bestemt ikke gøre verden til et bedre sted, og det har de aldrig gjort! Hvor der er arabere (oftest muslimer), er der intellektuelt armod, miserabilitet – og død. Det er deres tro følgesvende.
En dag vil europæerne angre, at de lukkede dette ‘vildæsel blandt befolkningerne’ ind nord for Ækvator, for den dag, de begyndte at gøre dette i større stil (tilbage i 1970’erne, var det vel), da begyndte nedgangen for det engang kristne, velstående Europa. Nu lukker man i tusindvis af kapable mordere og halshuggere ind blandt en ellers fredelig og omgængelig befolkningsgruppe, og hvem kan tro, at det kan gå godt?

Merkel burde straffes med fængsel på livstid for denne voldtægt af Europa.

  Peter Buch

  Posted: 20 februar 2016 - 03:16 - Svar

  1970’erne det dengang kristne, velstående Europa…
  Hvor kristent det er at lade en stadig eskalerende invasion af destruktiv samfundsundergravende ikke kristne begynde og hvor velstående det er når relativt liden påvirken kan få så stort omfang som begivenhederne viste var muligt, ved jeg ikke. Økonomien var i 1970’erne og siden drevet af faktorer der ikke udbredt er sikrende samfunds modstandsdygtighed over for at kriser opstår, og tilsyneladende objektivt anskuet oplagte løsninger for minimering af risici udelades. Østøkonomi, lange skridt frem og al det søgtes styret med de bagdele der var deri, mens den vestlige økonomi strukturelt var, og er, styret mere af at eksistens af økonomiske muligheder findes- uanset mulighedernes virken for reel udbredt samfundsmæssige soliditet opstår.
  Fiktiv omsætning er desuden, i et enormt og stadig mere betydende omfang dæklag oven i den eneste reelt eksisterende økonomi. En generelt sørgelig tilstand for samfund. enkelte kan dog profitere enormt.

   Lenn

   Posted: 20 februar 2016 - 13:51 - Svar

   Jeg mener ikke, det er muligt blot at opstille Europas hundredårige velstand og fremgang ud fra økonomiske betragtninger alene. Faktum er, at de afgudsdyrkende samfund ikke har oplevet samme fremgang og velstand, ligesom de overhovedet ikke har bidraget til innovation og nytænkning, som de kristne lande. Man kan blot se på aboriginerne i Australien, stammefolk i Afrika, Sydamerika og Mellemøsten, som levede som hulemænd/menneskeofrere/beduiner, indtil den hvide (kristne) mand ankom. Saudi og de øvrige ørkenrøverstater i Mellemøsten oplevede at gå fra fårehyrdestadiet til oliesheik-stadiet nærmest fra den ene dag til den anden, da de fandt olie.
   Bortset fra det, så anser de færreste i dag Europa for at være kristent, og derfor ser du da også, at kirker nedlægges og forvandles til afgudshuse for måneguden, og kors fjernes fra missionshuse for ikke at fornærme indvandrere, der tilbeder måneguden (det sker i Sverige og Norge i stor stil). Man lægger virkeligt an til at lade sig islamisere. Et hus kan ikke tjene to herrer, som der står i Bibelen, og nu smider Vesten Gud ud og tager djævelen ind.
   “Allahu” betyder “forbandelse”, og vi kan jo se, at Europa er ved at komme under forbandelse.

Skåning

Posted: 19 februar 2016 - 23:28 - Svar

Du minns säkert när vi försökte föra medborgarstatistik på detta på Exilen. Det var nog 2007-2008. Enbart de fall som rapporterades i några medier, hamnade på ca 135. Kanske var 20-25 av dessa tveksamma mord/dråp, men hur många rapporterades inte alls, ens i lokalpressen? Hur många “balkongflickor” var underrapporterade, för att nämna ett exempel?

torstein

Posted: 20 februar 2016 - 16:38 - Svar

Islam er en dødskult. Allahs tilbedere har dyrket drap og tortur på sine motstandere siden 600-tallet.
De europeiske Marxist-Leninistene i 68-generasjonen har invitert denne islamske drapsmaskinen til Europa under dekke av “europeisk humanisme og menneskerettigheter” for å utrydde den siste rest av det kapitalistiske borgerskapet for så å vinne verdensherredømmet for sosialismen. Intet mer, intet mindre.

Leave a Comment