10
mar
Seneste opdatering: 10/3-16 kl. 1716
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg følger ham på Twitter, og jeg kan bevidne han altid udtrykker sig i flere lag og ofte ironisk. Det svenske retsvæsen kan ikke forstå det, selvom Lars Vilks har forsøgt at forklare dem det. Han må, som jeg sagde til ham i 2014, male skovsøer, som juristerne kan forstå, eller fraflytte Sverige. Det hele er groft pinligt for Sverige. Hvis staten har brug for at vise sin magt, kunne jeg forslå mange andre emner, men Park er selvfølgelig lige ved hånden for chikane, som Tommy Robinson. Man kunne foreslå, at de kunne straffe de to 14 årige asylsøgere, der skar halsen over på en bondemand ved Varberg, men nej. Man bliver mørkeræd.

Dan Park, 47, misstänks för nya fall av hets mot folkgrupp. Han anhölls i går kväll av åklagare och togs till Malmöpolisens arrest.Dan Park kallar sig för gatukonstnär och dömdes i oktober 2014 till fem månaders fängelse för samma brott.

Dan Park har dömts vid upprepande tillfällen för hets mot folkgrupp och riskerar på nytt åtal Han misstänks för att vid tre tillfällen under 2015 ha gjorts skyldig till samma brott. Det ska enligt kammaråklagare Charlotte Ottosen ha inträffat under förra året. Första gången den 21 maj, andra gången 23 juni och tredje gången den 5 september. Det handlar om att på sociala medier ha uttryckt sig på ett sätt som är nedlåtande mot personer på grund av etnicitet, säger Lars Förstell, pressinformatör vid Malmöpolisen. Dan Park misstänks för nya fall av hets, Dan Park anhållen för nya åsiktsbrott

el-Hussein søgte på Camre, Sennels og Hedegaard

Av HANS RUSTAD 

Etter skuddene mod Krudttønden gikk Omar el-Hussein til internettcafeen Powerplay på Nørrebro og søkte på adresser til personer som er kjent for sin islam-kritikk. Blant dem var Mogens Camre og Nicolai Sennels (Pegida).Disse opplysningene kom frem under første dag av rettssaken mot fire menn som er tiltalt for å ha gitt el-Hussein assistanse. Camre er klar over risikoen han løper:

»Vi er nogle personer fra statsministeren og nedefter, som er underlagt en trussel, som vi ikke tidligere har kendt i vores land,« siger Mogens Camre til Jyllands-Posten.

»Det er den trussel, som jeg og flere af mine venner er udsat for – hvad enten det er Pia Kjærsgaard eller Kurt Westergaard,« siger han

Men det ritzau ikke kommer inn på er at mediene er med på å øke risikoen og faren ved å fremstille personer som Camre som outsidere og ytterliggående. Som når ritzau nevner at Camre ble dømt for rasisme for en kommentar om islam og nazismen.

Opplysningen om at el-Hussein søgte på kjente islam-kritikere er ubehagelig, fordi det viser hvor tilfeldig det kan være det som skjedde. El-Hussein søkte på og fant adressen til synagogen i Krystalgade. Det visste han heller ikke. Hva om han hadde funnet adressen til en Camre eller Sennels på nett? Kanskje hadde han heller gått dit, hvis det lå nærmere.

Camre ikke overrasket over at være muligt terrormål


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?