13
mar
Seneste opdatering: 13/3-16 kl. 1319
70 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Copyright Julia Caesar och Snaphanen. Citera gärna delar av texten men iaktta gott bloggskick och länka till Snaphanen!

ostersund_osd

Av Julia Caesar

Sverige 2016: Badhus, motionsspår, bibliotek, gator och torg är redan förlorade områden. Åtminstone för kvinnor. Kvinnor, barn och gamla tvingas ta de första smällarna när landet fylls med hundratusentals unga män från världens mest dysfunktionella och våldspräglade länder. Män som i många fall är demokratiska analfabeter – de kommer från länder som aldrig har haft demokrati. Män som ser kvinnor som objekt att göra vad de vill med.

Skam skam, hundrafalt skam över dem som obekymrat offrar samhällets allra svagaste för att genomtrumfa en politik ägnad att avskaffa Sverige och Sveriges befolkning. Framtiden kommer att döma dem så hårt att de kallsvettas vid blotta tanken på alla gånger de sa “utmaningar”.

Leende betraktar vi vårt lands undergång

För varje år har Sveriges befolkning tvingats gradvis ställa om sig till att vårt land inte längre är det trygga land som var vårt för bara några decennier sedan. Nu går det fort. Med artiga, om än en aning ansträngda leenden betraktar vi vårt lands undergång. För att inte väcka uppmärksamhet eller bli utstötta ur den sociala flocken håller vi hellre masken och försöker förneka det vi ser och upplever.

“Det är väl inte så farligt.”

“Det löser sig nog.”

“Vi får hoppas på det bästa.”

Vid 40 grader börjar det kännas obehagligt

grodaGrodan är ett kallblodigt djur. På det sättet företer den vissa likheter med svensken, som till sin natur är lugn, fredlig och tillitsfull. Svensken tror de flesta om gott. Denna tillit har i århundraden varit en av de viktigaste byggstenarna för att bygga vårt land till det trygga, välfungerande samhälle det var till för några decennier sedan.

Historien om den kokta grodan är väl känd. Om man lägger en groda i en gryta med kallt vatten på spisen känner den sig genast hemma i sitt rätta element. Om man skruvar upp värmen börjar det antagligen kännas obehagligt för grodan redan vid 40 grader och klart outhärdligt vid 60. Vid 100 grader är grodan kokt och garanterat död. Principen är att om en fatal utveckling sker tillräckligt långsamt kommer majoriteten inte att märka någonting förrän det är för sent. Historien är full av döda grodor.

Nu höjs temperaturen snabbt till 70 grader

Om man på några decennier tvingar på den fredlige och tillitsfulle svensken två miljoner utlänningar från huvudsakligen havererade och våldsamma länder i tredje världen kan det kännas som 40 grader ganska länge. Ganska behagligt. Det är ju så trevligt med pizza och kebab, och lite islam har väl ingen dött av?

Migranter Slovenien 2015

När man öppnar kranarna för fullt och på ett enda år släpper in 163 000 asylsökande, varav de flesta är män i vapenför ålder från kapsejsade muslimska länder, stiger temperaturen väldigt snabbt till 70 grader. Där är vi nu.

De tror att de är speciella och utvalda

Vid 70 grader börjar många känna stort obehag. Några hävdar fortfarande att det är skönt med lite värme, vi lever ju i ett så kallt klimat. Just den gruppen – låt oss kalla dem den politiska eliten, för det är vad de är – vilar lugnt i övertygelsen om att de är speciella. De känner sig trygga. De känner att de liksom står över det som gäller andra. De tror fullt och fast att de kommer att kunna hoppa ur grytan i tid. Någon i deras stora kontaktnät kommer säkert att hjälpa dem. Tjänster och gentjänster.

De känner också ett visst ansvar. När allt kommer omkring var det ju deras egen idé att hoppa i grytan. Säga vad man vill, men de är progressiva människor. Ingen ska komma och anklaga dem för att vara bakåtsträvare som sätter käppar i hjulet för den globala utvecklingen.

Deras utsatthet skriker i rubrikerna Östersund, Kungsbacka, Mölndal, Avesta, Stockholm, Malmö, Kalmar. Det är omöjligt att vara ute på nätet ens några minuter utan att kvinnors, barns och äldres utsatthet för våld skriker i rubrikerna. Här är ett litet urval som inte tog mig mer än 10-15 minuter att hitta:

Avesta. En 84-årig kvinna blir bestulen på sin handväska på Coop Forum i Avesta. Under en kort stund vänder hon ryggen åt sin rollator, där hon förvarar handväskan. Två män i 50-årsåldern ses strax efteråt lämna affären med en handväska. De identifieras och grips en stund senare vid en bankomat där de är i full färd med att ta ut pengar med hjälp av kvinnans bankkort. Vid en husrannsakan hittar polisen smycken som misstänks komma från tidigare stölder.

Kvinna grovt misshandlad i centrala Stockholm

Sveavägen i Stockholm. En kvinna är tidigt på annandag jul på väg att ta nattbussen hem från Odenplan. I höjd med Observatorielunden blir hon överfallen av en afrikan, som slår ner henne bakifrån och ger henne flera slag i bakhuvudet. Slagen är så hårda att kvinnan förlorar medvetandet. Mannen släpar henne bakom en mur, där han fortsätter att slå och sparka kvinnan i huvudet, försöker våldta henne och rånar henne.

Tack vare övervakningskameror som filmade när den 27-årige mannen använde kvinnans stulna SL-kort på en buss kunde han spåras och gripas två dagar senare. I veckan väcktes åtal mot honom för bland annat försök till grov våldtäkt.

Två tonårsflickor misshandlade i Kungsbacka

Kungsbacka. Två kvällar i rad överfalls och misshandlas unga flickor i centrala Kungsbacka. På måndagen misshandlades den ena flickan så svårt på Hamntorget i Kungsbacka att hon måste köras till Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg. Flickan har uppgett att det var tre män i 25-årsåldern som attackerade henne oprovocerat och att samtliga gärningsmän har utländsk härkomst.

På tisdagen blev en annan ung flicka omkulldragen och sexuellt attackerad av flera män på en gångväg vid Aranäsgymnasiet. Flickan har uppgett att samtliga har utländsk härkomst och är 18-20 år gamla.

Polisen varnar kvinnor: Gå inte ut ensamma!

Stephen-Jerand-7476673-410x330Östersund. Polisen har rekommenderat människor, speciellt kvinnor, att inte röra sig ensamma utomhus i staden kvälls- och nattetid. På kort tid har den lokala polisen fått in åtta anmälningar om våld mot kvinnor. Samtliga gäller oprovocerat våld mot kvinnor utomhus. Stephen Jerand, polisområdeschef i Jämtland, säger att de här brotten är något helt nytt i Östersund, att det är “ett oroväckande trendbrott”.

“Det är ingen normal bild vi ser” säger han.

Bland anmälningarna finns ett fall av ofredande mot 10-åriga flickor på busstorget i centrala Östersund.

Misstänkt asylsökande stoppad i Tyskland

Den 26 februari misshandlades en kvinna i centrala Östersund av tre män. Kvinnan lämnade ett bra signalement, och dagen därpå påträffades en av de misstänkta gärningsmännen när ordningspolisen gjorde ett ingripande. Kvinnan kunde peka ut mannen, en 22-årig irakisk asylsökande, i en fotokonfrontation, men han lyckades försvinna innan han skulle förhöras.

Några dagar senare försöker han lämna landet. Han stoppas i Tyskland och skickas tillbaka till Sverige, där han nu sitter häktad.

Ett ramaskri från feminister

Östersundspolisens rekommendation till kvinnor att undvika att röra sig ensamma utomhus nattetid har väckt ett ramaskri bland feminister och röd-gröna politiker – det vill säga just de grupper som går i bräschen för att minska kvinnors trygghet genom att driva en fortsatt massinvandring till Sverige.

Det socialdemokratiska kommunalrådet AnnSofie Andersson i Östersund har många politiska kanaler till sitt förfogande men väljer att protestera på Facebook. Hon skriver:

“Lösningen måste vara att Polisen, kommunen och alla andra goda krafter samarbetar för att se vad vi tillsammans och på varsitt håll kan göra för att alla ska känna sig säkra och trygga i Östersund. Jag förstår naturligtvis att Polisen vill mana till extra försiktighet men detta duger inte!”

Vad sägs om en gatufest?

Entreprenören och komikern Karin Adelsköld vill engagera hela Östersund i frågan. I en grupp på Facebook skriver hon:

“Vi måste göra nått! Ta tillbaks staden. Inte skapa klyftor mellan kvinnor och män. Svenskar och nyanlända. Vad sägs om en gatufest på fredag eller lördag? Samla musik och kultur och dra ut alla på stan?”

“Sanningen är alltid brutal”

En annan kvinna skriver att det är så synd att hon ska behöva anpassa sitt beteende efter några individers extremt skeva kvinnosyn.

Ja, det är synd. Men när idealen om hur det borde vara kolliderar med verkligheten måste man navigera efter verkligheten. Jämtlands län är till ytan större än Danmark. Det är helt enkelt inte realistiskt att en liten polisstyrka ska kunna kontrollera varje kvadratmeter i hela detta område och garantera alla invånare säkerhet. Östersundspolisen gör helt rätt som går ut och varnar kvinnor från att ta onödiga risker. Polisområdeschef Stephen Jerand skriver på twitter:

“Sanningen är alltid brutal. Viktigt att våga informera. Polisen får alltid kritik, oaktat åtgärd. Medborgarna har rätt till information.”

“Samhällskroppens svagaste punkt är kvinnokroppen”

“Samhällskroppens svagaste punkt är kvinnokroppen”. Det skriver Elin Olofsson i en krönika i Östersunds-Posten – men drar tyvärr den felaktiga, alltför vanliga slutsatsen att merparten av våld mot kvinnor utövas av närstående män i hemmet.

Så är det inte alls. Majoriteten av sexualbrott, 53 procent, inträffar enligt Brå (Brottsförebyggande rådet) på allmän plats och bara 15 procent i bostaden.

Hög social tillit gör oss sårbara

På ett annat plan finns en faktor som också är samhällskroppens svagaste punkt, den sociala tilliten. Just den som historiskt har varit en fantastisk styrka förvandlas till svaghet och sårbarhet när människor från våldspräglade lågtillitskulturer massinvandrar till våra nordiska högtillitsländer.

Att tro alla om gott är i dag att utsätta sig själv för livsfara. Genom ökad rädsla, vaksamhet och misstänksamhet tvingas invånarna i högtillitsländer att alltmer anpassa sig till importerat våld, sexualbrott, egendomsbrott och andra brott. Motsättningen mellan tillit och etnisk mångfald är väl dokumenterad. Ju större etnisk mångfald desto mindre social tillit. 

Den minskande tilliten underminerar samhället inifrån. Högtillitsländer förvandlas till lågtillitsländer, präglade av våld och kriminalitet.

Mer än 400 000 brott begångna av migranter

I Tyskland skenar brottsligheten efter förra årets mottagande av mer än en miljon asylsökande. Det faktiska antalet brott begångna av migranter i Tyskland 2015 kan överstiga 400 000, rapporterar Soeren Kern på Gatestone Institute.

Migranter begick 208 344 brott i Tyskland under 2015, enligt en hemlig polisrapport som har läckt till den tyska tidningen Bild. Siffran motsvarar en ökning på 80 procent jämfört med 2014, och runt 570 brott om dagen begångna av migranter, eller 23 brott i timmen, mellan januari och december 2015.

“Medborgarna tas för idioter”

Det faktiska antalet migrantbrott är dock mycket högre, eftersom rapporten, skriven av den Federala kriminalpolisen (Bundeskriminalamt, BKA), bara räknar med uppklarade brott.

Dessutom innehåller rapporten bara data från 13 av Tysklands 16 delstater. Den omfattar inte data från Nordrhein-Westfalen, Tysklands folk- och migrantrikaste delstat. Den största staden där är Köln, där hundratals tyska kvinnor sexattackerades av migranter på nyårsaften.

epaselect epa05089574 A picture made available on 06 January 2016 shows crowds of people outside Cologne Main Station in Cologne, Germany, 31 Decemeber 2015. The mayor of Cologne came under fire on 06 January after suggesting a code of conduct for women in response to a wave of sexual assaults likely committed by men of North African descent inflamed Germany's ongoing migration debate. The mass attacks took place on New Year's Eve near Cologne's main train station and included more than 90 alleged sexual assaults and one rape.  EPA/MARKUS BOEHM

“I åratal har policyn varit att hålla allmänheten ovetande om den faktiska brottssituationen … Medborgarna tas för idioter. Hellre än att berätta sanningen undviker de [statliga myndigheter] att ta ansvar och skyfflar över skulden på medborgarna och polisen.” (Uttalande av André Schulz, ordförande i tyska Kriminalpolisförbundet, Bund Deutscher Kriminalbeamter, BDK).

Han uppger att uppemot 90 procent av de sexbrott som begås i Tyskland inte syns i den officiella statistiken. Detta är baksidan av Angela Merkels “Wir schaffen das” (“Vi klarar det”, om anstormningen av asylsökande förra året).

En följd av vår höga tillit: vi underskattar islam

En följd av vår höga tillit i Norden är att majoriteten av medborgarna inte vet någonting om och underskattar islam. Vi tror att islam är en religion som andra. Så är inte fallet. Islam är en våldsförhärligande politisk ideologi med vissa inslag av religion. Ordet islam betyder “underkastelse”, och det är vad islam förelägger icke-muslimer när tillräckligt många utövare har tillskansat sig tillräckligt mycket makt för att dominera över de “otrogna”, det vill säga alla icke-muslimer.

Det är inget nytt. Det har hänt, i land efter land, i 1 400 år – länder som från början varit kristna. Islams historia är en historia om våld, krig, slaveri, erövring och förtryck av kvinnor, judar, kristna och homosexuella. Under islamiskt herravälde har judar och kristna systematiskt förföljts och mördats under fjorton århundraden. Förföljelsen pågår i dag i 41 nationer.

Förra året värst i förföljelsen av kristna

Förra året var det värsta året i modern historia när det gäller förföljelse av kristna. Det visar en ny rapport från organisationen Open Doors, som refereras av Raymond Ibrahim (författare till “Crucified Again: Exposing Islam’s New War on Christians”) på Frontpage Magazine. 

Det enskilda land som förföljer kristna värst är kommunistiska Nordkorea. Men muslimer står för 82 procent av all förföljelse av kristna – muslimer i sinsemellan så olika länder som Saudiarabien, Quatar, Afghanistan, Iran, Somalia och Jemen.

IS vinner terräng i Libyen efter Khadaffis död

Raymond Ibrahim-684x310Ett samband visar sig allt tydligare: när diktatorer störtas i Mellanöstern ökar förföljelsen av kristna dramatiskt. Det har hänt efter Saddam Husseins fall i Irak, efter Muammar Khadaffi i Libyen, och det pågår under kriget i Bashar al-Assads Syrien. I dag är Irak det värsta landet att leva i som kristen, efter ettan Nordkorea.

I maktvacuumet efter Natos bombningar i Libyen 2011 och avrättningen av diktatorn Muammar Khadaffi vinner IS (Islamiska staten) stadigt terräng och utvidgar sin kontroll, enligt en ny FN-rapport.

“Orsaken till att 82 procent av förföljelsen av kristna i världen begås av muslimer med olika bakgrund och omständigheter är den stora elefanten i rummet som få vill tala om. För om man gjorde det skulle de två doktrinerna mångkulturalism och kulturrelativism falla samman” skriver Raymond Ibrahim. 

Systemhotande brottslighet bland kristna i Södertälje

Inte bara muslimsk kultur skiljer sig radikalt från vår egen. Det visar bland annat den utbredda, systemhotande och grova brottsligheten i Södertälje, en stad som under många år har haft en mycket stor invandring av kristna syrianer/assyrier.

Rättegångar för miljontals kronor har de senaste åren blottlagt enorma svindlerier med bland annat personliga assistenter för funktionshindrade, och grov organiserad brottslighet med skottlossningar, mord, människorov, indrivningsverksamhet, utpressning, illegal spelverksamhet, grova rån och illegala vapeninnehav.

Kristna har inget stöd för brott i Bibeln

Bakgrunden är kulturer med rötter i Mellanöstern. Det handlar om utpräglade klankulturer där den egna klanens regler övertrumfar västerländsk lag. Men till skillnad från muslimer har kristna inget stöd för brottsliga handlingar i Bibeln – medan muslimernas heliga bok koranen innehåller mängder av suror som uppmanar till mord på och andra grova brott mot “otrogna”.

Vi sprattlar i 70-gradigt kokvatten

Vår framtid kommer att vara fylld av spännande kulturmöten. Både kristna och muslimska klankulturer har slagit rot i våra länder. I Sverige har majoriteten av väljarna röstat fram den politik som gjort det möjligt. Vi sprattlar i 70-gradigt kokvatten, och vi har ännu bara sett början av klankulturens yttringar.

Vi ska inte skylla på islam. Islam har sett likadant ut i 1 400 år.

Vi ska inte skylla på muslimerna. De gör bara vad koranen säger åt dem att göra. Samma sak som de har gjort i 1 400 år.

Vi ska skylla på dem som bär ansvaret för den accelererande katastrof som pågår i Europa.

Vi ska skylla på politikerna. Ansvaret för Europas självmordsprojekt är helt och hållet deras.

Den danske författaren Mikael Jalving skriver i Jyllands-Posten:

“Den arabiska världen har permanent inbördeskrig, klanvälde och kaos, i stort sett ingenting har lyckats sedan medeltiden och det är lång, lång väg kvar till något som bara liknar arabisk vår. I gengäld har Europa genom egen dumhet fått islam tätt inpå kroppen via invandringen. Priset börjar så smått gå upp för folk, medan de europeiska politikerna fortsätter sin vanvettiga kurs in i mörkret.”

Svenskarna blir utmärkta dhimmis

För övrigt kommer inget annat folk kommer att klara livet som dhimmis  lika bra som svenskarna.

Vi är så fogliga, så politiskt korrekta, så auktoritetsbundna, så fega, så in i h-e angelägna att vara till lags att vi finner oss i vad som helst. Med samma förtröstan som judarna äntrade tågen mot dödslägren böjer vi oss för den ena feta smockan efter den andra och röstar glatt fram politiska partier som hatar oss och vars agenda det är att fortast möjligt byta ut oss mot människor från stenålderskulturer i tredje världen.

Ett land och ett folk som låter sig utplånas utan motstånd – vilket öde förtjänar de?

Av Julia Caesar

Tidligere kronikker af samme forfatter

8-årig flickas badupplevelse i Skövde


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?