17
mar
Seneste opdatering: 17/3-16 kl. 1538
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Elitens fortvivlelse over Trump

Det var vist Gore Vidal, der sagde at “en amerikansk præsident blot er en kransekagefigur og en marionet for langt større kræfter.” Alene der mange mio dollars det kræver at stille op, begrænser feltet af obsternasige kandidater. Trump havde dem med hjemmefra, det er vel det der er problemet for de herrer her. Her ser man dem diskutere:

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • samuelafugglas

  James Comey, Loretta Lynch eller Obama är de tre personerna som avgör vem som blir USA´s nästa president. Den som tror att väljarna avgör valet kan ju fråga sig om Mrs. Bill Clinton kommer att spärras in eller ej.

  • Peter Zichau

   Ved du hvad..? Take it or leave it. Trump vinder det valg. Der er en såkaldt kat der nu er ude af en såkaldt sæk. Trump ved præcis hvad han skal stille op med den situation. Han har sådan set befundet sig i den siden de tidlige 80’ere. At han finder på, at stille op som præsident, er jo hvad det er. Og hans sko er vel store nok til det. Men det han siger, går vel i den rigtige retning..? Det er nok til, at jeg sætter min lid til manden.

 • invandrare1957

  Kapitalet styr. på 2000 talet så blev dom maktgalna och vill styra hela världen. För att skapa fred säger dom därav multikulti samhället men problemet är att det blir inbördeskrig här o där. Men är arbetaren tillräckligt fattig så jagar han bara pengar för att överleva.