23
mar
Seneste opdatering: 24/3-16 kl. 0011
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I ethvert liv er der et før og et efter. Også i en politiker eller reklamemands. Livet kan ligne et langt uskyldstab, og alligevel har vi toppolitikere i Europa, der ikke synes at have andet end uskyld at tabe. De der oplevede anden verdenskrig som voksne, er døde, og deres børn lever i lyserød lalleverden, et Neverland, der er en kronisk protest imod at blive voksen. Vi er i særklasse uegnet til endnu en krig, hvorfor vi sikkert derfor er i færd med at nedkalde én over os.

Infantiliteten er til at skære i i Jeppe Juhls interview med popsangeren Rasmus Nøhr. Når han ser ud af sine vinduer, kan han ikke få øjne på nogen farer, og han læser ikke aviser, for “de gør ham i dårligt humør.” Et ondt portræt af europæeren i 2016. Det er også europæeren anno 1936, som en Torgny Segerstedt eller en Nic. Blædel forgæves søgte at vække af deres søvngængeri. Der er kun den forskel, at i dag kan og burde enhver søge sig information på nettet. Popsangeren er ikke klar over i hvor høj grad hans uansvarlighed bliver til offentlig striptease.

Med ét slag ser man frygtelig naiv og ubekymret ud, og nettet fanger ubarmhjertigt ens “før”. 9 januar i år kørte Belgisk TV denne annoncekampagne: CallBrussels, A New Tourism Initiative To De-Link Brussels With Terrorism.  –  Hør Douglas Murray’s A terrorist attack has happened in Europe. Let the standard response begin… og Eyewitness Brussels: A City Looking To Escape Terror

Robert Spencer. ISIS efter Bryssel

“Hvad de ser i os, er svaghed”

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Lenn

  Belgisk efterretningstjeneste vidste, at der var et terrorangreb på vej. Nu kan man spørge, om de af frygt for at blive kaldt islamofober og racister valgte at undlade at arrestere de onde mennesker, som de havde overvåget, vistnok i ugevis? Det samme gjorde PET i DK, undlod at arrestere dem, som de havde i kikkerten før terrorangrebet. Er det ikke utroligt?? Hvad med at få fingeren ud og arrestere dem, før de laver noget? Hvor lang tid skal de vente, før de arresterer folk? Skal de gribe dem 5 minutter inden? Goddaw mand økseskaft!

  En israeler siger ganske rigtigt, at belgierne skulle tage at holde op med at guffe chokolade og lalle deruda’ og se at komme i sving med noget terrorbekæmpelse. http://nyheder.tv2.dk/udland/2016-03-23-israelsk-minister-til-belgien- stop-med-at-spise-chokolade-og-bekaemp-terror

  • går man tilbage i Belgiens nyere kriminalhistorie, efterlades man af det indtryk, at det hele sejler. Der er ikke rigtig noget, der fungerer

   • Rune Hansen

    Hvor er Hercule Poirot, nu hvor vi behøver ham?

    • Breidablikk

     Belgia trenger nå Jean-Claude Van Damme!

   • Skåning

    Har nånting egentligen någonsin funkat i Bryssel? Jag har uppfattat hela Belgien som en slags failed state light, ända sedan landet bildades, typ Jugoslavien. Men med den skillnaden att de har överlevt pga att några pan-eropeiska höjdare utsåg Bryssel till huvudstad.

  • Peter Zichau
   • Lenn

    Det er jo rent fantastisk! Man tror ikke sine egne ører længere… Hvor dumme er det lige, europæerne er? Og efterretningstjenesterne? Hvad er de værd? Ikke en skid! De skal til at sætte muhammedanerne fast på meget, meget mindre grundlag. Artiklen, som Steen har tweeted fra Jpost er meget god, og israeleren har helt ret i det, hun siger. De personlige friheder må der gives køb på, hvis der skal reddes liv.

    • achantus

     Etteretningstjenestene jobber så godt de kan, men de er politisk styrt. Det er problemet.

   • Lenn
  • T. Snorrason

   Hvad med at få fingeren ud og likvidere dem, før de laver noget?

 • Hestehandleren

  Rasmus Nøhr… Hvis han er prototypen… på europas ungdom…. Så er løbet kørt…!

 • invernes

  Venstre fascistisk avskum synd at ikke slike kommunist bastarder ble rammet.

 • Lenn

  “Mange børn blandt ofrene”. Se lige dette røntgenfoto! http://pamelageller.com/2016/03/brussels-devout-muslim-killers-used-na ils-bolts-in-bombs.html/ – muslimer havner i Helvede, for de har djævelen til far! Mage til ondskab! Gid de alle blev tvunget ud af Europa.