30
mar
Seneste opdatering: 31/3-16 kl. 1103
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Gates of Vienna har fået den undertekstet på 18 sprog. Én leder ud af de få, der kender sin historiske besøgelsestid. EU er blevet en eksistentiel trussel. De fleste kan se det. Ingen vestlige ledere tør sige det. Orban er usædvanlig klar tale. Sammenlign med lurepasseren Løkke Rasmussen, for ikke at  sige den svenske statsminister, der lever i fantasiens verden.  Nemo har oversat, transskription på linket.

Østrig strammer: En trussel mod offentlig orden og national sikkerhed

Efter at Balkanruten er lukket, er øjnene retter mod Italien og Middelhavet. I går reddede Italien 1400 migranter i land. Det er næsten tre år siden jeg foregreb hele denne situation i »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig«, og i dag er EU’s komplette uduelighed/ondsindethed nådeløst udstillet.

“We will not consider any asylum requests unless we have to because of certain criteria… like under the (European) Convention on Human Rights,” Interior Minister Johanna Mikl-Leitner told a press conference in Vienna.

Austria — which last year received one of the highest asylum claims per capita in the EU — was no longer “obliged” to accept all requests because the migrant crisis posed “a threat to public order and national security”, Mikl-Leitner said. Austria announces tough new asylum rules, Austria to tighten asylum, Brenner Pass controls


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?