4
apr
Seneste opdatering: 9/4-16 kl. 0235
137 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Med Louise Arbour + Simon Schama vs Nigel Farage + Mark Steyn. Hele debatten er på C-Span, 1. t 29minutter

Syrian warns Europe about the migration invasion

“You Europeans Cannot Differentiate Between Good and Evil… For This Mistake You Will All Pay”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


137 kommentarer » Spring til kommentarfelt

mjolly

Posted: 5 april 2016 - 02:16 - Svar

Hvorfor hjelper Merkel Assad med å begå etnisk rensing egentlig. Ikke mye human hun der.

  stubb

  Posted: 5 april 2016 - 06:23 - Svar

  Hun driver med etnisk rensing i enhver kommune i Tyskland. Når de brune kommer inn, de hvite må flytte ut.

Niels Henriksen

Posted: 5 april 2016 - 04:33 - Svar

OT Afsnit 8 “The Day in Question” , sidste afsnit af den spændende Stephen King thriller “11.22.63” er oppe nu 😉

  snaphanen

  Posted: 5 april 2016 - 13:29 - Svar

  Tak, Niels. Hvor mange mon der er?

   Niels Henriksen

   Posted: 5 april 2016 - 17:44 - Svar

   Jeg er ret sikker på, at dette afsnit var det sidste 😉

   PS Bliv nu ikke forvirret af reklamerne undervejs, som man har glemt
   at fjerne fra den version, der linkes til på den oprindelige side ( der findes
   tilsyneladende også andre udgaver via de øvrige links, der dukker op ).

   Peter Buch

   Posted: 5 april 2016 - 23:18 - Svar

   Jeg tillader mig, at nævne jeg tror flere end jeg ville sætte pris på, du havde en off topic brevkasse/post som hr. Møller på Uriasposten…

  Skåning

  Posted: 7 april 2016 - 12:50 - Svar

  Ett rätt förutsägbart slut, men dock den bästa prestationen av Stephen King till dags dato.

Peter Zichau

Posted: 5 april 2016 - 07:57 - Svar

Debatten i Canada viser tydeligt hvordan de godtroende konventions-dyrkere fuldstændig har tabt enhver forbindelse til virkeligheden. Og Simon Schama ryger helt ud over kanten.
Højrefløjen sidder i dag på al hjernekapacitet. Mark Steyns slutbemærkning siger det hele.

Anna from Sweden

Posted: 5 april 2016 - 12:54 - Svar

En debatt mellan två judiska kosmopoliter och två västerlänningar. Simon Schama avslöjade sig när han så tydligt ville markera avstånd mellan sig som jude och Nigel Farage som ansåg att vi måste värna vårt judeo-kristna arv.
Nigel farage och Mark Steyn är förankrade i den västerländska kulturen. Deras motståndare känner inte samma lojalitet med väst. De har sin lojalitet och identitet på annat håll. Det gör inte dem något om västvärlden korrumperas.

  snaphanen

  Posted: 5 april 2016 - 13:28 - Svar

  Mark Steyn er katolik “both my grandmothers were Catholic”, og jeg kan ikke se, gvad det har med sagen at gøre

   MollyM

   Posted: 5 april 2016 - 14:05 - Svar

   Tak for de ord! Jeg bliver så hamrende træt af den evige små-antisemitisme, der igen og igen skinner igennem … og, nej, jeg er ikke jøde, bare et ganske almindeligt ordentlig menneske, hvis afdøde far hjalp danske jøder med at gemme sig og siden flygte, med stor fare for sit eget liv

    snaphanen

    Posted: 5 april 2016 - 14:22 -

    Så lidt. Jeg bemærkede for mange årtier – det har vel været omkring 1970 – siden en mild, svensk antisemitisme, som jeg slet ikke genkendte fra Danmark. Jeg mener ikke fra de skingrende nazier, men fra ganske almindelige svenskere, der lige skule markere en vis afstand. Den fascinerer mig også, for jeg har ikke hverken forstået eller efterforsket den. Det burde jeg nok gøre, for der må jo være en grund. Kan man tænke sig, at Sverige er fjernere fra kontinentet, og svenske jøder har en kortere historie i landet?

    Min baggrund for at bedømme den danske side er god, for jeg kom i 1958 i klasse med tre jøder, og jeg har siden været en nær ven af forskellige danske jøder hele mit liv. Jeg er ganske sikker på den forskel mellem Danmark og Sverige.

    MollyM

    Posted: 5 april 2016 - 14:29 -

    Den undrer bestemt også mig – og jeg forstår den forøvrigt heller ikke. Hvor kommer den fra og hvad bunder den i? Du har ret, måske skulle man dykke lidt ned i dette emne, svensk historie kan måske give et fingerpeg. Vi kender den (heldigvis) ikke i DK – det er endda sjældent, man her støder på den endnu mere radikale antisemitisme

    T. Snorrason

    Posted: 5 april 2016 - 16:17 -

    Den antijødiske opfattelse finder man i områder, hvor der er eller har været store grupper af jødiske samfund, dvs. i et bælte fra de baltiske stater over Polen til ned i Ukraine.
    Da Rusland og senere Katharina den Store (og den russiske ortodokse kirke, som heller ikke ønskede katolikker i kerne-Rusland) ikke ønskede jøder i Rusland, blev de sendt det såkaldte Pale, hvor de kunne leve under egne love.
    En ny som feks Vilnius havde omkring 40% jøder omkring 1920, Warsawa havde nogenlunde det procentandel.
    Den første andel af jøder assimilerede sig i feks. Polen, medens de næste bølger ikke gjorde det. Jøder i nævnte områder udgjorde en meget stor andel af de lokale kriminelle miljøer og betragtedes generelt som ikke nationale og skadelige mod samfundet,ikke mindst i krigstider.
    Som eksempel kan nævnes Napoleon, der havde et fremragende militært og civilt efterretningsvæsen. Han udtalte, at når man rykkede ind i et land og skulle have oplysninger eller manglede en agent, som sendte man en adjudant til nærmeste synagoge eller fandt en i frimurerkredse.
    Antageligvis stammer den svenske mistillid til jøder historisk fra samme områder, idet svenskerne gennem århundreder har været stærkt involveret i de baltiske stater og Polen.

    MollyM

    Posted: 5 april 2016 - 17:04 -

    Tak for din udredning. Ja, du nok ret – sådan hænger det formodentlig sammen. Danske jøder har været utroligt gode til at assimilere sig i vores samfund, vi har aldrig nogensinde haft “ballade” med dem, de er fuldgyldige medborgere,iøvrigt meget danske – ikke en kat kan have ondt af, at de så også har bevaret deres egen jødiske kultur, de har jo aldrig prøvet at overbevise os om, at det danske samfund skal omkalfatres i deres billede. Jeg har stor sympati for danske jøder og det vedbliver jeg med at have

    Peter Buch

    Posted: 5 april 2016 - 23:12 -

    Marselis og Glückstadt for at nævne to der gav lidt ballade. Ikke entydigt fordi de var jøder, men de gav unægteligt lidt ballade.
    http://denstoredanske.dk/Danmarkshistorien/Ved_afgrundens_rand/Den_pan tsatte_krone/MarselisOgBerns
    https://da.wikipedia.org/wiki/Emil_Gl%C3%BCckstadt

    Aldrig nogensinde ballade er lidt overdrevet.

    MollyM

    Posted: 5 april 2016 - 23:53 -

    Altså, hvad er størst: et tordenskrald eller Rundetårn? Jeg refererede til nutidens terrorisme og så blegner deres eskapader unægteligt!

    Peter Buch

    Posted: 5 april 2016 - 23:55 -

    De var alvorlige i samtiden.
    At skære i børn har desuden, set herfra, intet med kultur at gøre.

    Peter Buch

    Posted: 6 april 2016 - 07:06 -

    Potentielle børnemishandlere, hele bundtet.
    Hver og en.

    Peter Buch

    Posted: 6 april 2016 - 00:40 -

    http://denstoredanske.dk/Danmarkshistorien/Ved_afgrundens_rand/Den_pan tsatte_krone/Kongens_uskiftede_bo

    Resultatet blev bundløs statsgæld.

    udsnit for at ja, give det søgte vægt…

    Men det var ikke kun de overnationale handelskapitalistiske firmaer, der
    sad på omsætningen med den danske krone. Københavnske storkøbmænd som
    Henrik Müller, Rasmus Jensen Hellekande, Johan Braem og Jacob Madsen fik
    også deres smukke andel af den. Resultatet blev bundløs statsgæld. Og
    når kongen ikke kunne betale, måtte han anvise sine kreditorer dele af
    toldindtægterne, bruge sit korn fra lenene som betaling eller ligefrem
    udlægge krongods. Dermed mistede staten væsentlige indtægtskilder, og
    det betød naturligvis, at den fik endnu sværere ved at skaffe penge. En
    skrue uden ende.

    Christian 4. vidste da også meget vel, hvor galt det stod til. Da han
    i december 1646 forlangte, at rigsrådet gjorde noget for at hjælpe ham
    ud af hans gæld, skrev han med rene ord, at han ikke agtede at sidde „i
    uskiftet bo med Henrik Møller, Hellekande eller de andre dannemænd”.

    Når så få danske og udenlandske købmænd efterhånden kom til at
    kontrollere al handel med og udlån til kronen, skyldtes det ikke blot,
    at de var kapitalstærke. De blev også særligt begunstigede, først og
    fremmest af rigshofmester Ulfeldt og af Norges statholder, Hannibal
    Sehested, der lod staten betale overpriser for leverede varer og delte i
    porten med storleverandørerne.

    Mens Ulfeldt og Sehested på denne måde skrabede nogle tønder guld
    sammen, måtte kongen i 1645 pantsætte sin krone til Marselis & Berns
    som sikkerhed for et lån på 15.000 daler. I december samme år gjorde
    han regnskabet op: „Jeg har nu sat mit gods, penge, sølv og guld sammen
    med helbredet til og sat den krone, jeg blev kronet med, i pant for
    penge, på det jeg kan redde mit ærlige navn. Gud må vide, hvad jeg for
    alt det får igen.”

    Set herfra er det navnlig rigsrådet, der kort fortalt skulle styre kongen gennem opretholdelsen af håndfæstningen, der gav kongen rigsrådets støtte for overholdelse af a og b og c… der fejlede. De var ikke opgaven voksen, lig som vore politikere aktuelt, og det er navnlig dette, end jøders eller andres evner eller nedrigheder der er årsagen til hele misæren. Ud over Chr. 4 s egen virkelig elendige rigsførelse, der selvklart også spillede sin store rolle.pb

    Breidablikk

    Posted: 5 april 2016 - 17:10 -

    Takk. Jødene er jo da som alle andre folk, som “minoritet” også potensielt utgjør en liten mafia. Jeg har sett det i dagens Russland: ofte slår vestlige medier opp “russisk fremmedhat” som tema. I realiteten, forteller mer grundige rapporter, gjelder evt. hat direkte kriminell virksomhet knyttet til bestemte etniske folkegrupper, innenfor dagens Russland eller det tidligere Sovjet, som holder tett sammen i Russlands store byer, og har både lovlig business, kultursenter, skoler, kirker – og utstrakt kriminell virksomhet. I russiske kriminalfilmer skildres dette med den største selvfølgelighet. Man har russisk mafia – og ulike mafiaer eller kriminelle organisasjonser, tilhørende de andre folkegrupper, som slåss innbyrdes. Omverdenens reaksjon er vel helt forståelig og fornuftig, idet det handler om en konkurransesjon mellom folkegrupper, på et sted med begrensede ressurser og markeder.

    Spørsmålet er jo om man skal tro at jøder er noe helt spesifikt, “utvalgt”, godt eller lidende, eller ganske enkelt opptrer som hvilken som helst minoritets-folkegruppe, med alt hva dette innebærer av godt og ondt – og også omverdenens reaksjoner. Dog det er bare jøder hvis omverdens ofte naturlige reaksjon har fått et spesifikt begrep, “antisemittisme”. Sigøynere har ikke en slik term å vise til, endog de har en tilsvarende spesifikk eksistens i Europa som tett sammensveiset minoritet med visse karakteristikker, derav navnet “Sigøyner” eller “Ziehende Gäuner” – omflakkende tyv.
    Altså en negativ vurdering fra omverdenen – som i min mening iallfall ikke bare er en “forutsetningsløs fordom”. Tilsvarende alle andre karakteristikker og “fordommer” man kan ha om ulike minoritetsfolkeslag, som jøder, tchechenere, osv osv.

    MollyM

    Posted: 5 april 2016 - 17:29 -

    Nå, så det mener du? Kuriøst …

    Peter Zichau

    Posted: 5 april 2016 - 16:24 -

    Hvis det så bare var et svensk fænomen. Men man støder desværre også på det mange andre steder nu for tiden.
    Hele indvandrersituationen er nu blevet så betændt og rådden, at folk leder efter konspirationer alle vegne. Så nu bliver jøderne trukket af stalden igen. Og det er der sikkert et voksende antal nye “medborgere” der har det fint med…

    MollyM

    Posted: 5 april 2016 - 16:58 -

    Du har uden tvivl ret, det er ikke bare et fænomen hos vort broderfolk, det ses desværre også hos andre. Men, hver eneste gang jeg ser det, opponerer jeg! Jeg fatter guddødemig ikke, hvorfor invandrermodstandere bringer jøderne ind i debatten, det er totalt ulogisk og det devaluerer deres udsagn – og gavner kun islamisterne! Så, helt igennem en uhensigtsmæssig praksis!

    T. Snorrason

    Posted: 5 april 2016 - 17:25 -

    Det er da helt i orden, at henvise til tidligere problemer med jødisk migration til Vest-Europa, som følge af feks. progromer i f.eks. den russiske del af Ukraine.
    Jødisk migration skabte samme problematik, som den nuværende muslimske, man modtager mennesker, som ikke kan eller vil integreres pga. religion, som påstår at de er guds “udvalgte” og som uvægerligt skaber parallelsamfund.
    I ældre tid var regenterne fuldt ud klar over problemerne med religiøse parralelsamfund, som uvægerligt skaber samfundsuro.
    Efter Holocaust er der opstået en besynderlig politisk pladderhumanisme, som man ikke har set tidligere.
    En muslimsk invasion af de dimensioner, som man ser det i dag, var aldrig blevet accepteret af tidligere realpolitikere og regenter, det post-marxistiske mulitikultivrøvl er ødelæggende for ethvert nogenlunde civiliseret samfund, ikke mindst de europæiske såkaldte “velfærdssamfund” både økonomisk og samfundsmæssigt.

    Breidablikk

    Posted: 5 april 2016 - 19:15 -

    Meget gode innlegg. Les i lenker under om jøder i Ukraina. Omverdenens reaksjon – hat, fiendskap – er fullt forståelig, hvis man skal tro beskrivelsene av de sosiale forhold mellom jøder og stedsegen befolkning.

    I Norge har vi i hatt lange skriverier om det “høyreekstreme hatet” som truer oss. Akkurat som om det å reagerer på en fientlig sosial omverden med frykt og hat skulle være noe annet enn rent menneskelig og naturlig.

    For min egen del har jeg ikke noe mot noen folkegruppe eller religion, bare de ikke trenger seg på i vårt norrøne land på den ene eller andre måte. Jeg konkluderer ganske enkelt med at for fredens skyld bør ethvert folk bo på sitt tradisjonelle område. Da blir verden fredeligere.

    http://www.douglasreed.co.uk/disgrace.pdf
    http://iamthewitness.com/far_and_Wide_Douglas_Reed.pdf

    Lenn

    Posted: 5 april 2016 - 23:35 -

    Læs Bibelen. Jøderne ER Guds udvalgte folk. De fik stjålet deres land i år 70 og blev fordrevet og taget som slaver. Hændelserne blev forudsagt i Bibelen, ligesom kz-lejrene blev forudsagt, OG staten Israels genoprettelse blev forudsagt for mere end 2.500 år siden. Det må vel siges at være lidt mere end en tilfældighed.
    Jøderne er mere intelligente end andre folk (dokumenteret), og i Rusland, Polen og flere af disse lande østlande måtte jøder ikke eje jord. De blev desuden tvunget til at bo sammen i oprettede kvarterer kun til jøder, så deres parallelsamfund var ikke nødvendigvis selvskabte, men påtvungne. Man ville ikke inkludere dem i samfundet, og fordi de ikke måtte eje jord, blev de nødt til at ernære sig ved andre ting, fx handel og bankvirksomhed. De er fremmelige og dygtige folk, og derfor bliver mennesker misundelige på dem. Det hedder jødehad.

    Tænk, at man overhovedet kan drage en parallel mellem den muslimske invasion af Europa med jødernes fordrivelse og ufrivillige flugt til Europa??! … Den tanke må du endelig huske, når du har en gal muslim med en machete i hælene en dag!!

    Peter Buch

    Posted: 5 april 2016 - 23:42 -

    Hævdes være Guds udvalgte folk, må det være med mindre al kritik er overflødig. Konstateringen af om det er Guds udvalgte folk kan ene Gud vel foretage.
    Hvorpå vi da, for afgørelse af om udsagnet er sandt eller ej- er jøderne Guds udvalgte folk eller ej- med andre ord muligvis – skændes om hvem af os der- ser sig som Gud.
    Eller den ene rette fortolker af udsagnet.

    snaphanen

    Posted: 6 april 2016 - 00:01 -

    For at tro det, skal man jo først tro på en gud, og det gør jeg ikke 🙂

    Peter Buch

    Posted: 6 april 2016 - 00:49 -

    Den er mere sindrigt drejet end som så, synes jeg. At du ikke tror på Gud, behøver ikke nødvendigvis betyde Gud ikke eksisterer. Og Gud kunne derfor godt have et udvalgt folk, med mindre du- afviser anders synspunkter fordi de ikke er som dit.
    Det er ikke så nemt. Set herfra.

    T. Snorrason

    Posted: 6 april 2016 - 00:50 -

    Jøderne er DERES Guds udvalgte folk, ikke andre folks guder.
    Bibelens profetier er som den slags er, alle folk og religioner har sådanne. Jødernes er hverken bedre eller dårligere, end hvad en afrikansk troldmand kan finde på for underholdningens skyld eller lokalpolitik.
    Jøderne fik ikke stjålet deres land i år 70, men fik deres diaspora fordi de – som vanligt – lavede ballade mod landets herrer, her romerne.
    Samme var sket før, da fik de en rejse til Babylon som tak.
    Om det var af samme årsag de for en periode var i Ægypten aner jeg ikke.
    Jøderne er ikke det eneste folk, som her blevet tvangsforflyttet gennem historien, men de har haft glæde af historien er blevet holdt i live ved religionsundervisning i Vest, ellers var der næppe nogen, der ville interessere sig for en lille stammes historie for tusinder af år siden.
    Østjøderne er ikke semitter, men et rytterfolk, Khazarerne, af tyrkisk-sibirsk-skytisk afstamning, som valgte jødedommen som religion (tidligere var de animister), da de blev presset fra østromersk og muslimsk side til at vælge religion.
    Siden blev Khazarerne fordrevet fra deres land ved Sortehavet og de drog ind i Ungarn. Khazarerne benyttede, som andre rytterfolk på stepperne, ghettoer til deres midlertidige bopladser, en ghetto var en boplads med pælepalisader.
    Læs Arthur Köestler, Den trettende stamme, i dag er hans teorier fuldt anerkendt også i Israel.
    Når jøder ikke måtte eje land i lande med ortodoks kirke, skyldes det et dogme om at vantro ikke måtte eje ortodokse bønder, samme krav stilledes til også andre religioners udøvere, havde intet specielt med jødedom at gøre.
    Det er rigtigt, at Europa fra Mellemøsten fik et pengevæsen, som var lysår forud for hvad ellers brugtes, ikke mindst fordi den katolske kirke forbød renter. Af samme årsag blev de tidlige jøder budt velkommen som nybyggere i det tidlige Polen og den polske adel beskyttede endog jøderne med våben i hånd mod den katolske kirke.
    Også Tempelridderne lærte om pengesystemer i Mellemøsten, tjente fedt på det – og måtte betale prisen.
    “De er fremmelige og dygtige folk, og derfor bliver mennesker misundelige på dem. Det hedder jødehad.”
    Næppe årsagen til såkaldt jødehad, snarere at de ikke vil indordne sig lokale love pga “deres religion”, som de mener, andre skal respektere før egen lov.
    For jøder er jo det udvalgte folk!
    Og når man er så udsøgt en gruppe, risikerer man naturligvis også at få Sonderbehandlung, som nazisterne kaldte det, i øvrigt samme behandling som Shamir og Begin udsatte muslimer for, da de var ledere af Irgun, der som bendt også gik under navnet “Jødernes SS”.
    Samme gælder muslimer, som også mener de er guds udvalgte, godt nok slaver.

    Peter Buch

    Posted: 6 april 2016 - 00:58 -

    Jeg ville foretrække formuleringen:
    Jøderne er DERES Guds hævdede udvalgte folk, ikke nødvendigvis andres…

    Ulrika2

    Posted: 9 april 2016 - 03:56 -

    Eftersom du är intresserad av historia så rekommenderar jag “Abraham’s Children – Race, Identity and the DNA of the chosen People.

    “DNA analysis has served to put to rest the crackpot theory that Ashkenazic Jews were all descended from Khazarian converts, an idea especially popular with leftists” according to the author.

    T. Snorrason

    Posted: 9 april 2016 - 04:44 -

    “an idea especially popular with leftists”.
    Vist ikke lige der, jeg befinder mig 🙂
    Jeg mener såmænd, at det var i The Times of Israel, Daily Edition, jeg læste, at teorien i dag accepteres.
    Jeg kender godt, de af dig anviste DNA analyser, men jødedom er som bekendt en religion, ikke en race!

    Martin Larsson

    Posted: 6 april 2016 - 09:31 -

    Hur kan man tro på sådana galenskaper som att Gud skulle ha föredragit en folkgrupp framför alla andra folk? Om så vore fallet, vad säger det om Gud? Jo, att han är en dålig familjefar. Självklart finns det inget utvalt folk av Gud. Om så vore fallet, vilket är Djävulens utvalda folk?

    Peter Buch

    Posted: 6 april 2016 - 19:19 -

    Even til at tro på hvad-som-helst er enorm hos mennesker.
    Der er tydelige belæg for tilstanden.
    Eller er dine omgangsfæller af en særlig art?

    Eller hvad er det, der gør det svært for dig at erkende dette?
    Mennesker kan tro på det mest utrolige.

    Martin Larsson

    Posted: 6 april 2016 - 22:58 -

    Jag är etnisk svensk. Besvärar det dig, Peter Buch?

    Jag tycker nog att man gärna kan få tro på vad man vill – däremot ska man inte få lov att utöva sin religion utanför sin privata bostad. Ännu mindre kräva religiösa särregler utifrån en trosuppfattning.

    För så länge som Guds existens inte kan bevisas vetenskapligt – så finns det ingen anledning till särbehandling för religiöst troende människor, oavsett religion.

    Peter Buch

    Posted: 7 april 2016 - 00:50 -

    Martin Larsson

    Nej, det er fint.
    Ingen problemer.
    Godnat.

    Andre læsere
    Der er vel ingen grund til at belemre andre, med ens arbejde som kirketjener og udøven religion og alt det…for pokker- manden er svensker og har givet problemer nok…

    Peter Buch

    Posted: 6 april 2016 - 07:16 -

    Den politiske pladderhumanisme kan med nogle gode belæg hævdes være påviselig fra oldtiden, vil jeg mene, uden jeg her vil lave en større opremsning af specifikke eksempler.
    Dog.
    Der er problematikken med om det er bedre magten, eksperterne, de styrende lægger kursen eller folk gives og har magten/sidder på magten. Den problematik går langt tilbage i historien og kan vel tolkes som værende en af de oprindeligt første.

    Peter Buch

    Posted: 7 april 2016 - 01:38 -

    Logisk har du ret og, nej, men, jeg tror logik har lidet at gøre med menneskelige prioriteringer.
    Til tider vel. Men ikke så entydigt man kunne have håbet for forståelsen, eller livet…

    Martin Larsson

    Posted: 6 april 2016 - 09:29 -

    Danmark är väl förskonade från oligarkiska judiska familjer som Bonnier och högprofilerade judar som Helle Klein och Peter Wolodarski? Kanske danska judar har haft en mer diskret profil jämfört med judar bosatta i Sverige?

    MollyM

    Posted: 7 april 2016 - 07:16 -

    Vi har faktisk haft en masse dygtige og driftige jødiske medborgere gennem tiderne. I snit er deres intelligens vist noget højere end visse andres … ingen nævnt, ingen glemt …

    Martin Larsson

    Posted: 7 april 2016 - 18:01 -

    Genomsnitts-IQ:n i Israel ligger på 85 – medan samma ligger på 102 i Sverige. Det innebär väl att svenskar är snäppet smartare än judar?

    MollyM

    Posted: 7 april 2016 - 18:19 -

    Ahem – tror du ikke, den gennemsnitlige IQ er faldet lidt i Sverige i de senere år? I ligger elendigt i skoleundersøgelserne (PISA) der findes masser og masser af jødiske intellektuelle, forfattere, Nobel-pristagere, etc … men som sagt, mod dumhed og ignorance kæmper selv guderne forgæves – I rest my case

    Martin Larsson

    Posted: 8 april 2016 - 21:00 -

    Pisa-undersökningarna gör skillnad på etnicitet – så det är inte någon nämnvärd försämring bland etniskt svenska skolbarn – däremot drar ju pensionsräddarna ner den svenska skolans resultat i avgrunden.

    Vem trodde något annat?

    Bildning är inte en “fix-quick”. I Sverige införde vi folkskola redan på 1800-talet vilket har bidragit till att svenskar i gemen är synnerligen väl skolade – oavsett om man bara har vanlig skola eller högre utbildning med sig i bagaget.

    Ett litet tips i all välmening: Om du ska referera till någon undersökning typ Pisa, läs den gärna först.

    MollyM

    Posted: 8 april 2016 - 21:28 -

    Som tidligere sagt: du er hinsides al fornuft –

    Martin Larsson

    Posted: 11 april 2016 - 18:29 -

    Inte alls. Jag förhåller mig till fakta medan du blandar äpplen och päron. Har du överhuvudtaget läst Pisa-undersökningarna? Hur presterar etniska svenska skolbarn jämfört med skolbarn av annan etnicitet enligt Pisa-rapporterna?

    Peter Buch

    Posted: 7 april 2016 - 19:26 -

    Svenskere er mestre.
    Det ved enhver.

    Der er mere og flere kloge jøder. Men det er nok mig. Arvefjenden og alt det.

    stubb

    Posted: 5 april 2016 - 17:26 -

    Enig. I ethvert forum for saklig debatt av innvandringsspørsmålet dukker opp før eller senere noen dust som vil bare snakke om jødene som i hemmelighet styrer verden og finnes ved roten til alle sosiale problemer og bla, bla, bla, bla. Blir så & *#£ lei av det.

    MollyM

    Posted: 5 april 2016 - 17:40 -

    Ja, det er den – selvom man ikke er så glad for at høre det!

    Konspirationsteorier er kun for kretinere, efter min mening og hvergang nogen disker op med sådan noget, står jeg af – validiteten er pist verschwunden 😉 Men jeg elsker så sandelig en god debat, med gode velfunderede argumenter

    T. Snorrason

    Posted: 5 april 2016 - 19:57 -

    https://www.youtube.com/watch?v=Wc6_gsWCQfw
    Her er en russisk tv-serie med engelske undertekster – undtagen for sidste afsnit.
    Historien bygger på virkeligheden og jøder er ikke fremstillet negativt, men viser udmærket diverse problematikker i Odessa 1920.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Mishka_Yaponchik

    Peter Buch

    Posted: 6 april 2016 - 19:32 -

    Hvad taler for monopolisering af området kretinere!
    Konspirationsteori er sandelig for enhver. En villen fratage andre muligheden for at være mindst lige så gode konspirationsteoretikere som kretinerne er blidt formuleret- dømt til fiasko.
    En græsk tragedie.

    MollyM

    Posted: 6 april 2016 - 20:07 -

    ÅNDELIGE kretinere, förstås – så er vi vist dækket ind, ikke sandt ? 😉

    Peter Buch

    Posted: 6 april 2016 - 20:18 -

    Delvis gentagelse af just kommenteret andetsteds:
    Even til at tro på hvad-som-helst er enorm hos mennesker.
    Der er tydelige belæg for tilstanden.
    Mennesker kan tro på det mest utrolige.

    MollyM

    Posted: 7 april 2016 - 07:15 -

    Tænk, det tror jeg på!

    T. Snorrason

    Posted: 5 april 2016 - 19:43 -

    Det er irriterende hele tiden med henvisninger til nazismen som rendyrket ondskab.
    Nazismen var en socialistisk revolutionær bevægelse, som intet havde højrepolitik at gøre, nazismens hovedmodstander var kommunismen, reelt en søsterbevægelse med internationalt mål, hvor nazismen var national.
    Det var den tyske middel- og arbejderklasse, som stemte Hitler til magten, ikke højreorienterede.
    Nazisterne havde deres raceteorier, af ganske samme art som feks. Det radikale Venstre her til lands under minister Steincke i mellemkrigstiden.
    Der er intet galt i raceteorier og forskning i samme, der er forskelle på racer, ganske som schæferhunde og pekingesere, selv om begge er hunde. Ja, nogle hunderacer er endog forbudt her til lands – frygteligt hunderacistisk, ikke? Eller måske fornuft?
    Holocaust har skabt mange problmer efter 1945, således mange konventioner, som i dag er utidssvarende.
    At Holocaust har fået en så fremtrædende plads ved dygtig propaganda, medens man springer let henover tilsvarende folkemord, som feks. de 20-30 millioner, der omkom i Ukraine i 1920erne gennem den kommunistiske udryddelse af “kulakkerne, de jordbesiddende kosakker, som ikke ønskede kolkosisering efter marxistiske teorier. Det ukrainske folkemord blev gennemført med fortrinsvis jødiske kommissærer som lederne, Lenin sendte bevidst jødiske kommissærer til Ukraine som gengældelse efter kosakkerne føste gang smed kommunisterne og den røde hær ud, efter først at have velkommet kommunismen efter zardømmets fald.
    De folkemord der gennem alle tider og i dag foregår i alle islamiske lande, er der ingen der tager sig af. Heller ikke de stadige islamiske trusler om mord og ødelæggelse, tager man sig af.
    Det er bare vildfarne sjæle, de falder nok til ro.
    Men nazisme, uha, uha!

    Peter Buch

    Posted: 6 april 2016 - 07:37 -

    Hitler blev ikke stemt til magten. Efter tildelen regeringsstyrelsen og brug af Weimarrepublikkens nødlove, Rigsdagsbranden og al det, blev den politiske opposition forbudt. Ved de sidste valg før Hitlers regeringsovertagelse havde kommunisterne og socialdemokraterne flertal, de ikke kunne bruge, da de ikke ville samarbejde.

    Der var ikke flertal for nazisterne- før de forbød alle andre.

    Dette er den ekstremt forkortede version, jeg har lagt en eller flere bedre, mere detaljerede på nettet andre steder.

    Skåning

    Posted: 7 april 2016 - 13:02 -

    Du har fel. I valet i mars 1933, så fick nationalsocialisterna majoritet tillsammans med koalitionspartnern, det nationalkonservativa DNVP. De vann alltså valet, och efter riksdagsbranden, som bestridligen men förmodligen, var utfört av kommunister, så gav Hindenburg Hitler rätt att skapa ett undantagstillstånd, varefter DNVP upplöstes och införlivades med NSDAP.

    Peter Buch

    Posted: 7 april 2016 - 19:47 -

    Du har ret, jeg tog fejl.

    Hitler bruger vist alligevel Weimarforfatningens nødparagraffer.
    Hitler er udnævnt regeringsleder, en sådan kan bruge forfatningen, med loven som baggrund føres alle ind i et diktatur. Der var med tysk grundighed for dækningsbidrag love til alt af- hvad som helst.

    Skåning

    Posted: 7 april 2016 - 23:06 -

    Precis. Det mest fascinerande med de tyska nazisterna, var just att man gjorde allting “by the book” eller “ordnung”. Faktum är att det som ofta beskrivs som Weimars upplösning, sällan handlade om SA som sökte bråk, utan ungkommunister som sökte bråk och delvis fick på nyllet av SA.

    Självaste folkmordet utfördes med preussisk precision utan att inblanda onödiga parter. Det är kanske det som gör Nazityskland unikt. Inte deras brutalitet, men deras lagliga och precisionsdugliga förfining av något så horribelt.

    Peter Buch

    Posted: 8 april 2016 - 06:57 -

    Jeg henviser igen til tidligere kommentarer, hvor jeg ikke laver fejltagelsen med hensyn til valg, flertal og begivenhedernes forløb som sådan.

    Dog vil jeg her nævne at obstruktion af politikers adgang til Rigsdagen fra nazisters side, manglende indgriben fra myndigheders side overfor diverse inden nazisterne har flertal og andre hændelser ikke lige er en baggrund der objektivt bør fascinere- medmindre man er positivt indstillet overfor begivenhedernes udvikling. Naturligvis.

    Skåning

    Posted: 8 april 2016 - 13:04 -

    Det er jeg selvföldelig ikke. Min point er kun at om kommunisterne fik magten, så kunde det gå lige så grimt.

    Skåning

    Posted: 5 april 2016 - 20:08 -

    Jag tror att Anna här ovan, felaktigt antar att Louise Arbour är judinna.

  Gabrovitcs

  Posted: 5 april 2016 - 14:41 - Svar

  Vi borde sluta med denna floskel “judeo-kristen”. Mycket riktigt retar det upp Simon Schama till protest. Se hur avskydda kristna är i Israel, de förlöjligas i TV och på gatan spottar man på kristna präster. Och icke oväntat drog Jeanette Bonnier en ful vits om Jesus = blasfemi i SVT. De facto har Koranen och Gamla testamentet många likheter med mycket våld, hat och en bisarr utvaldhet. Men ingen vid sina sinnens fulla bruk skulle väl tyda GT bokstavstroget som muslimerna är förpliktigade angående Koranen. Judarna har dessutom sin Talmud som absolut inget har att göra med kristendomen.

   Eva Lande

   Posted: 5 april 2016 - 19:07 - Svar

   Tyvärr ylar din kommentar som om den vore hämtad från en antijudisk blogg. Anser du också att juden Jesus är en sk floskel? Kristna amerikaner anser sin religion vila på judeokristna grunder. Om kristna vore så avskydda av judar i Israel och blev så bespottade på gatorna så hade de nog flyttat därifrån. Däremot sitter de illa till i muslimska områden vilket ofta sopas under mattan.

   Vad vet du om Talmud, har du studerat den?
   Eva

    Martin Larsson

    Posted: 6 april 2016 - 09:26 -

    Eva,

    Det gror ett blint hat mot svenskar bland judar i Israel som är oförsonligt. Du kan ju alltid testa mitt påstående genom att outa dig som svensk på en judisk sajt – tex Pamela Gellers sajt. Där kan du känna hatet omsluta dig – och det är judarna som står för hatet mot oss svenskar.

    MollyM

    Posted: 7 april 2016 - 07:13 -

    Tja, om israelere har en vis skepsis mod f.eks Malmö, så forstår man dem jo godt ….

    Martin Larsson

    Posted: 8 april 2016 - 20:55 -

    MollyM:
    Malmö är väl i det närmast ett problem som familjen Bonnier bär en rätt stor del av skulden till den uppkomna situationen. Hade Bonnier-media rapporterat sanningen så hade inte Malmö blivit det inferno som vi ser i dag.

    Vanliga svenskar har ju blivit förrådda av den svenska eliten. Naturligtvis är situationen densamma bland judar bosatta i Sverige. Som kollektiv har man däremot ett ansvar att göra sin röst hörd och säga emot när eliten gör fel. Det avståndstagande hör jag inte från judar bosatta i Sverige. Istället gnälls det över att dom måste flytta över sundet – men aldrig att skulden läggs på Bonnier-styrd media som bidragit till den uppkomna situationen.

    Jag rekommenderar fortfarande dig att hoppa in på någon sajt med israeler och outa dig som svensk och se reaktionerna. Nämn Folke Bernadotte och att det vore tacksamt att få höra ett avståndstagande från mordet på honom, så kommer det urskiljningslösa hatet mot oss svenskar att flöda. För någon ursäkt kommer du aldrig höra. Tro mig.

    Lucy Lipinska

    Posted: 6 april 2016 - 14:44 -

    Om jag förstått dig rätt, finns det ingen skillnad mellan judendom och kristendom.

    Ulrika2

    Posted: 6 april 2016 - 17:07 -

    Det finns stora skillnader men utan judendomen ingen kristendom. NT hämtar sin legitimitet från GT med jämna mellanrum.

    MollyM

    Posted: 6 april 2016 - 18:38 -

    Ja, præcist! Så er det …

    Illwill

    Posted: 6 april 2016 - 20:26 -

    “legitimitet”

    Du inser att du talar om religion, va? “Legitimitet”, haha! De tre semitiska sekterna, likt samtliga andra religioner och andra varianter av totalitära ideologier, saknar fullständigt allt som heter legitimitet, för intelligenta människor.

    Ulrika2

    Posted: 6 april 2016 - 22:43 -

    Nix, där högg du i sten. Jag intresserar mig mera för den historiska sidan. Du kanske är för intelligent för det:-)

    Illwill

    Posted: 7 april 2016 - 07:14 -

    Jag är för intelligent för allt som har med religion att göra, ja, även den historiska bakgrunden. Det finns begränsat med information som en individ kan insupa under en livstid, att slänga bort tid på sagor är förståeligt i låg ålder, men det är bortkastad tid efter man fyllt 5.

   Lenn

   Posted: 5 april 2016 - 23:14 - Svar

   Til din info! Israel er meget glad for sine kristne venner, kan jeg godt fortælle dig, og hele Israel skal ikke klandres, hvis nogle ortodokse har opført sig uordentligt! Der er kristne organisationer, der er totalt blue-listed i Israel og hurtigt kommer igennem security dernede (israelerne ved, at de kan stole på dem), og Israel ved udmærket godt, at de kristne (desværre ikke alle kristne kirker eller retninger, skam må dé få!) er deres sande venner.
   Jeg har insider-viden og deltager i ting, hvor vi samles både jøder, kristne og ateister og udveksler ideer og synspunkter. Prøv du lige at spørg dig selv, om noget sådant kan foregå i venstrefløjsregì eller i islamiske kredse!

   Jeg er hamrende træt af antijødiske kommentarer! Mine landsmænd måtte formerligt BANKE dine landsmænd, som ikke ville tage imod jødiske flygtninge, der blev sejlet fra Danmark til Sverige af modige, danske fiskere i ly af natten. Disse fiskere satte livet på spil for at redde jøder.

   Sverige ville egentlig ikke ha jøderne, og nu får de så muslimerne i stedet. Bra bytte eller hur..?

    Martin Larsson

    Posted: 6 april 2016 - 09:24 -

    Nu far du med osanning. Det var SVENSKA JUDAR som inte ville att Sverige skulle ta emot danska judar. Inte det svenska folket.

    Nu har judarna fått sitt förlovade land – så det enda rätta vore väl att både judar och muslimer höll sig där dom hör hemma, i Mellanöstern?

    Ulrika2

    Posted: 6 april 2016 - 17:22 -

    Martin

    Det var många svenskar som sympatiserade med Hitlers Tyskland, tom kungen!
    Judar har bott i Sverige sen 1700-talet. Långt tidigare än svenskar flyttade till USA. Så du menar att svenskarna borde skickas tillbaka till Sverige och varför inte de svarta till Afrika osv? Hoppas du fattar ironin:-)

    Illwill

    Posted: 6 april 2016 - 20:28 -

    En liten miss dock: svenskarna i USA är önskade. De svarta däremot…mm, det är nog rätt många i USA som skulle uppskatta om samtliga afrikaner skickades tillbaka till Afrika, och USA hade blivit ett ofantligt mycket bättre och rikare land om så skedde. Dock hade deras fängelser stått relativt tomma, men det finns ju många mexikaner att fylla dem med förstås.

    Ulrika2

    Posted: 6 april 2016 - 22:56 -

    Svenskarna i USA är integrerade amerikaner liksom judarna i Sverige är integrerade svenskar. Eller hur?

    Martin Larsson

    Posted: 6 april 2016 - 23:00 -

    Nej, judar är inte integrerade svenskar. Om du lyssnar på judiska företrädare i Sverige så vill de bestämt inte kallas för svenskar. Utan judar. Svenskheten för en jude sitter i det svenska passet när dom ska resa utanför rikets gränser.

    Du kan leta upp intervjuer som Granskning Sverige har gjort med en rad judiska företrädare bland annat Joakim Poseners mamma Lena Posener. Med andra ord får du höra det direkt från hästens käft ;o)

    MollyM

    Posted: 7 april 2016 - 06:34 -

    Netop!

    Illwill

    Posted: 7 april 2016 - 07:12 -

    Några stora skillnader där.
    1. “Svensk” är baserat på etnicitet, nationalitet och kulturell bakgrund (för de “journalister” som läser här: notera att jag skrev “och”, inte “eller”).

    2. “Jude” är baserat på att man följer en viss semitisk sekt.

    De svenskar vars förfäder för flera generationer sedan flyttade till USA prioriterar USA över Sverige, och jag är villig att gissa att det troligen inte finns ett enda undantag. De judar vars förfäder flyttade till Sverige för flera generationer sedan…där är det nog delat, många prioriterar säkert Sverige över judendom och Israel, men det lär finnas rätt många undantag också. Så är judarna integrerade i Sverige? Självklart, i stort sett helt utan undantag, judar tenderar inte att vara några problem på den nivån i de samhällen de lever i (till skillnad mot t.ex. MENA-iter). Men även om jag inte är helt förtjust i att en viss grupp äger majoriteten av median i ett land (då det leder till situationer likt den i Sverige, med fullständigt likriktad och lögnaktig media), så ser jag judar i Sverige som något positivt…men jag ser inte MENA-iter, i något samhälle, som något positivt.

    Peter Buch

    Posted: 7 april 2016 - 01:03 -

    Jeg kunne fristes til at tro svenske mere blev set som troublemakers end som decideret uønskede. Men det nok mig.

    Martin Larsson

    Posted: 6 april 2016 - 22:53 -

    Nej, jag har faktiskt svårt att uppfatta din ironi. Inte för att jag är trög, utan för att du jämför äpplen med päron.

    Svenskar som har flyttat till USA har alla acklimitiserat sig och kallar sig inte längre för svenskar på andra sidan Atlanten. Tvärtom ser dom sig som amerikaner. Talar vi om den judiska folkgruppen så tycks det inte spelar någon roll var de bosätter sig. För deras judiska identitet är alltid överordnad värdlandets.

    Ulrika2

    Posted: 6 april 2016 - 23:28 -

    Jag ursäktar din okunnighet. Visst, de har säkert “acklimitiserat” sig efter några generationer men en hel del hänger fortfarande fast vid svenska seder. Liksom andra folkslag. Helt naturligt. “Smorgasbord” bl a är inte ett helt okänt ord i USA och lutherska kyrkor är inte ovanliga. Du verkar misunna judar samma rättigheter hur det nu kan komma sig. De har alltid rättat sig efter landets lagar. Varken missionerat eller krävt “sharia” lagar.

    Martin Larsson

    Posted: 6 april 2016 - 23:55 -

    Jaså? Fast svenskar i exil har aldrig agerat i grupp för att påverka ett land – eller andra länder för den delen.

    Jag tycker väl att det borde vara en självklarhet att ställa kravet att judar skulle ha acklimatiserat sig lika bra som vallonerna gjort de senaste 400 åren.

    – Är det för mycket begärt?

    I min värld behandlar man alla lika – det gäller förstås valloner såväl som judar som bägge har bott i Sverige under lika många århundranden.

    MollyM

    Posted: 7 april 2016 - 07:11 -

    Selv virker du ikke specielt “akklimatiseret”- hvor kommer alt dette had til dine jødiske landsmænd dog fra?

    Martin Larsson

    Posted: 7 april 2016 - 18:01 -

    Eftersom judar bosatta i Sverige vägrar att kalla sig för “svenskar” ser jag ingen anledning till att känna mer sympati för dom än exempelvis en asiat, latino eller afrikan. Varför skulle jag?

    MollyM

    Posted: 7 april 2016 - 18:15 -

    Suit yourself – min tid er ikke til at argumentere med hard-core jødehadere. Jeg har kun foragt til overs for dem … had du bare videre, kære svensker!

    Peter Buch

    Posted: 7 april 2016 - 19:13 -

    Skåning?
    Skåning forsvandt.

    MollyM

    Posted: 6 april 2016 - 18:37 -

    Mærkværdigt synspunkt …

    Peter Buch

    Posted: 7 april 2016 - 01:33 -

    Manden hævder han er svensker.

    jonny_99

    Posted: 7 april 2016 - 17:51 -

    Nu syns det alla att du är väldigt “slem”. Skriv så som Peter Zichau istället så blir du populär.

    Peter Zichau
    Der findes ikke noget der hedder palæstinensere. Det er arabere – og de har land nok..!
    http://snaphanen.dk/2016/04/04/global-refugee-crisis-debate-nigel-fara ge-mark-steyn/#comment-2607312406

    Martin Larsson

    Posted: 7 april 2016 - 17:58 -

    Tack för passningen. Vilket är problemet med att förtydliga vilken grupp som inte ville hjälpa judar bosatta i Danmark att komma till Sverige?

    ;o)

    jonny_99

    Posted: 7 april 2016 - 18:23 -

    Du måste hänvisa till källor när du påstår saker på en sida med så många engagerade själar.

    I fruktan för att skapa jordmån för antijudiska opinioner förespråkade de svenska judarna alltsedan 1930-talet en mycket restriktiv invandringspolitik och på rekommendation från både Mosaiska församlingens ordförande Gunnar Josephson och Socialstyrelsens generaldirektör Karl Höjer begränsade regeringen antalet till 20-30 judar; fler än så ansåg varken Josephson eller Höjer tillrådligt.

    Anders Isaksson, “Per Albin 4: Landsfadern”

    Har du några fler källor?

  Breidablikk

  Posted: 5 april 2016 - 16:52 - Svar

  Du må vel heller tematisere typisk nasjonal folkeidentitet hos vestlige folk, og jødisk identitet som – hos mange tonegivende jøder – ivrer for en multikulturell situasjon hvor de selv som jødefolk – så kan man iallfall tro – lettere kan finne sin plass. Jeg kan vanskelig forstå jødisk engasjement i antirasistiske organisasjoner i våre dager, eller for overnasjonale stater i fortiden, som sovjetstaten.

Gabrovitcs

Posted: 5 april 2016 - 14:17 - Svar

Jag undrar vad den judiske migrationsförespråkande herrn säger om Israel – the jewish state – och dess behandling av palestinierna. Där upphör väl bagatelliserandet av den muslimska faran med jihadism och sexuella övergrepp mot icke muslimska kvinnor. Han är ju helt överens med sin feministiska kollega om att riva alla hinder för migration av muslimer, för det rör sig ju om 95% sådana och de flesta vapenföra unga män. Dessa Gutmenschen förråder alla de kvinnor som utsatts för övergrepp av muslimer från MENA.

  Peter Zichau

  Posted: 5 april 2016 - 16:31 - Svar

  Der findes ikke noget der hedder palæstinensere. Det er arabere – og de har land nok..!

   MollyM

   Posted: 5 april 2016 - 17:27 - Svar

   Og de skal sådan set ikke have mere land 😉

  Britta Due Andersen

  Posted: 5 april 2016 - 16:59 - Svar

  Ja, det ender med vi skal have sikkerhedspolitik som i Israel.

   Lenn

   Posted: 5 april 2016 - 23:41 - Svar

   Men det er danskerne for dumme og for ‘inkluderende’ til at ville indse…

  Skåning

  Posted: 5 april 2016 - 19:37 - Svar

  Det får vi veta här, och den hycklande ståndpunkten ska inte förringas. Faktum är att den hade hört hemma i debatten.

  “He makes it clear that he is a committed Zionist, who believes 100 percent in a Jewish state, but not one that excludes Palestinians from having their homeland too. Nor is he keen on any Jewish state that makes Arabs live as refugees in their own country.

  ‘I believe that the occupation must end. And if it doesn’t, it will end Israel’

  “I am passionately invested in the survival of Israel and everything Israel represents. But I am extremely critical of much of its policy,” says Schama unapologetically. “I believe that the occupation must end. And if it doesn’t, it will end Israel. I’m not in favor of settlements.”

  http://www.timesofisrael.com/historian-simon-schama-says-the-occupatio n-will-end-israel/

   Lenn

   Posted: 5 april 2016 - 23:51 - Svar

   Han er ikke ægte zionist, den venstrefløjser, hvis han har sådanne holdninger. En jødisk stat kan kun overleve, hvis de ikke får en to-statsløsning og aldrig deler Jerusalem. Hvorfor skulle man give terrorister fra Ægypten, Libanon og Libyen en hel stat? Som belønning for hvad, exactly? Ingenting. Terrorister skal fordrives, og det burde alle lande gøre (det vil give ret god plads i Europa også).
   Israel bør smide alle muslimer ud af Israel, og de bør udvide bosættelserne og erobre hele Israel igen.

    Skåning

    Posted: 6 april 2016 - 00:52 -

    Jag skider i om han er en ägte zionist, eller whatnot. Det står i alla fall helt klart att han vill se en “jewish state”, en “palestinian state”, men totalt saknar empati för en dansk stat, en svensk stat eller en tysk stat. Det brukar kallas för “dubbelmoral” (/double standards). Han grät sig blodig över att Europa ska ta imod de flygtinger fra Syrien og allerstedes, imens Israel inte har någen sådan skyld.

    Dette er ikke et argument for antisemitisme, men det ER ett argument mot individuelle jöder der spiller på to planhalver. Det ska ikke accepteres. Att förnegte dette er lige så dumt som antisemitiske teorier.

    Skåning

    Posted: 6 april 2016 - 00:58 -

    Og så må nogen si til meg, din dansk-svensk er ubegribelig. Skriv på svensk isted. Jeg forstår.

    Niels Henriksen

    Posted: 7 april 2016 - 06:20 -

    Overhovedet ikke – den er charmerende og kalder smilet frem pga. de lidt alternative udtryk, men vi forstår jo alligevel fint, hvad du mener 🙂

    Skåning

    Posted: 6 april 2016 - 01:04 -

    Som det nu ser ud så vil jeg arbejde i CPH det nermeste halvt år. Det ska bli riktigt smukt att komme tillbage till Dronningens By. Min dansk er lidt “unpolished” men det ska vi nok finde ud af.

    Peter Buch

    Posted: 6 april 2016 - 01:23 -

    KBH

    Skåning

    Posted: 6 april 2016 - 01:27 -

    Lufthavnens internationale betegning er CPH. Mer kritik? 😉

    Peter Buch

    Posted: 6 april 2016 - 06:54 -

    Du er velkommen.

    Der er et par småting der mere, eller bedre, end andre afslører hvor folk kommer fra, eller har deres vinkel på verden. Det kan være i brugen af forkortelser eller andet.
    En del kender som jeg godt forkortelsen for lufthavnen.

    Jeg havde foretrukket du i en ytring som: “Som det nu ser ud…til Dronningens By. Mit dansk…” o.s.v. havde skrevet- lufthavnen.
    Hver har vel sit, og jeg en nedrig tilbøjelighed til at foretrække bestemte formuleringer, også fra andres side.

    Som kan ses i eksemplet her og i flere andre kommentarer.

    Det ser ud til, jeg kommer til at arbejde i lufthavnen om et halvt års tid. Det bliver skønt at komme tilbage til Dronningens by. Mit dansk er lidt rustent, men jeg skal nok få finpudset det.
    Er mit forslag.

    Lufthavnens internationale forkortelse er CPH…

    Skåning

    Posted: 6 april 2016 - 22:16 -

    Mange tak for den konstruktive kritik, men jeg kommer ikke at arbejde i Lufthavnen, uden på en dansk privat bevegelse.

    Peter Buch

    Posted: 6 april 2016 - 22:24 -

    En bevægelse, bliver selv bevæget.

    Skåning

    Posted: 7 april 2016 - 12:47 -

    Eh.. Bevegelse burde jo vare forretning. Nej, jag må holde op. 🙂

    Peter Buch

    Posted: 7 april 2016 - 06:49 -

   Skåning

   Posted: 6 april 2016 - 01:17 - Svar

   Men för bövelen! Kan inte en enda av er debattörer bara erkänna att Simon Schama ägnar sig åt hutlös dubbelmoral? Det handlar inte ett skit om antisemitiska konspirationsteorier, bara ett kallt konstaterande att vissa förljer en logik i Israel och en annan i deras värdländer. Hur vanligt detta är kan jag inte säga, men envar individ med denna dubbelmoral måste exponeras, utan hänsyn taget till Goodwin’s lag?

    Peter Buch

    Posted: 7 april 2016 - 01:30 -

    Jeg tror nok, der er nogle kommentatorer der er enig i tilstedeværelse af dobbeltmoral og selvmodsigelser hos Schama, modparten sider på flæsket i debatten, hvis jeg endnu kan udtrykke mig sådan, men som jeg, vil de ikke ytre det- i den sammenhæng du opsætter.

    Skåning

    Posted: 7 april 2016 - 23:24 -

    Fine, Peter. Men varför inte? Vad är fel i mina formuleringar? Jag sprider inga antisemitiska konspirationsteorier. Jag påpekar bara en intressekonflikt hos en individ som ingen vågar tala om. Andra världskriget tog slut för över 70 år sedan. Ingen nu levande människa har något ansvar för vad som skedde då. Ändå har vissa judar sedan dess fått bre ut sin dubbelmoral utan motargument, med grunden i Holocaust-guilt. Jag köper inte det. Jag har lika lite ansvar för nazisterna som det svarta slaveriet i USA.

    Varenda bleeding heart-liberal jew som kräver en nedmontering av Västvärlden, men samtidigt förespråkar en “judisk stat”, bör exponeras. Det handlar faktiskt i grunden om hur vi hanterar minoriteter och hur vi behåller kontrollen över våra hemländer.

    Peter Buch

    Posted: 8 april 2016 - 21:27 -

    Et krav kan være det er slut med flygtninge, der ikke oversvømmes, vulkaner eller al det.
    Tilbage til naturen.
    Men det er nok mig.
    Naturligvis.

    Skåning

    Posted: 9 april 2016 - 02:19 -

    Jag räknade inte med att min kommentar skulle bli uppskattad. Däremot hoppas jag att den skulle bli läst. 🙂

    Peter Buch

    Posted: 9 april 2016 - 07:54 -

    Opskattet. Har du nu været i Sverige igen?
    På på derude.

   Ulrika2

   Posted: 6 april 2016 - 18:02 - Svar

   ” the occupation must end. And if it doesn’t, it will end Israel”
   Hmmm, karln måste ha en kristallkula!

    Skåning

    Posted: 6 april 2016 - 22:08 -

    Ja, tydligen. Men några planer på att förvandla Israel till ett mångkulturellt lyckorike, syns heller inte till.

    Ulrika2

    Posted: 6 april 2016 - 22:34 -

    Ge mig namnet på ett:-) Israel ligger i täten vad det gäller lyckliga länder men det visste du kanske inte. Res dit, du kommer inte att ångra dig!

    MollyM

    Posted: 7 april 2016 - 06:57 -

    Enig! Jeg har været i Israel mange gange og har altid følt mig velkommen. Jeg elsker det land!

    MollyM

    Posted: 7 april 2016 - 06:55 -

    Der bor faktisk masser af arabere i Israel, er det ikke ca. 1 million? Tror det

MollyM

Posted: 5 april 2016 - 17:26 - Svar

Ad The Monk Debates: hvilken fremragende debat! Jeg har egentlig aldrig været specielt vild med Nigel Farage, men denne debat har fået mig til at ændre synspunkt. Super begavet debattør, han har argumenterne på plads, han taler med værdighed og pondus, jeg kan lide ham ;))) Tak fordi du lagde dette link ud, Snaphane!

Peter Buch

Posted: 5 april 2016 - 22:25 - Svar

Gentagelse af min kommentar fra bunden af
http://snaphanen.dk/2016/04/02/were-being-softened-up-for-an-islamic-s haria-state/
Det var en overraskelse at læse om Peter Munk, der står bag debatten i Canada, var på Kasztner-toget.
http://www.thestar.com/busines
http://www.truetorahjews.org/k

slut på gentagelsen

Der er med min ringe indsigt og lidt studier, dels som historiestuderende, (officelt indskrevet 1984 aktiv til 1991, måtte opgive indskrivningen ved min forladen postvæsenet 2003), dels som andre internet-beskuende, påfaldende af mange ellers velorienterede mennesker ofte overser, at der er koldblodige magtkampe blandt jøder, sådanne burde vel være være forventeligt, men synes for mange være en stor overraskelse, når det belægges med diverse udsagn og beskrivelser af forløb med videre, samt hvad man kun kan vurdere som temmelig troværdige kilder.

Talmud og Thora folk er nu engang ikke altid bedste venner, og det er muligvis ikke engang de første modsætnings-tekster eller holdepunkter i jødernes historie. Vi lærer ikke meget om emnet ved kun at betragte en køn pixie-historie om emnet, men må gå dybt ind i studierne.

Hr. Trier kan nok lidt af historien, tror jeg. Hvor er Trier?
Give me liberty or give me death!
http://www.rubicon.dk/author/admin/

Marhabba2

Posted: 6 april 2016 - 00:19 - Svar

Den beste måten å bekjempe islamsk fundametalisme på er å betingelsesløst overgi seg. Hvor mange uskyldige må dø før man forstår noe så enkelt?

  Peter Buch

  Posted: 7 april 2016 - 07:29 - Svar

  Den bedste og eneste måde at bekæmpe fundamentalisme, af enhver art på, er vel at udrydde den.
  Men det kan føre til skruen uden ende.
  Fundamentalistisk set.

  Peter Buch

  Posted: 8 april 2016 - 07:04 - Svar

  At overgivelse er lig bekæmpelse, forekommer det mig du hævder.
  Kunne du udbygge det?
  På forhånd tak.

   Marhabba2

   Posted: 8 april 2016 - 21:05 - Svar

   Obama, Stoltenberg og vestlige inkompetente, korrupte ledere forøvrig, som har bidratt til å skape ragnarokk og mayhem i nordAfrika og midt-østen, Syria spesielt, later til å enes om at IS vokser seg sterkere på motstand. Om man teppebomber IS, deres HQ og treningsleire, blir de bare sterkere. Det de frykter mest er å bli oversett, totalt ignorert og overlatt til seg selv. Som Kanada’s Justin Trudeau sa: “If you kill your enemies, they win.” Så kanskje om du overgir deg, da vinner du!

    Peter Buch

    Posted: 8 april 2016 - 21:39 -

    Men, du kan også lade være, formoder jeg.
    Hver har vel sit.

    gentagelse
    Med baser under havet, med mineudlægning, med rigtig mange småubåde, andre forberedelser og andet materiel, masser af antiluftskyts og tusindevis af offervillige tropper, samt villighed til flere hundredertusinde, ja millioner danskes død kunne besættelsen i teorien være forsinket.
    Var der sænket skibe og omkommet tusindvis tyske havde vi med hvad det kostede, i det mindste- vist en flig af flaget.
    Overgivelse eksisterer ikke.
    Dette er Danmark.
    http://www.uriasposten.net/archives/65222

    Marhabba2

    Posted: 8 april 2016 - 21:45 -

    islams jihadister gjør alt de kan for å vinne, vestlige politiske ledere gjør alt de kan for å tape. Ikke gjør det så vanskelig nå da. Det er bare å overgi seg. Så har du vunnet!

    Peter Buch

    Posted: 8 april 2016 - 21:57 -

    Krig er fred. Overgivelse sejr.
    Or well.

    Marhabba2

    Posted: 8 april 2016 - 22:04 -

    Nettopp. Kulturell marxisme, islam og politisk korrekthet er den nye tre-enigheten. Ned med kirken! Opp er ned og sant er usant, fienden har ikke lengre noe språk kontekst kan forstås i. Seieren er nær! Overgi eder! Og seire!

    Peter Buch

    Posted: 8 april 2016 - 22:57 -

    Den omvendte sejr i nederlag.

MollyM

Posted: 7 april 2016 - 06:58 - Svar

Hvor er antisemitisme dog trættende ;( – og uværdigt ….

Leave a Comment