7
apr
Seneste opdatering: 7/4-16 kl. 1727
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er så mange gaderøverier i Sverige, der aldrig bliver til andet end små notitser. I 2015 var der 8.046, i første kvartal af 2016 var der 2. 079. Man vil gerne høre et enkelt røveris anatomi, og det fortæller Anna Svensson her i det første kvarter fra minut 3:45.. “Det var overvold og terror for at fornedre en indfødt svensker.” Hun fik blandt andet brækket næsen uden nogen grund, og hun har ikke politianmeldt overfaldet, “da det er nyttesløst.” Det nye herrefolk demonstrerer sin magt i god tid inden den egentlige Machtübernahme. og Svensson er for fysisk og psykisk afvæbnet til at forsvare sig. (BRÅ.SE statistik)

Bayreuth sendt i ‘panic mode’

Katie Wagner has called a security summit with local and national authorities after Uwe Eric Laufenberg, this summer’s Parsifal director, said he was planning an Islamic theme for his production. Laufenberg denied initial reports that the Flowermaidens would be wearing burkas, only to be stripped naked. He did confirm, however, the connection to Islam – the mere mention of which has sent festival into panic mode.

The notion of an Islamised Parsifal is not, as it happens, daringly original. Nadja Michael (above) wore the burka as Kundry last year at the Colon in Buenos Aires. Bayreuth ups security for Islam-themed Parsifal


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?