9
apr
Seneste opdatering: 10/4-16 kl. 1611
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Payback: Kunstner pisser på Tyskland 76 år efter besættelsen from Snaphanen.dk on Vimeo. Det er en fin, kraftig stråle, Uwe har.


Østrig vil kunne suspendere flygtningekonventionen

Tingene er i et sådant (forudsigeligt) skred, at det er umuligt at forudsige hvordan det ser ud i koloniseringsbranchen bare efter sommerferien:

Østrigs regering er klar til at sætte international asylret ud af kraft, hvis migrantkrisen fortsætter.Det fremgår af den østrigske avis der Standard.

Regeringen vil gennemføre en lovændring, som allerede fra juni skal give den ret til at indføre “særregler til opretholdelse af den offentlige orden”. Det mest opsigtsvækkende er vel nok hvor lidt der skal til for at indføre særreglerne: Det er tilstrækkeligt, at “asylprognoser” giver grund til at forvente “funktionsforstyrrelser” i asylmodtagelsen eller andre steder i den offentlige sektor. Der skal altså ikke foreligge en nødsituation; det rækker at regeringen venter en nødsituation.

Særreglerne kan gå ud på at asylsøgere overhovedet ikke får lov at komme ind i Østrig; de skal opholde sig i særlige “registreringscentre” direkte på grænsen. Asylsøgere som allerede er kommet ind i Østrig, skal anholdes og indbringes i registreringscentrene. Østrig vil suspendere flygtningekonvention (Regierung setzt schärferes Asylgesetz im Eiltempo durch)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Buch

Posted: 9 april 2016 - 20:53 - Svar

Danmark skulle følge trop.

  Holger Larson

  Posted: 9 april 2016 - 21:20 - Svar

  Ikke alene Danmark, men ALLE europas lande skulle følge trop. Her er ikke brug for flere landforrædderiske venligboere.

invernes

Posted: 9 april 2016 - 22:44 - Svar

Kunstner pisser på Tyskland det samme gjør Merkel mot eget land.

  Rune Hansen

  Posted: 10 april 2016 - 12:48 - Svar

  Uwe Max Jensen går over grænsen (igen).

   Niels Henriksen

   Posted: 10 april 2016 - 15:10 - Svar

   😀

Lenn

Posted: 9 april 2016 - 23:32 - Svar

Lidt OT, og så dog. Jeg har længe ment, at Erdogan er en særdeles farlig mand (for Europa og verdensfreden) med et napoleonsk kompleks. Når Merkel kan betale ham milliarder af Euro for at beholde sine flygtninge (han er fuld af taqqyiah!), så er hun enten totalt forblændet, eller også deler hun og Erdogan tophemmelig viden. Der sker en masse mærkeligt, og ingen fatter Merkels næsten hypnotiserede ageren, og selvom jeg ikke kan lide katolske Shoebat, så må jeg sige, at denne artikel er ret interessant. http://shoebat.com/2016/04/07/germanys-gestapo-and-neo-hitler-chancell or-angela-merkel-launches-criminal-probe-to-defend-her-antichrist-erdo gan-and-to-stop-the-freedom-of-expression/

Hvis det fortsætter sådan her med masseimporten af muhammedanere, så vil Erdogan kunne gøre større og større krav gældende. Desuden deler han og isis drømmen om at knægte Europa og gøre det til et kalifat. http://shoebat.com/2014/04/12/muslims-will-invade-vatican-try-destroy- roman-catholic-church-2/

  selma

  Posted: 10 april 2016 - 12:39 - Svar

  Helt enig med deg her. Erdogan har sin egen agenda, og EU oppfører seg som de er brikker som lar seg flytte etter Erdogans vilje og manipulerende strategier. Man kan lure på hvor lenge Merkel får føre denne politikken overhodet. Jeg leste et sted at Frankrike har begynt å orientere seg i en annen retning, mot andre land. Og England vil ut. Iallfall er det holdningen hos ganske mange nå. Det er å håpe at EU, slik det er i dag, vil løse seg opp. Overmot, store planer om Europas Forente Stater som en motvekt til USA og dets hegemoni har lenge vært EU-politikk. All makt i Bryssel, vekk med nasjonalstaten. Og så kommer Erdogan og forpurrer disse planene med sine krav. Islam er farlig, og Erdogan er farlig, slik jeg ser det. En dansk prof. i demografi, Helmuth Nyborg, sier i en kronikk i Jyllands-Posten at Danmark , om grensene ble lukket idag, likevel vil bli tallmessig overtatt av migrantene innen en viss tid, grunnet mye høyere fødselsrater hos innvandrerne. Allerede i 2011 kom mer enn 90% av befolkn.tilveksten i Danmark fra migranter og deres etterkommere.

   selma

   Posted: 10 april 2016 - 16:48 - Svar

   Rett skal være rett: Helmuth Nyborg er professor, men jeg vet ikke om hans spes. er demografi. Hans uttalelser som jeg refererer til, er imidlertid riktige.

   Lenn

   Posted: 10 april 2016 - 21:56 - Svar

   Ja, jeg har hørt om den kronik. Kriminaliteten stiger proportionalt med indvandringen, og disse muhammedanere er langt mere voldelige og farlige end hvide europæere. Det er et faktum, som ikke engang kan diskuteres.
   Undrer det ikke EU, at der aldrig er bøvl med kinesere, for der findes vel også arbejdsløse kinesere i EU..? Jeg så en svensk tosse på tv, en såkaldt integrationsekspert, som sagde som svar på, at den ene af de dersens terrorister i Bruxelles kommer fra Malmø, at der jo var mange arbejdsløse i den bydel, han kommer fra. Nå, er man nu en trussel hvis man er arbejdsløs!? Så skulle det vist være umuligt at gå på gaderne i Spanien, for er det ikke over 20 % af de unge, der er arbejdsløse dernede..?

hilde61

Posted: 10 april 2016 - 01:37 - Svar

Krysser fingrene for at flere følger etter, så kan merkel sitte der med alle “barna” sine.

Skåning

Posted: 10 april 2016 - 06:59 - Svar

Oj, oj, oj… Dessa “registreringscentre” kommer ju att få en avhyvling i media av guds nåde och jämföras rakt av med Mauthausen.

  Britta Due Andersen

  Posted: 10 april 2016 - 08:15 - Svar

  Ja, derfor vil vi se det, før vi tror det!

Hestehandleren

Posted: 10 april 2016 - 09:15 - Svar

Det er et godt tiltag fra Østrigsk side.. Men et lige så stort problem er dem der allerede er kommet… Vi kan ikke engang finde ud af at sende voldtægtsforbrydere med Marrokansk pas tilbage til deres hjemland… Sørgeligt at det virkelig skal gå rigtig skidt før vores politikere tager sig sammen…

Leave a Comment