9
apr
Seneste opdatering: 10/4-16 kl. 1611
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Payback: Kunstner pisser på Tyskland 76 år efter besættelsen from Snaphanen.dk on Vimeo. Det er en fin, kraftig stråle, Uwe har.


Østrig vil kunne suspendere flygtningekonventionen

Tingene er i et sådant (forudsigeligt) skred, at det er umuligt at forudsige hvordan det ser ud i koloniseringsbranchen bare efter sommerferien:

Østrigs regering er klar til at sætte international asylret ud af kraft, hvis migrantkrisen fortsætter.Det fremgår af den østrigske avis der Standard.

Regeringen vil gennemføre en lovændring, som allerede fra juni skal give den ret til at indføre “særregler til opretholdelse af den offentlige orden”. Det mest opsigtsvækkende er vel nok hvor lidt der skal til for at indføre særreglerne: Det er tilstrækkeligt, at “asylprognoser” giver grund til at forvente “funktionsforstyrrelser” i asylmodtagelsen eller andre steder i den offentlige sektor. Der skal altså ikke foreligge en nødsituation; det rækker at regeringen venter en nødsituation.

Særreglerne kan gå ud på at asylsøgere overhovedet ikke får lov at komme ind i Østrig; de skal opholde sig i særlige “registreringscentre” direkte på grænsen. Asylsøgere som allerede er kommet ind i Østrig, skal anholdes og indbringes i registreringscentrene. Østrig vil suspendere flygtningekonvention (Regierung setzt schärferes Asylgesetz im Eiltempo durch)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?