13
apr
Seneste opdatering: 13/4-16 kl. 1650
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

DKA: En stor nyhed bragede igennem i går, men den blev nærmest ignoreret af danske medier, fordi den ikke passer Journalistisk Venstreparti,  –  Italian coastguard rescues 4,000 migrants. EU Kommisionen er naturligvis “meget bekymret” over det, men næppe halvt så bekymret som enhver europæer burde være over EU.

Forhadt i eget land

Det er et lille fremskridt, at politiet anerkender, at svenskere røves, myrdes og voldtages fordi de er den oprindelige befolkning. De er af deres politikere gjort til Nordens aboriginals. Det er en spæd begyndelse. Indsigten begyndte for ti år siden med Petra Åkessons rapport Invandrare “krigar” mot svenskar med rån. Lunds Universitet fjernede den pronto fra nettet, nogle kunne jo fejlopfatte den derhen, at gammelsvenskere bliver bekriget af nysvenskere (for det bliver de), men jeg har gemt et eksemplar.

Varje år görs ett antal anmälningar som polisen klassar som hatbrott – där offren misstänks ha valts ut eftersom de är svenskar. Men det finns inga fällande domar, och okunskapen är så stor att inte ens åklagarna känner till hur fallen ska drivas.

En man iklädd Sverige-tröja kliver av bussen i Malmö, och blir genast konfronterad av en tonåring som kallar honom ”jävla rasist”. Sen får han en 33 centiliters ölburk slängd i huvudet.

En annan person köar till en populär nattklubb, men får höra att han på grund av sin höga berusning måste gå ett varv runt lokalen innan han släpps in. När så skett nekas han inträde med motiveringen att personer med ”svenskt ursprung” inte är välkomna. Polisen: Offer väljs ut för att de är svenskar


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?