15
apr
Seneste opdatering: 15/4-16 kl. 2123
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Selvom det ofte føles som om tiden står fuldstændig stille, når man hører en politikere tale, så flytter både erkendelsen og retorikken sig ude i den virkelige verden. Politikerne skal passe meget på, de ikke bliver sat af. Se her nogle svenske politikere, der er få hæmninger fra at få en fysisk røvfuld..

Hvis jeg skal gætte, tror jeg nok den tid er forpasset, hvor svenske politikere kan undgå alvorlige repressalier for, hvad de har gjort ved landet. Det skal aspirerende politikere  tage med i deres beregninger: Det kan blive et Helvede for dem, men hvem har vel fortjent et Helvede mere, end svenske politikere? Derouten går relativt langsomt nu, men når oprindelige svenskere er kommet i mindretal i midten af århundret, så får vi se alvorlige løjer, der går stærkt.

Temperaturen siger hastigt, ingen ved hvor mange muslimske voldshandlinger disse politikere endnu har at løbe på. “Fjenden er i landet” var ordret det, en betjent sagde til mig, som bevogtede et jødisk mål sidste år. Når politiet tænker sådan, er det på tide at lytte Satans godt efter. Hvad når hærens soldater siger det? Det er her, det skal være slut med muslimsk indvandring og skadebegrænsningen skal begynde i den udstrækning, den overhovedet er  mulig.. Da vil de nemlig være for sent til andet end sminkebehandling. Sognepræst Marie Høgh:

Andre er kun venner på overfladen – trods opholdstilladelse og statsborgerskab. Det er femtekolonnefolk. En usynlig fjende, det ved enhver. Manden med bøllehatten i Bruxelles lufthavn – lignede han måske en terrorist? Lars Hedegaards attentatmand var klædt ud som postbud. Ja, fjenden har mange ansigter og intet ansigt. I TV2-dokumentaren viste fjenden sit sande ansigt, ja, han blev afsløret og gav politikerne noget at handle på. Vi skal vogte os for den fjende, der udgiver sig for at være ven. Med veltrimmet skæg og nystrøget skjorte er han tilsyneladende velintegreret. Ingen vogter sig for den uskadelige. Men fjenden er i landet, smilende går han rundt iblandt os – og derfor, kære Zenia Stampe, er det faktisk krigstid. Fjenden er i landet, smilende går han rundt iblandt os

Ayaan Hirsi Ali: Lad os erkende, vi er i krig

Til slutt, la oss erkjenne at vi er i krig. Denne krigen er dypt asymmetrisk, uten tvil, men det vi har sett i Paris og Brussel kan ikke lenger enkelt avfeies som terrorisme. Den innebærer en kampanje for å terrorisere sivilbefolkningen, og den føres av veltrente spesialstyrker fra Den islamske staten.

Så lenge denne gruppen kan fortsette å trene slike styrker i områdene den kontrollerer i Syria, er ingen europeer trygg. Det vil komme nye angrep. Det er bare takket være vedvarende innsats av våre sikkerhetsstyrker – ikke minst britiske MI5 – at det ikke har vært flere. Aftenposten


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?