17
apr
Seneste opdatering: 18/4-16 kl. 1255
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et af de største tabuer efter krigen. I Sverige er man raceteoretiker for blot at ville diskutere det, men Sverige har også den værste historie for racehygiejne i Norden, så det er særlig ømt. Fra 1934 til 1975 tvangssteriliserede de 63 000 mennesker, overvejende kvinder. Så blev de “feminister” overnight, og “de” var socialdemokraterne, der lå på omkring 50 procent og var altdominerende dengang.

Man er allerede racist, hvis man påpeger den forskellige IQ i verdens lande. Man må slet ikke tale om det måske fordi de selv er klar over deres egen gigantiske lav IQ indvandring. Helmuth Nyborg har klargjort, at lande med en gennemsnits IQ under 90, ikke har demokrati. Dette gælder hele Mellemøsten, der har et gennemsnit på 80, og subsaharans der har et gennemsnit på under 70. Halvdelen af en gennemsnitlig Nobelpristagers.

Han har blandet andet skrevet kronikken “Vi må ikke blive som Sverige” og Indvandring giver lav intelligens, og Julia Caesar har skrevet Betydelsen av IQ. Man ser det tydeligt i den svenske skoles drastiske forfald, hvis mange problemer også skyldes lavt begavede indvandrere. Det bedste er ikke at diskutere det, mener de. Altså at demokrati som styreform kan være dødsdømt i Sverige. Selv i Danmark vil det være i fare, hvor indvandring i slutningen af århundredet har nedbragt gennemsnits IQ til 90, ifølge Nyborg.

Selvfølgelig skal det diskuteres, det har intet med moralsk fordømmelse at gøre. IQ os islam er to stærke grunde til, at vi aldrig burde have indtaget disse mennersker, og der findes kun en grund til at vi har gjort det, og det er egenrådige politikers enestående inkompetence. Europas befolkninger ville aldrig have stemt for det. Ofrene i et eventuelt voldeligt opgør om det, vil derfor blive politikerne selv. Det bør de indse, jo før desto bedre. Et europæisk selvmord, som Nyborg mener de vil afstedkomme, er ikke nogen lille sag at have ansvaret for.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?