22
apr
Seneste opdatering: 22/4-16 kl. 1151
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ordets oprindelse er omdiskuteret. F.eks. daterer franskmanden Robert Redeker til slutningen af 70′ erne og feministen Kate Millets besøg i Teheran. Spencer har et andet bud. Begrebet har gået sin sejrsgang i England, Amerika og Sverige, hvor det i Danmark næsten aldrig høres, og da kun fra den yderste venstrefløj, som er få tusinde personer. Hvis det endelig forekommer i MSM en sjælden gang, er det på P 1 eller Politiken, men selv det er længe siden.

Bestræbelsen på at forhindre kritik af islam og begrænse ytringsfriheden er dog langt fra død, og vil formentlig slet ikke dø. For et par dage siden skrev to muslimer på Salzburg Universitet artiklen: Islamophobia must first be criminalized. – Dette er den første video i en serie, hvor Spencer oplyser om islam.

Luk de danske grænser NU!

10.000 er nået. Ens navn kan være usynligt

Danskerne blev snydt, da vi kom med i Schengen med løfter om skarp bevogtning af EUs ydre grænser.Hvis ikke vi har de ydre grænser som en sikkerhed for illegal indvandring og migration, så er ideen med Schengen-samarbejdet forsvundet, og så er vi jo inden for Schengen nødt til at etablere vores egen grænsebevogtning.

I tusindvis strømmer flygtninge og migranter ind over grænserne til Ungarn, Grækenland og Italien, som var sat til at kontrollere EUs ydergrænser. Ideen med Schengen og det grænseløse Europa var at nedlægge grænsekontrollen mellem landene og til gengæld opretholde solide bevogtede ydergrænser, der hvor Schengen ophører.

Det Europa oplever i disse måneder, er udtryk for et gigantisk svigt over for de løfter, der blev givet, da Danmark i 2001 kom med i Schengen­.

Det var det, der var selve salgsargumentet. Danmarks grænse blev så at sige bare flyttet, og det skulle blive så godt det hele, fik vi forklaret.

Men det blev det ikke. Ungarn ved Schengens ydergrænser gør nu et behjertet forsøg på at håndhæve aftalen. Og det de gør er blot at overholde deres forpligtelse i forhold til Schengen. De forsvarer Schengens ydre grænser, og det, de møder, er hån, foragt og vrede.

Nu er der kun tilbage, at Nationalstaterne, deriblandt Danmark, tager konsekvensen af dette svigt, og smækker egne grænser eftertrykkelig i.

Tak for 10.000 underskrifter

Kære underskrivere

I weekenden rundede vi, med jeres hjælp, 10.000 underskrifter. Tusind tak for det!

Det er faktisk meget for en on-line underskrifts indsamling i disse tider, hvor der er en indsamling for stort set alt hvad folk nu engang kan være utilfredse med.

Det gode ved at runde et sådan tal er, at det virker selvforstærkende. Folk kan se det rykker, og får mod på at være med. Det har vi kunnet konstatere efter at vi annoncerede tallet i vores Facebook gruppe 

Indenfor få døgn, har vi fået yderligere snart 500 underskrifter, og det lader ikke til at gå i stå lige med det samme.

Mange af jer har spurgt, hvad vores plan vil være, når vi har underskrifter nok.

Løbende vil vi naturligvis sørge for, at gøre så meget som mulig for, at også andre medier får øje på denne indsamling, og måske ville være så venlige at betænke os med noget opmærksomhed. Den opmærksomhed får vi hurtigst, ved at denne indsamling pludselig rammer en guldåre og tager en himmelflugt.

Målet er selvfølgelig de 50.000 underskrifter og dermed forhåbentlig taletid i folketingssalen.

Skriv under her


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?