25
apr
Seneste opdatering: 25/4-16 kl. 1902
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Krause-Kjær i Deadline med en standardopvisning i disciplinen: Hvordan man slagter en højreorienteret. Tal, tal og atter tal og absolut ingen spørgsmål om politik, mål, drømme. Pernille Vermund svarede godt for sig og bevarede sin smilende venlighed tværs igennem Krause-Kjærs besynderlige indledende spørgsmål og hans deciderede dumme misforståelse omkring nettoudgifter på flygtninge-indvandrere. Pernille magtede endda midt i stormløbet at få præsenteret nogle af Nye Borgerliges drømme om et bedre Danmark, mens Kruse-Kjær gentog sit “men, men, men”. Han demonstrerede DRs enorme systemsupport, og det blev meget tydeligt, hvorfor vi skal have både nye politikere og en ny politik – men også, at vi har en lang vej foran os. Poul Højlund, Facebook

Hvad koster 3. verdensindvandringen, og er det rimeligt at fæstne sig ved Rockwool tallene? DF har villet have tallet flere gange, og både S og V har nægtet os dem, vi kender det altså ikke. Men delrapporter og forfattere som Morten Uhrskov og Lone Nørgaard antyder, at beløbet befinder sig i omegnen af 80-100 milliarder kroner om året, hvilet rimer meget godt med det svenske tal 250 milliarder (2014). Pernille Vermund har altså ret, og den konservative Kause Kjærs optræden i programmet er således intet andet end polemisk sabotage, der ikke kommer ud af stedet. Deadline 24 april. NB: Hele Rockwooldiskussionen er ikke med på You Tuben, kun på Deadlines hjemmeside.)

Jeppe Juhl møder Pernille Vermund 3 af 3


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?