25
apr
Seneste opdatering: 25/4-16 kl. 1902
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Krause-Kjær i Deadline med en standardopvisning i disciplinen: Hvordan man slagter en højreorienteret. Tal, tal og atter tal og absolut ingen spørgsmål om politik, mål, drømme. Pernille Vermund svarede godt for sig og bevarede sin smilende venlighed tværs igennem Krause-Kjærs besynderlige indledende spørgsmål og hans deciderede dumme misforståelse omkring nettoudgifter på flygtninge-indvandrere. Pernille magtede endda midt i stormløbet at få præsenteret nogle af Nye Borgerliges drømme om et bedre Danmark, mens Kruse-Kjær gentog sit “men, men, men”. Han demonstrerede DRs enorme systemsupport, og det blev meget tydeligt, hvorfor vi skal have både nye politikere og en ny politik – men også, at vi har en lang vej foran os. Poul Højlund, Facebook

Hvad koster 3. verdensindvandringen, og er det rimeligt at fæstne sig ved Rockwool tallene? DF har villet have tallet flere gange, og både S og V har nægtet os dem, vi kender det altså ikke. Men delrapporter og forfattere som Morten Uhrskov og Lone Nørgaard antyder, at beløbet befinder sig i omegnen af 80-100 milliarder kroner om året, hvilet rimer meget godt med det svenske tal 250 milliarder (2014). Pernille Vermund har altså ret, og den konservative Kause Kjærs optræden i programmet er således intet andet end polemisk sabotage, der ikke kommer ud af stedet. Deadline 24 april. NB: Hele Rockwooldiskussionen er ikke med på You Tuben, kun på Deadlines hjemmeside.)

Jeppe Juhl møder Pernille Vermund 3 af 3


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Zichau

Posted: 25 april 2016 - 16:09 - Svar

Jeg synes Pernille Vermund klarer sig aldeles fremragende. Og aner man ikke en ny trend hér..? Måske med Trumps indtog..? Det er som om politikerne begynder at sige hvad de mener. Hvis først venstrepressens narrativ bliver ignoreret, har de ikke andre skud i bøssen.

  snaphanen

  Posted: 25 april 2016 - 17:35 - Svar

  Enig. Vermund optræder med en sikkerhed på TV, så man skulle tro, hun var en gammel rotte.

  Bjørn

  Posted: 25 april 2016 - 21:04 - Svar

  Eller Det østrigske Frihedspartis (FPÖ) jorskredsejr i præsidentsvalgets første runde, hvor Norbert Hofer fik 36,4%. Der er panik i skuret hos “hovedstrømningen”.

  Bjørn

  Posted: 25 april 2016 - 21:11 - Svar

  Derfor betaler jeg selvfølgelig ikke en Krone til Løgnmedierne, om de kræver licens eller ej.

  I Tyskland er Sieglinde Baumert netop løsladt efter 61 dage bag tremmer, fordi hun nægtede at betale licens (Rundfunkgebür). Licenskontoret (Gebüreneinforderungszentrale) krævede “Erzwingungshaft” (påtvingelseshæfte) til hun betalte, men hun vandt, måske fordi hun og hendes modstand har gjort hende til en helt på de alternative medier – GEZ trak sagen tilbage. Hun viser, hvordan man bringer systemet til fald.

  https://www.youtube.com/watch?v=vwLyg3-PsA4

Hestehandleren

Posted: 25 april 2016 - 20:45 - Svar

Pernille Vermund var rigtig god… Specielt med pointen at Vietnamesere og Thai’er der forsøger sig selv.. modregnes i udgifterne til den samlede omkostning… God pædagogisk pointe… Derudover… HVORFOR fanden skal vi betale for ikke danskere… Der ikke kan forsørge sig selv i Danmark..???

Tag en tur på Hvidovre Hospital og man vil føle sig hensat til Tyrkiet eller Irak… Dette er næppe gratis..!

  snaphanen

  Posted: 25 april 2016 - 22:12 - Svar

  Jeg skrev på Facebook forleden

  Parkeringsplads på Rigshospitalet

  Her hvor jeg bor, er der racerent dansk fordi her bor die Gutmenchen, Radikale partispidser, kunstnere og den slags, og så mig

  Jeg ser så at sige aldrig den virkeliggjorte multikultur. Men jeg har min gang på Rigshospitalet hvert halve år, og der er der alle de invalide negre og arabere, man kan ønske sig.

  Hver gang jeg har været der, sender jeg min eks kone en venlig tanke. Hun er nemlig kirurg på et af de to mest etnificerede københavnske hospitaler. .Jeg kan huske, hun fortalte hvordan de måtte skaffe længere sonder og kikkerter, for at de kunne trænge igennem det anseelige fedtlag på de arabiske kvinders bug og ind til selve organerne. Hun fortalte også om sine erfaringer med Kamal Qureshi, en viden der kunne have sparet SF for mange hovedbrud, men de efterforsker åbenbart ikke deres kandidater.

  https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/12963684_15 78061269173413_4061992534669874786_n.jpg?oh=0aa7e4050afab784a9bf2f28dd 22f20b&oe=57A7FDDE

  MollyM

  Posted: 26 april 2016 - 16:54 - Svar

  Du nævner noget, som jeg ofte selv tænker på: vore pratiserende lægers og hospitalers venteværelser er fulde af “fremmede” patienter, der i forholdstal overstiger de etniske danskeres. Tænk, hvad det koster samfundet! Det nævnes iøvrigt næsten aldrig i indvandrerdebatten – sært! Jeg så fornylig en mørk herre, fra Somalia, vil jeg tro, futte rundt i en elektrisk kørestol … i Somalia havde han nok måttet nøjes med en kæp …

Señor Portez

Posted: 26 april 2016 - 09:34 - Svar

Undskyld mig, men ingen, absolut ingen, med faglig indsigt i emnet mener, at man kan spare 100 mia. på indvandringen.

Man skal skelne mellem samfundsøkonomiske omkostninger, og effekter på den offentlige saldo.

For enhver, der rent faktisk har læst OG forstået Rockwool Fondens rapport, kan man ikke udlede, at man kans spare 100 mia. Kun en amatør kan få det ud af.

Disse amatøranalyser og Vermunds åbenlyse manglende indsigt bliver Nye Borgerliges død, med mindre landsbytosserne holdes i baggrunden, og dem med forstand på området får lov til at vejlede partiet,.

  Bjørn

  Posted: 26 april 2016 - 14:50 - Svar

  Du kunne jo uddybe rapportens indhold, hvis du altså selv har indsigt.

Allan Harm

Posted: 28 april 2016 - 04:40 - Svar

”I har jo ikke noget partiprogram” påpegede Krause Kjær: Nu kan jeg ikke – og skal ej heller – udtale mig på Pernille Vermunds vegne, men som Stiller for Nye Borgerlig vil jeg påstå at tilblivelsen af et Partiprogram er noget der skal tages dybt alvorligt og man starter ikke et politisk parti med at udstikke et fuldt færdigt partiprogram – et politisk manifest – udtænkt af en lille gruppe af stiftere!

Man starter i demokratiets navn derimod med et Principprogram og når partiorganisationen og landsorganisationen – der tilslutter sig Principprogrammet – er endeligt på plads er det tid til at gennemgå Principprogrammet og derefter – gennem grundig debat – udforme det egentlige Partiprogram til vedtagelse jf. ”man skal kravle, før man kan gå”.

Hvis ikke alle medlemmer af et parti – herunder fremtidige Folketingskandidater – kender det gennemarbejdede Partiprogram i detaljer, men kun et Principprogram, ender man hurtigt i farcelignende situationer, som den vi oplevede med Yahya Hassan, der efter ganske kort tid som kandidat for Nationalpartiet blev ekskluderet.

”Men men men”: Mht. til anvendelse af statistiske data i en live-udsendelse er det så absolut unfair hvis man ikke på forhånd har orienteret ‘offeret’ om at man agter at gøre det – i modsat fald er der tale om en form for revolverjournalistik hvor man direkte ønsker at manipulere. Journalisten kan, hvis han ønsker det, opstille tallene på en sådan måde at man fordrejer (eller udelukker) fakta og når man ydermere bruger skilte til at fremstille disse tal – som tilfældet var i DR2 – fratager man effektivt opponenten muligheden for at imødegå disse postulater med de korrekte oplysninger. Denne fremgangsmåde er usmagelig, men desværre typisk for gruppen af ‘Politisk Korrekte’ journalister ansat i de licensfinancierede medier!

Jeg syntes Fr Pernille Vermund gjorde en glimrende figur og den tydeligt frustrerede Krause Kjær endte helt tør i munden i bar frustration over ikke at ”få skovlen” under Fr Penille Vermund!

  Peter Buch

  Posted: 28 april 2016 - 06:38 - Svar

  Generelt, for der er vist undtagelser, er de ikke-valgte politikere altid de bedste.

  Man kan følge din opskrift, Principprogram bliver senere til Partiprogram, eller man kan følge en anden metode. Der er vel ikke en metode, der er den eneste rigtige?
  Jeg mener det er politik, ikke sikreste metode at blande eksplosive stoffer på vi her skriver om, så vidt jeg ved.

Leave a Comment