24
maj
Seneste opdatering: 24/5-16 kl. 0808
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Tino Sanandajij on The Ruben Report. Sweden’s Immigration Crisis and Political Correctness Problem.” Det er 60 minutter, men det er dem alle værd.

Stefan Molyneux: The Decline and Collapse of Sweden


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Islamofoben

Posted: 24 maj 2016 - 01:55 - Svar

Det er på tide at svenskene våkner fra psykosen.

  snaphanen

  Posted: 24 maj 2016 - 02:23 - Svar

  Sådan ser det ud, når de vågner og opdager, det er tyve år for sent

  Frågestund om boenden i Bromma Stadsdelsnämnd 19 Maj 2016

  https://www.youtube.com/watch?v=lwqGEWncLEo&t=1091s

   Islamofoben

   Posted: 24 maj 2016 - 02:35 - Svar

   Det er mange som må gå med bøyd hode i Sverige i framtiden, det politiske sviket på alle nivåer vil ikke bli glemt.

invandrare1957

Posted: 24 maj 2016 - 06:30 - Svar

Skulle Sverige vara ett företag så skulle Sverige vara under rekonstruktion och väldigt nära konkurs. Värsta i det hela är att Sverige sätter ju ribban för invandring för resten av Europa. För man måste igenom många länder för att komma till Sverige. Så skulle det vara riktigt så skulle Sverige sättas under konkursförvaltare.

  torstein

  Posted: 24 maj 2016 - 16:33 - Svar

  Det er helt klart Wallenberg och de kosmopolitiska judarna med Woldarski i Dagens nyheter som står bak undergången. Dom skrev ju svenska valutan ner til en bråkdel, bara før att tjena milliarder på valutans nedskrivning med S hjälp.

S Pdlr

Posted: 24 maj 2016 - 09:00 - Svar

Nu börjar övervältringen från staten till kommunerna av kostnaderna att gå upp för folk, inkl kommunpolitikerna. SEK 1:89 i snitt, varje svensk mellan 0-100 år drabbas av 12000:- i årlig skattehöjning. I Mamö, Sveriges Mekka, är det ännu värre, kommunalskatten kommer att hamna runt 40:- om några år. Finns knappast skäl för någon att arbeta då, lika bra att ställa in sig i bidragskön. Sverike är failed state, ansvaret är politikernas och journalisternas, denna katastrofala yrkeskår, som satt lögnen i högsätet.

  snaphanen

  Posted: 24 maj 2016 - 09:44 - Svar

  Der er jo det ved det, som svenske politikere ikke tager højde for: De næste tyve år forsvinder 30 procent af alle arbejdsladser til automatisering. 30 procent !!!
  Svenske politikere fabler om at skabe “enkle jobs”. Skal en million indvandrede have enkle jobs, som er ren beskæftigelsesterapi, og som der overhovedet ikke er brug for?

eurozone

Posted: 24 maj 2016 - 20:31 - Svar

Det glädjer mig att Tino fått komma till tals med sina fakta och teser som tyder på en stor portion sunt förnuft!

Till detta skulle jag vilja bifoga en artikel ur The Guardian angående Malmö och som svensk så ställer man sig naturligtvis frågan gällande artikel- Hur kunde personen i fråga föra in så mycket pengar i landet utan att ens nämna en beskattning på ~60%?
Hur många av de anställda jobbade svart i restaurangen,vilket antyddes i artikeln? Levde dessa också på bidrag samtidigt?
Det nämndes inte någonstans i artikeln att Malmö subventioneras med närmare 5 miljarder svenska kronor varje år för att balansera budgeten!

Läs gärna själva- där de nyanlända framställs som hjältar och de hårt beskattade svenskarna nämns knappt alls!

http://www.theguardian.com/world/2016/may/21/malmo-syrian-refugees-new -life-sweden

Demokraten

Posted: 24 maj 2016 - 21:18 - Svar

Der er noget du/i grundlæggende ikke har forstået omkring indvandring/flygtninge her på snaphanen.dk. Den nuværende befolkningssammensætning i Sverige, Danmark og resten af EU og i Norge for den sags skyld, er et resultat af demokratisk valgte politikeres beslutninger. Derfor er der ikke noget med, at nogle politikere bliver ‘stillet til ansvar’, eller noget med at befolkningen gør oprør mod politikerne. Flertallet er bag de beslutninger der er truffet, det er jo det er hele ideen med demokrati.
Det kan være ikke er enige med flertallet, og i vil have væbnet revolution ligesom Enhedslisten, men ligesom dem har i ikke den brede befolknings opbakning, og det mangler i at forstå. Demokratiet sikrer på lang sigt en udvikling som flertallet står bag. Anerkend at i er en minoritet, og derfor ikke har ret til at bestemme hvilken vej udviklingen skal gå. I vil vel heller ikke være trygge ved at Enhedslisten pludselig havde retten til at bestemme?

  MollyM

  Posted: 25 maj 2016 - 09:32 - Svar

  Du har naturligvis ret i, at de siddende politikere er valgt af folket, ved demokratiske valg. En anden sag er, at man kan føle sig ført bag lyset, når man ser måden hvorpå disse folkevalgte udfører deres hverv. De færreste af os havde vel forventet, at vore repræsentanter på tinge ville føre landet Danmark lige lukt i helvede … for det mener jeg oprigtigt er tilfældet! (Og nej, jeg stemmer IKKE DF!)

   Demokraten

   Posted: 26 maj 2016 - 21:12 - Svar

   Pointen er, at der ikke er nogen der fører nogen andre bag lyset. Hvis det sker at nogen forsøger det, vil de blive stemt ud og andre ind ved førstkommende valg. Derfor føres der på lang sigt kun den politik, der løbende er opbakning til. At du føler dig ført bag lyset er reelt nok set fra dit synspunkt. Men det er kun hvis der er tilstrækkeligt mange der føler som dig, at man kan sige at politikkerne fører befolkning bag lyset, og så vil der blive valgt nogle andre. Indtil det sker, er der ikke hold i, at politikkere fører en anden politik end den de er valgt til.

    MollyM

    Posted: 26 maj 2016 - 22:22 -

    Og du mener ikke, at det er præcist hvad der sker lige nu? Det mener JEG. Men, man vælter jo ikke en siddende regering sådan uden videre, i hvert fald ikke i DK – med mindre man altså vil lave revolution – så det vil først vise sig ved næste valg. Jo, min påstand er, at masser af politikere lover alt for meget inden et valg, men når de indhentes af virkeligheden, tilpasser de sig, deraf svigtet – bare læs dagens aviser … deri er der intet nyt

  jonny_99

  Posted: 25 maj 2016 - 23:54 - Svar

  Demokrati.

  The conscious and intelligent manipulation of the organized habits and opinions of the masses is an important element in democratic society. Those who manipulate this unseen mechanism of society constitute an invisible government which is the true ruling power of our country. We are governed, our minds are molded, our tastes formed, our ideas suggested, largely by men we have never heard of. … It is they who pull the wires that control the public mind.

  (Edward Bernays, Propaganda, 1928.)

  “I believe what affects the movements in America, what affects our attitudes in America are as much the culture and the arts as anything else,” he said. That’s why he spoke out on gay marriage “apparently a little ahead of time.”

  “It wasn’t anything we legislatively did. It was ‘Will and Grace,’ it was the social media. Literally. That’s what changed peoples’ attitudes. That’s why I was so certain that the vast majority of people would embrace and rapidly embrace” gay marriage, Biden said.

  http://nymag.com/daily/intelligencer/2013/05/biden-praises-jews-goes-t oo-far.html

Leave a Comment