24
maj
Seneste opdatering: 24/5-16 kl. 0808
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Tino Sanandajij on The Ruben Report. Sweden’s Immigration Crisis and Political Correctness Problem.” Det er 60 minutter, men det er dem alle værd.

Stefan Molyneux: The Decline and Collapse of Sweden


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Islamofoben

  Det er på tide at svenskene våkner fra psykosen.

  • snaphanen

   Sådan ser det ud, når de vågner og opdager, det er tyve år for sent

   Frågestund om boenden i Bromma Stadsdelsnämnd 19 Maj 2016

   https://www.youtube.com/watch?v=lwqGEWncLEo&t=1091s

   • Islamofoben

    Det er mange som må gå med bøyd hode i Sverige i framtiden, det politiske sviket på alle nivåer vil ikke bli glemt.

 • invandrare1957

  Skulle Sverige vara ett företag så skulle Sverige vara under rekonstruktion och väldigt nära konkurs. Värsta i det hela är att Sverige sätter ju ribban för invandring för resten av Europa. För man måste igenom många länder för att komma till Sverige. Så skulle det vara riktigt så skulle Sverige sättas under konkursförvaltare.

  • torstein

   Det er helt klart Wallenberg och de kosmopolitiska judarna med Woldarski i Dagens nyheter som står bak undergången. Dom skrev ju svenska valutan ner til en bråkdel, bara før att tjena milliarder på valutans nedskrivning med S hjälp.

 • S Pdlr

  Nu börjar övervältringen från staten till kommunerna av kostnaderna att gå upp för folk, inkl kommunpolitikerna. SEK 1:89 i snitt, varje svensk mellan 0-100 år drabbas av 12000:- i årlig skattehöjning. I Mamö, Sveriges Mekka, är det ännu värre, kommunalskatten kommer att hamna runt 40:- om några år. Finns knappast skäl för någon att arbeta då, lika bra att ställa in sig i bidragskön. Sverike är failed state, ansvaret är politikernas och journalisternas, denna katastrofala yrkeskår, som satt lögnen i högsätet.

  • snaphanen

   Der er jo det ved det, som svenske politikere ikke tager højde for: De næste tyve år forsvinder 30 procent af alle arbejdsladser til automatisering. 30 procent !!!
   Svenske politikere fabler om at skabe “enkle jobs”. Skal en million indvandrede have enkle jobs, som er ren beskæftigelsesterapi, og som der overhovedet ikke er brug for?

 • eurozone

  Det glädjer mig att Tino fått komma till tals med sina fakta och teser som tyder på en stor portion sunt förnuft!

  Till detta skulle jag vilja bifoga en artikel ur The Guardian angående Malmö och som svensk så ställer man sig naturligtvis frågan gällande artikel- Hur kunde personen i fråga föra in så mycket pengar i landet utan att ens nämna en beskattning på ~60%?
  Hur många av de anställda jobbade svart i restaurangen,vilket antyddes i artikeln? Levde dessa också på bidrag samtidigt?
  Det nämndes inte någonstans i artikeln att Malmö subventioneras med närmare 5 miljarder svenska kronor varje år för att balansera budgeten!

  Läs gärna själva- där de nyanlända framställs som hjältar och de hårt beskattade svenskarna nämns knappt alls!

  http://www.theguardian.com/world/2016/may/21/malmo-syrian-refugees-new -life-sweden

 • Demokraten

  Der er noget du/i grundlæggende ikke har forstået omkring indvandring/flygtninge her på snaphanen.dk. Den nuværende befolkningssammensætning i Sverige, Danmark og resten af EU og i Norge for den sags skyld, er et resultat af demokratisk valgte politikeres beslutninger. Derfor er der ikke noget med, at nogle politikere bliver ‘stillet til ansvar’, eller noget med at befolkningen gør oprør mod politikerne. Flertallet er bag de beslutninger der er truffet, det er jo det er hele ideen med demokrati.
  Det kan være ikke er enige med flertallet, og i vil have væbnet revolution ligesom Enhedslisten, men ligesom dem har i ikke den brede befolknings opbakning, og det mangler i at forstå. Demokratiet sikrer på lang sigt en udvikling som flertallet står bag. Anerkend at i er en minoritet, og derfor ikke har ret til at bestemme hvilken vej udviklingen skal gå. I vil vel heller ikke være trygge ved at Enhedslisten pludselig havde retten til at bestemme?

  • MollyM

   Du har naturligvis ret i, at de siddende politikere er valgt af folket, ved demokratiske valg. En anden sag er, at man kan føle sig ført bag lyset, når man ser måden hvorpå disse folkevalgte udfører deres hverv. De færreste af os havde vel forventet, at vore repræsentanter på tinge ville føre landet Danmark lige lukt i helvede … for det mener jeg oprigtigt er tilfældet! (Og nej, jeg stemmer IKKE DF!)

   • Demokraten

    Pointen er, at der ikke er nogen der fører nogen andre bag lyset. Hvis det sker at nogen forsøger det, vil de blive stemt ud og andre ind ved førstkommende valg. Derfor føres der på lang sigt kun den politik, der løbende er opbakning til. At du føler dig ført bag lyset er reelt nok set fra dit synspunkt. Men det er kun hvis der er tilstrækkeligt mange der føler som dig, at man kan sige at politikkerne fører befolkning bag lyset, og så vil der blive valgt nogle andre. Indtil det sker, er der ikke hold i, at politikkere fører en anden politik end den de er valgt til.

    • MollyM

     Og du mener ikke, at det er præcist hvad der sker lige nu? Det mener JEG. Men, man vælter jo ikke en siddende regering sådan uden videre, i hvert fald ikke i DK – med mindre man altså vil lave revolution – så det vil først vise sig ved næste valg. Jo, min påstand er, at masser af politikere lover alt for meget inden et valg, men når de indhentes af virkeligheden, tilpasser de sig, deraf svigtet – bare læs dagens aviser … deri er der intet nyt

  • jonny_99

   Demokrati.

   The conscious and intelligent manipulation of the organized habits and opinions of the masses is an important element in democratic society. Those who manipulate this unseen mechanism of society constitute an invisible government which is the true ruling power of our country. We are governed, our minds are molded, our tastes formed, our ideas suggested, largely by men we have never heard of. … It is they who pull the wires that control the public mind.

   (Edward Bernays, Propaganda, 1928.)

   “I believe what affects the movements in America, what affects our attitudes in America are as much the culture and the arts as anything else,” he said. That’s why he spoke out on gay marriage “apparently a little ahead of time.”

   “It wasn’t anything we legislatively did. It was ‘Will and Grace,’ it was the social media. Literally. That’s what changed peoples’ attitudes. That’s why I was so certain that the vast majority of people would embrace and rapidly embrace” gay marriage, Biden said.

   http://nymag.com/daily/intelligencer/2013/05/biden-praises-jews-goes-t oo-far.html

 • clareal

  Det är första gången som jag har lyssnat på Tino Sanandaiji i inslagen ovan. Han har klart för sig i mycket, vad det handlar om. Men jag undrar om han medvetet tiger om det som praktiskt taget ingen vågar tala om, nämligen det judiska inflytandet på att det faktiskt ser ut numera, som det gör i Sverige. De flesta skriker antisemitism, och förväntar sig att man kniper käft. Svensken i gemen är väldresserad, ja hjärntvättad med Auschwitz och Hitler. Många jag känner sade redan för 20-25 år sen, att “judeutrotningen och Auschwitz” förklarar nästa helt vår ytterst generösa invandrings- och flyktingpolitikhar. Det har Media ända sedan vänstervågens “segertåg” under 60-talet predikat. Inte minst gäller det Fp-politikern Bengt Westerberg, ett tag ordförande i den organisation som i vått och torrt stöder judar, här och utomlands, och som ju har Bonniers stora tidningar i ryggen. Expressen speciellt, har under decennier “böjt sig baklänges utan måtta”, för att befrämja invandring. Det vet svenskar, men tycks inte få det att tränga in i skallen. De statliga propagandakampanjerna av typ “Levande Historia” och internationella konferenser har säkert påverkat folk och skrämt upp dom. Holocaustrevisionister har fått löpa gatlopp i TV, vid de få tillfällen som man befattat sig med dom; tag exempelvis David Irving som media spottat på hatfullt och ursinnigt. Gräsligt, skäms och gå i korgen! Ensidigheten i hur samtidshistoria förmedlas uppifrån har trots allt retat upp många. Men om det före år 2001 var en stereotyp vinkling, så har efter “9/11″ något drastiskt inträffat: Nu total-mörkar man hela händelse-sjok utan att rodna det minsta. Att 9/11 var en falskflaggad operation och att CIA och Mossad bär ett huvudansvar, är numera övertygande visat. Eller varför inta ta’ den officiella storyn och försök att föra i bevis att den är sann. Det blir svårt. WTC7:s kollaps, kryssningsrobotens synbara spår i Pentagon, omöjligheten att från ett flygplan prata i en mobiltelefon, undanröjandet av stålet från byggnaderna till smältugnar i Kina eller varför inte de “fem dansande israelerna” (dom har aldrig media snuddat vis. Bara googla dom!). När Elit, etablissemang, media och politiker får sanningen om 9/11 inkört i sina nyllen, skulle inte jag vilja vara i deras kläder. Därför bör ni veta, att nu snart 15 år efter mass-mordtillfället, står det och svajar och en vändning är trolig snart. År 2016 kommer bli en av historiens stora vändpunkter. Några exempel: Försöket att skylla på Saudierna (the 28 redacted pages …), Chilcot-rapporten som naglar fast Tony Blair kommer Corbyn använda för ett riksrättsförfarande när den efter 8 år släpps nu i slutet av juni. Eliten mm har detta nu framför sig, plus kanske Donald Trump som ny POTUS.
  Tino S tog faktiskt upp detta med Auschwitz och Hitler, flera gånger, men snuddar bara vid det, då han säkert också inte vill uppfattas som anti-PK; han är ju en ung akademiker och önskar självklart göra en hygglig karriär härstädes, inbillar jag mig.
  Naturligtvis vimlar det av urbota dumma svenskar, nyttiga idioter, materialistiska vänstermänniskor och en konstig oförmåga att se att “godhet” även har konsekvenser. I vårt fall står vi nu inför ett folkmord. Inte rent fysiskt men ett som kommer likna Amerikas indianer och palestiniernas öden.
  Det rör sig i grunden om en konspiration. Lyssna bara på Barbra Spectre på YouTube. Kan inte missförstås.
  Googla den judiska tanten!