2
jun
Seneste opdatering: 3/6-16 kl. 0004
42 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Denne video er skjult. Vær hensynsfuld, og tænk dig godt om, inden du deler den.

Det står der under denne video på You Tube. Det er markeret med gult, og skal fjernes ved en bevidst handling, før man kan komme til indlejringskoden. Ingen kan overse de gode råd. Tak, You Tube, nu har jeg tænkt mig om.

Det er såmænd kun skikkelige Ezra Levants kritik af en censuraftale, EU har indgået med Google (You Tube,) Microsoft, Facebook og Twitter. Skulle der ikke have været rygerlunger og et dødningehovede på? Her til eftermiddag lyder det: The European Commission Wants You To Log Into Social Media Accounts With Govt-Issued ID Cards

Hvis man ikke netop har hørt den korte video, forstår man ikke hvad ordene indebærer, nemlig at You Tube advarer mig mod at udsætte andre for Ezra Levant, men nu ved jeg det. Det er simpelthen Jean Claude Juncker og lejrkommandant Schultz’ stemmer, der taler gennem You Tube. De vil advare mig mod Ezras “hate speech”, han kritiserer EU og er dermed en “hadefuld person.” Nu begynder det at blive lidt små-makabert.

Måske jeg slet ikke skulle udsætte jer, for hans “had.” Måske er det ikke “hensynsfuldt” af mig. Måske skulle jeg “tænke mig godt om” en gang til? Måske er jeg selv “hadefuld” og skal efteruddannes af EU Kommissionen? “Det er et massivt angreb på ytringsfriheden”, siger DF. De Radikales Zenia Stampe er naturligvis begejstret  for den virkeliggjorte totalitarisme.

Er du “halv-hadefuld?”

Der er flere trin på censurraketten. Videoen er “skjult”, dvs. jeg havde ikke set den, hvis jeg ikke selv var gået ind på The Rebel. Du havde aldrig set den, hvis du ikke var gået ind på denne blog. Dette betyder, at den får færre seere, hvilket betyder at det lille firma The Rebel mister penge. Er du halvhadefuld, vil EU lede dig på rette vej ved at ramme dig på pengepungen.

“Du skal nære dig,” fortæller EU Ezra Levant, “nu er du advaret. Vi har dig i kikkerten og kan lukke din mund helt.” Venstrefløjsforeningen EU vil slå ned på “populister” og “nationalister.” De kender ikke ord som “nationaltsindede” eller “patrioter,” det er “hadere” hele bundtet. Kritiserer man EU, tangerer det nu “hate-speech.” Det er lidt som at kritisere Erdogan i Tyrkiet, det er kun at straffene er hårdere der.

Ezra Levant skal være glad for, at hans video ikke bare er fjernet, for det kunne sagtens være sket. Gennem et EU dekret kan nu enhver You Tube, Twitter, Microsoft eller Facebook- post forsvinde ud i den blå luft. Det sker allerede rundt omkring, ser jeg. I går forsvandt Ingrid Carlquists Gatestone video fra Facebook. Endnu findes den på You Tube, men hun skal ikke vide sig for sikker.

Hvem bliver de næste? Pat Condell, Stefan Molyneux, Black Pigeon? Det bliver de mindre fisk, Pat Condell er for stor, det ville skabe for dårlig omtale af EU, som de ikke selv kan styre. Det bliver når jeg uploader en video med Geert Wilders eller Tommy Robinson, at hammeren falder.

Disse firmaer har indgået en pagt med Djævlen, og du og jeg lever under ham. Folk vil omgå det, de vil forlade Facebook, Twitter og You Tube. De vil tale frit, men de vil også vide, at nogen er ude efter dem, og vil ramme deres ytringsfrihed, hvis de kan. Ligesom svenske politikere bare leder efter en mulighed for at lukke de store, systemkritiske blogs, der vist alle ligger på servere udenfor EU. Denne gør også. Så dumme er vi heller ikke.

En del af de bedst orienterede, vil begynde at afsky EU. Den mest primitive del af debatten, vil simpelthen forsvinde. Få vil savne dem, men hvad vil de mene om at få mundkurv på?

Vi befinder os under “Fredens Projekt”. Der er man enige med øvrigheden. Juncker har advaret mig, han har defineret cirka 20 procent af europæerne som “højreekstreme.”

“There will be no debate or dialogue with the far-right,”

Det er som om, to krige mod totalitarisme – WW2 og Den Kolde Krig – ikke har været udkæmpet. Nu har vi den krig igen, danske politikere har selv tilvalgt den. Livet er en evig kamp. Ethvert hårdt tilkæmpet fremskridt kan forsvinde, hvis man ikke vil forsvare det hver dag.

EU har udviklet sig til en eksistentiel trussel, først mod vore nationer ved at oversvømme os med såkaldte “flygtninge.” De lander i titusindvis i Italien lige nu, Frankrig forstærkede grænsen til Italien i går. Nu også mod vores åndelige frihed. Det er moralen af denne historie: EU er blevet et semitotalitært monster.

Brussels bureaucrats are launching a flagship blitz on what they term ‘hate speech’ on social networks such as Facebook – but critics warn it includes anything deemed contrary to the federalist project’s aims.

It is to draft in an army of pro-EU censors who will have draconian powers to remove any social media postings transgressing the “current societal developments” promoted by the 28-nation bloc.

The EU has signed a deal with Facebook, Twitter, YouTube and Microsoft designed to curb the use of hate speech online that has been blasted as “ill considered” by the very people who helped draw it up.

Democracy campaigners have warned that the definition of ‘hate speech’ is so vague the EU could end up with the power to get postings critical of the Brussels project removed from the Internet forever in what constitutes a “frightening path to totalitarianism”. DEATH OF FREE SPEECH: EU blasted for ‘Orwellian’ crackdown on online criticism

EU pressemeddelelse af 31 maj: European Commission and IT Companies announce Code of Conduct on illegal online hate speechCENSORED: Facebook deletes a Gatestone author’s page! Og så lige dagens Juncker: Leave EU and we’ll make your lives a misery: Juncker’s warning to Britain. Og det bliver værre endnu:

The EU Commission Wants You To Log Into Social Media Accounts With Govt-Issued ID Cards

The European Commission plans to attack citizens’ right to online privacy, insisting that state-issued ID cards should be used to log into platforms such as YouTube, Facebook, and even Uber. Breitbart London


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


FelixKrull

Posted: 2 juni 2016 - 07:21 - Svar

EU vs. Internet?

Jeg tror godt, jeg ved hvem der vinder.

  snaphanen

  Posted: 2 juni 2016 - 07:37 - Svar

  Jeg har også en vag fornemmelse 🙂

  Svend Andersen

  Posted: 3 juni 2016 - 12:22 - Svar

  You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time.

Peter Buch

Posted: 2 juni 2016 - 07:37 - Svar

War is peace. Freedom is slavery. Ignorance is strength.
George Orwell 1984

Depraverede fanatikere såvel som andre mere alminelige folk burde være i stand til at klare sig uden EU og andre firmaer. Men der er nok mange der synes staten eller EU eller andre burde hjælpe dem i netop deres situation, for løsning af aktuelle problemer der tynger.

Personlig må jeg benytte Microsoft Word systemet for eventuelle lønforhandlinger, da min forhandler skal modtage oplysninger i det system, det giver da lidt tidsforbrug med indlæsning af et gammelt program. Til daglig er der ingen problemer ved at undvære vidunderet.

T. Snorrason

Posted: 2 juni 2016 - 07:47 - Svar

Det er jo ikke kun EU, der er i gang med diverse censur og overvågningsaktiviteter af de elektroniske medier.
FN er i gang med samme på verdensplan, antageligvis på foranledning af det muslimske OIC.

Spørgsmålet er, om en sådan censur og overvågning via private firmaer og deres produkter overhovedet er legal efter dansk lovgivning?I det ny Windows 10 kan man slå diverse fra, men hvem tror på, at der ikke alligevel er uønsket overvågning i systemet, opdateringer osv.

Her i Danmark kræves dommerkendelse for at bryde brevhemmeligheden og for at foretage ransagning, men med disse tiltag gives der frit spil til private, udenlandske firmaer med egen politisk agenda til vilkårligt at kopiere, anklage, dømme og straffe danske statsborgere.

Enhver anvendelse af Windowssytemer i privat, erhvervsmæssig og statsligt regi må anses for kompromiteret fra nu af, hvorfor man generelt bør fravælge Windows fremover.

Google er det noget sværere at undgå, men man formode, at der opstår tjenester, der kan udkonkurrere Google.
Facebook har været usympatisk fra start og er ligegyldig.

MollyM

Posted: 2 juni 2016 - 07:50 - Svar

En sindelagsskrig er i fuld gang, jeg kan ikke se det anderledes. Tænk bare få år tilbage … vi ville aldrig nogensinde have gættet på, at vi skulle opleve dette. Af hjertet ønsker jeg, at de skyldige, om ikke alt for længe, vil blive stillet til ansvar for dette helvede …

  sussebassa

  Posted: 2 juni 2016 - 15:45 - Svar

  Ved å jobbe innen systemet/byråkratiet i Norge, höyere stilling, opplevde jeg hvordan de PK/kommi hadde makta, helt og fullt..for flere tiår tilbake, så i mindre skala,..på en annen måte enn nå, men dog der…dine synspunkt som ikkePK ble nedstemt..utfryst om man inte var sterk nok til å hevde sine meninger…IkkePK.

   MollyM

   Posted: 2 juni 2016 - 16:14 - Svar

   Ja, det kan jeg tænke mig – beskæmmende for et hvert demokrati. Sådan er det også i Danmark, omend kanske i lidt mindre grad end i Norge og Sverige. I de senere år er jeg dog blevet modig nok til at sige min mening, også i PK-selskab – jeg føler at tiden nu er knap, hvis ikke vi vil lade os løbe totalt over ende. Ja, måske ER det endda for sent. Ofte føler jeg mig fuldstændig magtesløs, fortvivlet, hjælpeløs og VRED! Alt, alt for mange mennesker lader jo dette ske uden at røre en finger! Jeg vil helst tro, det er fordi de er naive og dumme, i stedet for onde, men nu og da tvivler jeg …

    sussebassa

    Posted: 2 juni 2016 - 16:39 -

    Akkurat MollyM..vi måste bli modigare, och husk vi er inte esamma..vi blir fler og fler IkkePK, og får stötte på nettet av dom..viktig.
    Husker sjelv ..flere år tilbaka hvor det inte existerte ikkpk nett…då fölte man seg lite ensam, men inte nu lengre..
    Vi snakker om makta, og då har det inte med dumhet å gjöre, men kalkulert ondskap ifrån dom PK.

   haugianer

   Posted: 4 juni 2016 - 19:54 - Svar

   Ve den tålmodiges sinne,sier Bibelen…..

  jasminum

  Posted: 2 juni 2016 - 19:30 - Svar

  Kort kommentar:
  1. Bilderbergmøte er like rundt hjørnet i Davos..
  2. Davos er vel et jordskjelvsikret område vil jeg tro og håpe.

  Min bekymring er grunnet informasjon om at jordskjelv kommer med jevne mellomrom. De katastofalt store er det heldigvis ganske mange år imellom. oi, siste var 1750 ca. i Portugal med etterfølgende tsunami. Slikt oppstår heldigvis ikke i Sveits, langt til sjø der.

   MollyM

   Posted: 2 juni 2016 - 20:33 - Svar

   Jeg forstår simpelthen ikke hvad det er, du siger … eller hvorfor ;))

  ɱØяñιηg$ʇðя ©™

  Posted: 2 juni 2016 - 19:46 - Svar

  Var det inte du som kallade oss för foliehattar? Men det var just sånt här dom beslutade om under förra årets Bilderbergmöte. Time to start pay attention now?

   MollyM

   Posted: 2 juni 2016 - 19:52 - Svar

   Ved du hvad, nu bliver jeg sågu vred!!! Jeg har aldrig nogensinde taget det ord i min mund, jeg debatterer på et noget højere plan, så stik lige piben ind! Så, venligst adresser dine angreb til de rette personer – men iøvrigt aner jeg ikke hvad du fabler om. Dog jeg har fulgt dine opstød, og er ikke forbavset ….

    ɱØяñιηg$ʇðя ©™

    Posted: 2 juni 2016 - 20:53 -

    Förlåt jag har väl misstagit dig med någon annan här.

    MollyM

    Posted: 2 juni 2016 - 20:57 -

    Tak!

Dogen

Posted: 2 juni 2016 - 08:31 - Svar

Vet noen om noen alternativer?

  FelixKrull

  Posted: 2 juni 2016 - 08:38 - Svar

  I overmorgen er der kommet en app, der goer tiltaget overfloedigt.

  Hvis Youtube vil lukke munden paa dissidenter, bliver de noedt til helt at slette videoerne, og saa vil det gaa dem som det gik MySpace.

   FelixKrull

   Posted: 2 juni 2016 - 08:59 - Svar

   Youtube er snart slagtemoden anyway. Deres kommentarfunktion er lort, og det samme er deres anbefalings-sidebar, hvor man ikke kan ordne de foreslaaede videoer efter f.eks. dato.

   Dertil kommer deres algoritme: hvis jeg har set f.eks. et Richard Feynman-foredrag fra 1973 med titlen “Los Alamos From Below” , taenker Youtube: “Hey, Felix kan godt lide Richard Feynman-foredrag fra 1973 med titlen “Los Alamos From Below”. Den smaekker vi oeverst paa listen”

   https://www.youtube.com/watch?v=hTRVlUT665U

   Jeg har ikke tal paa de gange, jeg har klikket paa en ‘recommended for you’ video, blot for at finde ud af, at jeg allerede har set den.

Hestehandleren

Posted: 2 juni 2016 - 08:47 - Svar

Denne historie burde være guf for enhver journalist… I kampen for det frie ord..! Meeen NEJ… Hvilke medier kommer først med historien…? Vi ved alle at DR og politiken kommer sidst…!

jacques_dbiann

Posted: 2 juni 2016 - 09:18 - Svar

det post-moderne statsmatriarkalske system for hvem den fabianer-socialistiske guldfiskebowle nordkorerige er det forkromede idealsamfund har forlængst erklæret den indfødte europæiske befolkning krig på egen jord. Det primære angrebsvåben er altødelæggende redeskideri under godhedsdække. EU er det første imperie der koloniserer indadtil – og så endda med lavstammet undermåleri istedet for noget der i det mindste trækker op. EU? Dræb de hvorend I finder det!

sussebassa

Posted: 2 juni 2016 - 10:45 - Svar

Igår på facen informerte friatider.se at Ingrid Carlquist var blitt bannad ifrå facen fordi hun kritiserte innvandringen i Sverige..noe hun sjelv bekreftet…(selv har jeg også blitt det, men kom inn igjen)..
Jeg tolket det som et forsök på å tysta oss som prater ifrån levra..sejer hva vi tycker uten tjafs..rakt på sak..vi begynner å bli en börda for PKèrne..som er positivt..det går retta vegen.
Igjen vil jeg påpeke hvor viktig det er med alternative diskusjonssiter..dom vinner fram…Vi vinner fram, og dom PK vet inte hur stoppa oss. så dom tar ibruk alla midler..i alla maktfaktorer for å prova tysta oss.

  snaphanen

  Posted: 2 juni 2016 - 11:13 - Svar

  Jeg så det. Facebook applicerer en censur, svenske medier brugte i årtier.

  Er du lille og ubetydelig nok, lukker vi bare munden på dig uden videre. ER du en større ping, vi ikke kan lide, har vi mere sofistikerede metoder. Jeg har oplevet det utallige gange, og jeg tøver ikke med at kalde det, hvad det er: Censur

   sussebassa

   Posted: 2 juni 2016 - 13:31 - Svar

   Censur..klart, men som også betyr noe mer…Hvorfor censurerer dom…mere nå enn tidligare..
   Fordi dom börjar innse at vi ikkePK blir flera, dom taper terreng..blir desperate..vil tysta oss.
   Smart er det ikke, men i en desperat sits tenkar dom ikke klart.

    snaphanen

    Posted: 2 juni 2016 - 13:43 -

    Det er måske en LILLE smule bedre end for 15 år siden. Men jeg har oplevet mange, velskrivende svenskere, der ikke kunne få et ord i en svensk tidning. Jeg har oplevet det selv. Jeg har skrevet i stort set alle danske aviser. Fire forsøg i svenske – jeg var luft

    sussebassa

    Posted: 2 juni 2016 - 14:45 -

    Så moralen er og blir…Gi aldrig opp, da er alt tapt…Vi PKère står på..mere enn för.
    Det som “redder” oss er ..nettet..bla snaphanen..:)

    torstein

    Posted: 2 juni 2016 - 16:09 -

    Ikke spør, snart kommer Angela Merkel og hennes antirasistiske fotsoldater og henter deg, anklager og fengsler deg for dine hat-ytringer på nettet. Erna Solberg følger opp med 50 millioner til rasisme/hat forskning; heretter bør vi alle holde kjeft om vi vil beholde et minimum av ytringsfriheten

    sussebassa

    Posted: 2 juni 2016 - 16:21 -

    Fikk det med meg.
    Vi har holdt kjeft forlenge, blitt kneblet av PKène, så Nei jeg vil fortsette å mene hva jeg synes er rett…Min ytringsrett/frihet.
    For et styr det ville bli om jeg ble fengslet pga mine ytringer…PK media ville nok gi sin versjon, men det ville ikkePK nettet også…så tror ikke de våger..
    Det ville bare före til at våre ytringer fikk större oppslutning, og Det våger de ikke.

    torstein

    Posted: 3 juni 2016 - 06:35 -

    I motsetning til en viss elefant er hun dog godt synlig i rummet?

    MollyM

    Posted: 2 juni 2016 - 20:06 -

    Akkurat!

    MollyM

    Posted: 2 juni 2016 - 17:30 -

    Så sandt, så sandt ;))

Lotta

Posted: 2 juni 2016 - 11:57 - Svar

Lite OT. Tyskar i butik får nog av irakisk jidderpelle som vägrar betala för vinflaskorna han tagit. Till slut kommer några män från medborgargardet in och tar hand om mannen. Kvinnan säger på slutet att det är synd att det ska behövas vara grannsamverkan som tar hand om buset och inte polisen. (Om videon redan postats här tidigare kan ni ta bort mitt inlägg)

https://m.youtube.com/watch?v=iZ4MaRu2nAk

  FelixKrull

  Posted: 2 juni 2016 - 12:56 - Svar

  Rigtig god video, jeg haaber den gaar viralt.

  Det er hvad der sker, naar staten ikke opfylder sin del af samfundskontrakten.

  Anna Svensson

  Posted: 2 juni 2016 - 22:35 - Svar

  Det verkar ha filmats i gamla DDR, där är folket lite modigare än i väst eller här.

   Lotta

   Posted: 2 juni 2016 - 22:42 - Svar

   Aha, ja det kan jag tänka mig.

queuecumber

Posted: 2 juni 2016 - 17:20 - Svar

Tror ikke at videoen er skjult længere. Det var nok The Rebel selv der havde skjult den, det er normalt at gøre inden man publisher så man kan tjekke om der er fejl.

  snaphanen

  Posted: 2 juni 2016 - 19:00 - Svar

  nej, så var der ikke kommet den advarsel op mod at dele den. Det har jeg aldrig set før

   queuecumber

   Posted: 2 juni 2016 - 19:29 - Svar

   Jeg har set advarslen før, den er vist standard. Hvordan fik du linket?

    snaphanen

    Posted: 2 juni 2016 - 19:59 -

    På The Rebel

Islamofoben

Posted: 3 juni 2016 - 00:25 - Svar

Snart er det bare islamsk hatprat det er lovlig å publisere på nett.

  torstein

  Posted: 3 juni 2016 - 06:40 - Svar

  “Drep alle vantro, men ta deres penger først!”

Peter Zichau

Posted: 3 juni 2016 - 03:46 - Svar

EU bureaukraterne véd de har et projekt, der ikke kan forsvares uden censur. Desuden véd de at en stor del af vælgerne er en flok dikkende lammehaler, så snart den mindste trussel bliver fremsat. De har nemlig selv været med til at opdrage dem. Og selvom de er åbenlyse idioter, lægger de sig selvfølgelig ikke ned frivilligt. De har jo også deres at se til…

Leave a Comment