19
jun
Seneste opdatering: 19/6-16 kl. 1208
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Frontex venter 300 000 “bådflygtninge” fra Libyen i år.  10.000 om ugen. Hvem i Europa, der vil have dem, henligger i totalt mørke. Østeuropæernes nej er definitivt. Hvad med Europaviertel i Bryssel?

Hamed Abdel-Samad hos Gad Saad

Hamed Abdel- Samad talte i Trykkefrihedsselskabet på Folkemødet på Bornholm i går. Her lidt opvarmning indtil videoen fra Bornholm foreligger.

Hamed Abdel Samad, Kit Louise Strand og Aia Fogh, Bornholm i går.

13413626_1072152252859043_6348386059321165243_n


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Dogen

Posted: 19 juni 2016 - 11:05 - Svar

Slik angriper russerne Tyskland (Bak betalingsmur):

http://www.aftenposten.no/verden/Slik-angriper-Russland-tyskerne-Hacki ng_-falske-nyheter-og-forbindelser-til-ytre-hoyre-272322b.html

“Flere russlandskjennere mener nå at Russland driver en «hybridkrig» mot Tyskland, altså kommer med målrettede ikke-militære angrep. Formålet skal være å destabilisere landet og det ultimate målet å styrte Angela Merkel,…”

Det ville jo vært synd… Not.

  sussebassa

  Posted: 19 juni 2016 - 11:27 - Svar

  ..Not.

  Lenn

  Posted: 19 juni 2016 - 12:24 - Svar

  Putin rocks! Jeg ved, at kristne i Syrien og nord-Irak (dem, der er tilbage, for Daesh har dræbt flere hundrede tusinde kristne de sidste 3-4 år) er fuld af lovord ift. Putin, for han har gjort en forskel; han har gået hårdt til angreb mod Daesh. Se fx denne video, som viser et russisk ‘super-weapon’ – https://www.youtube.com/watch?v=hIPfD8Kpeec

  Og så lige disse meget morsomme billeder af Merkel, som sidder og stirrer nervøst på Putins store vovse, Connie 🙂 Merkel har en del tilfælles med islamister, for de hader også hunde: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/vladimir-putin/12094074/Vlad imir-Putin-denies-setting-his-dog-on-Angela-Merkel.html

   invernes

   Posted: 19 juni 2016 - 13:19 - Svar

    Lenn

    Posted: 19 juni 2016 - 14:56 -

    Hahaha! Meget rammende billede af Europas Terminator!

    jonny_99

    Posted: 19 juni 2016 - 18:24 -

    Hammaren och skäran (hammer og segl) hade varit bättre. En anti-nationell liberal-bolsjevik.

    Angela “IM Erika” Kasner (förtyskat från Kaźmierczak) var medlem i FDJ och sägs också ha arbetat med “agitprop”.

    http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/05/21/article-2328536-19EB9CC30000 05DC-960_634x391.jpg

    bjørn

    Posted: 19 juni 2016 - 22:28 -

    IM Erika, som til STASI skev fyldestgørende og meget tilfredsstillende beretninger om sine kammeraters indstilling, som de lod gøre karierre, rejse på repræsentation i vesten, hvor hun præsenterede sig som systemskeptikker og -kritikker, men STASI var meget tilfredse med hendes selvstændige handlen inden for rammen af hensigter og de sendte hende afsted igen og igen. Den perfekte funktionær!

    Nu er Angela Merkel et transatlantisk aktiv og forråder og sælger sine egne en gang til.

    Anna Svensson

    Posted: 20 juni 2016 - 01:00 -

    Hoppas hon trillar själv i, och det snabbt!

   bjørn

   Posted: 19 juni 2016 - 22:22 - Svar

   Nemlig, der er stadig kristne i Syrien takket være Ruslands krig mod terror. Hvorved terror ikke er et problem for NATO, som fortsat vil styrte Assad og lader Tyrkiet skyde russiske jagerfly ned, som smadrer gedeknæpperne. NATO, vor beskytter 🙈. 🙉 🙊

   bjørn

   Posted: 19 juni 2016 - 22:37 - Svar

   Lenn, vi skulle spille noget mere Smerch, Grad og Urugan for islamisterne, en ekspresionistisk russisk symfoni, og slukke for NATO’s narrebombninger og pop-antiterror 💣

   I øvrigt kun en labrador kan lide Angela Merkel 💩

    Lenn

    Posted: 20 juni 2016 - 15:17 -

    Haha! Enig! Man kan også bemærke, at MSM har travlt med at fortælle, at den USA-ledede koalition nu har været behjælpelig med at trænge dén og dén gruppe tilbage, mens man intet fortæller om den store indsats, som russerne gør.
    I dag har Tyrkerne igen-igen skudt flygtninge fra Syrien ned som køtere, heriblandt børn, og det er nu sket flere gange. Mit gæt er, at det enten er yazidier eller kristne, og at tyrkerne udmærket har været klar over, hvem de skød her i løbet af natten. 11 styks. Og de tyrkersvin giver Merkel milliarder af kroner af vores allesammens skattekroner?? Det er knagme ufatteligt, det svineri der foregår! Om føje tid vælter det nok ind med tyrkere, som Merkel jo har tænkt sig at give visumfrihed… Hun burde væltes hurtigst muligt, og det samme burde Obama og flere ledere i Europa (bl.a. også Løkke). Vi mangler en diktator, som vil bevare Europa og lukke grænserne.

    Brandmand for Bidermeyer

    Posted: 22 juni 2016 - 11:11 -

    Nej, ikke tyrkere, men kurdere. Tyrkiets befolkning består af ca. 25% kurdere og kurderproblemet er Tyrkiets sidste demografiske problem. Amenierne myrdede de og fordrev til Kaukasus, Grækerne fordrev de efter første verdenskrig, Kurderne skal nu fordrives til Europa
    – og globalisterne vil have kurderen som avlsmateriale til den farvede slaverace med en IQ på 90, klog nok til at arbejde, for dum til at begribe sin situation, som de vil framavle i vore lande og riger, ifølge flere af de zionistiske ideologer (jeg kan ikke huske navnet på ham, jeg næsten citerer).

  bjørn

  Posted: 19 juni 2016 - 23:18 - Svar

  Dogen, Aftonposten bruger løgnmediet Die Welt, som har hidset mod Rusland med artikler og et halvciviliceret folk gennem de 10 år, jeg har fulgt die Welt. Det sluttede definitivt efter kuppet i Kiev.

  Rusland har slet og ret meldt sig ud af det vestlige økonomiske system, som bygger sin velstand på afindustrialisering og finansielle spil, mens Rusland genindustrialiserer med lav gældsstiftelse og med kinesisk hast. Ruslands økonomi er korrigeret for købekraft blevet større end den tyske. Disse kendsgerninger må få hjertet til at gå i stå på enhver transatlantisk bankster og tiden arbejder ikke på det atlantiske systems side. Derfor Putins tålmodighed og vestens aggretioner – de kommer af desperation. Problemet er bare: Striden kan blive varm og atomar.

invernes

Posted: 19 juni 2016 - 13:05 - Svar

Vel enten kaster Vest Europa ut det helvetes islam pakket som invaderer kontinentet med makt, eller så går Vest Europa under i et blodbad, så enkelt kan man si sannheten.

Her nok en advarsel , og den burde vi ta på alvor.

Judisk journalist: Islams framväxt i västvärlden kan leda till folkmord på vita

http://www.friatider.se/muslimskt-privilegium-dodade-49-i-orlando

Steinadler

Posted: 19 juni 2016 - 13:14 - Svar

Siterer her fra 3:15 ut i videoen ovenfor:

“The people who run our continent, the European Commission, Angela Merkel, and others, have presented the European people with a problem for which they, he European leadership, have no solution, none at all. One of the other things that is so striking in this, of course, and you can tell this if you go to any of the points of entry”

Skal man forstå hvordan dettte “problem uten løsning” overhode har kunnet oppstå så må man i det minste forsøke å holde seg til de rette premisser hvor disse synes rimelig åpenbare. OG der kommer man ganske enkelt galt ut om man forutsetter at Merkel&Co kan styre etter eget hode. Tyskland er for det første stadig en de facto okkupert nasjon, og dertil en okkupert nasjon av et ideologisk sett helt særlig slag. Ser man feks bare på hva som hendte ifht boikotten av Russland så kan det overhode ikke være noen tvil om at Obama-administrasjonen hadde en tung hånd på rattet, ja nærmest trakk dette ned over en motstrebende tysk regjering. Og ved å påtvinge den tyske regjering dette lyktes man også med å få det meste av det øvrige Europa til å påføre seg tilsvarende (selv)skade. Tilsvarende ser man også når det gjelder overvåkning og kontroll av hele den tyske befolkning fra amerikansk side. I forlengelsen av dette fungerer Tyskland som en gigantisk trojansk hest på vegne av amerikanske interesser. Er det så noen grunn til å tro at ikke tilsvarende i betydelig grad har vært tilfelle når det gjelder “flyktningekrisen” ? Merkel var feks på Amerika-besøk kun få uker før hun tok den tilsynelatende egenrådige og statsrettslig åpenbart kriminelle beslutning om å sette Dublin-forordningen til side. Allerede i mai gikk dessuten øverste leder for Zentralrat der Juden in Deutschland ut og uttalte at Tyskland rett og slett ikke kan avvise noen flyktninger. Denne uttalelsen falt under en tale han holdt ved 70-årsdagen for befrielsen av konsentrasjonsleiren i Dauchau og hvor både Merkel selv, CSUs Horst Seehofer og øverste leder for den katolske kirke i Tyskland, Reinhard Marx og en mengde andre “prominente” var tilstede. Merkels bakgrunn passer i og for seg godt inn i dette bildet, oppvokst som hun er med en far som var en ledende prest innenfor den “røde kirke” i DDR. Men den regelrett destruktive beslutning hun altså tok på vegne av hele Europa må likefullt vurderes mot bakgrunn av nettopp denne konteksten preget av intens reaktualisering av “Holocaust” ifm med 70-årsmarkeringen i Dachau og av det regelrette pålegg fremforalt leder for Zentralrat der Juden.

“Wenn ich sehe, dass in Dresden immerhin 10.000 Menschen einem Islamhasser und Rechtspopulisten wie Geert Wilders zujubeln, wird mir übel”, sagte der Würzburger Mediziner. Steigende Flüchtlingszahlen und islamistischer Terrorismus seien “kein Grund, ein christlich-jüdisches Abendland ohne Muslime zu proklamieren” oder Politikern mit Mord zu drohen. Schuster sagte, dass die Erinnerungen der Überlebenden des Holocaust “heute kostbarer denn je” seien. Die Welt, 3. mai 2015. “Deutschland darf keine Flüchtlinge ablehnen” Deutschland könne es sich nicht leisten, Flüchtlinge abzulehnen, meint Josef Schuster, Chef des Zentralrates der Juden. Es habe Unheil über andere gebracht und stehe bei vielen Ländern in der Schuld.

At “Holocuast” det siste året har vist seg “kostbarer denn je” kan det vel neppe være mye tvil om. Men aldri så galt at det ikke er godt for noen ? Utpå høsten rykket så riktignok Schuster ut og advarte mot økende antisemittisme pga av den invasjonen han selv i den grad gjorde seg til talsmann for under markeringen i Dachau. Men antisemittismen kan så i neste omgang “løses” ved å underlegge samtlige europeere et stadig mer totalitært overvåknings-, kontroll- og strafferegime. Det er slik sett strengt tatt ingen grunn til å utelukke at invasjonen av muslimer rett og vil resultere i en tilsvarende “løsning” som i den jødiske gullalder i Spania.

Den judiska guldåldern kallas den tidsepoken där den judiska minoriteten i Spanien blomstrade under muslimskt ockupationsstyre. Kan vi dra paralleller till dagens värld? När man säger att stora delar av dagens Spanien i mer än 500 år var ett muslimsk kalifat är det många som höjer på ögonbrynen, och när man förklarar att den judiska minoriteten som levde i landet inte bara var välkomnad — utan också hjälpte till och understödde den muslimska ockupationen är det ännu fler som ser frågande ut. Motgift.nu, 27. mai 2016. Den judiska guldåldern i det muslimska Spanien

Utfordringen kan vel riktignok i visse henseende vise seg å være større da de muslimske horder som denne gang har blitt invitert inn med ganske stor sikkerhet vil ende opp som et massivt flertall. Skjønt hvorfor skulle det ikke være mulig å finne frem til et noe tilsvarende “kompaniskap” her som mellom Israel og Saudi-Arabia ? Israel, med amerikanske støtte, kan likefullt beholde sin frihet og sin etnisk-jødiske karakter. Europa kan på den andre side altså ende opp som en form for gigantisk muslimsk “konsentrasjonsleir”, den opprinnelige (kristne) befolkning i en form for “Todeslager”, forfulgt på mye samme måte som den israelske regjering ser ut til å leve utmerket med der borte i Midt-Østen når det gjelder de kristne minoriteter.

And, in June 2014, speaking as a former ambassador at an Aspen Institute conference, Oren expanded on his position, saying Israel would even prefer a victory by the brutal Islamic State over continuation of the Iranian-backed Assad in Syria. Consortium News, 4 February 2015. Al-Qaeda, Saudi Arabia and Israel

« Le mashia’h [מָשִׁיחַ , messie] ne viendra que quant Edom, l’Europe, la chrétienté sera totalement tombée. Donc je vous pose la question : “C’est une bonne nouvelle que l’islam envahisse l’Europe ?”. C’est une excellente nouvelle, ça annonce la venue du mashia’h. Excellente nouvelle. » Un rabbin se réjouit que « l’islam envahisse l’Europe »

https://www.youtube.com/watch?v=tnOWxcZsChc

https://www.youtube.com/watch?v=xp-XfFbFzNc

Litt mer om rabbineren, som ser ut til å være leder for en yeshiva i Jerusalem, og som altså kom med ovenstående uttalelse:

Juif.org, 24 Février 2012. La Personnalité de la semaine » Rav Ron Chaya directeur de Leava.fr.

Yéchouot Yossef est une Yéchiva créée pour les francophones par Rav Ron Chaya. Les élèves s’initient à l’étude de la Torah et du Talmud et approfondissent leur connaissance du judaïsme. Les cours ont lieu matin, après-midi, et soir. Cinq niveaux d’étude sont proposés, de l’initiation jusqu’aux niveaux des grandes Yéchivot israéliennes. […] Bienvenue à Jérusalem, et plus particulièrement à Ramot, un quartier très vert et très aéré de “Yéroushalaim”. A travers ce montage vidéo réalisé par les étudiants de la Yéchiva, vous découvrirez comme ce déroule une journée en Yéchiva… en espérant que cela vous plaira! LEAVA.fr. La Yéchiva en Vidéo.

  jonny_99

  Posted: 19 juni 2016 - 19:15 - Svar

  Det finns de som hävdar att guldåldern i Al-Andalus är en myt.

  Bernard Lewis has warned against the uncritical dissemination of convenient myths. In his 2001 book, Islam in History: Ideas, People, and Events in the Middle East, Lewis wrote,

  “The broad outlines of the story, in the simplified and dramatized form in which great historic events so often reach the popular imagination, were well defined. The Jew has flourished in Muslim Spain, had been driven from Christian Spain, and has found a refuge in Muslim Turkey. The reality was of course more complex, less idyllic, less one-sided. There had been times of persecution under the Muslims and times of prosperity under Christian rule in Spain – and many Christian states … had given shelter to the Spanish Jewish refugees … the golden age of equal rights was a myth, and belief in it was a result, more than a cause, of Jewish sympathy for Islam. The myth was invented by Jews in nineteenth-century Europe as a reproach to Christians – and taken up by Muslims in our own time as a reproach to Jews.”

  https://www.jihadwatch.org/2016/04/was-islam-really-more-tolerant-than -christianity

  Spanish Jews, subjected by Christian Visigothic rulers to significant legal restrictions, also allied themselves with the invading army in the hope of improving their condition. For a time, they succeeded: Jews were employed guarding captured cities as the Muslims went on to new conquests, relieving the conquerors of concern for protecting their rear and allowing them to show up unexpectedly at key strategic points. Once the Muslims were firmly in control, however, Jews were reduced to a position similar to Christians.

  http://www.theoccidentalobserver.net/2016/03/moorish-spain-a-successfu l-multicultural-paradise/

  Some Muslim rulers found it convenient to employ Jewish officials since, unlike well-born Muslims, they remained entirely dependent on royal favor and were thus easy to control. Thus, a Jewish scholar named Hasdai (died c. 970), e.g., became the de facto foreign minister of Caliph Abd al-Rahman III, and was an active benefactor and protector of the Jewish community. Rabbi Samuel Ibn Naghrela (993–1056) became the most powerful Jew in the history of Moorish Spain as vizier to the ruler of Granada, earning the Hebrew title HaNagid (“The Prince”).

  But such favored Jews were also resented by the Muslim population. It is recorded that Samuel Ibn Naghrela was regularly insulted by a Muslim merchant each time he rode through the gates of Grenada. His employer became the subject of a satirical poem:

  He has chosen an infidel as his secretary
  When he could, had he wished, have chosen a Believer.
  Through him, the Jews have become great and proud
  And arrogant—they, who were among the most abject.
  And how many a worthy Muslim humbly obeys
  The vilest ape among these miscreants?

  Naghrela’s son Joseph, also a high-ranking official, was killed in the anti-Jewish riots which broke out in Granada in 1066.
  http://www.theoccidentalobserver.net/2016/03/moorish-spain-a-successfu l-multicultural-paradise-part-2/

  Tor Arne

  Posted: 20 juni 2016 - 09:31 - Svar

  Tror du dette kan handle om et ubevisst ønske om hevn mot hvite europeere etter Holocaust-traumet? Eller at oppblomstring av europeisk nasjonalisme trigger et kollektivt historisk traume som får enkelte jøder til å handle tilsynelatende irrasjonelt? Eller kan det være andre forklaringer?

   Steinadler

   Posted: 20 juni 2016 - 10:51 - Svar

   I utgangspunktet har de ihvertfall alle det felles at de både har muligheten for å bosette seg i Israel om de skulle ønske det og dessuten i større eller mindre grad har en “dobbel identitet”. Jeg vil påstå at det nærmest sier seg selv at ønsket om å forsvare en nasjonal identitet nærmest nødvendigvis må bli sterkere om man ikke har to av dem. Så allerede der kan det oppstå en viss tendens selv blant så godt som fullstendig sekulariserte og assimilerte jøder. De siste finner man imdiertid først og fremst i USA. Svært mange av disse gifter seg også med ikke-jøder, noe som fra ortodokst hold gjennom lengre tid har vært ansett som et økende problem. Og gjør de det ikke så er de ofte likefullt i den grad “amerikanisert” og føler seg så trygge der borte at de preges av en sekulær, nasjonalt orientert identitet som ligner mer på den man finner hos både hos andre amerikanere og i de europeiske nasjonene. Ser man imidlertid på disse ortodokse – det være seg en rekke ledende neokonservative amerikanske ortodokse, eller leder for Zentralrat der Juden i Tyskland og denne rabbineren Chaya som driver sin frankofone Yeshiva i Jerusalem, og som jeg har trukket frem – så handler det faktisk også om selve jødedommen med dens forestillinger om å være et “utvalgt folk”. Både forestillingen om å være “utvalgt” og et begrep som Tikkun Olam har på den ene siden blant mer moderate/reformerte eller liberale blitt fortolket i retning av at man har en plikt til å innta en leder-rolle i arbeidet for å skape et “multkulturelt” samfunn. En forestilling som jo på et vis også innebærer at man arbeider for at man selv ganske bokstavelig skal ende opp som et “utvalgt” folk av “åndelige ledere”. Schuster faller vel muligvis mer i denne kategoren enn i den ganske så bokstavtro og åpent kristendomsfiendtlige som rabbineren Rav Ron Chaya.

   I tillegg kommer selvsagt det mulige hevnmotiv. Noe annet ville jo også snarere være overraskende. Skjønt det selvsagt vil variere adskillig for hver enkelt. Ser man feks mer spesifikt på nettopp lederen for Zentralrat der juden i Tyskland så kommer han på farssiden fra en familie som innvandret til Tyskland allerede på 1500-tallet. Men han er han altså født i Israel i 1954 fordi hans far ble tvunget til å emigrere i 1938. Begge hans besteforeldre på morssiden døde i Auschwitz. Så man kan vel kanskje gå utfra at hans mor overlevde og siden emigrerte til Israel. Schuster er altså sannsynligvis også israelsk statsborger. At han på farssiden kommer fra en familie med flere hundreår bak seg i Tyskland har sannsynligvis, kan jeg tenke meg, bare gjort det desto viktigere for ham å sørge for at åde Israel og “Holocaust” i størst mulig grad har skullet bli en del av den “nytyske” identiteten. Det handler ikke nødvendigvis, ihvertfall ikke i første rekke, om hevnmotiv, men snarere om personlige behov og interesser. I den grad det så skulle handle om “hevnmiotiv” så vil jeg påstå at dette snarere tjener til å rettferdiggjøre en i vel selvsentrert tankegang. Og det er vel kanskje også der at “irrasjonaliteten” kommer inn. Men samtidig så sammenfaller altså dette mer personlige – identifikasjonen med både “Holocaust” og Israel, med muligheten for at både en selv, egen familie og etterkommere kan “trekke seg tilbake” til Israel – med tilsvarende religiøse tendenser som helt eksplisitt kommer til utttrykk hos denne ortodokse rabbineren Rav Ron Chaya. Tilsvarende må man selvsagt også gå inn og se på enhver annen jøde som enkeltindivid. Skjønt om man i utgangspunktet skal forsøke å generalisere, i et forsøk på å danne en hypotese, så vil jeg påstå det er rimelig å anta at det nettopp vil være folk med denslags tendenser som i første rekke vil søke å bli leder for jødiske organisasjoner. Ser man feks på Gad Saad, som intervjuer Hamed Abdel-Samad i den andre videoen her ovenfor, så ser han faktisk ut til å befinne seg i den motsatte enden. At han er født i Libanon (1964) er forsåvidt bare et svakt indisium. Av utseende ser han også ut til å komme fra en familie med overveiende og lange aner fra Midt-Østen. Føyer man så til at hans familie flyktet derfra i 1975 så begynner det allerede å danne seg et bilde som langt på vei kan forklare at han feks endte opp som”advisory fellow” ved Centre for Inqury Canada, en organsisasjon hvis primære formål er “education and training to the public in the application of skeptical, secular, rational and humanistic inquiry”.

   jonny_99

   Posted: 20 juni 2016 - 16:34 - Svar

   Att förklara varför är inte någon enkel uppgift.

   När den franske filosofen och aktivisten Bernard-Henri Lévy talade om sin egen insats för att få till ett krig mot Libyen, sa han bl a detta

   Le philosophe Bernard-Henri Lévy a déclaré aujourd’hui que “c’est en tant que juif” qu’il avait “participé à l’aventure politique en Libye”, lors de la première Convention nationale organisé par le Conseil représentation des organisations juives de France (Crif). “J’ai porté en étendard ma fidélité à mon nom et ma fidélité au sionisme et à Israël”, a-t-il déclaré.

   http://www.lefigaro.fr/flash-actu/2011/11/20/97001-20111120FILWWW00182 -libye-bhl-s-est-engage-en-tant-que-juif.php

   Man kan diskutera innebörden, man söka förklara varför, men ett är säkert och det är det faktum att han sa det, och att han aktivt arbetade för ett franskt deltagande i kriget.

spirild

Posted: 19 juni 2016 - 16:33 - Svar

Tja.

Ta en titt her. Dette er nå og fremtiden.
Place de la Republique, Paris. https://uploads.disquscdn.com/images/3959b7adddba8731a26dabe8c088f02cd e7a35171e32abca8856518c40df6b73.jpg

  Psilly

  Posted: 19 juni 2016 - 17:36 - Svar

  Trist som faen …

   spirild

   Posted: 19 juni 2016 - 17:52 - Svar

   Ja. Og klisjeen “Et bilde sier alt” finner sin plass her.

   Personlig har jeg ikke lenger ord som passer til å forklare Frankrikes tilstand.

   Det er ikke mulig. Ingen vil tro deg.

Solvind Danmark

Posted: 19 juni 2016 - 19:38 - Svar

‘White privilege’-indoktrinering på amerikansk universitet:
https://www.youtube.com/watch?v=nJcqoI-j8nU
Gi’ kulturødelæggerne fem år … så ser vi lignende ‘undervisning’ på de danske universiteter.
Det er i systempressen og uddannelsessystemet at årsagerne til zombificeringen af den Hvide ungdom skal findes (kemisk forgiftning ved hormon- og pesticidfyldte fødevarer, P-piller, psykofarmaka, kosmetik og tatoveringer samt tidlig alkoholisme bør heller ikke undervurderes).
Indoktrineringen til Hvid etnomasochisme og Hvidt folkemord kører døgnet rundt i disse institutioner.
–I alle vestlige lande.
Modstanden nødvendigvis være (1) antimoderne, (2) uforbeholdent racebevidst og diskriminerende samt (3) Aggressiv.
Alt andet vil øjeblikkeligt blive tolket af de system-opgejlede racefremmde kolonisatorer som nøjagtig det det er: svaghed og tilbagetog.

Lenn

Posted: 20 juni 2016 - 01:01 - Svar

“Jep” er det korte svar på Murrays spørgsmål! Faktum er jo, at havde disse migrants været kinesere, filippinere eller blot almindelige europæere, så var der ingen grund til bekymring. Faktum er også, at vi er doomed, fordi det er islams psykopatiske lakajer, der kommer væltende på Merkels invitation. Sammenlagt med NWO-agendaen, som – efter sigende (man skal selvfølgelig ikke tro på alt, hvad man læser på nettet, men ærligt talt virker hele Merkel/Obama-agendaen med at invitere massemordere til Europa/US efterhånden ret suspekt..) – går efter at ‘nedjustere’ verdens samlede population til 500 millioner http://www.infowars.com/from-7-billion-people-to-500-million-people-%E 2%80%93-the-sick-population-control-agenda-of-the-global-elite/, så må man sige, at det hele ser en smule forstemmende ud.

Men de får da brug for nogle store atombomber så, for det vil vel tage ret lang tid at halshugge, stene eller hænge 6,5 milliarder mennesker….

PS: Siden Orlando-massakren for få dage siden har USA taget ca. 450 styks muslimske ‘refugees’ ind i USA, og Obama-regeringen forsøger at dække over tallet og placeringerne nu. Mange amerikanere er rasende på Obama.

  Lenn

  Posted: 20 juni 2016 - 01:15 - Svar

  PS: Hvis der virkelig var noget om den med at nedjustere befolkningstallet, så kunne man jo godt grine ved tanken om, at den såkaldte ‘elite’ ved en fejl kom til at stå med kun somaliere og arabere i den håndfuld på 500 millioner.. haha! surt show. Så må ‘eliten’ vist selv ud i marken for at arbejde, for de har jo lært netop disse to grupper, at de bestemt ikke behøver arbejde for white kuffar..

   bjørn

   Posted: 21 juni 2016 - 05:44 - Svar

   Det har de nemlig ikke tænkt på, at de afleder deres rigdom og magt fra den hvide kristne mand. Men den hvide mand er for klog, et udsagn fra Kissinger. Derfor denne folkemordspolitik..

Leave a Comment